|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
6.11.2008 22:16:15   
mtinca1
Še to preden grem - nutela - od zdej naprej jo kupujem sam v Muelerju - je 100x boljša

saj ne moreš verjet, da delajo proizvajalci take razlike med državami. ko da nismo vsi EU. jaz bom verjetno še naprej kupovala v tušu, ker kupujem tista tamala pakiranja (kao za en obrok). če bi kupila cel kozarec, se bojim, bi bil takoj prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.11.2008 22:17:09   
mtinca1
ooouuujjjeeeeaaaaa!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.11.2008 22:22:15   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lahko nočko nya!

kaja, sem hotela že prej pripomnit, da maš super termin za nemščino. ma, se mi zdi super, da prideš domov, pa ti tvoj že Žigata da spat user posted image user posted image user posted image ! Razmišljam, kaj si naj jaz umislim, da bi blo še pri nas tako ?!?!?

user posted image user posted image user posted image  aneda user posted image

lahko noč nya in mtinca....tud jst grem v toplo posteljo!user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.11.2008 22:40:43   
sasa.vracko
Čer!
Po daljšem času se mal javljam. Kaj je novega, nč posebnega... Kaja, mi tud ful čakamo na zobke, ma tud dve taki bunkici že en mesec sigurn, samo ne vem kdaj bojo zobki ven pokukal. GH papamo enkrat na dan, razne kašice, sadne ali zelenjavne, pijemo sokec na žličko in tako naprej. Pri spanju smo še zmeraj pridni, spimo od 20.30 do 5.30, se napapamo (150ml), pol pa potegnemo do 9h user posted image  Res je priden moj lubček. Sem se pa fiksno odločila, da moram nekaj ukrent glede odvečne teže, po eni strani pa si govorim, da je veseli december pred vrati in da bi počakala do januarja user posted image  hudiča, spet sami izgovori.
Anaj 22 - super fotke!
Mtinca1 - Nuttela je tud moja slabost, moj user posted image  je nima rad, zato si kupim tamal lonček, pa ga ful založim v omari, da se ja čim manjkrat spomnimuser posted image , je pa moj ful mahnjen na Čokolešnik, ga kupuje 2kg pakungo, skor tak žakelj kot ga mamo za psa user posted image  in večino sam zmaže
Tale naš forum res nekam zamira, pogrešam tud nekatere prej zlo aktivne: Tina28, Mojca, Slovenka, Polly80, I.daisy in verjetn sem še katero pozabla... user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.11.2008 22:43:02   
sasa.vracko
Mtinca, mal ti še manka do treh zvezdic, men še pa kar precej, zato go girl, go girl!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.11.2008 22:50:05   
aleksandra silvija
Mtinca, mal ti še manka do treh zvezdic, men še pa kar precej, zato go girl, go girl!!!

Če bi bile me bolj pridne, bi lahko Mtinca še danes pridobila user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zobki-čestitam za vse te ale bele zobke, kis o tako luštni, ko pokukajo na plano. user posted image
In kako luštni so šele obrazi, ki se smejejo z enim, 2-ema , 3-emi, 4-imi zobkiuser posted image user posted image user posted image .

Mtinca-si pa ti to dobro pogrunatala-pakiranja za 1 obrok!

Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.11.2008 22:50:40   
aleksandra silvija
Lunca-te vidimuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.11.2008 22:51:34   
sasa.vracko
No, grem počas spat, ker vidim, da ni nobene zainteresirane za debato, lunca14, vidim, da si prijavljena, pa si ti tud očitno zasedena, kako le, ko pa maš "samo" tri čmrlje? user posted image  Pa Tina28, kje si, ponavad si se takle cajt šele ogrevala, ko si prišla z aerobike???!!! user posted image
Ajde, pa drugič! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.11.2008 22:57:24   
aleksandra silvija
Aja-glede mlekca.

Samo ne se sekirat. Res. Še vedno velja: kolikor povpraševanja, toliko ponudbe.
Tiste, ki še dojite res ne obupati sedaj.
Otročki bodo šli kmalu na GH in res bi bilo nesmiselno sedaj z AM.
In napumpat ni nikoli mogoče toliko mlekca, kot bi ga user posted image  spil. Med sesanjem se mleko tudi tvori. Pumpanje je pa čisto nekaj drugega.
Pa včasih gre tudi pumpanje lažje, včasih težje.
No, meni je to vedno bila NOČNA MORA.

Za mešanje z GH si kar na roke iztisnem tiste 3 žličke mleka.

