|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
28.10.2008 14:18:49   
Blacky30
Lyra, super, da dobro furate. Te kar občudujem, da sfolgaš dve. Bomo kakšne slikice tudi videle kmalu?

A ju dojiš al sta na flaški?

Mi smo bolj bogo, Nejc že dve noči ne spi, ker ga tak trebušček boli. Danes pa mu je P (nadomestna v Vošnjakovi) dala ab, pa sploh nima vročine, pa bris za streptokok je bil negativen, ampak za njo je to mogoče začetek angine. A njega boli trebušček!?!?!? Jaoo.....tile v Vošnjakovi so res eni ..., samo da te z ab odpravijo, pa je to za njih konec debate. Ne bom mu dajala ab, sem se odločila, ker nima nobenih znakov za to. Me pa zdaj že res skrbi, če res nima glist. Sem dala blato v analizo, pa je dr imela izvid že v petek, jaz pa nisem utegnila poklicat, ker je bila Teja tečka, ta teden pa si je dopust vzela, pa nič povedala. user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
29.10.2008 11:29:59   
cati
Blacky upam da ni nič hujšega in da čimprej minejo bolečineuser posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
29.10.2008 20:00:41   
kekec in mojca
Katero zdravnico pa imata? Je trebušček že boljši?

Ne boš verjela, naš je tudi z bruhanjem začel angino...

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
29.10.2008 22:20:02   
tasa_m
pozdravljene.

Ja itak je najlažje dat AB in to je za njih ok. Pol pa se čudijo da ni boljše..halo. saj za brezveze se pa res AB nerabijo dat. Ampak koda bi naši dohtari bli plačani, kdo da več receptov za AB in Lekadol user posted image   Doma imamo že pravo lekarno, ko grem jaz sama k dohtaru. Sicer tak nič ne jemam ampak vseeno.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
30.10.2008 10:18:29   
Blacky30
Nejc je že boljši. AB mu nisem dajala. Malo sem ga imela na dieti predvčerajšnjim, pa ga ni nič trebušček več bolel. Včeraj sem dovolila par bonbonov in eno milkšnito, pa ga je že spet malo bolel. Kakal ni nič dva dni in tudi tiščalo ga ni. Kašlja tudi več ne. Samo izgleda utrujeno, brez volje in upadlega obraza je. Bomo videli glede izvida v ponedeljek.
Naša P je dr. Barbara Dietner Merkan na Teznem. Fajn zdravnica! Ta iz Vošnjakove, ki nam je dala AB, pa je dr. Vizovišek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
30.10.2008 12:59:44   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

dr. Barbara Dietner Merkan na Teznem. Fajn zdravnica! Ta iz Vošnjakove, ki nam je dala AB, pa je dr. Vizovišek.

Uh, ko slišim njeno ime, se kar naježim. Od jeze, seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni ni bila nič kaj fajn. Ampak zakaj, ne bom govorila na forumu.

Konec koncev se vsak lahko zmoti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še prerado se zgodi, da se zdravniške napake pokopljejo. Nas so (k sreči) pripeljale le do bolnišnice.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
30.10.2008 17:38:13   
Blacky30
O kateri si zdaj to govorila??? O dr. Vizovišek?

Neposredna povezava do sporočila: 4757
30.10.2008 18:02:54   
lyra*
Heloooo

kako ste kaj?user posted image

Lyra, super, da dobro furate. Te kar občudujem, da sfolgaš dve. Bomo kakšne slikice tudi videle kmalu?

A ju dojiš al sta na flaški?

Slikice sem dala v album tako,da kr poglejte moji žabiciuser posted image
Drugače obe dojim. 1teden smo jima še dodajali tako,da se je meni mleko nabralo zdaj pa še samo joška nekaj velja!
Ampak je težko ker še nisem probala dojit obe na enkrat in se ponavadi zbudita v isti minuti in bi obe rade takoj jedleuser posted image  In pol mora ena malo čakattuser posted image

So se pa nam krčki začeliuser posted image  Včeraj sta jih imeli HB "samo" 2uri drugače pa imamo tudi do 4ureuser posted image   Ampak tudi to moramo dat skoziuser posted image

Ven še nismo šli ker ga vreme nekaj štrajka. Je bilo danes zjutraj prav lepo sončno pol pa kar naenkrat fuul veter pa dež...in moramo še malo počakatuser posted image

Nič..grem kopalnico pripravit pa ju skopatuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
31.10.2008 15:14:38   
Blacky30
Vauu, lyra, super za dojenje. user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!! Pa poskusi obe pristavit enkrat, ko bo tudi mož doma, da ti pomaga, potem pa ti bo takoj prešlo v navado. Da ne boš rabila ponoči tako dolgo bedet in da bosta obe hkrati siti.user posted image
Grem slikice gledat.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
31.10.2008 15:15:45   
Blacky30
Vauuu, kakšna cukerčka. Kako pa ju ločiš? Sta si čisto podobni ali imata kaj razlik?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
1.11.2008 22:31:50   
kekec in mojca

O kateri si zdaj to govorila??? O dr. Vizovišek?

