NinKa
|
Jutro, je še malo zatišja, po zgodnjo jutranjem kričanjem od tavečjega, ki je že na vezgodaj zjutraj prostestiral, da kot prvo ne bo jedel nič v vrtcu (petek je pri njih ribje-vege kombinacija)..ok, vedno mu ne paše...se strinjam, ampak pol si zmisli, Kekca in kruh in ker ni bilo belega kruha, je bil sam polbeli in sončnični, je blo zopet vse narobe....in ni hotel jest. Zgodba se je nadaljevala z napačnimi čevlji in hlačami, ko je prišel nazaj domov da se je preoblekel, ker je rekel da ga ne bo poslušal kričat. JUHUHU in mali domišljavi . Punce, a že kaj razmišljate kaj boste podarile otročkom za božička. Jaz nimam pojma....že prvi je imel ful stvari, ki so ostale za tadrugega. Ta drugemu sproti kupujemo. In sem resnično brez idej....torej....imam 5 letnika in 6 mesečnika. Ideje prosim....aja pa za tavečjega odpadejo Lego kocke, ker ima 95% vseh paketov Dupla, ki so na tržišču. Pa bicikli in traktorji pa take stvari, ker ima hujši vozni park kot mi2 z skupaj. Nutela - zakon je sam una iz Muelllerja in druga pri ans tut ne pride vpoštev. Sicer pa itak ne moreš mimo nje, ko pa tok lepo stoji na stolpcu pri blagajni. Gosta hrana - mene mož napada da sem zadnje čase ful smotana, kar se tiče BIO. Pa mora bit bio tu, pa bio krema, pa bio milo, pa bio robčki,......No in sedaj še bio hrana za miškota malega. odločila sem se da, če ne najdem Aptmilove tiste, ki jjo imajo v nemčiji že z mlekom skupaj...torej mlečno žitne instant kašice, ker sva z od 6 dneva na Aptamilu...ne bi vzela nobene druge mlečno žitne ...recimo Holle...ker ta ima znova drugo mešanico AM noter...torej bi mogla vzeti samo žitno instant kašico. Ma se mi je pa po sestavi zdela tut dobra Hippova bio...in sedaj ne vem katero....Katere imate ve, ki jih že uporabljate? Mi še imamo čas, sem rekla nekje po novem letu ali kak teden prej. Hujšanje - sem se kr zredila v zadnjih tednih, nekako imam potrebo po cukru....pa kr tja ven dan delam sladice in to sladko in ono sladko....grrr...pa so kile kr poskočile. Sem rekla od 1.11. hujšam, pa sem prišla kr hitro do zaključka, da bom raje počakala do 1.1. ker decemberskim dobrotam se ne bom odrekla...ni šans, sem že lani, ko sem pazila, da ne bi dobila toxe ful pazila...pa ni blo bifteka, pa pršuta, pa ne francoske,.....nič od nič,...no saj tut kg ni blo nič kaj . Ma bo že...se bomo zbrale in od 1.1. najprej res šle v akcijo. Ok, grem jaz..uživajte, upam, da bo kaj sončka, da bomo lahko šli kaj ven na zrak....ta Lj megla me ful mori...
|