|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
6.11.2008 14:34:22   
furlica
aja, glede NS, pa se bom prijavila šele po 1. pregledu.
Ne bom pa šla k Babnikovi - dravlje... slabe izkušnje.
Izbrala si bom ali Strahovo ali Pušenjaka, edini problem, da bom med 12 -14 tednom lih med Božiči in novim letom. In kdo bo takrat nas čakal?

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.11.2008 15:17:35   
ana**
Hello nosečkice.

Jaz sem danes predčasno mogla iz službe ker me noge sploh niso ubogaleuser posted image   Še zdaj mi je slabo za umret... Nonstop mam občutek,da bom ravno kar šla bruhatuser posted image Hja....mislim,da so se nosečniški znaki začeli kazat. In to v kar hudi obliki.

Na NS bom tudi jaz šla k doktor Strahovi. Mi jo je sestra priporočila. Je baje ful prijazna in ti vse lepo razloži... Šla pa bom nekje na sredini decembra. Koliko prej pa se moraš naročit???

NO* bravooooo za pregled!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 pa držimo pesti zate monty!

Aja punce...kolko pa ste ve stare kaj?
Jaz bom januarja 25user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.11.2008 15:22:31   
jazzz27
furlica...potem bova lahko šle skupaj k Pušenjaku. Verjetno bo delal. Mislim pa da celo dr. Reševa dela NS v Dravljah ne samo v Po. se bom pozanimala. Sem brala na bibaleze, da je Pušenjak vredu. Pregled stane okol 60€, dobiš še cedejko in slikice. Kaj ni to nice?user posted image

Z mano je vse ok...samo tista zmeda zjutraj...test je pozitiven, vse ok! