|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
7.11.2008 9:32:49   
jazzz27
Jutro!!

Žižika...Kako si? A vam je že kaj slabo? Ja na poglede teh slikc, me še driska primeuser posted image user posted image drugače pa se je umirilo...včeraj se je očitno spet samo nekaj spucalo....ista pesem kot zadnjič, ko mi je Reš rekel naj normalno dajem Prometrij in da se vidiva na prvem UZ. Uhhhhh, sem prec bolje veš. Hvala ti. A imaš kakšne novičke od WP-jke?

Vsem en lep dan, čeprav je zunaj za znoret...grrrr!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.11.2008 9:35:23   
Tina1
žogica pozdravljena. A ti si bla tud na uz. Škoda k nisem vedla kera si, bi kšno rekle. A si bla pr ta zgodnih, al bl pol?

Jz nimam pojma zakaj se to dogaja. Sem zorna vprašala če so pr men vzrok antihistamini, pa je reku da ne.
Jz sm dobila M 14dan špikanja s suprefactom, 15 sem mela uz in so mi tud podalšal suprefact, z menopurjem sem pa začela 17dan.
Sem pa učer k sem bla na G ob 11 govorilla še z dvema. Ena je mela za sabo že 27dan špikanja  s suprefactom, pa o M ne duha ne sluha. Druga je bla pa 9dan gonala, pa full visok estradiol, tko da je mogla počakat G k niso vedel al ji bojo delal delno punkcijo al kaj.

Lej, jz sem bla lih tko polna energije, pričakovanja. Včer dopoldan pa k daq bi se mi svet poderu, ampak sem se pol začela nazaj sestavlat in si rečt, da je treba stvari vzet take k so. K če bi se hotle sekirat za vsako malenkost ne bi ble tuki kjer smo.
Ti kr pozitivno naprej, probi iz vsake stvari potegent kej pozitivenga. Lah se pa dobiva na kafeju pa bova ena drugo vzpodbujali.
Kdaj maš nasleden uz?

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.11.2008 9:36:58   
gigi1
Sončica hvala ti srce user posted image

Noki draga tebe pa prav pogrešam.

Hope hvala za včeraj. Sem bila tako žalostna, da sem pozabila ti kakšno besedo namenit. Zdrži še malo 2v1.

Glorija draga user posted image  hvala, ker misliš name.

N74 ti si pri Rešu a me? In si imela ET 2 ali 3 dan po punkciji. Na GK imamo ET 5i dan in krvni test nam določijo 15 dni po ET. Reš ima malo drugačen sistem in so zato datumi drugačni.
Drži se! 11.11. ni daleč. Mislim, da bomo na ta dan vse lulale na palčko (ti, Lučka, Zofka in moja malenkost). Upam, da bo ta datum eden najbolj srečnih v tem mesecu user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.11.2008 9:40:59   
jazzz27
Žiži, kaj se meniš, itak da bo ta datum srečen. jaz vem, sem potelefonirala gor, da ma da je ta dan srečen!!!!user posted image  A mene si pa spregledala mal višje?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
7.11.2008 9:48:48   
gigi1
Jazzy nisem te spregledala srce user posted image . Sam tolk časa pišem, da že vmes tolk napišete user posted image
Super, da se ti je nehalo z iscedki. A pol ti je rekel, da ni treba dvignit doze prometerija?
Hvala za pogovor tam zgoraj o srečnem datumu user posted image . Upam, da bo res user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.11.2008 9:55:32   
jazzz27
A veš kaj kaj je s WP-jko? ti imaš njen telefon....sicer nočem bit vsiljiva, me pa zanima in skrbi. Upam na najbolš.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.11.2008 10:14:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica ne znam ti povedatuser posted image . Čisto drugače kot zadnjič. Zadnjič sem takoj vedela, da se je prijelo...zdej pauser posted image  Nič ne vem. Špikat me je nehal po jajčnikih. Se pravi, da se počasi spravljajo v normalo in celijo po punkciji. Prebava me zaj,bava (kar sploh ni čudno, glede na čudno hrano, ki jo jem zadnje dni).. Cele noči ne spim...no tko user posted image  zdej sem se zjamrala...in neham s tem user posted image

