|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
7.11.2008 9:51:27   
Naty*
Punce, js bom pa danes Žana slikala, kolk uživa na novih puzlah in kako se midva žogava user posted image . Je ugotovil, da se žoga premika, če jo udariš in mi jo je prav podajal, js pa njemu nazaj, tolk je bil luštkan. Pa zdej mamo novo foro... previjanje je itak težko, že odkar se obrača, zdej je postalo pa mission impossible user posted image . Tolk se mi premika, da ga sploh ne uspem previt, čeprav sem se že ful zverzirala s tem miganjem. No se mi obrne, js ga primem za noge, da bi mu plenico prilepila, on se pa vsede. In to naredi v sekundi, tko da mu morm pol noge držat, pa zgornji del dol tlačit user posted image .... manjka mi ena roka!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina bod skoz prijavljena, pa ti spročim, kdaj greva user posted image . Si morm prej še lase umit... Ojoj ste mel pa težko noč user posted image ...

OK, itak Anja trenutno še pančka, bove pa šle ko se zbudiuser posted image

žan je tud zaspal, preden sem si sploh lase posušila. Vmes se je zbudil in pozajtrkoval, zdej pa spi naprej...

barbaw tud pri nas noben ne smrči HB user posted image ! skokec pa še tv user posted image , kaka mama pa si???!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  No pri nas mamo pa dnevno telebajske na sporedu, pa hojco uporabljamo, JA HOJCO! user posted image user posted image user posted image user posted image ! Js sm tud slaba mama.

edina si me spomnla glede AM... a boste mel allernovo, al greste na navadnega?
Js si morm vprašanja za P napisat, ker mava v sredo cepljenje, pa se morva še zmenit, kako bo zdej pri nas. A bo dojenje, al bova kr na allernovo prešaltala. Že takrat mi je namignila, da bi blo to mogoče najboljš, ker bi bli tko zihr, da ne dobi čist nobenega alergena in bi alergije še hitrej izzvenele.

MARTINA pri nas prakticiramo pa tko, da prvo rundo spi v svoji sobici in spi čist brez zbujanja včasih tud 6-7 ur. Pol ga pa vzamem k seb in do jutra se midva stiskava user posted image . No sicer je luštn, ampak sm danes opazla, da verjetno za njega to ni glih najbolj konkreten spanec. Ponoči sem ga namreč, ko je zaspal, prestavila na notranjo stran postelje in sm ga tolk zbudila, da sva se spet mogla dojit, da je zaspal nazaj. Tko da ga bom mogla očitno kr v njegovo sobco dajat, da se bo naspal user posted image .

Katina na pike user posted image ? Kako je pa to razložila? No, držim pesti, da vama sirup pomaga, tud če je samo proba.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.11.2008 9:59:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edina bod skoz prijavljena, pa ti spročim, kdaj greva user posted image . Si morm prej še lase umit... Ojoj ste mel pa težko noč user posted image ...

OK, itak Anja trenutno še pančka, bove pa šle ko se zbudiuser posted image

žan je tud zaspal, preden sem si sploh lase posušila. Vmes se je zbudil in pozajtrkoval, zdej pa spi naprej

midve se pa glih odpravljave ven, prideve mim vaše hiše, pa boš povedala če še pančka, vsake tolk mal prid na terasouser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
7.11.2008 10:00:30   
Anonimen
Dober dan...

Evo pri nas imamo bolnico v malem...Spala nisem do 5h zjutraj, po 3 noceh brez spanja in cez dan sem v dveh dneh enkrat ulovila 2 urice spanja...sem tudi jaz,ki res malo rabim ze mislila da bom kar skup padla...

Ob 5h je Omarja vzela mami jaz pa sem z Samio potegnila do 8h... hvala Bogu za te 3 urce...
Cist sem ze adijo..sploh ne morem mislit...

