|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
8.11.2008 21:31:52   
Inigo
hvala za tolažbo!

blacky - ne nism v stresu... no, mogoče pa zdajle res, ko se mi je vse porušlo - flaške, prevreta voda gor in dol, pa pretopla voda, pa premrzla voda,... user posted image takle mi dela, točno takle user posted image vse novo za mene in mi je res tak hudo user posted image

dzanika - ti ki nisi dojila me ne moreš razumeti. pa te nič ne žalim al karkoli... nočem nič slabega povedat... res ne! ampak to je bilo meni neki najlepšega, kar sem doživljala s sinkom. takrat se svet zame ni vrtel... takrat sva bila samo midva in posvetila sem se mu 200%. takrat me ni nič zmotilo... ne vem kako naj ti razložim... zdj se ti zdi da blazno pretiravam. pa ne... meni je to zelo veliko pomenilo. in upam, da se ta najina pravljica še ne bo končala.

flower - nimam pojma kako to lahko tako hitro mine. jst samo upam, da ima aurorra prav. da dobim to brezvezno menzo in da pride mlekec nazaj.

hruška - ka ti že kaj čutiš, da prihajajo tisti dnevi? oziroma a ti sploh veš in čutiš kdaj naj bi bilo? če tut vidve trpita pomanjkanje... pol bi lahko blo kaj tazga...

aurorra - upam da maš prav!

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 21:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 21:42:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.11.2008 21:44:21   
lex
rebeca sem videla, da si spet z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no ti kar čvekaj tu, na zeleno vejo pride itak skor samo blackyuser posted image , tako da se ne sekiraj, ker itak njen post prebereš pa veš vse (blacky hvalauser posted image )

no se bova pa lahko zmenile za kakšno kavico, po doooooolgem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 21:49:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 21:54:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 21:57:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
8.11.2008 22:00:34   
dzanika
inigo jaz sem se tut trudla dojit da ne bo pomote. Pa je mali vlekel ko nor pa nisem mela nič mleka. Pa ne misli da mi je blo lahko. Sam bi bla vesela če bi 4 mesece dojila. In ravno tko sem se mogla navadit na prevreto vodo in mrzlo in toplo in vse to.  Js tut nočem nč slabga ti povedat. Sam me je pa prizadel ko si rekla da imata z malim le to skupno in da ni isto če mu vsak lahko poturi flaško. Si mi dala vedit kot da sem najslabša mama ker mu pač dajem flaško in da z malim nimava nič skupnih trenutkov al kaj...  Js res močno upam da se ti mleko povrne in da prideta nazaj na zeleno vejo. Če pa vama ne rata se je pa tut škoda na glavo obračat ker nič ne pomaga.  user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
8.11.2008 22:00:48   
neboglasnica
Ne morem brez vas, očitno.

mojcek1: super, da ni šlo na slabše.

HD: jutri k dežurnemu, do takrat pa čokolino lavfa

Naša Ančka pa ne more zaspat, ker ima v postelji samo levčka, Ficka, pujso Pepo in Jureta, baby borna, baby Anabell, slončka, žirafo in še dve igrači, ampak pande pa ne najde, brez nje pa nikakor ne more zaspat, kozica!! Izsiljuje 100 na uro.

No, ene zobje matrajo, druge noge, nohti, mene pa spet oči. Očitno preveč visim na RR-ju, ampak če vas spustim, vas ne bom nikoli dohitela. Saj vidim, kako se blacky30 matra.

M: ja mene cca. 2x na mesec malce špika in imam še večji volčji tek, predvidevam, da v času kao ovulacije in M. Upam pa, da ju še dolgo, dolgo ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3309
8.11.2008 22:02:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

inigo jaz sem se tut trudla dojit da ne bo pomote. Pa je mali vlekel ko nor pa nisem mela nič mleka. Pa ne misli da mi je blo lahko. Sam bi bla vesela če bi 4 mesece dojila. In ravno tko sem se mogla navadit na prevreto vodo in mrzlo in toplo in vse to.  Js tut nočem nč slabga ti povedat. Sam me je pa prizadel ko si rekla da imata z malim le to skupno in da ni isto če mu vsak lahko poturi flaško. Si mi dala vedit kot da sem najslabša mama ker mu pač dajem flaško in da z malim nimava nič skupnih trenutkov al kaj...  Js res močno upam da se ti mleko povrne in da prideta nazaj na zeleno vejo. Če pa vama ne rata se je pa tut škoda na glavo obračat ker nič ne pomaga.  user posted image

Ej, vedve, DOST! Spet se bo razvnela polemika dojenje - nedojenje, dobra mama - slaba mama. Vse smo dobre mame, ker skrbimo, da naši user posted image niso lačni, tako ali drugače. Kapiš??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
8.11.2008 22:03:31   
dzanika
mojcek super. user posted image   Mislim da so jo res neki virusi napadli in da bo počasi bolše.  user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
8.11.2008 22:03:40   
neboglasnica
Aja, hotela sem pa to napisati, da sem pri Sari komot po telefonu čvekala med dojenjem, pri Ani tudi, Staš je pa občutljiv, on me hoče pa samo zase. Tipičen moški ego!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
8.11.2008 22:10:51   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Ej, vedve, DOST! Spet se bo razvnela polemika dojenje - nedojenje, dobra mama - slaba mama. Vse smo dobre mame, ker skrbimo, da naši user posted image niso lačni, tako ali drugače. Kapiš??

