Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 11:55:44
|
|
|
|
claud
|
Balonchy- ma takoj zmežem 2,3-brez problema Sunny24- mi2 bova posteljnino tud pol decembra....ne bova nč prehitevala ker upam da tud ne bo preveč prehitevala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 11:58:16
|
|
|
|
birdy
|
Jst pa postelnine ne bom nič kupovala, mogoče kako rjuho za zibko. Drugač jih mam pa od Neli dost, mam 4. Edin tist k bom dala Ktjuši 2 postelnini za narest, mam dva baldahina, pa bosta kr prevleke ratala. Da bota mela mali dojenček in Neli usklajene posteljnine
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 11:59:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy KLIKNI A bo kera? mmmmmmm dobra si jst sem si pa dons prvoščle poležavanje do 10 pol sem pa sebe oblekla in jajčke spekla za moja sončka in zame tud seveda..... zdej pa perem tiste male cotkice za našo bebiko da bodo vsaj malo dišale jih bom pač januarja še enkrat take tud ne morejo it tak al tak prej k bo šel ta smrad ven mi je kr škoda k ve tja nosim sma tle nimam kje met tak da sem zdej celo škatlo tja nesla k je florjanu premajhno in bomo mi rabli k bo tamali star kako leto in pol.... no ja vsaj na suhem je.... še dober da nisem celega vozička tja nesla ampak sam ogrodje ker blago sem pa oprala in v vrečo pa pod florjanovo postlco porinla tak da je na suhem in zaščiteno pred prahom...... brkn ka to greste na vikend blizu nas?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:00:19
|
|
|
|
sunny24
|
Birdy, pa si si lepo pošlihtala školko in WC da ti je lepo prijetno, če si tam že po cele dneve? Sej lulam pa jst tudi pomojem ene 100X na dan... Ponoči pa nič, pančkam... claud, ne vem, če mam UZ...dolžna mi ga je, ker zadnjič ni blo videt spola (pol smo ga v LJ vidli pr Puškotu). Upam, da mi ga nardi...Se bom mal neumno nardila in jo vprašala... Mi2 pa začnemo hodit v MŠ enkrat sredi decembra...Prej ni blo več placa.... balonchy, sej drugače lahko tudi jst prnesem marmelado, da ne boš lih ti vse častila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:00:34
|
|
|
|
claud
|
birdy- hja sj ne vem al je bolš 3x na dan na potrebo al na 3 dni?! tud mi2 greva v domžale. Ej a še katero tok kuha? Men je skos tok vroče!!!! pa sm skos v majčki brez rokavov pa me kr kuha! še dobr da ni zdele poletje-sm prou srečna!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:02:23
|
|
|
|
Katjusa
|
jst si bom tud kako posteljnino sešila bom tle v celju v eni trgovini kupla blago in zašila...... sam še ne vem kdaj bo to sicer zdej za v košaro tak ne rabim pol k bo šel v florjanovo posteljco in florjan v večjo bom pa nardila da bota imela oba isto drgač pa če boste naročele je pa pomoje že kr primeren čas oz. vsaj decembra.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:03:29
|
|
|
|
Vesnozaver
|
claud ja! Pa sem skoz bila zmrzljiva prej, sedaj pa ponoci pri odprtem oknu spim, pa mi je se vedno vroce! Čez dan pa skoz okna odpiram, pa v kratkih rokavih sem. res fajn, da ni poletje, bi kar pod tusem stala celi dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:04:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ej a še katero tok kuha? Men je skos tok vroče!!!! pa sm skos v majčki brez rokavov pa me kr kuha! še dobr da ni zdele poletje-sm prou srečna! ja jst se tud že po naravi taka da mi je vedno vroče in okol hodim še kr v kratkih rokavih..... se mi zdi da folk že čudno gleda sam sej še ni zima jst pa one mal čudno gledam k majo bunde gor.... al pa z mojim če grema skupi on ma dolge rokave pa jakno jst pa sma kratko majco
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:05:12
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, jutro! Kako smo? A veš kaj nabavi, pa ti ne bo treba nič nikamor nosit...uno pri top shopu-space bag...fenomenalna zadeva. Jst jih mam, pa gre full robe not, zdej bom pa še en komplet nabavla. Pa lepo porineš pod postlo, placa ti ne vzame skoraj nič, vlaga in vonjave ne pridejo zravn... v glavnem ! Mene zakuha tko, občasno. Spim pa kar v konateri, ker v pižami bi mi blo pretoplo! Čez dan sem pa kar v puloverju...