|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
7.11.2008 9:38:52   
Anonimen
Dobro jutro

Mi smo meli pa isto zgodbo dans ponoč, kot po 1.cepljenju. Včeraj je spet skoraj cel dan prespal, potem je pa zaspal ob 20h. Prvič se je zbudil ob polnoči, nato pa ob dveh - vztrajal do treh, potem sem pa vstala in ga podojila, ker drgač ne vem, če bi že zaspal nazaj - je bil ko čukec. No, sej nekje se pa mora poznat, da je spal cel dan user posted image . Isto je blo po 1.
Zutraj me je zbudil ob 7h, je bil čist pri miru - ga dvignem, odnesem previt - slečem spalno vrečo - znotraj mokra, pižama spredaj skor do vratu - zgleda, da se je luli navzgor obrnu user posted image . Ga preoblečem, mu grem dat jest - je pa še rita eksplodirala user posted image skoraj dobesedno - je bil zadaj do vratu. Sva oba vstala, ga nesla pod tuš. No in midva z Lukcem sva potem vstala, oči je šel pa še malo nazaj. Lukec pa tudi zdaj. Jaz pa - eh, ni panike - itak moram likat user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.11.2008 9:39:19   
aleksandra silvija
ninKa:
Naš ima zelo rad, pa čeprav je malo mlajši: (tudi 7-letnica to obužuje):
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161895
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161896
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173434
Ali kaj takega:
http://www.didakta.si/e-knjigarna/raziskovalni_seti/set_za_izdelavo_vulkana.html
http://www.didakta.si/e-knjigarna/raziskovalni_seti/set_za_izkopavanje_triceratopsa.html
ali kaj podobnega iz te strani. Mi smo 3 komplete kupili deklici, pa je še najbolj navdušen še ne 4-letnik.- http://www.didakta.si/e-knjigarna/raziskovalni_seti/

Če mogoče kaj pomaga. Sicer se pa naš razveseli tudi 2. kompleta enakih lego kock:)

Kaja-user posted image  za dieto. Kosilo-naredi si kakšno orenk sadno solato-še vedno nekaj manjka? verjamem!

Polma-si me pa nasmejala! Uh, kaj nas še vse čaka!user posted image

Mojca-ja, čisto normalno je, da so po dobrih 4-ih mesecih dojenja dojke kao prazne. In seveda smo zmagale!user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.11.2008 9:55:42   
aleksandra silvija
Mi smo meli pa isto zgodbo dans ponoč, kot po 1.cepljenju. Včeraj je spet skoraj cel dan prespal, potem je pa zaspal ob 20h. Prvič se je zbudil ob polnoči, nato pa ob dveh - vztrajal do treh, potem sem pa vstala in ga podojila, ker drgač ne vem, če bi že zaspal nazaj - je bil ko čukec. No, sej nekje se pa mora poznat, da je spal cel dan . Isto je blo po 1.
Zutraj me je zbudil ob 7h, je bil čist pri miru - ga dvignem, odnesem previt - slečem spalno vrečo - znotraj mokra, pižama spredaj skor do vratu - zgleda, da se je luli navzgor obrnu . Ga preoblečem, mu grem dat jest - je pa še rita eksplodirala skoraj dobesedno - je bil zadaj do vratu. Sva oba vstala, ga nesla pod tuš. No in midva z Lukcem sva potem vstala, oči je šel pa še malo nazaj. Lukec pa tudi zdaj. Jaz pa - eh, ni panike - itak moram likat
user posted image user posted image user posted image

Ja, najboljše je, ko ne veš, kje bi začel s slačenjemuser posted image .
Pa držim pestke, da bo naslednja noč lepo prespana.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.11.2008 10:34:24   
*Mojca*
Prej sem Lukija dala spat, ker ponavadi spi ob tej uri. Čez ene 10min slišim neko oglašanje, pridem v sobo in frajer lepo leži na trebuhu in se igra user posted image user posted image

Kaja: jaz sem imela oz. imam nekje knjigico o ločevalni dieti. In je en recept za sadni dan. Neki zmiksaš suho sadje in pol spečeš da ratajo kao piškoti ven. Ne spomnem se točno kako, bom pa probala najdit to knjigo in ti sporočim. Da je tudi neki konkretnega za pod zob med ločevalno dieto user posted image

Pijača: midva sva še vedno brez enega avta zato lahko vsak dan sproti povem kako in kaj. V sredo imava cepljenje tako da od srede naprej verjetno vse odpade. No, izjemoma petek če bo ok...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.11.2008 11:25:21   
Anonimen
Cauci mamice!
Ce bi se kaksna kavouser posted image .