to je pa meni podobno, tudi sama nisem na začetku nosečnosti spala ponoč ,kr premetavala sem se ,prebava je bila sumljiva.Ja kaj pa vem ,mogoče je pa to to,počakajmo in bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.11.2008 10:30:04   
žogica13
Tina1
jaz sem prišla kot 4 na vrsto. sedela sem v zadnji vrsti...
jaz sem M dobila 12 dan jemanja suprefacta, 15 dan sem bila na pregledu in je Pinterjeva rekla, da imam sluznico debelo še 9mm in da se vidimo čez en teden. sploh me ni vprašala kdaj sem dobila M niti me ni vprašala koliko časa jo imam. v glavnem sem potem klicala svojo G in mi je razložila, da to doleti vsako 5-o punco in da ni to nič narobe...v glavnem bi morala biti sluznica popolnoma tanka..šele včeraj mi je sestra potem razložila, da bi lahko suprefact jemala še cel mesec...da sta zdaj jajčnika v popolnem mirovanju in da čakata na menopur...in očitno že ni dobr znak da ti še za dva dni prestavijo z menopurjem, samo slučajno če ne bi šlo vse bp...problem je v tem, da sem imela M popolnoma urejeno, po ss pa se mi je čisto zmešala...naslednji UZ imam 17.11. upam, da bo takrat dobra novica...da so veliki folikli in da jih je dost...nazadnje sem imela 12 foliklov in 9 celic...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.11.2008 10:55:39   
Tina1
žogica13 spomnm se te. Si nekaj brala.
men zorn ni nikoli meril andometrija, samo na listu je napisano tanek. Tko da sem okol tega bila malo zmedena, ampak nism pa spraševala.
Jz upam, da bodo 17dobre novice, predvsem da bodo jajčka in to konkretne velikosti.

Škoda da maš šele 17. uz, jz ga mam zdej u nedelo. Jz upam, da bodo še zrastl, pa da me nou spet zorn spravu ob živce in hotu prekint.

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.11.2008 11:06:46   
Tina1
žogica13 še neki, a si mela jopco al pa pulover v sivi barvi. Pa k si pršla sva se pogledali in nasmejali?
Zdej me pa matra če mislm ta pravouser posted image

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.11.2008 11:25:06   
anci banci
ojla...
kako ste ?

jaz sem včeraj dala testirat kri z bHcg in višina bHcg - je bila 410,05. tako da je krvni test potrdil nosečnost
jupi .. ful se mi smeje

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.11.2008 11:26:39   
sonček33
anči in tako je tudi prav. čestitam še enkrat

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.11.2008 11:27:05   
mlinčka
Čist na hitrico (se švercam na šihtu), ne morem, da ne bi - pinjolcaaaaa, lej jo, user posted image user posted image user posted image . Kej tazga! Si se le opogumla! Prebrisano! user posted image

Matr, tak dogodek, jaz pa nobenih pametnih smajlijev pri roki na tej predpotopni službeni kišti.

Dejzi, se slišva, ampak sej ti mene veš - itak, da tržnca, kako čem ti odreč?!

Noki, pridi pridi!

Tolk na hitro, držte se mi!

Aja, včeri tekma sicer bolj leva, ampak Milko... (smajlikiseslinidoposlednjihatomovmočiinpodležezaradidehidracije)

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.11.2008 11:30:23   
Tina1
anci banci čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Uživaj v nosečnosti.
Danes pa upam, da bodo same take lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.11.2008 11:31:17   
anci banci
hvala dekleta
jaz tudi upam da bodo danes same dobre novice

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.11.2008 11:36:17   
žogica13
pulover v sivi barvi

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.11.2008 11:40:15   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla...
kako ste ?

