Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 18:39:00
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes sem jaz naši dala slivov sok od hippa. a mislite da bo kej pomagalo pri zaprtju , al bi mogla namočit slive čez noč in ji potem dat to vodo. meni se zdi isto, ma učinka po soku zaenkrat ni. Upam da bo to pomagalo... Jest sem mojmu 1x dala slivov frutek in je bil pravi revež, ker že itak full tekoče kaka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 18:46:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes sem jaz naši dala slivov sok od hippa. a mislite da bo kej pomagalo pri zaprtju , al bi mogla namočit slive čez noč in ji potem dat to vodo. meni se zdi isto, ma učinka po soku zaenkrat ni. Jaz sem ji dala suhe slive v sadno kašo in je pomagalo. Voda od suhih sliv pri nas ni pomagala.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 18:52:27
|
|
|
|
tilči
|
Naša dva sta v , je šel , jaz pa uživam v čisti tišini . Za Nejca kuham govejo juho, saj mu ob vročini še najbolj paše, jaz pa študiram, če si ne bi privoščila malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 19:16:53
|
|
|
|
tana7
|
tilči, l. 77
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 19:49:31
|
|
|
|
sesil
|
tana7, ne ga sračkat da si stara. jaz se imam za mlado , pa sem isti letnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 19:50:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 tilči, l. 77 Ti pa res še imaš čas še za enega. Kaj ga pa serješ?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 19:51:10
|
|
|
|
sesil
|
valentina, barbaw, hvala. bom poskusila s slivovo kašico, pa da vidimo kaj bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 19:57:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tana7, ne ga sračkat da si stara. jaz se imam za mlado , pa sem isti letnik tudi jaz sem isti letnik, pa razmišljam o tretjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:06:52
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj so šle vse v kino? Spet mrtvilo, jaz pa čakam maraton. Sem vse otroke s pomočjo zrihtala, pa čakam na akcijo.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 7.11.2008 20:07:15 >
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:08:41
|
|
|
|
tilči
|
spet je zatišje. Se vse stiskajo pri svojih dragih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:10:44
|
|
|
|
tilči
|
Barbaw....a stepper laufa ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:14:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw....a stepper laufa ? Je že laufal danes. Kondicija je na psu. Ga bom kar uporabljala redno, ker tole ni za nikamor. Mogoče bom pa potem spet pokala od energije.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:17:20
|
|
|
|
sesil
|
tako je kadar sem jaz na forumu. žal punce, kadar sem jaz na rr, ni nobenih velikih čvek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:17:48
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 tilči, l. 77 tana7: Kakšna "starost"??? Časa še, pa še za ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:18:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw....a stepper laufa ? Je že laufal danes. Kondicija je na psu. Ga bom kar uporabljala redno, ker tole ni za nikamor. Mogoče bom pa potem spet pokala od energije. zdej boš pa pridna, vsak dan 30 minut. pa ne izgovorov da ni časa. kadar spi je vedno čas. mal heca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:20:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw....a stepper laufa ? Je že laufal danes. Kondicija je na psu. Ga bom kar uporabljala redno, ker tole ni za nikamor. Mogoče bom pa potem spet pokala od energije. zdej boš pa pridna, vsak dan 30 minut. pa ne izgovorov da ni časa. kadar spi je vedno čas. mal heca Saj ravno to je moj plan. Ko dam malo spat grem v akcijo. Na dan bi moral človek naredit 10.000 korakov. Ko sem bila v službi sem jih, zdaj pa verjetno še četrt tega ne naredim.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:23:57
|
|
|
|
barbaw
|
Torej katera gre zdaj v akcijo za novim ? Nimam pojma kaj se je zgodilo z našimi čvekicami. Estrella, Kasso, špelin@, ...
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:26:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Torej katera gre zdaj v akcijo za novim ? Kar prepuščam,jaz moram najprej maternico nazaj gor spravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:27:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Torej katera gre zdaj v akcijo za novim ? Kar prepuščam,jaz moram najprej maternico nazaj gor spravit Upam, da tole čimprej porihtaš. Kako dolgo pa naj bi to trajalo? A tio je G kaj rekla?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:29:10
|
|
|
|
sesil
|
jaz imam plan delat avgusta- septembra 2009. valda mora bit majski hrošč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:29:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Torej katera gre zdaj v akcijo za novim ? Kar prepuščam,jaz moram najprej maternico nazaj gor spravit Upam, da tole čimprej porihtaš. Kako dolgo pa naj bi to trajalo? A tio je G kaj rekla? Rekel je samo, da moram do 1. leta obvezno delat Keglove vaje. Sploh pa imam naslednji mesec kontrolo brisa pri svojem G, pa bo kaj več povedal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:32:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam plan delat avgusta- septembra 2009. valda mora bit majski hrošč.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:32:40
|
|
|
|
sesil
|
barbaw jaz pa nimam volje za razne mašine tle doma. edina stvar ki sem jo kupla je bil veslač, pa še ta stoji. orbitrek mi je podarila ena prijateljica pa je tudi samo za prah. raje grem teči v naravo, z biciklom...pa četudi je zunaj 5 stopinj. no, trenutno je v teku pilates in hoja, da se spravim vsaj približno v stanje za teči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:32:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam plan delat avgusta- septembra 2009. valda mora bit majski hrošč. Ali bi rada še enega bikca ali dvojčka? Jaz imam doma že dva dvojčka in sem molila, da bo mlajši pred rokom pogledal na svet, drugače bi imela tri .Tako pa imam enega bikca .Pa da vidimo,kakšen karakter bo Tilen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:35:10
|
|
|
|
sesil
|
ta je bikica, za naslednjega mi je pa vseeno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Imena za punčko?Slavi 01Ali vam so ušeč imena?Patricija (
14%)
Lavra (
5%)
Riza (
4%)
Sara (
35%)
Zara (
32%)
Ester (
9%)
Število vseh glasov: 205Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!