|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
7.11.2008 21:49:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

estrella, kaj ti je skuhal tvoj dragi?

Ko bi vsaj kaj za pod zob, pa ni. Ko sem ga najbolj rabila, se user posted image ni oglasil na gsm, ne na gsm od sina, ne na domači telefon, ker je revček preveč len, da bi dvignil svojo rit. Klicla sem 15min, pa nič, pol pa čez kake pol ure pokličeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image to jaz najbolj sovražimmmmm

O a ti ne spiš?????? Jaz sem mogla posredovat pri spanju. Naša je pojedla potem 120g frutka, ker mlečne kaše ni hotela in se v posteljci drla kot jeshar, ata pa zraven ležal mirno na posteljiuser posted image Se je podojila in zaspalauser posted image Ne vem kaj ji je, pred dobro uro ni hotla zieze, pol bi se pa razdrla, če je ne bi dobilauser posted image

jaz sem tudi Anjo dala ob 20h spat, pa se mi je babnca ob 20:45h začela na polno dreti, ko da jo kdo kolje v spalniciuser posted image , sem poslala atija naj jo potolaži in nazaj uspava, pa ni pomagalo, sem morala mlekarne v spalnico poslat. No se je najedla againnnnnnnnnnnn in zdaj pančkauser posted image

Računam pa kmalu na nočno izmenouser posted image user posted image user posted image

Zakaj potem nisi šopingirala?

Edina a si že začela z AM?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.11.2008 21:50:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali)user posted image  in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuniuser posted image user posted image user posted image Pa mam plussss

user posted image user posted image user posted image  za fasado!
Jo pridem drugi teden pogledat, če lahko, če bom le utegnila?!

In koliko stane ta "špas" v današnjih časih, če ni skrivnost?

Čakamuser posted image  sedaj stolček sameva, ker je Katyin odšel via dolenjskauser posted image

edina še en posttttttt

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 952
7.11.2008 21:51:23   
Soncnica Sandra ***
No ko smo ravno pri cenah, naj vam povem, da smo pri naši hiši danes dobili poračun za elektriko user posted image
In imamo 140€ za doplačat user posted image
No sej po pravici povedano, sem pričakovala, da bo še več. In sicer mi živimo v isti hiši kot moji starši, samo v zgornjem štuku, imamo pa skupni števec. In od januarja letos sva bila z moji dragim in mojim bušijem user posted image  na svojem, samo kuhala je še vedno mami, do mojega poroda. Od maja naprej pa v bistvu laufata dve gospodinjstvi, tako da niti ni tako velika števila na poračunu, češrav na TTRju se mi bo pa kar pošteno poznalo user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.11.2008 21:51:35   
barbaw
Estrella a si naročila leče ali si pozabil? Si imela kar nekaj opomnikov tukaj. user posted image
A ti niso povedala, da boš imela vedno luknjko v denarnici, ko boš imela hišo. user posted image  Še dobro, da ne maraš vrtnarjenja. A veš koliko pridejo rože, drevessa, grmovja, ... Da glava peče. Mene še čaka urejanje mansarde in prizidek za stopnice, pa sanjam o zimskem vrtu.

Edinaos user posted image  da bi čim lažje prebrodila noč in da bi bilo čim manj hranjenja.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 954
7.11.2008 21:51:51   
Estrella*

Ja če želimo slovenci dvignit nataliteto, pol moramo v akcijo punce iz 70tih, ker nas je zelo veliko. Tistih v 80 jeprecej manj in bodo kvarile povprečjeuser posted image
Jaz k nataliteti nisem nič prispevalauser posted image

Ti Estrellica moja, kaj imaš pa za povedat čez nas 80letnike, a?