Mi smo sli vceraj mal v nabavo,v C&A ni bilo nic pametnega,v H&Mprav tako,sam pofl,potem sva pa v Galerie kupila kombinizon,opecnato rdec,zelo lep.Zraven imajo se polno igrac,veliko tudi znizanega,se vidi da se blizajo Bozicki,pa dedki Mrazi...in ji je moz kupil se eno igracko kjer so pesmice,pa zivali se oglasajo...Pol ji je pa hotel se ogromnega plisastega psa,samo imamo teh igrac ze tooolk,vecina kar na podstrehi,tako da ga nazadnje ni.So imeli pa tako posrecene bele mucke,kot zivi,mjavkali,mezikali,se premikali...samo so bili 70EU.

Ali mogoce katera ve,kaj bi pomenile te sanje,je tavelka sanjala:
da smo bili nekje v hotelu z bazenom,potem je pa ona nekam sla in ko se je vrnila je bila Meri mrtva.Ni vedela zakaj.In jaz sem jo 3dni ves cas nosila,in skrbela za njo kot da je ziva.No,po 3dneh je pa Marisa ozivela.
Take grozne sanje.Mogoce ima to kaj vezo,da bere neke grozljivke,pa ima zato ponoci moraste sanje.

Polma glede sole,je pri nas tudi kriz,sem ji ravn dons prepovedala TV in leptop,ker mora nekaj do srede naredit za bio.,je imela ves mesec cas,in ona je seveda sele danes zacela.Pa pocitnice so bile...sem resuser posted image ,ker ima se toliko drugih stvari,ona pa kot da zivi v oblakih.

Pa lepo se mejteuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.11.2008 13:38:56   
anaj22
kofetkanje- midva drug teden nemorva ker mam ful dela k mamo pol v nedelo krst

kaj za božička- mogoče vlak, plastelin?

mal premišlujem kako bom nardila novoletne voščilnice, trenutno se mi dopade ideja da bo gor Jakova slika (črnobela) pa da bo papir rdeč. Bom mogla kmal eno fotkanje udart pa mal osnutkov nardit če ne bo prej december tu.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.11.2008 13:46:22   
sasa.vracko
Kaja08 - ker si pridna in se "mučiš" z ločevalno dieto, ti prilagam nekaj receptov za sadni dan, da ne boš tolk žalostna. So pa iz knjige 90-dnevna ločevalna dieta, ki jo imam doma. Delam v knjigarni in je bila ta knjiga lani, oziroma pred leti pravi bum, sem si jo seveda mogla kupit. In sem jo tud probala dve leti nazaj in definitivno učinkuje, zato držim pesti zate! user posted image user posted image user posted image

SADNI DAN
PEČENO SADJE
V skledo položite krhlje pomaranče, na kolobarje narezano banano, na kolobarje narezana 2 kivija, 2 razkoščičeni slivi in skodelico malin. Vse skupaj prelijte s sokom ene pomaranče in narahlo premešajte. Iz kosa aluminijaste folije oblikujte posodico tako, da se bodo robovi ovili tesno skupaj (da ne steče sok). Vanjo dajte pripravljeno sadje, tesno zatisnite robove in pecite 7 minut v pečici, ogreti na 190 stopinj. Lahko izberete tudi druge vrste sadja.
NADEVANA PEČENA JABOLKA
6 jabolk operite, dobro posušite in razpolovite. Očistite peščišča. 2 pomaranči olupite, odstranite belo kožico, krhlje narežite na majhne kose, sok pa prestrezite. Pomarančnim koščkom dodajte 5 dag nasekljanih pistacij in 1 jedilno žlico mandeljnih palčk. Z dobljeno maso nadevajte jabolka in jih razporedite po pekaču. Pecite približno 25 minut, pri 180 stopinj. Pečena jabolka prelijte z vročo mešanico 1dl vode in prestreženega pomarančnega soka, ki ste ji dodali žličko začimb za jabolčni zavitek, pojejte topla.
JABOLČNA ČEŽANA
Opranim jabolkom odstranite peščišče, jih zrežite na tanke rezine in jih skuhajte v manjši količini vode, odišavljene z limonino lupinico, cimetom, vanilijevo skorjo in 2 nageljnovima žbicama. Lahko dodate tudi sladilo ali žlico kokosove  moke.
KROGLICE IZ SUHIH FIG
8 suhih fig zmeljite, dodajte 1 narezano pomarančo in 1 žlico mletih orehov (lešnikov). Iz mase oblikujte kroglice, ki jih povaljajte v kokosovi moki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.11.2008 14:24:16   
Anonimen
Glede locevalne diete:pri sadnem dnevu sem jaz imela tudi zelenjavo(lahko),najveckrat duseno zelje,in s to dieto sem v 1m shujsala 6kg.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.11.2008 14:27:42   
Anonimen
jst ko sem imela sadni dan sem kombinirala z oreški in je šlo čist ok...sem pa z ločevalno v enem tednu šla kr 4 kg dol...to je blo prej,zdej se me vsaka hrana prime in tud ne gre več tko na izi dol...počasi pa bo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.11.2008 15:58:05   
sasa.vracko
Halo babe žabe, pa kje ste??? Zunaj že cel dan lije kot iz škafa, Luka ima tak spalni dan, jaz ogromno cajta za RR, pa nobene nikjer. user posted image  Kaj hudiča počnete, razen da se ukvarjate s svojimi princi in princeskami? Vas je ponavad več gor, če je sonček! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.11.2008 16:06:51   
anaj22
Jaka je pa dons take vole k je vreme user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.11.2008 16:22:53   
Kaja08
Saša, hvala za recepte user posted image
Oh, Žiga ima tko na pol siten dan...dopoldne je bil kul, zdej popoldne pa kr neki jokca in jamra user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.11.2008 16:31:29   
Kaja08
Kateri stolček za hranjenje boste kupile? Že kaj gledate?? Nam ga bo dedek mraz prinesel, pa ga moram izbrat user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.11.2008 16:32:47   
Cofijana
Zivjo mamice vidm da ste kr velik napisale.Ful mi je vsec glede GH da so recepti zdravn bom kej probala nardit pa bomo vidl kako bouser posted image . No da vam povem vceri je bila pri nas P pa nam je mal povedala glede GH pa rekla je glede sadja da majo ful pesticidov pa da mormo cim vec domace predelane hrane dajat nasimuser posted image  . Mam pa eno vprasanje men je rekla P da kravje mleko dam se le po enem letu a vi ste ze kej dale ksn jogurt al pa skuto skor 6.mesecnem user posted image ? Ker jz sem dala za probat Janu ze mal jogorta pa mu ni nc mankal. Ce ksna ve naj napise hvala vsem.Caw baw