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:06:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, jutro! Kako smo? A veš kaj nabavi, pa ti ne bo treba nič nikamor nosit...uno pri top shopu-space bag...fenomenalna zadeva. Jst jih mam, pa gre full robe not, zdej bom pa še en komplet nabavla. Pa lepo porineš pod postlo, placa ti ne vzame skoraj nič, vlaga in vonjave ne pridejo zravn... v glavnem ! Mene zakuha tko, občasno. Spim pa kar v konateri, ker v pižami bi mi blo pretoplo! Čez dan sem pa kar v puloverju... mam te vreče pa nisme najbolj zadovolna..... po nekem času so spustile in se napihnle..... pa tud pod posteljo nimam nič placa mamo not nekaj kam opreme in božičnonovoletne okraske......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:07:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver claud ja! Pa sem skoz bila zmrzljiva prej, sedaj pa ponoci pri odprtem oknu spim, pa mi je se vedno vroce! Čez dan pa skoz okna odpiram, pa v kratkih rokavih sem. res fajn, da ni poletje, bi kar pod tusem stala celi dan Tud jst sm bla prej zmrzljivc....brez problemov s kovtrom poleti....zdj ga tud vidt ne morm...skos odkrita, okno odprto....ma za znoret! Zdj šele vidm kok so boge tiste k so polet s takim trebuhom Pa že zdj hodm 2x na dan pod tuš!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:07:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud birdy- hja sj ne vem al je bolš 3x na dan na potrebo al na 3 dni?! tud mi2 greva v domžale. Ej a še katero tok kuha? Men je skos tok vroče!!!! pa sm skos v majčki brez rokavov pa me kr kuha! še dobr da ni zdele poletje-sm prou srečna! Hmmmm, ja, 3x na dan je kr hudič, moj je že reku da nej neham srat ker bomo sam za wc papir delal... In če ne bom nehala mi bo iz fabrke (dela v papirnici) prnesu papir pa naj si s tistim rit brišem 1X na 3 dni je pa zame še več hudič ker sem pol ful napihnjena... Bi ko en balonček okol hodila, al pa celo poletela
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:08:58
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Birdy, pa si si lepo pošlihtala školko in WC da ti je lepo prijetno, če si tam že po cele dneve? Sej lulam pa jst tudi pomojem ene 100X na dan... Ponoči pa nič, pančkam... Jst tudponoči pančkam, mogoče grem enkrat okol petih na wc ampak to je za nas že zjutri Dons je Neli ob petih vstala tko da... Mi pa ni blo treba zarad lulanja vstajat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:10:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Birdy, pa si si lepo pošlihtala školko in WC da ti je lepo prijetno, če si tam že po cele dneve? Sej lulam pa jst tudi pomojem ene 100X na dan... Ponoči pa nič, pančkam... Jst tudponoči pančkam, mogoče grem enkrat okol petih na wc ampak to je za nas že zjutri Dons je Neli ob petih vstala tko da... Mi pa ni blo treba zarad lulanja vstajat zame je še ob 7 noč ja kaj pa pol dela ob 5?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:11:30
|
|
|
|
brkn83
|
moja račka je pečena, tako da se poslavljam od vas. katjuša- ja grema tam blizu vas na vikend, oziroma se bova peljala mimo vas.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:12:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 moja račka je pečena, tako da se poslavljam od vas. katjuša- ja grema tam blizu vas na vikend, oziroma se bova peljala mimo vas. pa bi ti tisto račko in ostale dobrote tu pustila men nebi blo treba kosila kuhat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:12:18
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver claud ja! Pa sem skoz bila zmrzljiva prej, sedaj pa ponoci pri odprtem oknu spim, pa mi je se vedno vroce! Čez dan pa skoz okna odpiram, pa v kratkih rokavih sem. res fajn, da ni poletje, bi kar pod tusem stala celi dan Tud jst sm bla prej zmrzljivc....brez problemov s kovtrom poleti....zdj ga tud vidt ne morm...skos odkrita, okno odprto....ma za znoret! Zdj šele vidm kok so boge tiste k so polet s takim trebuhom Pa že zdj hodm 2x na dan pod tuš! Men je pa tko kot KATJUŠI ŽE OD PREJ SKOZ VROČE, NOSEČI PA ŠE BOLJ (ups črke). Vidš Claud, spoštujem me , pri Neli sem bla v tanajhujši vročini noseča. Sej ne da sem si prenosno klimo pred pojstlo naštimala pa se vlegla sam v gatah in modrcu v pojstlo in se pustila prepihat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:13:44
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, a res? Jst jih mam pa že ene 4 leta, pa so še kar kot nove...razn ene, k sm jo strgala...Še zdej ne vem, kako mi je uspelo... birdy, pazi, da ne bo tvoj res unga papirja domov prnesu, ker tisti je pa trd...Pol boš že zaradi "strahu" hodila sam 1X na teden...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:13:50
|
|
|
|
claud
|
