Naty*
|
Jutro! Jah sej preden človek prebere vaše maratone od prejšnjega večera že cajta zmanjka za kej komentirat ... nizy verjamem, da so te nasmejale naše čveke , sicer pa sej drugač nismo negostoljubne do obiskovalcev, sam tale lov za vami nas je mal pokvaril . jana tud js Žana ne morem pustit jokat v postlci. Sm si pa zadnjič prebrala na RR en članek o uspavanju in je tolk nazorno napisano, kako se otroček počuti, ko joka in ga pustiš, da mi zdej sploh ni žal . "Zbudi se v brezumni grozi tišine, negibnosti. Zakriči. Od glave do pete ga prevzemajo potreba, hrepenenje, nevzdržen nemir. Hlasta za zrakom in vrešči, dokler mu v glavici ne bobni od utripajočega zvoka. Kriči – prsi mu seka bolečina, grlo prebada pekočina. Ko bolečine ne prenese več, se hlipanje umiri in poneha. Posluša. Odpira in zapira peščice. Glavico suče na levo in na desno. Nič ne pomaga. Nevzdržno je. Spet začne jokati, toda napeto grlo ne zdrži; kmalu spet utihne. Maha z rokicami in brca z nogicami. Spet odneha, trpeč, nezmožen misliti, nezmožen upati. Posluša. Potem zaspi nazaj." **Takole Jean Liedloff v svoji knjigi The Continuum Concept (1989) opisuje, kaj se dogaja, ko se dojenček zbudi sam sredi noči.** Je pa res, da se je navadil, da ga ni treba nosit (vsaj zvečer). Podojiva se pa je še buden, mu dam dudo, pol ga pa v naročju zibam in mu pojem, da začne dremat. Pol ga položim v postlco in mal pobožam, pa zaspi. Če ga pa čez dan nosim al pa ko kengurujčkava, mi pa križ razpadeeee ! Mislm, da ma že kr čez 9 kil... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty kakšno reakcijo sta pa imela po banani? A ga je boščeka zvijalo? Tudi jaz upam, da bo naše spanje vsak dan boljše, ali pa vsaj nočno. A veš, da tudi jaz ne vem kaj je to za ene igre (catana) Za biserčka pa že držim pestke. Zvijalo pa čist pikast je ratal . Naslednja faza alergij po prebavnih motnjah je baje atopični dermatitis in zdej smo mi tam... Pikice, pikice... Ust pa še nisem preverila, če je zobek že predrl na plano . Kako ste pa vi spali? Se je Gal spet izkazal? MARTINA za krst, pridna Tjaška . **** važička...js grem pa lahk sam mal meglo premešat pred bajto ...