Ne. O tvoji P.

Lyra, ko pravi Blacky, da poskusi obe pristavit... baje se to res da v obliki nogometne žoge. Ampak mislim, da pri tem rabiš blazino za dojenje.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
3.11.2008 9:50:46   
Blacky30
A o moji P? Grozno....pa me vseeno zanima, kaj je bilo. Če se ti da, mi lahko na zs napišeš.
Danes moram poklicat za izvid blata od Nejca, da vidim, kak je na stvari. Še vedno jamra, da ga trebušček boli parkrat dnevno. No, danes je šel v vrtec, ker je sicer ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4762
3.11.2008 13:30:13   
cati
Lyra imaš pravi mali princeski ful sta luškaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
3.11.2008 14:09:09   
kekec in mojca
Meni je danes P rekla, da je možno, da našega trebušček boli zaradi psihe - ker je slabe volje, ker je lačen, ker je preveč jedel, ker je zaspan... utrujen, bolan... trebušček ima tisoč vzrokov, da boli. Največkrat tega vzroka kljub preiskavam ne najdejo.

Blacky, ko bom imela čas, ti bom poslala ZS, kaj je bilo.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
4.11.2008 9:12:33   
Blacky30
KM, a tvojega tudi trebušček boli? Moj že en mesec jamra vsak dan. Včeraj je jamral nonstop: navsezgodaj pred vrtcem, ko je prišel domov, je povedal, da ga je v vrtcu tudi bolel, zato se ni veliko igral, doma ga je potem, ko je pojedel sendvič, spet bolel, pa zvečer spet. Tak da ga verjetno od lakote ne boli. Jaz sem res že v skrbeh. Pa tudi tak shujšan deluje, čeprav kg stojijo, se pa ne redi. Sicer zdaj tak ne pridobivajo tak hitro na teži, pa vseeno, deluje shujšan. Upam, da ni kaj hujšega in da nas bo pomirila.

Glist pa nima, je pokazal izvid, kot sem ti že napisala v zs.

Neposredna povezava do sporočila: 4765
4.11.2008 16:18:57   
kekec in mojca
Blacky, čestitke za nagrado!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
5.11.2008 9:34:31   
Blacky30
Hvala za čestitke, sem bila ful šokirana. Nisem si mislila, da bom ravno jaz izžrebana, čeprav se nad avtekom ne bi pritoževala.user posted image  

Danes ponoči je Nejca spet vrgel pokonci boleč trebušček. Jaz mislim, da ne more biti pri njem vzroki noben od tvojih naštetih, KM, ker ga verjetno zaradi takih stvari ne bi tako bolel, da bi se sredi najglobjega spanca zbudil, ne? In potem je bil eno uro buden, potem pa je počasi spet utonil v spanec. In to je zdaj bila že tretja noč v dveh tednih. Jaz več ne vem. No, danes imamo P, pa da vidimo, kaj bo rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 4767
5.11.2008 9:37:46   
Vrtnica79
Blacky čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
5.11.2008 10:21:37   
kekec in mojca
Ne, Blacky, pri nas ni tako hudo, da bi se sredi noči zbujal. To je nekaj drugega. Javi, kaj si izvedela. 