Sedaj mi je tudi jasno da se otroka nista prehladila, ker to bi bilo pa res cudno. pri tako lepem vremenu... Samia in moz sta zbolela istocasno se pravi sta nekaj pobrala na tistem RD-ju, ko sta onadva skoz skupi bolj v moski druzbi cepela...
Od njiju je slo vse skup se na malega in kot kaze tudi na mojo mami..

No zdej imajo vsak svojo vreco zdravil in komot bi lahko rdeci polmesec nabila na vrata...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se ocitno vidi da sem iz medicinske stroke in 6 let dela med bolniki je bilo ocitno dovolj da sem se prekuzila... ali pa mogoce tole se pride za mano...upam da ne.

Estrella : Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Preveri klik...meni ze kaze da je placilo izvedeno.

Spelin@: sms tebe do mene stane ravno toliko kot ce ga posljes nekomu v sloveniji.Mene ne stane nic.

Ce pa bi mi posiljala na slovensko stevilko bi tebe zopet prislo isto kot ce posljes komur koli v slo , mene pa bi tudi zaracunali, sam ne vem kok...

Itak pa slovenske stevilke ne uporabljam, tista je ugasnjena in bo do takrat ko bom ce bo Bog dal prisla pogledat fasado k Estrelli user posted image user posted image

Tako da sms -aj me brez skrbi nic me ne bo stalo, tebe pa enako kot ce bi sms-ala koga v slo. samo ne pozabi na tisto stevilko 002011...........

Vsem hvala za dobre zelje.

Imam pa vprasanje a se fluronatril sploh dobi v slo. lekarnah?? Ker sem ga jaz iskala septembra in so rekli da tega ze 6 mesecev ni vec v prodaji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
7.11.2008 10:15:11   
špelin@
Hojla, midva sva nazaj od P. Zdravnica pravi, da je bolje, mora pa redno 3x dnevno inhalirati Ventolin. V pon. bodo izvidi od pljuč, zato moram takrat poklicati.

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Spelin@: sms tebe do mene stane ravno toliko kot ce ga posljes nekomu v sloveniji.Mene ne stane nic.

Kako te ne stane nič user posted image ? Oooo, potem pa fino, zakaj nisi prej povedala, zdaj se me ne znebiš user posted image

Tvojim bolnikom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker tole je pa res že kriza, tebi pa en velikanski user posted image  Pazi nase, da te vse skupaj ne bo čisto izčrpalo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.11.2008 10:37:18   
barbaw
**** user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravite.

Špelin@  mogoče pa bodo pikapoke zalegle.

Grem jaz zdaj Mai dat skuto pa da vidimo kaj bo rekla. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.11.2008 10:38:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla, midva sva nazaj od P. Zdravnica pravi, da je bolje, mora pa redno 3x dnevno inhalirati Ventolin. V pon. bodo izvidi od pljuč, zato moram takrat poklicati.

Gregiju nazaj user posted image user posted image user posted image  A samo Ventolin ima? Ventolin samo siri in olajsa dihanje, zdravi pa ne... user posted image user posted image
No zdravnik ze ve...

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kako te ne stane nič user posted image ? Oooo, potem pa fino, zakaj nisi prej povedala, zdaj se me ne znebiš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   Vesela sem vsakega sms -a.

Tvojim bolnikom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker tole je pa res že kriza, tebi pa en velikanski user posted image  Pazi nase, da te vse skupaj ne bo čisto izčrpalo!!!

Bomo preziveli, inshallah.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
7.11.2008 10:40:48   
špelin@
****, zaenkrat ima samo Ventolin zato, ker dr. pravi, da moramo dobiti vse izvide, potem pa bomo videli naprej user posted image

Punce, hvala vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.11.2008 11:14:57   
Anitka
Dan!