A se greva ven zmenit??? user posted image

Da vas je premalo in boste morale fejstuser posted image user posted image user posted image da boste obdržale rodnost v slouser posted image user posted image Dejmo punce hop cup

Neposredna povezava do sporočila: 955
7.11.2008 21:52:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ko bi vsaj kaj za pod zob, pa ni. Ko sem ga najbolj rabila, se user posted image ni oglasil na gsm, ne na gsm od sina, ne na domači telefon, ker je revček preveč len, da bi dvignil svojo rit. Klicla sem 15min, pa nič, pol pa čez kake pol ure pokličeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image to jaz najbolj sovražimmmmm

O a ti ne spiš?????? Jaz sem mogla posredovat pri spanju. Naša je pojedla potem 120g frutka, ker mlečne kaše ni hotela in se v posteljci drla kot jeshar, ata pa zraven ležal mirno na posteljiuser posted image Se je podojila in zaspalauser posted image Ne vem kaj ji je, pred dobro uro ni hotla zieze, pol bi se pa razdrla, če je ne bi dobilauser posted image

jaz sem tudi Anjo dala ob 20h spat, pa se mi je babnca ob 20:45h začela na polno dreti, ko da jo kdo kolje v spalniciuser posted image , sem poslala atija naj jo potolaži in nazaj uspava, pa ni pomagalo, sem morala mlekarne v spalnico poslat. No se je najedla againnnnnnnnnnnn in zdaj pančkauser posted image

Računam pa kmalu na nočno izmenouser posted image user posted image user posted image

Edina a si že začela z AM?

Žal ne, ker danes se z Estrello nisve uspele dobiti, da probave. Imam pa doma allernovo, pa se fuuul bojim probat, ne vem fuuul imam strah pred adap. mleki, ker vem kaj vse smo prve tedne zaradi njega preživeli, dobro da smo ostali živi, o normalnosti pa ne biuser posted image user posted image . V vsakem primeru je pred nami.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
7.11.2008 21:52:50   
barbaw

No ko smo ravno pri cenah, naj vam povem, da smo pri naši hiši danes dobili poračun za elektriko user posted image
No sej po pravici povedano, sem pričakovala, da bo še več. In sicer mi živimo v isti hiši kot moji starši, samo v zgornjem štuku, imamo pa skupni števec. In od januarja letos sva bila z moji dragim in mojim bušijem user posted image  na svojem, samo kuhala je še vedno mami, do mojega poroda. Od maja naprej pa v bistvu laufata dve gospodinjstvi, tako da niti ni tako velika števila na poračunu, češrav na TTRju se mi bo pa kar pošteno poznalo user posted image

Mi imamo s taščo tudi en števec, ampak smo dali vmes enega na lastno pest, tako da vemo točno koliko kdo porabi. Ni kregarije. Za vodo smo isto naredili, centralno pa ima vsak svojo.

Neposredna povezava do sporočila: 957
7.11.2008 21:53:43   
Estrella*

Dal mi je kartco in sem mislila, da imam pin v gsm ju. Seveda ga ni bilo in sem ga klicala......ostalo več, pol sem se pa obrnila in nazaj domov v totalni gužvi in sem rabila debelo urouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.11.2008 21:54:31   
špelin@
edinaos ima 2000 postov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 959
7.11.2008 21:54:45   
Anonimen

Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali)user posted image  in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuniuser posted image user posted image user posted image Pa mam plussss

user posted image user posted image user posted image  za fasado!
Jo pridem drugi teden pogledat, če lahko, če bom le utegnila?!

In koliko stane ta "špas" v današnjih časih, če ni skrivnost?

Čakamuser posted image  sedaj stolček sameva, ker je Katyin odšel via dolenjskauser posted image

edina še en posttttttt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no slabo v tem luksuzuuser posted image user posted image user posted image , bom imela jaz luksuz ponoč, namesto da grem spat visim tu, samo kaj čem če pa ne morem spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
7.11.2008 21:54:50   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image EDINA si vstopila v hotel ta višje kategorije

Neposredna povezava do sporočila: 961
7.11.2008 21:55:17   
tally

SS midva sva imela prej položnico 35 Eur. Zdej sva dobila za doplačat 60 eur. Pri nas se tudi ful pozna(lani nismo imeli nič za doplačat), več pranja likanja............pa se hiro nabere.

