|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
9.11.2008 11:55:44   
claud
Balonchy- ma takoj zmežem 2,3-brez problemauser posted image user posted image

Sunny24- mi2 bova posteljnino tud pol decembra....ne bova nč prehitevala ker upam da tud user posted image ne bo preveč prehitevala...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
9.11.2008 11:58:16   
birdy
Jst pa postelnine ne bom nič kupovala, mogoče kako rjuho za zibko. Drugač jih mam pa od Neli dost, mam 4. Edin tist k bom dala Ktjuši 2 postelnini za narest, mam dva baldahina, pa bosta kr prevleke ratala. Da bota mela mali dojenček in Neli usklajene posteljnineuser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
9.11.2008 11:59:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

KLIKNI

A bo kera? user posted image

mmmmmmm dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem si pa dons prvoščle poležavanje do 10 pol sem pa sebe oblekla in jajčke spekla za moja sončka in zame tud seveda..... zdej pa perem tiste male cotkice za našo bebiko da bodo vsaj malo dišaleuser posted image user posted image user posted image user posted image jih bom pač januarja še enkrat take tud ne morejo it tak al tak prej k bo šel ta smrad venuser posted image user posted image user posted image mi je kr škoda k ve tja nosim sma tle nimam kje met tak da sem zdej celo škatlo tja nesla k je florjanu premajhno in bomo mi rabli k bo tamali star kako leto in pol....  no ja vsaj na suhem je.... še dober da nisem celega vozička tja nesla ampak sam ogrodje ker blago sem pa oprala in v vrečo pa pod florjanovo postlco porinla tak da je na suhem in zaščiteno pred prahom......

brkn ka to greste na vikend blizu nas?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
9.11.2008 12:00:19   
sunny24
Birdy, pa si si lepo pošlihtala školko in WC da ti je lepo prijetno, če si tam že po cele dneve?user posted image user posted image user posted image   Sej lulam pa jst tudi pomojem ene 100X na dan...user posted image  Ponoči pa nič, pančkam...user posted image

claud, ne vem, če mam UZ...dolžna mi ga je, ker zadnjič ni blo videt spola (pol smo ga v LJ vidli pr Puškotu). Upam, da mi ga nardi...Se bom mal neumno nardila in jo vprašala... Mi2 pa začnemo hodit v MŠ enkrat sredi decembra...Prej ni blo več placa....

balonchy, sej drugače lahko tudi jst prnesem marmelado, da ne boš lih ti vse častila. user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
9.11.2008 12:00:34   
claud
birdy- hja sj ne vem al je bolš 3x na dan na potrebo al na 3 dni?!user posted image

tud mi2 greva v domžale.

Ej a še katero tok kuha? Men je skos tok vroče!!!! pa sm skos v majčki brez rokavov pa me kr kuha! še dobr da ni zdele poletje-sm prou srečna!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
9.11.2008 12:02:23   
Katjusa
jst si bom tud kako posteljnino sešila bom tle v celju v eni trgovini kupla blago in zašila...... sam še ne vem kdaj bo to sicer zdej za v košaro tak ne rabim pol k bo šel v florjanovo posteljco in florjan v večjo  bom pa nardila da bota imela oba istouser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa če boste naročele je pa pomoje že kr primeren čas oz. vsaj decembra.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
9.11.2008 12:03:29   
Vesnozaver
claud ja! Pa sem skoz bila zmrzljiva prej, sedaj pa ponoci pri odprtem oknu spim, pa mi je se vedno vroce! Čez dan pa skoz okna odpiram, pa v kratkih rokavih sem. res fajn, da ni poletje, bi kar pod tusem stala celi danuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
9.11.2008 12:04:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ej a še katero tok kuha? Men je skos tok vroče!!!! pa sm skos v majčki brez rokavov pa me kr kuha! še dobr da ni zdele poletje-sm prou srečna!user posted image

ja jst se tud že po naravi taka da mi je vedno vroče in okol hodim še kr v kratkih rokavih.....user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi da folk že čudno gleda sam sej še ni zimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa one mal čudno gledam k majo bunde gor.... al pa z mojim če grema skupi on ma dolge rokave pa jakno jst pa sma kratko majcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
9.11.2008 12:05:12   
sunny24
Katjusa, jutro!user posted image   Kako smo?
A veš kaj nabavi, pa ti ne bo treba nič nikamor nosit...uno pri top shopu-space bag...fenomenalna zadeva. Jst jih mam, pa gre full robe not, zdej bom pa še en komplet nabavla. Pa lepo porineš pod postlo, placa ti ne vzame skoraj nič, vlaga in vonjave ne pridejo zravn... v glavnem user posted image !

