Naty*
|
Punce, js bom pa danes Žana slikala, kolk uživa na novih puzlah in kako se midva žogava . Je ugotovil, da se žoga premika, če jo udariš in mi jo je prav podajal, js pa njemu nazaj, tolk je bil luštkan. Pa zdej mamo novo foro... previjanje je itak težko, že odkar se obrača, zdej je postalo pa mission impossible . Tolk se mi premika, da ga sploh ne uspem previt, čeprav sem se že ful zverzirala s tem miganjem. No se mi obrne, js ga primem za noge, da bi mu plenico prilepila, on se pa vsede. In to naredi v sekundi, tko da mu morm pol noge držat, pa zgornji del dol tlačit .... manjka mi ena roka!!!! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina bod skoz prijavljena, pa ti spročim, kdaj greva . Si morm prej še lase umit... Ojoj ste mel pa težko noč ... OK, itak Anja trenutno še pančka, bove pa šle ko se zbudi žan je tud zaspal, preden sem si sploh lase posušila. Vmes se je zbudil in pozajtrkoval, zdej pa spi naprej... barbaw tud pri nas noben ne smrči HB ! skokec pa še tv , kaka mama pa si???!!!! No pri nas mamo pa dnevno telebajske na sporedu, pa hojco uporabljamo, JA HOJCO! ! Js sm tud slaba mama. edina si me spomnla glede AM... a boste mel allernovo, al greste na navadnega? Js si morm vprašanja za P napisat, ker mava v sredo cepljenje, pa se morva še zmenit, kako bo zdej pri nas. A bo dojenje, al bova kr na allernovo prešaltala. Že takrat mi je namignila, da bi blo to mogoče najboljš, ker bi bli tko zihr, da ne dobi čist nobenega alergena in bi alergije še hitrej izzvenele. MARTINA pri nas prakticiramo pa tko, da prvo rundo spi v svoji sobici in spi čist brez zbujanja včasih tud 6-7 ur. Pol ga pa vzamem k seb in do jutra se midva stiskava . No sicer je luštn, ampak sm danes opazla, da verjetno za njega to ni glih najbolj konkreten spanec. Ponoči sem ga namreč, ko je zaspal, prestavila na notranjo stran postelje in sm ga tolk zbudila, da sva se spet mogla dojit, da je zaspal nazaj. Tko da ga bom mogla očitno kr v njegovo sobco dajat, da se bo naspal . Katina na pike ? Kako je pa to razložila? No, držim pesti, da vama sirup pomaga, tud če je samo proba.