|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
9.11.2008 0:15:46   
nizy
Pozdravljene!

nič SOVA na delu spet user posted image user posted image , no pa sem vam pomagala še kakšno stran naklofat , ......sem se pa zdaj nasmejala do

solzuser posted image   user posted image user posted image   , jah sem hotla vaše poste citirat  in nimam pojma kako mi je to ratalo user posted image user posted image user posted image , .... saj drugače vas 

redno spremljam user posted image .

Lp,

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
9.11.2008 0:25:42   
nizy
joj punce , sem šla še enkrat brat in se ne morem nehat user posted image user posted image user posted image user posted image , .....ste porajtale , da se pri **** pa mislim  da pri estrelli tudi ispiše febraurski sončki user posted image user posted image user posted image ,..... totalna zmeda user posted image user posted image  

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
9.11.2008 0:32:16   
Anonimen
Jah..evo jaz sem tuki. Me imamo namrec tudi nocno strazo...user posted image user posted image Smo skoz na prezi in v bojni pripravljenosti da branimo naso trdnjavo pa tud v napad jurisamo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
9.11.2008 6:44:58   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro vsem skupaj!

Najprej en velik pisker user posted image  za vse mamice in tudi očke, če jo kdo želi.

Evo, mi smo spet pokonci od 5. 30 user posted image . In glede na to, da je bila ura krepko čez polnoč, ko smo šli spat, sem trenutno čisto user posted image .
Uglavnem, grem nekej za v želodček poiskat, si pravo kavico skuhat, potem pa upam, da bo naš škrat že počasi kaj nazaj zaspal, da grem še jaz v mižale user posted image .
No tako da če se bo de dalo, bom danes dopoldan malce podremala in s tem se posčedičnoodpovedujem dopoldanskem maratonu user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
9.11.2008 6:58:53   
Anonimen
ja nas Omar ga tud zura ze od 5h zjutraj ampak nic ne kaze da bo kajkmalu nazaj zaspal...Itak pa ko bo on nazaj zaspal bo pa tamala ven iz sobe prilezla... tako ad spanje bo sele pozno ponoci spet na sporedu user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
9.11.2008 7:21:46   
Anonimen
Vse panckate... lepo.user posted image

Pri nas je lep soncen dan..grem mal na teraso martinckat...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
9.11.2008 7:43:33   
MARTINA25
JUTRO PUNCE!!!

Evo krst je za nami, bilo je super, družba se je popoldan ful "sprostila" user posted image , tako da smo se imeli ful fino.Tamala je bila ceu dan pridna, skor nč ni spala,ampak ni nč sitnarla, zvečer je pa z flaško v ustih zaspala....
Zdej grem pa brat za nazaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
9.11.2008 7:51:18   
Naty*
Jutro!

Jah sej preden človek prebere vaše maratone od prejšnjega večera že cajta zmanjka za kej komentirat user posted image ...

nizy verjamem, da so te nasmejale naše čveke user posted image , sicer pa sej drugač nismo negostoljubne do obiskovalcev, sam tale lov za vami nas je mal pokvaril user posted image user posted image .

jana tud js Žana ne morem pustit jokat v postlci. Sm si pa zadnjič prebrala na RR en članek o uspavanju in je tolk nazorno napisano, kako se otroček počuti, ko joka in ga pustiš, da mi zdej sploh ni žal user posted image .
"Zbudi se v brezumni grozi tišine, negibnosti. Zakriči. Od glave do pete ga prevzemajo potreba, hrepenenje, nevzdržen nemir. Hlasta za zrakom in vrešči, dokler mu v glavici ne bobni od utripajočega zvoka. Kriči – prsi mu seka bolečina, grlo prebada pekočina. Ko bolečine ne prenese več, se hlipanje umiri in poneha. Posluša. Odpira in zapira peščice. Glavico suče na levo in na desno. Nič ne pomaga. Nevzdržno je. Spet začne jokati, toda napeto grlo ne zdrži; kmalu spet utihne. Maha z rokicami in brca z nogicami. Spet odneha, trpeč, nezmožen misliti, nezmožen upati. Posluša. Potem zaspi nazaj."

**Takole Jean Liedloff v svoji knjigi The Continuum Concept (1989) opisuje, kaj se dogaja, ko se dojenček zbudi sam sredi noči.**

Je pa res, da se je navadil, da ga ni treba nosit (vsaj zvečer). Podojiva se pa je še buden, mu dam dudo, pol ga pa v naročju zibam in mu pojem, da začne dremat. Pol ga položim v postlco in mal pobožam, pa zaspi. Če ga pa čez dan nosim al pa ko kengurujčkava, mi pa križ razpadeeee user posted image ! Mislm, da ma že kr čez 9 kil...