moja tašča je v wc rožico prnesla!! Sm rekla če je zame...pa ji ni blo nč jasn Jst pa ponoč obvezno 3x-tko da sm že študirala če za neki časa mal zamenjam dan za noč.....sam pol sm ponoč brez družbe k vsi normalni ljudje spijo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:13:58
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Birdy, pa si si lepo pošlihtala školko in WC da ti je lepo prijetno, če si tam že po cele dneve? Sej lulam pa jst tudi pomojem ene 100X na dan... Ponoči pa nič, pančkam... Jst tudponoči pančkam, mogoče grem enkrat okol petih na wc ampak to je za nas že zjutri Dons je Neli ob petih vstala tko da... Mi pa ni blo treba zarad lulanja vstajat zame je še ob 7 noč ja kaj pa pol dela ob 5? Sej zame je tud še ob 7ih noč KAj dela?? Vsa naspidirana skače in nori in pleza in teče, vmes še mleko spije. Jst pa na kavču dremam.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:15:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, a res? Jst jih mam pa že ene 4 leta, pa so še kar kot nove...razn ene, k sm jo strgala...Še zdej ne vem, kako mi je uspelo... jst sem tud eno strgala pa ni blo nič težko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:17:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro...danes sem pa vstala 10.30...pa še to ne bi, če ne bi bilo treba kužka ven peljat....zdej lahko počasi začnem sunny konkurirat... Birdy...no super ...s skupnimi močmi nam bo le uspelo prebrodit vse otroške bolezni A ni zanimivo vidt dvomesno cifro do konca??Mene je zadnjič kar malo stisnilo Balonchy..ti pa si zgodnja?? Nisi mogla spat??Aha...sem prebrala... Si pa maratonsko pridna...že vse postorjeno pred poldnevom.... Vesnozaver....super za oblačilca....samo meni so bila pa včasih všeč oblačila (no, ne vsa)....so bila pa mnogo bolj udobna in praktična kot so sedaj ta moderna.... Ker hud sendvič...mnjami...takoj bi ene tri snedla...hvala BarbaraSG.....jst si svetujem samo to, da se že vnaprej prirpavi ,da ti bo težila in da boš kregana...tak da potem ko te bo, ne bo več hudega....druge ni...če je tak ossredotočena na kile...... A si imela težke prve tri mesece??no, vsaj da je zdej popustilo...,a ne Brkn...kako sem ti folš za masažo..... super za tako lepo nočko.... Cita..pride tudi tak dan, ki ni naš držim pesti da bo tvoja G malo bolj obzirna..... , ne sekiraj se če je ona glupa...to je njen problem.... Claud...o joj...upam,da se boš danes ponoči uspešno naspala.... Mi bomo danes kar doma...pupa je itak na anitbiotikih...tak da .....bomo izigravali hišne molje..... Ja, jst sem tudi živi radiator......in sem vesela, da sem tokrat pozimi.... Kolk sem vam folš za pojedine ....še malo zame pojejte Sunny...bravo za tvojega in premike pojsteljice
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:18:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, a res? Jst jih mam pa že ene 4 leta, pa so še kar kot nove...razn ene, k sm jo strgala...Še zdej ne vem, kako mi je uspelo... jst sem tud eno strgala pa ni blo nič težko Jst tud, pa res ni blo prov nič težko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:19:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdej grem pa jest...nam je taščica kosilo prinesla....mojedva spita...midva bova pa jedla...pol pa v ležeči položaj... se mi dans tak vrti, da je za znoret...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 12:25:12
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, kaj ti pa poleg plajšk je všeč pri tistih starih cunjcah? Ker nekak ne vem kaj mislš pod moderna... Men moram rečt da mi grejo ful na živce razne kavbojke otroške k jih ful težko gor spravš, pa majčke take fensi k jih morš čez glavo vlečt pa so take da otroku al cel dekolte ven gleda al pa glave sploh čez ne potegneš... Men so najbolj fajn bodiji (najprej na preklop, pol tud obični), pajacki z gumbi v razmaku, hlačke na stopalca (ne žabe ampak hlačke), za tole kot je Neli zdej velka pa te kao trenirke iz bombaža. Pa ne me razumet kot da te kregam ampak res ne vem čist točno kake stvari so bolj zdej in in kaj je blo prej. Jst od vsega vzamem take sptvari ki so praktične, je pa tega v trgovinah ful malo zdej Same majčke, fensi hlačke,... Kar je čist fajn če greš na lepš, ma za doma so tko blesave da je za znort
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Otroški vozičekpikpikiKoliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?do 400eur (
55%)
med 400 in 700eur (
30%)
med 700 in 1000eur (
10%)
več kot 1000eur (
5%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!