Anonimen
|
Cauci mamice! Ce bi se kaksna kavo . Mi smo sli vceraj mal v nabavo,v C&A ni bilo nic pametnega,v H&Mprav tako,sam pofl,potem sva pa v Galerie kupila kombinizon,opecnato rdec,zelo lep.Zraven imajo se polno igrac,veliko tudi znizanega,se vidi da se blizajo Bozicki,pa dedki Mrazi...in ji je moz kupil se eno igracko kjer so pesmice,pa zivali se oglasajo...Pol ji je pa hotel se ogromnega plisastega psa,samo imamo teh igrac ze tooolk,vecina kar na podstrehi,tako da ga nazadnje ni.So imeli pa tako posrecene bele mucke,kot zivi,mjavkali,mezikali,se premikali...samo so bili 70EU. Ali mogoce katera ve,kaj bi pomenile te sanje,je tavelka sanjala: da smo bili nekje v hotelu z bazenom,potem je pa ona nekam sla in ko se je vrnila je bila Meri mrtva.Ni vedela zakaj.In jaz sem jo 3dni ves cas nosila,in skrbela za njo kot da je ziva.No,po 3dneh je pa Marisa ozivela. Take grozne sanje.Mogoce ima to kaj vezo,da bere neke grozljivke,pa ima zato ponoci moraste sanje. Polma glede sole,je pri nas tudi kriz,sem ji ravn dons prepovedala TV in leptop,ker mora nekaj do srede naredit za bio.,je imela ves mesec cas,in ona je seveda sele danes zacela.Pa pocitnice so bile...sem res ,ker ima se toliko drugih stvari,ona pa kot da zivi v oblakih. Pa lepo se mejte .
|