|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
7.11.2008 10:10:35   
maja24
Rebeca a se ti mene še spomnišuser posted image Ja pa lepo prosm za kšno fotko tvojih dveh čmrljevuser posted image

Mojcek jest mam št.kombinizjona 74,je pa res da ga more nost do marca,tok da sej nikol neveš kuk hitr rastejo,pa se mi zdi da je tut bl komot.

Ela čebela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 10:13:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.11.2008 10:25:53   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mi smo pa do 8h spali!!!juhej

Bravo Kaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ,še 3 ure pol sta pa na konjuuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.11.2008 10:51:17   
Netta
2. a ma katera une vreče, k zdrak ven potegneš? morem Živine cotke prejhne pospravit, pa bi mi prav prišle. kako se obnesejo, če jih ima katera?

ja mi smo jih kupl glih zarad aninih cunjic in so ful fajne. priporočam res, prihraniš ogromno placa

https://www.topshop.si/shranjevanje_torba-59256-952-pc.html

v top shopu še imajo neki podobnega, čeprav tiste ki jih mam jaz so ble tud v top shopu

ja sem jih naročila pri top shopu in mi jih precej časa niso poslal..pol pa kličem in mi rečejo da so ukinili ta programuser posted image user posted image no na srečo so zame še vseen nekaj najdl, ne vem pa kako je zdaj

Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.11.2008 10:51:36   
Anonimen
dan

a mate vse sonček, da je tak tiho tu? pri nas pada dež že celo jutro.

levinjat jap jaz itak pridem na srečanje, če bo user posted image

mojcek pa tebi moram diplomsko vrnit!

maja24 kombinezon ma št. 74, sam dvomim da bo še ta mesec zdržal. pa piše gor za 9 mesecev user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 7.11.2008 10:52:34 >

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.11.2008 10:55:01   
tims
user posted image dobro jutro vsem

Midve sva se komaj zbudile. Sva spali od enajstih do osmih, se nafutrali pa do deset pa petnajst. Nina zdele veselo nekaj čeblja, jaz pa pijem kafe. Sem ugotovila, da se moram kar prisilit s to kavo, če ne se mi cel dan vrti v glavi. To je pa nizek pritisk.

Včeraj sva imeli pregled in cepljenje. Je bila ful pridna. Sem bila tok ponosna, ko je P. rekla, da za pet mes. ful lepo napreduje, pa sem jo popravila, da je stara tri in pol, pa je kar debelo pogledala. Je rekla, da bi ji komot dala več. HB da imajo strop, če ne bi kar v nebo zrasla user posted image . Po cepljenju ni imela nikakršnih reakcij. Zaenkrat. Ne vem, a se lahko še kej pojavi?

Še mere naše Nine: 6820g in 67.5cm

Blacky-upam, da bo vse ok z vami, zdaj ko veste kaj je narobe.

Se moram pohvalt s stanovanjem. Kopalnica in wc sta gotova s ploščicami, parket povsod položen. Samo še pobrusit in polakirat ga je treba, preštrihat komplet stanovanje, pol pa gas z opremo... user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal k Nini, me že kliče user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.11.2008 11:08:34   
sončika84
oj! dane sje bla spet tečna noč. spat je šel včeraj ob 8h pa se je že ob 2h zbudu. in je pojel 100 in sapl do 5h in pol pojel 50 in sapl do 7h. no,in od takrat dalje ni jel še nič kaj. pa roko v usta pa vse,amapak mleka pa ne. vse skupaj je pojel 40. tut čaja ni tel. jok pa tak d adijo,in roko,ja dobr d si ni kr cele dal notr no. in prej je bil že zaspan pa nikukr spet zaspat. sem ga dala  v postlco pa je bil ko čuk, tko d sem ga pol ven vzela in dala v igralnico,kjer se je en kratek čas zabaval pol pa spet jok pa roko v usta pa nič jest. pa čist gotov spet, in ga dam v postlco pa spet tak jok. katastrofa. sem mu probala še mal za jest dat,pa ni tel,sam roko. no,pol sem ga kr nazaj v postlo dala,k je bil že čist zaspan,sam je bil valda jok.tko da sem ga mal pobožala,pa to in je pol zaspal. tko da zdej spi že pol ure. več,40minut. najbrž bo zdej zdej jok. ma grozn je. ne vem kako bomo v nedeljo,ko gremo na južno ven,cela familija. na nek turizem. jaooo,ga bom kr h kravcam zaprla če bo sitn.hahaha sem že zdej cela nervozna in v skrbeh kak bo. katastrofaln je te dni. pa sem vseen upala,da bo vsaj ponoč spal,ker prej je spal že 8,9 ur. na,zdej ga pa tkole serje. hjooo!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.11.2008 11:13:32   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