Kakšen dan res pride, ko imam občutek, da so prsi čist prazne. No, da mleka je je opaziti, ko Lovro kakšen obrok prespi. Ali pa ga pustim za urco samega z atikom. Kar se zgodi samo tu in tam, ko imam kakšo obveznost s tavelikimi otroki, hitri šoping,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.11.2008 22:58:56   
aleksandra silvija
ker vidim, da ni nobene zainteresirane
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.11.2008 23:04:10   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Lunca-te vidimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.11.2008 23:09:22   
lunca14
Čao punce,res je malo se skrivamuser posted image ,najprej vas preberem,potem malo prečekiram še ostale stvari in ko pridem nazaj,že vse spite,saj grem tud jaz pančat,ker vem,da se bo moj mišek kmalu zbudil lačeeeeeeeeeen.Debate se pa trenutno ne udeležujem iz dveh razlogov,pomanjkanje časa in gh.mi se še dojimo,tako,da ko vidim,da govorite o gh.kar malo preskočim.Mi bomo začeli,šele čez kak mesec ali pa mesec in pol,vse dokler se bo dalo brez.No lepo pančkajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.11.2008 23:15:00   
aleksandra silvija
lačeeeeeeeeeen.
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.11.2008 23:17:19   
aleksandra silvija
gh.mi se še dojimo,tako,da ko vidim,da govorite o gh.kar malo preskočim.Mi bomo začeli,šele čez kak mesec ali pa mesec in pol,vse dokler se bo dalo brez

user posted image

Pa greš res že spat?
poglej, če greš, se boš morala kmalu zbudit.To pa ni lušten.
Če pa še malo klepetaš, se ti ni treba zbudit, ko bo mali lačenuser posted image .

oj, kako bluzim. Pošlji me spat ali pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.11.2008 23:18:18   
aleksandra silvija
Na, zdaj pa jaz namesto Mtince poste nabiramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.11.2008 23:28:55   
lunca14
Evo sem iz kopalnice,veš sej me je res groza it spat,ko lepo zaspim,pa me eden zbudi,ali maj ali lun.Če bi šlo sploh ne bi hodila spat,pa ne gre.Včeraj ponoči mi je maj ful zakuhal,da ga boli zobek,ampak sem ga pogruntala,da simulira,ker je hotel it spat k nama,Saj načeloma mu pustiva da pride spat k nama,ampak včeraj mu nisem pustila,ker nisem hotla,da ve da lahko tako manipulira z nama,mislim haaaaaaaalo,cela štala,da ga boli zob,sem mu dala že pol dalerona,ker sem mu verjela da ga boli,potem pa ga ujamem na lažiuser posted image .Tako,da brez zamere aleksandra,ampak moram it spat,ti pa tud pejt spatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.11.2008 23:31:47   
lunca14
nočko aleksandrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.11.2008 6:03:10   
anaj22
jutro
user posted image user posted image user posted image
ne morem spat user posted image , razlog user posted image leži čez celo postlo pa ni placa zame user posted image
joj en sam križ je z deci ampak brez njih je pa še večji user posted image

si bom dons za fruštek skuhala polento pijem na ful včeri sem clo en uni ruklna. Neki me šraufa po trebuhu upam da nom user posted image  dobila, moja mami k je user posted image  dobila je mlek zgubla, je rekla da ga je kr na enkrat zmankal. Jest sem se že v nosečnosti odločla da bom do enga leta dojila in kar si zapičm v glavo to tko more bit in pika.

Zadnje dni nekam mal čvekamo, jest kr mal pogrešam naše maratonske debate. Zgleda da nas naši princi in princeske čist okupirajo pa zvečer sam popademo v postlo. Al pa user posted image  zavzamejo rač.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.11.2008 6:35:42   
polma
Jutros mamitas!

Sprašujem tehniko....user posted image ...je imela naša velika user posted image malo vzgojnega včeraj in ni mogla gledat svoje najljubše nadaljevake- Umori na podeželju. no, ene izmed, ke ritak obožuje vse policajske, detektivske. Razlog? učenje tehnike. Čista klasika, saj se še spomnete kako nam je v šoli hitro zagustil, ker se nismo sproti učile user posted image . pa rekla sem ji med počitnicami, če mora kaj ponavljat, ona pa da ne, da vSE zna. včeri pa- jutri sprašuje tehniko. Pa jaz-ja, in? Ona-veš kolk je to snovi!!! Jaz- Saj si rekla, da VSE znaš... Ona-Ne....jaz sem mislila, da VSE znam, kar so napovedali, da sprašujejo, za tehniko pa ni nič rekla da jo bo...user posted image user posted image user posted image   pol mi pa še prijavi:Mah, sej verjetno ne bom jaz vprašana, ker sprašuje po datumih. Jaz- To pa sploh nima veze, moj učitelj za matematiko je iz datuma naredil celo zgodbo, npr. danes je 7. plus 11 je 18, minus 4 kave ki sem jih spil, plus deset kolikor je semaforjev do šole, deljeno z dva je..... 12!user posted image Pol pa rečem jaz_katera pa si po abecedi? in ona-11tauser posted image Jaz sem mislila, da bom crknila od smeha-ja, ljubica, kateri masec pa je november? Direkt TI boš vprašanauser posted image ... in je gospodična ostala brez Tv-ja.
Tlele sedi nasproti in ponavlja...vmes pa piska, da jo bo oči kaznoval ker nima pojma.. (tega rajš ne komentiram, ker tip nima pojma kako se dela z otrokom n bi ga najraj user posted image user posted image user posted image ) Revca, tole dans bo vzgojno...pa kako veselo je pri babici zabijala čas na računalniku...ko pa je zgruntala...ajaj...

Kazen mora biti, kazen je vzojna-pravi boter Meseček v Zvezdici Zaspanki. Prav je tako! in, jaz mislim, da je dovolj huda kazen že to, kako se mala zdaj počuti, pa tra strah ki ga bo občutila. Njen oče pa....user posted image . Saj, zato pa nisva več skup, z distance ga lažje pedenamuser posted image .

Jaz bom GH uvedla po novem letu. Po dopolnjenem 6 mesecu. Mislim, da ne bo problemov s sadjem,sem mu dala banano, pa jaboljko, pa enkrat korenje za polizat in je bil zelo zadovoljen videt. itak bulji v krožnike ko nor, pa najreje bi prčkal po hrani-če ga imam v naročju ko jem, mu moram rokce držat user posted image . okej, zdaj pa tehnika...user posted image user posted image user posted image !!!!

< Sporočilo je popravil polma -- 7.11.2008 6:37:05 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.11.2008 8:00:48   
*Mojca*
Jutro!

Vidim da sem med pogrešanimi user posted image user posted image   Naj vam povem da vas nič ne varam user posted image Kaj pa vem, probam čim več časa bit z Lukijem, pa tako kot je lunca napsala mi GH še ne uvajamo (no, včasih mu dam kako sadje za polizat) in pol nimam kaj komentirat ker nimam pojma user posted image

anaj kar se tiče mleka imam tudi jaz včasih feeling da ga izgubljam ker so joške mehke, nič napete, Pa tudi zvečer si pumpam ker mu dajem žitno kašico da zaspi in sem si včasih u izi spumpala 160ml, zdaj pa jedva jedva 120ml (pa pe to traja pol ure) in moram zjutraj še ostalo. Po mojem se ne smemo sekirat, sicer pa smo itak zmagale če smo dojile do zdaj, čeprav bi tudi jaz rada še...Jaka in Lana sta pa itak cukra na slikci user posted image

v preteklosti nisem bila človek za sladkarije, zdaj pa imam napade želje po cukru in mimo grede zmažem 1 paket jaffa cakesov user posted image kar pa se tiče nutelle jo kupujem v italiji, isto kot barilla pašto, riž in prašek. Razlika je v vsem očitna...

No tako, obljubim da bom spet bolj pridna. Zdaj pa grem Lukija upedenat (beri: previt, s kremco namazat, AD3 pojest...)

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.11.2008 8:49:30   
NinKa
Jutro,

je še malo zatišja, po zgodnjo jutranjem kričanjem od tavečjega, ki je že na vezgodaj zjutraj prostestiral, da kot prvo ne bo jedel nič v vrtcu (petek je pri njih ribje-vege kombinacija)..ok, vedno mu ne paše...se strinjam, ampak pol si zmisli, Kekca in kruh in ker ni bilo belega kruha, je bil sam polbeli in sončnični, je blo zopet vse narobe....in ni hotel jest. Zgodba se je nadaljevala z napačnimi čevlji in hlačami, ko jeuser posted image  prišel nazaj domov da se je preoblekel, ker je rekel da ga ne bo poslušal kričat. JUHUHU in mali domišljavi user posted image .

Punce, a že kaj razmišljate kaj boste podarile otročkom za božička. Jaz nimam pojma....že prvi je imel ful stvari, ki so ostale za tadrugega. Ta drugemu sproti kupujemo.
In sem resnično brez idej....torej....imam 5 letnika in 6 mesečnika. Ideje prosim....aja pa za tavečjega odpadejo Lego kocke, ker ima 95% vseh paketov Dupla, ki so na tržišču. Pa bicikli in traktorji pa take stvari, ker ima hujši vozni park kot mi2 z user posted image  skupaj. user posted image user posted image user posted image

Nutela - zakon je sam una iz Muelllerja in druga pri ans tut ne pride vpoštev. Sicer pa itak ne moreš mimo nje, ko pa tok lepo stoji na stolpcu pri blagajni. user posted image user posted image user posted image

Gosta hrana - mene mož napada da sem zadnje čase ful smotana, kar se tiče BIO. Pa mora bit bio tu, pa bio krema, pa bio milo, pa bio robčki,......No in sedaj še bio hrana za miškota malega. odločila sem se da, če ne najdem Aptmilove tiste, ki jjo imajo v nemčiji že z mlekom skupaj...torej mlečno žitne instant kašice, ker sva z user posted image  od 6 dneva na Aptamilu...ne bi vzela nobene druge mlečno žitne ...recimo Holle...ker ta ima znova drugo mešanico AM noter...torej bi mogla vzeti samo žitno instant kašico. Ma se mi je pa po sestavi zdela tut dobra Hippova bio...in sedaj ne vem katero....Katere imate ve, ki jih že uporabljate? Mi še imamo čas, sem rekla nekje po novem letu ali kak teden prej.

Hujšanje - sem se kr zredila v zadnjih tednih, nekako imam potrebo po cukru....pa kr tja ven dan delam sladice in to sladko in ono sladko....grrr...pa so kile kr poskočile. Sem rekla od 1.11. hujšam, pa sem prišla kr hitro do zaključka, da bom raje počakala do 1.1. ker decemberskim dobrotam se ne bom odrekla...ni šans, sem že lani, ko sem pazila, da ne bi dobila toxe ful pazila...pa ni blo bifteka, pa pršuta, pa ne francoske,.....nič od nič,...no saj tut kg ni blo nič kaj user posted image user posted image user posted image  . Ma bo že...se bomo zbrale in od 1.1. najprej res šle v akcijo.

Ok, grem jaz..uživajte, upam, da bo kaj sončka, da bomo lahko šli kaj ven na zrak....ta Lj megla me ful mori...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.11.2008 8:55:03   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Čer!
Po daljšem času se mal javljam. Kaj je novega, nč posebnega... Kaja, mi tud ful čakamo na zobke, ma tud dve taki bunkici že en mesec sigurn, samo ne vem kdaj bojo zobki ven pokukal. GH papamo enkrat na dan, razne kašice, sadne ali zelenjavne, pijemo sokec na žličko in tako naprej. Pri spanju smo še zmeraj pridni, spimo od 20.30 do 5.30, se napapamo (150ml), pol pa potegnemo do 9h user posted image  Res je priden moj lubček. Sem se pa fiksno odločila, da moram nekaj ukrent glede odvečne teže, po eni strani pa si govorim, da je veseli december pred vrati in da bi počakala do januarja user posted image  hudiča, spet sami izgovori.

Žiga tud....pa nič ne zgleda, da bo kakšen zobek kmal vn pogledal user posted image

Dieta - jaz sem na ločevalni. Dons imam sadni dan user posted image  Pa sej imam sadje zelo rada, ampak manjka kaj konkretnega za kosilo user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.11.2008 9:01:51   
Kaja08
Aja babe, kdaj planiramo kakšno kofetkanje user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.11.2008 9:29:41   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Aja babe, kdaj planiramo kakšno kofetkanje user posted image

Sem ti pozabla popvedat-sem v drugem Hoferju našla rdeč kombinezon za user posted image ! Tko da zdaj bo res treba slikat najina bučmana v enakih pajacihuser posted image !!
Ve se zmenite-jaz sem itak tko nezanesljiva, da bom pogledala kdaj ste se zmenile, pol bomo pa vidli...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.11.2008 9:31:22   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

v preteklosti nisem bila človek za sladkarije, zdaj pa imam napade želje po cukru in mimo grede zmažem 1 paket jaffa cakesov user posted image

Jaz tut...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s.slonček tokrat za obliko mojega telesca...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

biba
1hruška

Kdo je biba?

mravljica (61%)

polžek (39%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!