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naty kakšno reakcijo sta pa imela po banani? A ga je boščeka zvijalo?user posted image user posted image user posted image Tudi jaz upam, da bo naše spanje vsak dan boljše, ali pa vsaj nočno. A veš, da tudi jaz ne vem kaj je to za ene igre (catana)user posted image user posted image user posted image Za biserčka pa že držim pestke.

Zvijalo pa čist pikast je ratal user posted image . Naslednja faza alergij po prebavnih motnjah je baje atopični dermatitis in zdej smo mi tam... Pikice, pikice... Ust pa še nisem preverila, če je zobek že predrl na plano user posted image . Kako ste pa vi spali? Se je Gal spet izkazal? user posted image

MARTINA user posted image user posted image user posted image  za krst, pridna Tjaška user posted image .

**** važička...js grem pa lahk sam mal meglo premešat pred bajto user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
9.11.2008 7:58:17   
valentina2006
DOBRO JUTRO

Noč minila kot ponavadi, je pa Matevž dons mal potegnu s spanjem... se je zvečer predolg upiru, k je hotu martinovat user posted image .

Soncnica Sandra ***: HVALA za user posted image .

MARTINA25: user posted image user posted image user posted image za krst.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
   RE: Majski hroščki - 4.del
9.11.2008 8:03:46   
valentina2006
 user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

ZARA in ŽIVA vse naj, naj za pol svečke...

user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
9.11.2008 8:10:42   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

Tud od naju user posted image user posted image user posted image !

Aja pa res ss hvala za kofetek, si bom dodala sojino mleko pa grem kr v akcijo user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
9.11.2008 8:20:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

... tud js Žana ne morem pustit jokat v postlci. Sm si pa zadnjič prebrala na RR en članek o uspavanju in je tolk nazorno napisano, kako se otroček počuti, ko joka in ga pustiš, da mi zdej sploh ni žal user posted image .
"Zbudi se v brezumni grozi tišine, negibnosti. Zakriči. Od glave do pete ga prevzemajo potreba, hrepenenje, nevzdržen nemir. Hlasta za zrakom in vrešči, dokler mu v glavici ne bobni od utripajočega zvoka. Kriči – prsi mu seka bolečina, grlo prebada pekočina. Ko bolečine ne prenese več, se hlipanje umiri in poneha. Posluša. Odpira in zapira peščice. Glavico suče na levo in na desno. Nič ne pomaga. Nevzdržno je. Spet začne jokati, toda napeto grlo ne zdrži; kmalu spet utihne. Maha z rokicami in brca z nogicami. Spet odneha, trpeč, nezmožen misliti, nezmožen upati. Posluša. Potem zaspi nazaj."

**Takole Jean Liedloff v svoji knjigi The Continuum Concept (1989) opisuje, kaj se dogaja, ko se dojenček zbudi sam sredi noči.**

Je pa res, da se je navadil, da ga ni treba nosit (vsaj zvečer). Podojiva se pa je še buden, mu dam dudo, pol ga pa v naročju zibam in mu pojem, da začne dremat. Pol ga položim v postlco in mal pobožam, pa zaspi. Če ga pa čez dan nosim al pa ko kengurujčkava, mi pa križ razpadeeee user posted image ! Mislm, da ma že kr čez 9 kil...

Ej,kok je to groznooo user posted image user posted image . HB da ga ne puscam.

Sam ves jaz takole razmisljam...spet ena cist moja filozofija.

Ljudje imamo ze od rojstva obcutke lagodja, ko se pocutimo varne, ljubljene ali pa samo uzitek. recimo v objemu osebe,ki jo ljubimo, ali pa ce se opredelim samo na uzitek potem zame osebno dobra knjiga na lezalniku ob morju v sencki, okroh mene mir in pa samo valovanje ter hladna pijaca pa kaka cokoladica...
Prav tako ima nas dojencek obcutke varnosti in ljubljenosti seveda prav gotovo jih ne dobi od ene tete tam na cesti ampak jih zeli in pricakuje od mamice ki je zanj vse. Pa ce odmislim to in se spet osredotocim na samo obcutek uzitka - lagodnosti... kaj pa dojencek sploh ima?
Koliko stvari ki bi mu bile v uzitek? Vse ga skoz sraufa, zrak ga tisci v zelodcku pa bruhanje ce nam ni prijetno tudi njemu ni... tudi pokakana planicka ni verjetno nic fajn obcutek prav tako ne polulana...
Kaj sploh ima?