Mene zakuha tko, občasno. Spim pa kar v konateri, ker v pižami bi mi blo pretoplo! Čez dan sem pa kar v puloverju...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
9.11.2008 12:06:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, jutro!user posted image   Kako smo?
A veš kaj nabavi, pa ti ne bo treba nič nikamor nosit...uno pri top shopu-space bag...fenomenalna zadeva. Jst jih mam, pa gre full robe not, zdej bom pa še en komplet nabavla. Pa lepo porineš pod postlo, placa ti ne vzame skoraj nič, vlaga in vonjave ne pridejo zravn... v glavnem user posted image !

Mene zakuha tko, občasno. Spim pa kar v konateri, ker v pižami bi mi blo pretoplo! Čez dan sem pa kar v puloverju...

mam te vreče pa nisme najbolj zadovolna..... po nekem času so spustile in se napihnle..... pa tud pod posteljo nimam nič placa mamo not nekaj kam opreme in božičnonovoletne okraske......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
9.11.2008 12:07:09   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

claud ja! Pa sem skoz bila zmrzljiva prej, sedaj pa ponoci pri odprtem oknu spim, pa mi je se vedno vroce! Čez dan pa skoz okna odpiram, pa v kratkih rokavih sem. res fajn, da ni poletje, bi kar pod tusem stala celi danuser posted image

Tud jst sm bla prej zmrzljivc....brez problemov s kovtrom poleti....zdj ga tud vidt ne morm...skos odkrita, okno odprto....ma za znoret!
Zdj šele vidm kok so boge tiste k so polet s takim trebuhomuser posted image
Pa že zdj hodm 2x na dan pod tuš!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
9.11.2008 12:07:14   
birdy

birdy- hja sj ne vem al je bolš 3x na dan na potrebo al na 3 dni?!user posted image

tud mi2 greva v domžale.

Hmmmm, ja, 3x na dan je kr hudič, moj je že reku da nej neham srat ker bomo sam za wc papir delal... In če ne bom nehala mi bo iz fabrke (dela v papirnici) prnesu papir pa naj si s tistim rit brišemuser posted image
1X na 3 dni je pa zame še več hudič ker sem pol ful napihnjena... Bi ko en balonček okol hodila, al pa celo poletelauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
9.11.2008 12:08:58   
birdy

Birdy, pa si si lepo pošlihtala školko in WC da ti je lepo prijetno, če si tam že po cele dneve?user posted image user posted image user posted image   Sej lulam pa jst tudi pomojem ene 100X na dan...user posted image  Ponoči pa nič, pančkam...user posted image

Jst tudponoči pančkam, mogoče grem enkrat okol petih na wc ampak to je za nas že zjutriuser posted image  Dons je Neli ob petih vstala tko da...user posted image  Mi pa ni blo treba zarad lulanja vstajatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
9.11.2008 12:10:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst tudponoči pančkam, mogoče grem enkrat okol petih na wc ampak to je za nas že zjutriuser posted image  Dons je Neli ob petih vstala tko da...user posted image  Mi pa ni blo treba zarad lulanja vstajatuser posted image

zame je še ob 7 nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kaj pa pol dela ob 5?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
9.11.2008 12:11:30   
brkn83
moja račka je pečena, tako da se poslavljam od vas.

katjuša- ja grema tam blizu vas na vikend, oziroma se bova peljala mimo vas.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
9.11.2008 12:12:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

moja račka je pečena, tako da se poslavljam od vas.

katjuša- ja grema tam blizu vas na vikend, oziroma se bova peljala mimo vas.

pa bi ti tisto račko in ostale dobrote tu pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image men nebi blo treba kosila kuhatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
9.11.2008 12:12:18   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Tud jst sm bla prej zmrzljivc....brez problemov s kovtrom poleti....zdj ga tud vidt ne morm...skos odkrita, okno odprto....ma za znoret!
Zdj šele vidm kok so boge tiste k so polet s takim trebuhomuser posted image
Pa že zdj hodm 2x na dan pod tuš!

Men je pa tko kot KATJUŠI ŽE OD PREJ SKOZ VROČE, NOSEČI PA ŠE BOLJ (ups črke).
Vidš Claud, spoštujem meuser posted image , pri Neli sem bla v tanajhujši vročini noseča. Sej ne da sem si prenosno klimo pred pojstlo naštimala pa se vlegla sam v gatah in modrcu v pojstlo in se pustila prepihatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
9.11.2008 12:13:44   
sunny24
Katjusa, a res? Jst jih mam pa že ene 4 leta, pa so še kar kot nove...razn ene, k sm jo strgala...Še zdej ne vem, kako mi je uspelo...user posted image

birdy, pazi, da ne bo tvoj res unga papirja domov prnesu, ker tisti je pa trd...Pol boš že zaradi "strahu" hodila sam 1X na teden...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
9.11.2008 12:13:50   
claud
user posted image user posted image moja tašča je v wc rožico prnesla!!user posted image user posted image Sm rekla če je zame...pa ji ni blo nč jasnuser posted image user posted image

Jst pa ponoč obvezno 3x-tko da sm že študirala če za neki časa mal zamenjam dan za noč.....sam pol sm ponoč brez družbe k vsi normalni ljudje spijo....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
9.11.2008 12:13:58   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

zame je še ob 7 nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kaj pa pol dela ob 5?