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.11.2008 16:38:55   
Cofijana
Kaja jaz ga ze imam kupila sm ga v Sparu ker je biv na bon sam je cist isti kakor v BC, je pa zdraven mizica pa za prevezat ima pa 3 nastevitve sedeza pa visine. Ja men je osebno ful dobr ker se Jan lahko ze igra po mizici( se sname ).Drugace pa gres lahko pogledat tja imajo se veliko drugih na izbiro in razlicne barve.user posted image

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.11.2008 16:39:52   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Kateri stolček za hranjenje boste kupile? Že kaj gledate?? Nam ga bo dedek mraz prinesel, pa ga moram izbrat user posted image

Čaw
Midva sva vzela od Peg Peregota - Prima Pappa Dinner (se vidi na profilu user posted image ), vzela sva ga v Babycentru, ker sva mela še velik bonov, je bil kar drag, 139 eur, če ne bi mela bonov, bi verjetn vzela kakšnga cenejšega. Sem pa ful zadovoljna z njim, je fajn lahek, fajn za obrisat, ker vse napacamo, pa fajn za zložit... V Tušu imajo zdaj stolček za hranjenje v akciji, tud od Peg Peregota, za 99 eur, samo se moraš prej v nekakšen Tuš Baby Club včlanit.

user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.11.2008 16:41:15   
Anonimen
Sasa jest sem tud zelo zadovoljna s Peg Peregotovim Prima Pappa Diner stolčkom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.11.2008 16:43:33   
sasa.vracko
Tale je:

http://www.soncek.si/si/peg-perego-prima-pappa-diner-orso-verde-kolekcija-2009-i4105.shtml

Se mu tud mizica sname, jaz sem jo še zaenkrat snela, ker ga sicer sploh ven ne vidim. user posted image  Pa, sej je vsak stolček uredu, mislim, da ni glih slabega. V tem lahko sedi dve do tri leta.  Pri mojem bratu majo podobnega, tamal še sedi noter, pa je 2,5 leti.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.11.2008 16:45:07   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Sasa jest sem tud zelo zadovoljna s Peg Peregotovim Prima Pappa Diner stolčkom user posted image

user posted image  Čaw Anči, te že nekaj časa ni blo na RR, če se ne motim si noseča, a ne? Kako si kaj?! A si zdej sestrco naročila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.11.2008 16:49:12   
sasa.vracko
Mater je dolgcajt. Zdejle enkrat pride končno moj domov. Tamal še kar spi, ne vem kaj mu je danes, je že dopoldan spal od 10.30-12.30, zdej pa spi že od 15.30, no sej ne da se pritožujem user posted image , sej ni čudn, da je čist zdelan, ko se non stop na trebuh kotali in zraven ful z nogicami miga, je ful smešen...

Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.11.2008 16:57:53   
NinKa
Ojla,

Kakšno vreme, se je ravno vsipal dež ko sem šla po tavečjega v vrtec.Pol me je pa še en tok zaparkiral, da sem se vsedla v avto cela mokra.user posted image .

Nick je tut dans ko vreme,...tečen, sam ne ve kaj bi rad. Ga že cel dan nosim po rokah...

Glede stolčka...nč ne razmišljamo, ker bomo oz že imamo od tastarejšega. http://www.hauck.de/de/detail.asp?PLID=1&BID=3&KID=13&HID=31&UID=&DID=444&ARTNR=660188
Ampak je moder pa z medvedkom.

Grem jaz sedaj pico pečt, ker bo počasi user posted image  prišel domov, čeprav vidm na mesengerju, da je š v službi...torej še mam čas, da malo prečekiram mejle,pa preberem kaj se dogaja na RR.

Uživajte v vikendu...upam, da bo lep. Nisem nič spremljala vremena.

Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.11.2008 17:01:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Glede locevalne diete:pri sadnem dnevu sem jaz imela tudi zelenjavo(lahko),najveckrat duseno zelje,in s to dieto sem v 1m shujsala 6kg.

Nisem se hotla vtikat v tele vaše diete, ker nočm nbeni pamet solit, sam tale post (sori kleopatra- nč slabga ne mislim) me je pa spodbudil.
Tkole je bejbe - vse ki hujšate - vedno je bolje hujšati počasneje in se medtem veliko gibati- zelo dobro poznam shujševalne diete, toda 6kg v enem mescu - kaj mislite, da je? - poleg vode - ki pa jo telo potrebuje. Ločevalna dieta - super - samo ne 3, ampak 5 obrokov dnevno potrebuje telo. Poznam človeka, ki je shujšal v enem letu in pol 20kg - odrekel se je le kruhu in sladkarijam, testenine in krompir zmanjšal, ostalo jedel normalno. Vse te diete, ki obljubljajo 3kg v enem tednu, pa bla, bla, bla. In še nekaj - sodelavka je z ločevalno dieto shujšala - zdaj je tega 3 leta - in če hoče težo obdržat, mora ločevalno jesti skoz - ko se malo pregreši, se ji že pozna na teži.

Tko da - jejte v mejah normale, črtajte sladkarije, ne jejte po 18.uri- v dan stlačite 5 obrokov in veliko se gibajte - na zraku. Držim pesti za vse, ki si želite shujšati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.11.2008 17:06:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Mater je dolgcajt. Zdejle enkrat pride končno moj domov. Tamal še kar spi, ne vem kaj mu je danes, je že dopoldan spal od 10.30-12.30, zdej pa spi že od 15.30, no sej ne da se pritožujem user posted image , sej ni čudn, da je čist zdelan, ko se non stop na trebuh kotali in zraven ful z nogicami miga, je ful smešen...

Naš je tud včer ful spal, pol sva mela pa nočni cirkususer posted image  - tko veš: mami dej dudo, bljub ven, pa spet in spe...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.11.2008 17:13:55   
Anonimen
Dan. No, mi smo malo bolje danes, ampak samo za odtenek. Pa malo več sem pila in jedla kot prejšnje dni. Tale viroza me je čisto zmučila.user posted image user posted image user posted image

Posledično sem izgubila skoraj za 2 obroka mleka in sem samo srečna, da je tamala prijela flaško sama od sebe. Jo pokažem, in si jo direkt da v usta. Kok sem vesela glede tega. Pa sem sem se res trudila z dojenjem dolgo časa.
Je pa tudi res, da tamala zadnje dni več poje in mlekarne ne sfolgajo. 2 krat je šla na pol lačna spat.user posted image Ampak kot pravijo bolje spanc kot žganc.user posted image

Grem vas malo brat nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.11.2008 17:53:52   
Anonimen
Čao čao user posted image

Sasa v redu sem, nosečnost šla po vodi pa nič hudega, je vsak mesec nova priložnost user posted image

Mam en problem oz. izziv. Kako navadit otroka na varstvo se sprašujem? Maksimilijana bi rada navadila, da nebi jokal kadarkoli me ne vidi/sliši oz. me ni v prostoru.
To se zadnji teden kar pogosto dogaja, ko ga za kakšno urico nesem k tašči. Samo da se obrnem se začne jok. Ko pridem nazaj pa smeh do ušes.

Varstva bi ga rada navadila zaradi dela. Od decembra dalje bom kakšen dan ali nekaj dni na mesec od doma, pa nočem sabotirati moža pri delu.

Kakšen nasvet mejbi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Ime za fantka
Petorg

Katero ime vam je najbolj všeč?

Emil (17%)

Paul (8%)

Julijan (50%)

Tobi (25%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!