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
6.11.2008 19:02:20   
Blacky30
Torej, izvidi krvi so super, izvidi blata kažejo na kri v blatu, kar je verjetno posledica ranice ob trdem kakanju. Za to smo morali kupiti kremico, da mu mažemo noter v danko, v lekarni mi je dala Bepanthen Plus, ker baje odlično celi. No, dobili smo napotke za prehrano, da mora jesti čimveč sadja, zelenjave, veliko piti, to, kar tak vsi vemo, kaj je dobro za boljšo prebavo. Pa dala nam je sirup Prorektal, da ga bo sproti pucalo. Pa seveda ab za začetek angine al kaj pač to ima, da ima vnete mandlje, čeprav je bris žrela negativen.
Na ORL pa smo izvedeli, da bo treba odstranit mandlje. user posted image Čakalna doba bi naj bila nekje 1 leto, tak da drugo leto enkrat bi prišli na vrsto. Ker je imel letos že 6 angin, skoraj zaporedoma, in zdaj ima že začetek sedme, ima mandlje katastrofalne in kronično vnetje bezgavk. Kot posledico tega tudi ne sliši več dobro šepeta na levo uho.
Kot skoraj najbolj verjeten razlog bolečega trebuščka pa so otečene bezgavke v trebuščku, ki so nastale zaradi nezdravljenja angin takoj na začetku. Namreč, on ima t.i. "tihe angine", ki nimajo spremljajočih znakov in midva sploh prav ne veva, da ima angino, dokler ne začne čudno govorit, ker so mandlji tako otečeni, samo to je pa že par dni mimo, ko bi morali že zdraviti. Bova se morala navadit, da mu vsak teden pogledava v grlo, da vidimo, kakšno je stanje. Ti ab bi naj zdaj postopoma odpravili bolečine v trebuščku. Upam, da res, ker imamo že dovolj neprespanih noči.

No, to je poročilo o našem zdravstvenem stanju, zdaj pa grem otroka dat spat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4770
6.11.2008 21:25:09   
kekec in mojca
Joj, pozdravite se čimprej!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.11.2008 19:43:09   
Blacky30
Odkar sem mu dala prvo žličko ab, nima več bolečin v trebuščku. Torej od četrtka zvečer več ni jamral, da ga boli. Upam, da je to to in da bo mir zdaj s tem.user posted image

Kje ste vse ostale???

Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.11.2008 19:49:50   
tasa_m
Blacky30 upam,da se čimprej pozdravite..
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.11.2008 20:16:20   
kekec in mojca
Tasa_m, kaj si pa ti želiš za en spol otroka?

Imaš kakšen občutek, kaj raste v tebi?

Sama sem obakrat čutila, da bosta fantka... in voila. Res sta bila.

Čeprav je moj mož na UZ videl punčko. Kaj je gledal takrat, ne vem, ampak mi je tako svetovno zatrjeval, da je videl, kako je dalo dete nogice narazen in med njimi ni nič videl. Da je ziher punčka. user posted image user posted image user posted image

Moram vam pa zaupat, da sva bila takrat na UZ srčka in da zdravnik niti približno ni iskal spolovila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
9.11.2008 8:46:16   
Blacky30
Nosečnice: 

user posted image    blanka1, PDP 02.10.2008 ????
user posted image     karmeng, PDP 18.10.2008 ????
user posted image    blackcoffee, PDP začetek decembra 2008
user posted image    žabicamala, PDP 25.12.2008
user posted image    mars.2903, PDP januar 2009
user posted image    VRTNICA84, PDP 25.01.2009
user posted image    cati, PDP 10.02.2009
user posted image     tasa_m, PDP marec 2009
user posted image    frutolina, PDP 20.04.2009
user posted image     Maj_taj, PDP 01.05.2009
user posted image    andrejka_237, PDP 09.05.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice: 

user posted image      lyra*, Zoja & Zara, 15.10.2008
user posted image      Tamara85, Lana, 11.10.2008
user posted image      B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image     *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image    Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image    gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image    dojenč, Žana, 04.08.2008
user posted image    Renatka, Eva, 09.08.2008
user posted image    Flower, Lan, 29.07.2008
user posted image    Liju, Žan, 22.07.2008
user posted image    pepa6, Lara Tisa, 17.07.2008
user posted image    Blacky, Teja, 17.07.2008
user posted image    Frutka, Lili, 11.7.2008
user posted image   Maja T., Zara, 08.07.2008
user posted image   Willma, Lili, 22.06.2008
user posted image   Barbaw, Maja, ??????
user posted image   hijenca, Vid, 08.05.2008
user posted image   Čmrlika, Taja, 19.04.2008
user posted image   Trnuljčica, mali princ, 16.04.2008
user posted image   Kekec in Mojca, mali Kekec, 09.04.2008
user posted image   Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image   Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image    tea78, Naja, 17.12.2007
user posted image   Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image   Pandica , Zala, 14.10.2007
user posted image   Koala, Alex, 02.02.2008
user posted image   Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image   Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:

user posted image  Pikec (gold fish), 8 let
user posted image  Lataša (Vrtnica) 7 let
user posted image David (Mehurčica), 4,5 leta
user posted image Frutek (Frutka) 4 leta
user posted image Žan (Willma) 4 leta
user posted image Kekec (K&M), 4 leta
user posted image Nejc (Blacky), 3,9 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Bubi (*Bubi*), 2,5 leta
user posted image  žabicamala (user posted image ), 2,5 leta
user posted image Mala miss (rubin.), 2,5 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?