Neposredna povezava do sporočila: 962
7.11.2008 21:56:40   
špelin@
Aja, moj dec se zahvaljuje za vse čestitke user posted image  In pravi, da on je pa že res star... user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 963
7.11.2008 21:56:49   
Estrella*

Hudoooo, pri nas so bili prejšni teden in popisavali števce. Bo kar veselo, ker smo plačevali po 15eu in sem prejšni mesec dvignila na 40. Upam, na kaj manj kot tiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
7.11.2008 21:57:05   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no slabo v tem luksuzuuser posted image user posted image user posted image , bom imela jaz luksuz ponoč, namesto da grem spat visim tu, samo kaj čem če pa ne morem spatuser posted image

user posted image user posted image za luksuzuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
7.11.2008 21:57:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edinaos user posted image  da bi čim lažje prebrodila noč in da bi bilo čim manj hranjenja.

hvala barbawuser posted image se sploh ne upam spat, ker vem kaj me čakauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
7.11.2008 21:57:46   
valentina2006
edinaos: user posted image  user posted image  user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
7.11.2008 21:57:52   
Estrella*

Estrella a si naročila leče ali si pozabil? Si imela kar nekaj opomnikov tukaj. user posted image
A ti niso povedala, da boš imela vedno luknjko v denarnici, ko boš imela hišo. user posted image  Še dobro, da ne maraš vrtnarjenja. A veš koliko pridejo rože, drevessa, grmovja, ... Da glava peče. Mene še čaka urejanje mansarde in prizidek za stopnice, pa sanjam o zimskem vrtu.

Ja sem jih vidla, sam nisem imela časa naočit, ker sem bila leteča, pol pa jezna ko user posted image . Bom ju3 for sure

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 968
7.11.2008 21:58:39   
špelin@
Estrella*, kje naročaš leče? Tudi jaz jih moram drug teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
7.11.2008 21:59:34   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image EDINA si vstopila v hotel ta višje kategorije

povejte mi že izkušene, kakšne ugodnosti me tu čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
7.11.2008 21:59:38   
barbaw

Se podpišem. user posted image

Špelin@ ti bi mogla mojega slišat, ko je pri 25-ih izjavil, da je star. user posted image  Me prav zanima kdaj se bom počutila stara. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
7.11.2008 22:00:05   
tally

Žal ne, ker danes se z Estrello nisve uspele dobiti, da probave. Imam pa doma allernovo, pa se fuuul bojim probat, ne vem fuuul imam strah pred adap. mleki, ker vem kaj vse smo prve tedne zaradi njega preživeli, dobro da smo ostali živi, o normalnosti pa ne biuser posted image user posted image . V vsakem primeru je pred nami.

Te čisto razumem. Mene je bilo ful strah ker sem Emiliji ene parkrat dala novalac IT (drugače je na aptamilu) ker ni kakala. Pa Hb je bilo vse ok. Upam da bo pri vama tudi tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
7.11.2008 22:00:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, moj dec se zahvaljuje za vse čestitke user posted image  In pravi, da on je pa že res star... user posted image

a je žlahtni letnik???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 973
7.11.2008 22:02:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

koliko svečk pa pihamo danes, če ni skrivnostuser posted image

Ejj star že ni, ga lepa ženka takoj pomladiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
7.11.2008 22:02:56   
barbaw

hvala barbawuser posted image se sploh ne upam spat, ker vem kaj me čakauser posted image

Sam moraš spat. Pregoret pa tudi ne spiš. A imaš kakšno možnost, da jo ima tvoj, da se ti med dojenji malo naspiš čez dan ali pa zjutraj potegneš? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!