maja24 kombinezon ma št. 74, sam dvomim da bo še ta mesec zdržal. pa piše gor za 9 mesecev user posted image

Ja kolk je pa potlej velik tvoj čmreluser posted image ,jest sm ga zadnjič na moji probala,pa se mi zdi da se kr zgubi v njem in zato me je pa skrbel da ji nau ful prevelik,no pa vidm da nau,upejmouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.11.2008 11:13:36   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

me pa zanimate če dojite tiste ki hujšate??? ker jaz dojim pa me je strah da bi mleko zgubila,če bi začela hujšat... user posted image user posted image user posted image

jaz dojim ampak ne rabim hujšat, sem pravkar prišla na svojo težo (v 3 mescih zgubla 18 kil)user posted image user posted image user posted image - oh yeah baby!user posted image user posted image user posted image Sem se mola pohvalit, ker sem ultra ponosnauser posted image in kako mi je uspelo?čisto nič nisem pazla na prehrano(razen stvari ki napenjajo, normalno), pa so kile kr letele dol z meneuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.11.2008 11:18:26   
Anonimen
vaaaa sončika brez zamere, ampak tvoji posti se berejo tkole:

dsem,pa kdal,ajme, semm,udal.s.dfgr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

povem ti sam zato, ker me zanima, kaj napišeš, ampak je to takooo boleče za oči, da vedno obupam na pol posta, pa se mi zdi fer, da ti povem.
ne bit huda user posted image

pa zdi se mi, da mejčken preveč pričakuješ od tvojega malčka je le še čisto majhen dojenček, tak da ne more kr spat spat in nič jokat. bodi potrpežljiva, pa cartaj ga, mogoče je samo faza. rokice pa tak vsi skoz v usta tiščijo, moj jih ma notri cel čas, ko je buden, spi tudi samo po 15-30 min naenkrat, to je tak skor logično zdej, vedno manj bojo čez dan spali veš. ponoči ti pa tut kr lepo panča, pač kdaj bi se rad mal pocartal sej bo, drži se user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 7.11.2008 11:26:48 >

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.11.2008 11:20:25   
Anonimen
maja24 haha, sej ni tolk dolg, ampak debelčkan user posted image user posted image user posted image v dolžino mu je čist kul, še viška... sam ne vem no, a so 9 mesečni otroci res vsi tolk suhi, da bi bogih 8 kg (če jih ma sploh tolk) blo za 9 mescevuser posted image

rovarka in ostale, ki ste shujšale nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.11.2008 11:20:52   
Netta
sončika84, enuser posted image zate, saj bo bolje boš vidla. tudi moja pupa ga nekaj biksa zadnje dni. poglej malo po tem forumu, boš vidla da nas je en kup nenaspanih mamic

hehe, sem zadnjič prosila dragega za pomoč pri križankah, pa je reku da je tak zmatran da mu vse dol visiuser posted image user posted image , tak da tiste ki se še niste odločile za kontracepcijo...kontracepcija "nespeči otrok" je 100 procentno učinkovitauser posted image user posted image user posted image

danes se je ana zbudla ob 5h vsa razigrana in se je blo treba igrat seveda. potem pa je ob 7h padla dol in smo skup spali še do 10huser posted image user posted image tak da sem zdaj saj približno spočita. je pa tud pri nas tako, da skoz rokci v usta tlači, in potem mislim da je lačna, pa nč, in po obroku ko se že sama odstavi obvezno spet rokco not...pojma nimam kaj mi hoče s tem povedat...zobkov pa ni nč vidituser posted image user posted image

blacky, tale tvoj nejc je pa res en revček. poročaj kako je bilo danes ponoči!

Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.11.2008 11:20:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenjeuser posted image

Moj ponoči spi. Zadnji obrok ima nekje do 22h, potlej pa odspi svoji 8-9 ur v kosu.

recept prosimuser posted image Kak vam to uspe? res ne razumem...zakaj je to tak?kaj mogoče ne občuti lakote ponoči al kaj?

ne vem kako mi to uspe ampak naš že od samega začetka spi celo noč. Očitno prov ve da je noč. Striktno se držim tega da čez dan ne spi v posteljci in da točno ve da ko je v svoji posteljici je noč.  Drugače pa ni recepta. Pri nas je čist spontano tko pršlo. user posted image   In zaenkrat je na srečo tako...

dzanika..kak je je bil lepi jan ..lep ste ga opicanli,ni kaj ..videti je,da je zelo užival ..pravzaprav se mi zdi,da se na čisto vsaki sliki tako prikupno smeji..najbrž je pravi dobrovoljček

ja res je dobrovolček. Večinoma se skos smeji ko je buden. Prov smešen je že. user posted image

maja mi imamo kombinezon tut 74 št. sam ga še ne uporabljamo. Bom počakala na pravi mraz...

jaz dojim ampak ne rabim hujšat, sem pravkar prišla na svojo težo (v 3 mescih zgubla 18 kil) - oh yeah baby! Sem se mola pohvalit, ker sem ultra ponosna in kako mi je uspelo?čisto nič nisem pazla na prehrano(razen stvari ki napenjajo, normalno), pa so kile kr letele dol z mene

SREČNICA!!!  user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.11.2008 11:23:36   
dzanika
mirjam naš ima tut rokice v ustih pa ni lačen. Niti zobkov še ni videti... Očitno morjo neki delat z rokicami in jih pač v usta rinejo al kaj. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.11.2008 11:24:00   
Netta
jaz dojim ampak ne rabim hujšat, sem pravkar prišla na svojo težo (v 3 mescih zgubla 18 kil) - oh yeah baby! Sem se mola pohvalit, ker sem ultra ponosna in kako mi je uspelo?čisto nič nisem pazla na prehrano(razen stvari ki napenjajo, normalno), pa so kile kr letele dol z mene

FOUŠ...user posted image  
hec, čestitam!!

jaz sem še zmer na plus 5, pa sem se isto zredila za 18kg. pa dojimuser posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.11.2008 11:27:30   
Netta
glede kombinizonov...pri kateri temperaturi jim ga boste dale gor in kaj boste oblekle spodaj??

Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.11.2008 11:28:26   
Anonimen
mirjam jaz mam takega puhastega... spodaj bojo samo štrampeljčki in body z dolgimi rokavi, pa pokrit seveda potem... kaj vem, ko bo reees mrzlo. čist od filinga. user posted image

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.11.2008 11:30:21   
sončika84
lunica, hvala za opozorilo! sem šla prov prebrat moj post pa je res katastrofalen!!! to pa sam zato,ker hitim! od zdaj naprej bom bolj počasi tipkala.

glede rokic v usta-tut pr matijetu še ni vidt zobkov,roke pa tko tišči not kokr da bi mu vsi ven hodili. jest pa tut noče pa pit tut ne. a pol je to sam kšna fora njihova pa da nas majo mal za norca?? Ma so lumpi!!

mirjam ja,bog te usliši! upam,da bo res kmal konec!  pa vsem to želim,ker vidim,da nas  je tak pol foruma neprespanih.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.11.2008 11:31:50   
Anonimen
čaki sončica na kolk ur si rekla, da ti je? pa kolk poje? a se ti da za en dan napisat, kako je jedel v 24 urah? tak od oka, pa čaja koliko je popil, da vidmo, kaj ga matra fantka? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.11.2008 11:34:11   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

pa kaj, a ste tuki na julijkah samo zasavčanke???
sem na hitro 2 zapacalauser posted image

ja, aktivne smo 4. eno smo pa zgubile na porodni mizi user posted image

user posted image   Kaj pa to pomeni?

Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.11.2008 11:41:52   
Blacky30
Joj, kolk vas mam za nazaj prebrat, sem obtičala na str. 105.user posted image  Enkrat bom prilezla za vami.user posted image

Samo sem hotla povedat, da sem vesela, da si se oglasila, _rebeca_. Zdaj pa le pridno čvekaj z nami.
Mogoče bi morale še marsikatero julijko tako pocukat za rokav, ker se več nič ne oglasi.

Sploh ilatic, ki nas bere, pa nič ne reče, pa tudi na srečanjih je bila z vami. Že zato bi se morala z nami bolj povezano počutit.

Grem z Nejcem sestavljat Lego duplo. Si je včeraj kupil v BC z denarjem, ki ga je dobil za darilo in ker je bil tako priden pri dr., si je lahko sam izbral, kaj želi. Noč je bila mirna, nič ga ni bolel trebušček, zdaj pa ne vem, ali je ab že tak hitro učinkoval al gre zgolj za naključje. Bomo videli, kako bo dalje. Zdaj sva si naredila sadni krožnik in je lahko z zobotrebcem pikal sadje, tak da se mu je fajn zdelo in je veliko pojedel. Da vidimo, kako bo kakal danes.

Se oglasim kasneje.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 11:44:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.11.2008 11:46:33   
Anonimen
zimska, ne bi vedla glede semen, samo če me spomin ne vara, sem brala da nekaj na kruh dajejo in jedo z maslom, tak da verjetno lahk? ej raj počaki, da ti ktera odgovori, ki za zihr ve. sam kolker vem, se to tak lahko kr v jogurt tut zmeša? 

Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.11.2008 11:49:49   
sončika84
evo seznam za 2 dni kk je jel:
ponedeljek,3.11. :  1.30 110 ml
                              5.00 100ml
                              8.00 60ml + 10ml čaja
                              11.00 110 ml
                            13.00/1400(tle n vem točn) 100ml čaja
                            15.30 100ml
                             17.00 100ml čaja
                             18.00 60ml čaja
                             19.30  130 ml
                             20.00 40 ml

torek,4.11. :     1.30 130 ml
                        6.00 60 ml
                       6.30 30 ml čaja
                        8.30 80 ml
                        13.00 130 ml
                        18.00 mislim,da je pojel 120 ml
naprej več ne vem pa nimam zapisan,mam mnde je pol še ob 19.00 pojel 80ml

sreda, 5.11. :   2.00 100ml
                       8.00 130ml
                       11.00 50ml
                       11.30 80 ml
                       15.00 130 ml
                       16.45 80 ml čaja
                        18.00 70 ml
                       19.30 130ml

četrtek,6. 11.:  2.50 100ml
                       6.50 100ml
                       9.30 100ml
naprej nimam napisan,ampak potem je jel šel ob okol 18.00 in  je pojel 130ml.
in pol še ob 20.00 pojel 100ml. evo to je ta tedn,mam pa tut iz prejšnjega tedan,sam nimam po datumih. jeb lo pa dosti manj  lohk napišem č čte

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.11.2008 11:52:37   
Netta
Še enkrat: Ali pojem semena iz sezamovega napitka? Pa hitro povejte, ker se napitek že hladi.

glede napitka ti nebi znala povedat, jaz dam semena kar na kruh s putrom. ampak ali tudi vas tako žene po semenih...jaz sem danes mogla it že dvakrat na veliko potrebouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!