Sej js se ne mislem kregat. Sam ene pač to na takšen način napišejo da lahko ktero prizadanejo...

Neposredna povezava do sporočila: 3313
8.11.2008 22:15:28   
neboglasnica
Auuuuuuuuuuuuu, sem zapela z ranjenim nohtom, vse zvezde vidim. Zdaj pa res

nočka,

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
8.11.2008 22:19:32   
lex
Inigo še tole: jaz sem tud zadnjič mela krizo z mlekom (predej je mo šel v rusijo) in sem si zvečer spumpala celih 30mluser posted image user posted image , drugi dan so se začele počitnice in sem itak imela še oba gangsterja doma, živčna za znoret,...... v glavnem spet pumpam zjutraj, spumpam spet celih 30ml. potem sem si pa rekla, da bom vsako uro pumpala, da vidim koliko moje dete sploh doi. mine točno 1 ura, lex vzame pumpico i naumpam celo flaško - 125 ml. res skor e je kap. pred 1 uro nič, nada njente, in to po prepani noči. čez 1 uro pa polno flaško. očitno ima moja pikica tole dovolj, ker včasih zvečer zmanjka in ji naredim flašo, pa poje največ 120ml (sem ji delala po 150 pa ji ne gre dol). se spomnim, da je tud Alina en čas visela na 120ml (ene 2-3 mesece), pa je bila tud veliko bolj težko kategornica kot Vita.

dzanika - nihče ni rekel, da si slaba mama. Ker potem bi to pomenilo, da sem do Aleksa in Vite dobra mama, za Alino pa slaba. Verjetno Inigo ni mislila s tem koga prizadet. Je pa ta debata vedno delikatna.

no evo moj hodi okoli mene, pa pravi, da sem se razpisala za cel teden nazaj, hodi okoli mene kot maček okoli vroče kašeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3315
8.11.2008 22:20:11   
netki
evo, mi smo se kopali danes in je blo noro

sicer me je tilen malo presenetil ker najprej ni užival v vodi....ampak je bla res malo hladna
fredov obroč....no way, noče...sam se mi zdi da je še malo premali za not.
pol se ga probala dat še v jakuzzi kjer je bolj topla voda in glej ga zlomka...čist je not padu....čofotal, sam sebe šprical, nič jokal...za žigatam je šibal....res je užival, ampak mu paše bolj topla voda
o žigatu sploh ne bom zgubljala besed.....7 ur v vodi non stop!!!!

no za prvič je blo ok, drug teden pa na dopust in ponovi vajo user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
8.11.2008 22:20:52   
lex
neboglasnica user posted image  samo zate, da bo čimprej bolje

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 22:21:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.11.2008 22:22:37   
lex
netki superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tud ni jasno od kot jim energija da zdržijo 7 ur v vodi, Alina in Aleks bi še jedla v bazenuuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 22:28:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.11.2008 22:30:15   
nanka
Jaz sem tudi bila ob pol zoba in to zadnji dan v porodnišnici. Ko sem jedla juho mi jr zob razpadel na pol, zdaj pa čakam da pridem na vrsto pri zobarju da to popravimo.

Mojcek, lepa novica, da je Živa pojedla vsaj nekaj. Natka je v tisrtih 4 dneh zgubila skoraj 200 g. Zdaj sva pa že vse polovili nazaj. Me prav zanima če bo v ponedeljek ko imava tehtanje padla 5-ka.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.11.2008 22:30:21   
netki
pri atiju

user posted image

tkole pa čofam v jakuzziju

user posted image

tilen in žiga

user posted image

žiga plava

user posted image

počitek

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.11.2008 22:32:37   
nanka
Nimam pojma ali sem menstruacijo že imela, ker imam izcedek od 18.9., ko mi je vstavil mireno. Kakšen dan je krvava sluz, potem pa spet rjava in to že skoraj dva meseca. Dojim pa zdaj nič več že 14 dni, je čisto zmanjkalo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.11.2008 22:34:50   
netki
mal slikic za lušte....user posted image

mojcek1....držim pesti da je minilo in da bo jedla normalno naprej

lex.....luštne slikice user posted image

inigo.....vse bomo enkrat na tem da bo zmanjkalo mleka...enim prej drugim kasnej....bodi vesela da lahko je...samo poglej kako je boga živa

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.11.2008 22:37:20   
nanka
Joj Netki kolk sta lušna, oba

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Fantovsko ime
Evaa1

Katero ime za fantka bi izbrali?

Ernest (0%)

Jonatan (17%)

Nik (30%)

Leonard (13%)

Hugo (0%)

Nejc (39%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!