Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:04:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali) in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuni Pa mam plussss za fasado! Jo pridem drugi teden pogledat, če lahko, če bom le utegnila?! In koliko stane ta "špas" v današnjih časih, če ni skrivnost? Ovisno od kvadrature sten. Mi imamo cca 250m2 in pride dobrih 11 000 eu Se mi je zdelo, da ta "špas" ni prav poceni.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:05:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali) in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuni Pa mam plussss za fasado! Jo pridem drugi teden pogledat, če lahko, če bom le utegnila?! In koliko stane ta "špas" v današnjih časih, če ni skrivnost? Čakam sedaj stolček sameva, ker je Katyin odšel via dolenjska edina še en posttttttt Ravno donc mi je mami rekla, da drugi tedn nima fizioterapije v sredo in četrtek, ker gre fizioterapevtka na en seminar pa sem ugotovila, da imava v sredo z Manco P in cepljenje, v četrtek pa bi priletele na vaš konc, če boš imela čas al pa če bomo kej kofetkale?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:05:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja če želimo slovenci dvignit nataliteto, pol moramo v akcijo punce iz 70tih, ker nas je zelo veliko. Tistih v 80 jeprecej manj in bodo kvarile povprečje Jaz k nataliteti nisem nič prispevala Ti Estrellica moja, kaj imaš pa za povedat čez nas 80letnike, a? A se greva ven zmenit??? Da vas je premalo in boste morale fejst da boste obdržale rodnost v slo Dejmo punce hop cup Bomo vse not prnesle Sam jaz si morem najprej službo najdet, pol pa v akcijo za novim "jenčijem" ker drugače ne vem kako bomo živeli z eno delavsko plačo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:06:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kje naročaš leče? Tudi jaz jih moram drug teden Tu KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos da bi čim lažje prebrodila noč in da bi bilo čim manj hranjenja. hvala barbaw se sploh ne upam spat, ker vem kaj me čaka Sam moraš spat. Pregoret pa tudi ne spiš. A imaš kakšno možnost, da jo ima tvoj, da se ti med dojenji malo naspiš čez dan ali pa zjutraj potegneš? ja ja sva že zmenjena, da bo moj dežural čez vikend
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:08:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos da bi čim lažje prebrodila noč in da bi bilo čim manj hranjenja. hvala barbaw se sploh ne upam spat, ker vem kaj me čaka Sam moraš spat. Pregoret pa tudi ne spiš. A imaš kakšno možnost, da jo ima tvoj, da se ti med dojenji malo naspiš čez dan ali pa zjutraj potegneš? ja ja sva že zmenjena, da bo moj dežural čez vikend jaz tudi mojega vsake kvatre nahecam. Bolj mu zatežim kot nahecam.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:08:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali) in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuni Pa mam plussss za fasado! Jo pridem drugi teden pogledat, če lahko, če bom le utegnila?! In koliko stane ta "špas" v današnjih časih, če ni skrivnost? Čakam sedaj stolček sameva, ker je Katyin odšel via dolenjska edina še en posttttttt Ravno donc mi je mami rekla, da drugi tedn nima fizioterapije v sredo in četrtek, ker gre fizioterapevtka na en seminar pa sem ugotovila, da imava v sredo z Manco P in cepljenje, v četrtek pa bi priletele na vaš konc, če boš imela čas al pa če bomo kej kofetkale? Velja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:09:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No ko smo ravno pri cenah, naj vam povem, da smo pri naši hiši danes dobili poračun za elektriko In imamo 140€ za doplačat No sej po pravici povedano, sem pričakovala, da bo še več. In sicer mi živimo v isti hiši kot moji starši, samo v zgornjem štuku, imamo pa skupni števec. In od januarja letos sva bila z moji dragim in mojim bušijem na svojem, samo kuhala je še vedno mami, do mojega poroda. Od maja naprej pa v bistvu laufata dve gospodinjstvi, tako da niti ni tako velika števila na poračunu, češrav na TTRju se mi bo pa kar pošteno poznalo Mi imamo s taščo tudi en števec, ampak smo dali vmes enega na lastno pest, tako da vemo točno koliko kdo porabi. Ni kregarije. Za vodo smo isto naredili, centralno pa ima vsak svojo. No mi smo zmenjeni tako, da sedaj poračun plačava midva, potem pa pol na pol. In mi čisto odgovarja, ker so nam itak sedaj neke nove števče montirali, ki avtomatsko obračunavajo cenejši in dražji tok, tako, da bodo sedaj mislim da veliko bolj relavantne položnice hodile. TV plačujeta našedva, ker sva midva antenski sistem plačala, pa je kar precej naneslo, hišnega telefona midva nimava, ker ga ne rabiva, smeratino pa tudi pol na pol. DRugega pa ne plačujemo (vodo imamo lastno)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:10:46
