Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No ko smo ravno pri cenah, naj vam povem, da smo pri naši hiši danes dobili poračun za elektriko In imamo 140€ za doplačat No sej po pravici povedano, sem pričakovala, da bo še več. In sicer mi živimo v isti hiši kot moji starši, samo v zgornjem štuku, imamo pa skupni števec. In od januarja letos sva bila z moji dragim in mojim bušijem na svojem, samo kuhala je še vedno mami, do mojega poroda. Od maja naprej pa v bistvu laufata dve gospodinjstvi, tako da niti ni tako velika števila na poračunu, češrav na TTRju se mi bo pa kar pošteno poznalo Mi imamo s taščo tudi en števec, ampak smo dali vmes enega na lastno pest, tako da vemo točno koliko kdo porabi. Ni kregarije. Za vodo smo isto naredili, centralno pa ima vsak svojo. No mi smo zmenjeni tako, da sedaj poračun plačava midva, potem pa pol na pol. In mi čisto odgovarja, ker so nam itak sedaj neke nove števče montirali, ki avtomatsko obračunavajo cenejši in dražji tok, tako, da bodo sedaj mislim da veliko bolj relavantne položnice hodile. TV plačujeta našedva, ker sva midva antenski sistem plačala, pa je kar precej naneslo, hišnega telefona midva nimava, ker ga ne rabiva, smeratino pa tudi pol na pol. DRugega pa ne plačujemo (vodo imamo lastno)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|