Sej zame je tud še ob 7ih nočuser posted image
KAj dela?? Vsa naspidirana skače in nori in pleza in teče, vmes še mleko spije. Jst pa na kavču dremam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
9.11.2008 12:15:11   
Katjusa

Katjusa, a res? Jst jih mam pa že ene 4 leta, pa so še kar kot nove...razn ene, k sm jo strgala...Še zdej ne vem, kako mi je uspelo...user posted image

jst sem tud eno strgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ni blo nič težkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
9.11.2008 12:17:49   
Ajvy
Jutro...danes sem pa vstala 10.30...pa še to ne bi, če ne bi bilo treba kužka ven peljat....zdej lahko počasi začnem sunny konkurirat...user posted image user posted image

Birdy...no super ...s skupnimi močmi nam bo le uspelo prebrodit vse otroške bolezni user posted image user posted image user posted image
A ni zanimivo vidt dvomesno cifro do konca??Mene je zadnjič kar malo stisnilouser posted image user posted image

Balonchy..ti pa si zgodnja?? Nisi mogla spat??Aha...sem prebrala...
Si pa maratonsko pridna...že vse postorjeno pred poldnevom....user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver....super za oblačilca....samo meni so bila pa včasih všeč oblačila (no, ne vsa)....so bila pa mnogo bolj udobna in praktična kot so sedaj ta moderna....
Ker hud sendvič...mnjami...takoj bi ene tri snedla...hvala user posted image user posted image

BarbaraSG.....jst si svetujem samo to, da se že vnaprej prirpavi ,da ti bo težila in da boš kregana...tak da potem ko te bo, ne bo več hudega....druge ni...če je tak ossredotočena na kile......
A si imela težke prve tri mesece??no, vsaj da je zdej popustilo...,a ne

Brkn...kako sem ti folš za masažo.....user posted image  super za tako lepo nočko....

Cita..pride tudi tak dan, ki ni naš user posted image user posted image user posted image  
držim pesti da bo tvoja G malo bolj obzirna.....user posted image user posted image user posted image , ne sekiraj se če je ona glupa...to je njen problem....

Claud...o joj...upam,da se boš danes ponoči uspešno naspala....
Mi bomo danes kar doma...pupa je itak na anitbiotikih...tak da .....bomo izigravali hišne molje.....
Ja, jst sem tudi živi radiator......in sem vesela, da sem tokrat user posted image  pozimi....

Kolk sem vam folš za pojedineuser posted image user posted image ....še malo zame pojejte user posted image user posted image user posted image

Sunny...bravo za tvojega user posted image user posted image user posted image  in premike pojsteljice user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
9.11.2008 12:18:12   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem tud eno strgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ni blo nič težkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud, pa res ni blo prov nič težkouser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
9.11.2008 12:19:10   
Ajvy
Zdej grem pa jest...nam je taščica kosilo prinesla....mojedva spita...midva bova pa jedla...pol pa v ležeči položaj...
se mi dans tak vrti, da je za znoret...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
9.11.2008 12:25:12   
birdy
Ajvy, kaj ti pa poleg plajšk je všeč pri tistih starih cunjcah?
Ker nekak ne vem kaj mislš pod moderna... Men moram rečt da mi grejo ful na živce razne kavbojke otroške k jih ful težko gor spravš, pa majčke take fensi k jih morš čez glavo vlečt pa so take da otroku al cel dekolte ven gleda al pa glave sploh čez ne potegneš...
Men so najbolj fajn bodiji (najprej na preklop, pol tud obični), pajacki z gumbi v razmaku, hlačke na stopalca (ne žabe ampak hlačke), za tole kot je Neli zdej velka pa te kao trenirke iz bombaža.
Pa ne me razumet kot da te kregam ampak res ne vem čist točno kake stvari so bolj zdej in in kaj je blo prej. Jst od vsega vzamem take sptvari ki so praktične, je pa tega v trgovinah ful malo zdejuser posted image  Same majčke, fensi hlačke,... Kar je čist fajn če greš na lepš, ma za doma so tko blesave da je za znortuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!