Ima samo tiste momente z mamico ko se crklja kar tako ali pa ko se doji in pa kaj je lahko bolj prijetnega kot zaspati v objemu ljubljene osebe in poslusati njen srcek kot ga je 9 mesecev prej...

Zato vedno ko ga imam polen kufer ker ga moram nosit in ga imam ogromno na rokah pomislim na vse zgoraj zapisano in pa predvsem da to ne bo dolgo trajalo in da bo se prekmalu minilo.. Kot bi trenil bo prisel prvi solski dan in kot bi trenil bom ce bo Bog dal ze tasca...

Zato bom " crkljala" svojega otroka...in v to stejem tudi da ga imam ogromno na rokah in da ga ne puscam v posteljici da sam zaspi v dretju...

No to je sam moje razmisljanje sam prav gotovo nisem delec od resnice.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
9.11.2008 8:21:38   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image ... vse naj.

Neposredna povezava do sporočila: 1513
9.11.2008 8:36:38   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ej,kok je to groznooo user posted image user posted image . HB da ga ne puscam.

Sam ves jaz takole razmisljam...spet ena cist moja filozofija.

Ljudje imamo ze od rojstva obcutke lagodja, ko se pocutimo varne, ljubljene ali pa samo uzitek. recimo v objemu osebe,ki jo ljubimo, ali pa ce se opredelim samo na uzitek potem zame osebno dobra knjiga na lezalniku ob morju v sencki, okroh mene mir in pa samo valovanje ter hladna pijaca pa kaka cokoladica...
Prav tako ima nas dojencek obcutke varnosti in ljubljenosti seveda prav gotovo jih ne dobi od ene tete tam na cesti ampak jih zeli in pricakuje od mamice ki je zanj vse. Pa ce odmislim to in se spet osredotocim na samo obcutek uzitka - lagodnosti... kaj pa dojencek sploh ima?
Koliko stvari ki bi mu bile v uzitek? Vse ga skoz sraufa, zrak ga tisci v zelodcku pa bruhanje ce nam ni prijetno tudi njemu ni... tudi pokakana planicka ni verjetno nic fajn obcutek prav tako ne polulana...
Kaj sploh ima?

Ima samo tiste momente z mamico ko se crklja kar tako ali pa ko se doji in pa kaj je lahko bolj prijetnega kot zaspati v objemu ljubljene osebe in poslusati njen srcek kot ga je 9 mesecev prej...

Zato vedno ko ga imam polen kufer ker ga moram nosit in ga imam ogromno na rokah pomislim na vse zgoraj zapisano in pa predvsem da to ne bo dolgo trajalo in da bo se prekmalu minilo.. Kot bi trenil bo prisel prvi solski dan in kot bi trenil bom ce bo Bog dal ze tasca...

Zato bom " crkljala" svojega otroka...in v to stejem tudi da ga imam ogromno na rokah in da ga ne puscam v posteljici da sam zaspi v dretju...

No to je sam moje razmisljanje sam prav gotovo nisem delec od resnice.

****: Zelo lepo si to napisala. Se popolnoma strinjam s tabo. Tud jest nimam srca, da bi ga pustila jokat, pa ni važn kje je... če je pa to oglašanje in godenje pa en čas le toleriram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
9.11.2008 8:46:44   
Anonimen

****: Zelo lepo si to napisala. Se popolnoma strinjam s tabo. Tud jest nimam srca, da bi ga pustila jokat, pa ni važn kje je... če je pa to oglašanje in godenje pa en čas le toleriram...

Ja, to ko gode in si prepeva pred spanjem to baje podozivlja in je cist o.k. in normalno..
Pa saj so tud otroci moj prvi je bil tak od rojstva skoz in tudi Omar do 3 meseca,ki jih polozis v posteljico mal gode se pogovarja sam sabo...prides mu mal dudiko nastelas ( moj prvi se dude ni imel) ali pa samo dlan polozis na licka pa mal zapojes ali pa zamrmras in ze spijo...

So pa tudi taki kot je trenutno moj primerek in je bila tudi tamala in on se dere ko zverina...in tko ga pa ne mislim pustit pa tud ce me lulat al pa ce imam se posodo pa za likat pa ne vem kaj se za narest...Vse BO POCAKALO nic od tega mi ne bo uslo... med tem ko je otrok vsak dan starejsi in bo vedno bolj razumel da nisem samo mamica ampak tud zena ve vse ste pa se usluzbenke...