jaz sem včeraj dala testirat kri z bHcg in višina bHcg - je bila 410,05. tako da je krvni test potrdil nosečnost
jupi .. ful se mi smeje

user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITKE draga. Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.11.2008 11:41:56   
žogica13
tina1
držim ti pesti, da se folikli povečajo. zorna pa kar vpraši. meni je ta doktor od vseh najboljši. imela sem ga na hsg-ju in potem na punkciji, ki je bila popolnoma neboleča. je pa res da doktorji ne marajo preveč spraševati. še sestre te potem nakurijo, da vse me vse preveč vemo, samo če jaz nekaj ne vem, bi rada izvedela in me prav nič ne briga kaj si mislijo. in tako sem vprašala sestro in mi je potem z muko povedala...mož je rekel da se mu zdi da so tako površni, da bolj ne morejo bit...
a ti si bila tista, ki ti je še injekcije dala, al si primorka, ki dirka po avtocesti?

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.11.2008 11:43:07   
žogica13
anci banci
cestitam za nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.11.2008 11:51:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica ne znam ti povedatuser posted image . Čisto drugače kot zadnjič. Zadnjič sem takoj vedela, da se je prijelo...zdej pauser posted image  Nič ne vem. Špikat me je nehal po jajčnikih. Se pravi, da se počasi spravljajo v normalo in celijo po punkciji. Prebava me zaj,bava (kar sploh ni čudno, glede na čudno hrano, ki jo jem zadnje dni).. Cele noči ne spim...no tko user posted image  zdej sem se zjamrala...in neham s tem user posted image

to je pa meni podobno, tudi sama nisem na začetku nosečnosti spala ponoč ,kr premetavala sem se ,prebava je bila sumljiva.Ja kaj pa vem ,mogoče je pa to to,počakajmo in bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček srce hvala ti user posted image . Ampak.....ti si dobila štruuuudl user posted image , jaz pa ne user posted image .
Gretkaaaa bučkov štrudl za trepetalke pliiiz user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.11.2008 11:54:00   
Tina1
žogica13 ne ena ne druga nisem, ampak ta tretja. V prvi vrsti smo ble tri klepetulje, med njimi tudi primorka, ampak jaz sem bla ta desna v rumeni srajci. Ja, sem vedla da si mela neki sivga. Zdej pa vem kera siuser posted image .

Ma sej jz tud vprašam, sam učer me je pa zorn spravu u slabo voljo. K je vidu kok so veliki oz. majhni je reku dejte kri za estradiol, pol pa poiščte Drobniča pa nej pove a bomo prekinel postopek al ne. No hvala bogu mi ga D ni prekinu in gremo naprej. Sej drgač je on men tud ok. Vem pa da nimajo radi če kej prveč uprašaš.
Se mi pa zdi da včas vemo skor kej več k oni. Žal za njih, sreča za nas, se vsaj potegnemo za sebe.
Jz tud teb želim da se ti vse dobr izteče.

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.11.2008 11:56:27   
Sulfinija
Anci banci,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo user posted image .

Punce tudi zame je dr.Zorn car,ki upam da že pridno meša čarobno tekočino za naju,da nama končno uspe.

Držite pesti zame šibam na pregled.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.11.2008 12:21:59   
žogica13
tina1
meni pa je rekel Zorn gremo naprej, potem pa pridem do sestre pa začne ona sama pisati da moram suprefact jemati še 2 dni šele jutri lahko začnem...zato sem potem čisto ven padla, ker Zorn je rekel da lahko začnem z menopurjem...
ah v glavnem, zdaj ga lahko še 14 dni feštam, lih danes imamo v službi fešto, potem je martinovo...pij pivo, morda res pomaga...jaz ga tudi 2 dcl vsak dan..me pa jajčniki bolijo..in pol naj bi bili v mirovanju...benti.
drži se v nedeljo, saj bo. kater postopek pa je to zate?

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.11.2008 12:29:04   
jazzz27
anci banci...super za lepe rezultatke...čestitam!!user posted image

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.11.2008 12:30:48   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla...
kako ste ?

jupi .. ful se mi smeje

Čestitke srečka nosečka user posted image user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?