Mi smo se še kar naspali. Po dolgem času je bilo eno zbujanje manj ponočiuser posted image user posted image Sva pa pančala do pol devetih.user posted image user posted image

Punce, js bom pa danes Žana slikala, kolk uživa na novih puzlah in kako se midva žogava user posted image . Je ugotovil, da se žoga premika, če jo udariš in mi jo je prav podajal, js pa njemu nazaj, tolk je bil luštkan. Pa zdej mamo novo foro... previjanje je itak težko, že odkar se obrača, zdej je postalo pa mission impossible user posted image . Tolk se mi premika, da ga sploh ne uspem previt, čeprav sem se že ful zverzirala s tem miganjem. No se mi obrne, js ga primem za noge, da bi mu plenico prilepila, on se pa vsede. In to naredi v sekundi, tko da mu morm pol noge držat, pa zgornji del dol tlačit user posted image .... manjka mi ena roka!!!!

Naty user posted image user posted image user posted image , tudi naš Gal je včasih skorajda neobvladljiv na previjalni mizi. In kakšno žogo imata?

Ojoj ****, le kdaj se boš pa ti lahko naspala. Probaj izkoristiti vsako minutko in se naspi, da še ti ne zboliš.user posted image user posted image user posted image

Špelin@ me veseli, da je z vašim zdravjem bolje.

Martina
a veš, da bi včasih tudi jaz najraje atija spodila iz spalnice zaradi smrčanjauser posted image user posted image user posted image Mi gre to blazno na živce, pa še zaspati potem ne morem. Je pa tudi naš Gal imel eno obdobje, ko je vlekel dretouser posted image user posted image user posted image , pa sem potem imela smrčanje v duetu z leve in desne.  Glede kontracepcije pa smo mi na istem kot vi.user posted image user posted image

Barbaw svojih otrok še sicer nisem vozila v vrtec, sem pa kot vzgojiteljica velikokrat videla podobne situacije, ko se je otrok pri enem od strašev drl, z drugim pa je prišel v vrtec brez solza. Upam, da pti vas to obdobje hitro mine. Pa jaz še zaenkrat tudi ne razmišljam o dodajanju AM, pa čeprav se ponoči zbuja tudi na dve uri. Dokler se lepo razvija in je zdrav naj bo tako.
Pa hvala za klike glede testovuser posted image user posted image
Edinaos user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da se to zbujanje pri vas kmalu konča, ker vem kako si izčrpana po tem.

Estrella ne pozabi na naročilo lečuser posted image

Zdaj pa moram iti. Se beremo spet bolj zvečer, ker bom upravičeno odsotnauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.11.2008 11:25:29   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Če slučajno kero zanima:

V mesecu novembru majo v Muller-ju vsak četrtek, petek in soboto 10% popusta na vse artikle.

Če slučajn ve vete..

Tole pa ne drži. Ravno včeraj sem kupovala v Müllerju in na računu ni ne duha ne sluha o popustuuser posted image .

V Mullerju v KR je poust... majo ga pa tudi v MS in KP. Ostali kraji pa ne...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.11.2008 11:28:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

A tudi Velenje ne?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.11.2008 11:29:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jana če boš hotela naročit sedež mi povej, da ti še poiščem kakšno bolj ugodno varianto, če obstaja. Na tisti zadnji strani, ki sem ti jo posredovala imam še 10 eur bona. Mislim, da je bil tam duo plus najceneje pa še podarim ti bon, če ga želiš imeti.

zlata si... se bova čez vikend dokončno odločila, pa ti sporočim a velja?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.11.2008 11:31:52   
jana81
no nej vam še povem zakaj me zdle dve uri ni blo na RR, sem v dnevni dojila Nejca, ko kar naenkrat pri vratih v računalniško sobo zagledam poljsko miško, men se je skor strgal... sem jo nagnala ven (od rač. sobe naprej imava vhod), ampak frajla ni hotla čez vhod, tak da sem pustila vrata odprta in zaprla vrata v dnevno, in tako sem šla generalno pomit po tleh vse druge sobe + plus Nejčkove vse igrače in puzle.......mislim kok je našla v drugi štuk hiše?????