Neposredna povezava do sporočila: 1515
9.11.2008 8:46:46   
Estrella*
Jutro!

Naša noč je bilauser posted image . Ker ni bilo večerje je mala naredila auf ob 1.30h in ni hotla zizat, ne flaše, spila je po borbah čaj in ni hotla zaspatuser posted image Pol jo je zmanjkal do 4h pa spet ista pesem, pol je zagrabla flašo in zasoala do 6.30h pa spet auf, ko sem ji dala na joško je zaspala do 8h. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŽIVA in ZARA vse naj naj za pol svečke!!!!!

nizy:user posted image  zgleda, da nes je več s preveč časauser posted image . Tud jaz prebiram našo konkurencouser posted image

Grem jest, sem lačna ratala ob ****- jevem postuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
9.11.2008 8:49:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dones pa sploh se nisem, hrane omenilaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
9.11.2008 9:03:52   
valentina2006

Ja, to ko gode in si prepeva pred spanjem to baje podozivlja in je cist o.k. in normalno..
Pa saj so tud otroci moj prvi je bil tak od rojstva skoz in tudi Omar do 3 meseca,ki jih polozis v posteljico mal gode se pogovarja sam sabo...prides mu mal dudiko nastelas ( moj prvi se dude ni imel) ali pa samo dlan polozis na licka pa mal zapojes ali pa zamrmras in ze spijo...

So pa tudi taki kot je trenutno moj primerek in je bila tudi tamala in on se dere ko zverina...in tko ga pa ne mislim pustit pa tud ce me lulat al pa ce imam se posodo pa za likat pa ne vem kaj se za narest...Vse BO POCAKALO nic od tega mi ne bo uslo... med tem ko je otrok vsak dan starejsi in bo vedno bolj razumel da nisem samo mamica ampak tud zena ve vse ste pa se usluzbenke...

Spet full lepo napisano user posted image . V teh besedah se tako najdem... v času, ko je bila Sara dojenček... ona je zrasla na rokah, ker nikjer drugje ni blo prov... sam upitje in dretje user posted image in tud to smo pregural. HB, so naši user posted image vsak dan starejši in dojemljivejši za ene stvari... potrebujejo nas pa vedno, enkrat v smislu crkljanja, drugič v smislu pogovora in bogu hvala, da je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
9.11.2008 9:04:07   
katy82
Čau mačkice

Vse naj naj Zari in Živi za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image

Sej ni šans da bi se prebila čez toliko strani,sem mislila da jih bo 40 največ pol pridem pa na 61.user posted image user posted image user posted image

MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veselja ne znam opisat,končno si jo upam mal k seb vzet zjutraj da se brez skrbi pocrkljamo,kolk je to luštnouser posted image

Punce za vas sploh ne vem kaj se dogaja ker mi ne znese prebirat,a je možna kaka kratka obnova?

Uh alarm moram it,se tipkamo kasneje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
9.11.2008 9:05:26   
valentina2006
Naša noč je bilauser posted image . Ker ni bilo večerje je mala naredila auf ob 1.30h in ni hotla zizat, ne flaše, spila je po borbah čaj in ni hotla zaspatuser posted image Pol jo je zmanjkal do 4h pa spet ista pesem, pol je zagrabla flašo in zasoala do 6.30h pa spet auf, ko sem ji dala na joško je zaspala do 8h. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Estrella*: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
9.11.2008 9:07:09   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
9.11.2008 9:12:19   
Anonimen

MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veselja ne znam opisat,končno si jo upam mal k seb vzet zjutraj da se brez skrbi pocrkljamo,kolk je to luštnouser posted image

HvALA Bogu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
9.11.2008 9:16:38   
Estrella*

Dones pa sploh se nisem, hrane omenilaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem še brala včerajšnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
9.11.2008 9:17:17   
valentina2006
No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn user posted image ...

user posted image

... se še pol kej oglasim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.11.2008 9:18:44   
Estrella*

Čau mačkice

Vse naj naj Zari in Živi za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image

Sej ni šans da bi se prebila čez toliko strani,sem mislila da jih bo 40 največ pol pridem pa na 61.user posted image user posted image user posted image

Punce za vas sploh ne vem kaj se dogaja ker mi ne znese prebirat,a je možna kaka kratka obnova?

Uh alarm moram it,se tipkamo kasneje

Kjub temu, da že vem user posted image user posted image user posted image za LARO.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!