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:12:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes A kaj pogledaš k sosedam ?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes taprava čveke smo tu , kaj potem a sta se s tvojim že pobotala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:12:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Ja pa kar nekej taglavnih čvek manjka. Kaj bi šele bilo če bi bile vse tu? Kaj se vse stiskajo al kva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:13:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No ko smo ravno pri cenah, naj vam povem, da smo pri naši hiši danes dobili poračun za elektriko In imamo 140€ za doplačat No sej po pravici povedano, sem pričakovala, da bo še več. In sicer mi živimo v isti hiši kot moji starši, samo v zgornjem štuku, imamo pa skupni števec. In od januarja letos sva bila z moji dragim in mojim bušijem na svojem, samo kuhala je še vedno mami, do mojega poroda. Od maja naprej pa v bistvu laufata dve gospodinjstvi, tako da niti ni tako velika števila na poračunu, češrav na TTRju se mi bo pa kar pošteno poznalo Mi imamo s taščo tudi en števec, ampak smo dali vmes enega na lastno pest, tako da vemo točno koliko kdo porabi. Ni kregarije. Za vodo smo isto naredili, centralno pa ima vsak svojo. No mi smo zmenjeni tako, da sedaj poračun plačava midva, potem pa pol na pol. In mi čisto odgovarja, ker so nam itak sedaj neke nove števče montirali, ki avtomatsko obračunavajo cenejši in dražji tok, tako, da bodo sedaj mislim da veliko bolj relavantne položnice hodile. TV plačujeta našedva, ker sva midva antenski sistem plačala, pa je kar precej naneslo, hišnega telefona midva nimava, ker ga ne rabiva, smeratino pa tudi pol na pol. DRugega pa ne plačujemo (vodo imamo lastno) O a tud vi imate vodo lastno. Se kar pozna, ker voda je hudičevo draga in kanalščina. Sem mislila, da sem edina črna ovca na rr-u Anitka: kaj je sedaj s slikam Dona in fasade??Se ti ne zdi, da bi bil že čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:14:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Ja pa kar nekej taglavnih čvek manjka. Kaj bi šele bilo če bi bile vse tu? Kaj se vse stiskajo al kva? Zgleda že tako Moj danes ne dobi niti za povohat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:14:31
|
|
|
|
barbaw
|
SS mi plačujemo elektriko po pavšalu. No položnica pride za pavšal. Midva plačava po kW tašča pa potem ostalo. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Res je bilo klavrno. Jaz sem bila pripravljena kaj pisat, ko mi je Maja spala, ampak ni bilo nobene nikjer. ni bilo akcije. Kje pa sta Jana in Aurora danes? Pa kasso pogrešam. Upam, da se je pri Edlomy kaj stanje izboljšalo. Naše Prekmurke tudi ni na večerni raport.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:14:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes taprava čveke smo tu , kaj potem a sta se s tvojim že pobotala? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:15:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Ja pa kar nekej taglavnih čvek manjka. Kaj bi šele bilo če bi bile vse tu? Kaj se vse stiskajo al kva? Zgleda že tako Moj danes ne dobi niti za povohat Jah tako vreme je pol pa sam romantiko zganjajo .Mogoče bo ratala kakšna
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:15:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS mi plačujemo elektriko po pavšalu. No položnica pride za pavšal. Midva plačava po kW tašča pa potem ostalo. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Res je bilo klavrno. Jaz sem bila pripravljena kaj pisat, ko mi je Maja spala, ampak ni bilo nobene nikjer. ni bilo akcije. Kje pa sta Jana in Aurora danes? Pa kasso pogrešam. Upam, da se je pri Edlomy kaj stanje izboljšalo. Naše Prekmurke tudi ni na večerni raport. Anitka se je oglasila dopoldan in misli, da je za danes "off the hook"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:15:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Ja pa kar nekej taglavnih čvek manjka. Kaj bi šele bilo če bi bile vse tu? Kaj se vse stiskajo al kva? Zgleda že tako Moj danes ne dobi niti za povohat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer.Kako ste?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes taprava čveke smo tu , kaj potem a sta se s tvojim že pobotala? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE božček, le kako bo situacijo omehčal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:17:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer.Kako ste? Še ena pogrešana se javlja .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:17:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer.Kako ste? Evo jo na raport
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:18:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je bolj klaverno kazalo, da ne bomo nikamor prišle, pa smo uspele priti na 40 stran- 10 strani danes Ja pa kar nekej taglavnih čvek manjka. Kaj bi šele bilo če bi bile vse tu? Kaj se vse stiskajo al kva? Zgleda že tako Moj danes ne dobi niti za povohat Jah tako vreme je pol pa sam romantiko zganjajo .Mogoče bo ratala kakšna Očitno teb ako vreme ne sede Jaz sem itak bolj lena glede tega in mi paše le ob posebnih prilikah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo prejšnji mesec dobil položnico za vodo 70 Eur , k so nam prejšnje mesece pošiljal položnice za 0,94Eura.Matr sm bla jezna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kadite?Da. (
28%)
Ne. (
72%)
Število vseh glasov: 11687Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!