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.11.2008 11:34:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SS- u uuu urinska vrečka...jaz sem pred tedni isto spraševala, valda mi ni ratalo, mi je pa potem v laboratoriju pokazala in se mi zdaj zdi ful izi....user posted image
No, upam, da ti bom znala z besedami razložit.
Ko boš vrečko odprla, je čisto skupaj zložena...ploščato.odstraniš leplnitrak in jo kontra prepogneš.spet čisto skupaj in tisti spodnji del kjer je vrečka zalepiš tamali na konec ritke, med ritnici,ostalo pa razpreš po zgornjem delu luliceuser posted image
tisti del med ritnicama je najpomembnejši, ker tasm ponavadi mimo teče...itak da ti ni najbolj jasno, ha? v bistvu moraš začet lepit na koncu rite...
če ne bo šlo pa ti bodo tako one še enkrat namontirale.

Čmrilka ful hvala za odgovor!
Sem probala gor nalimat pol sem mela pa malo razvito in se je polulala, seveda je tud mimo teklo user posted image
No nekej pa sva le ujeli .

Me pa zanima kolko mora bit urina v vrečki, da ga je dosti?

Sem ji pol še eno vrečko dala gor pa jo v plenico zavila, sam je mala čist pop**** kr ji ni bil občutek, da ima nekaj med nogmi všeč user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.11.2008 11:35:08   
valentina2006

A tudi Velenje ne?

Jest sem tud misnla, da vsi... poj je pa rekla prodajalka, da samo KR, MS in KP.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.11.2008 11:36:49   
valentina2006
špelin@: A ti maš od Justa kremo in kopel materina dušica?

Neposredna povezava do sporočila: 790
7.11.2008 11:41:16   
špelin@

Ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
7.11.2008 11:43:06   
špelin@
Punce, kaj menite o temle sesalniku KLIK
Vodnega ne bi imela, moram pa obvezno nabavit nekaj primernega za alergike na pršico.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.11.2008 11:43:43   
špelin@

A tudi Velenje ne?

Jest sem tud misnla, da vsi... poj je pa rekla prodajalka, da samo KR, MS in KP.user posted image

Potem je pa to en k.

Neposredna povezava do sporočila: 793
7.11.2008 11:46:09   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no nej vam še povem zakaj me zdle dve uri ni blo na RR, sem v dnevni dojila Nejca, ko kar naenkrat pri vratih v računalniško sobo zagledam poljsko miško, men se je skor strgal... sem jo nagnala ven (od rač. sobe naprej imava vhod), ampak frajla ni hotla čez vhod, tak da sem pustila vrata odprta in zaprla vrata v dnevno, in tako sem šla generalno pomit po tleh vse druge sobe + plus Nejčkove vse igrače in puzle.......mislim kok je našla v drugi štuk hiše?????

O joj...  user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.11.2008 11:50:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

O, hudo, domača živalca user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 795
7.11.2008 11:50:37   
valentina2006

Punce, kaj menite o temle sesalniku KLIK
Vodnega ne bi imela, moram pa obvezno nabavit nekaj primernega za alergike na pršico.

špelin@: Jest mam čist podobnega... TEGA --> kupla sem ga pred 3 mesci in je bil zakon, ampak sem ga z Baby vacom čist sfuser posted image ukala user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.11.2008 11:51:49   
valentina2006

A tudi Velenje ne?

Potem je pa to en k.

Ja itak... sploh ne vem, kje je fora user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.11.2008 11:54:59   
špelin@
špelin@: Jest mam čist podobnega... TEGA --> kupla sem ga pred 3 mesci in je bil zakon, ampak sem ga z Baby vacom čist sfuser posted image ukala user posted image ...

AAAAAAAAAA??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 798
7.11.2008 11:59:46   
valentina2006

AAAAAAAAAA??? user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAA... upam, da bo do konca gavuser posted image znu, ko bo še v garanciji... sem rekla, da nikol vč ne dam tolk za en sesalc, ker z njimi res nimam sreče user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.11.2008 12:01:15   
valentina2006

Ja user posted image

A... HVALA... sem spregledala... jest sem glih kar naročila.. enkrat drug tedn dobim... upam, da s tem le uspem našga poba pocajtat do konca user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Imena za PUNČKO
Janjikaaaa

Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!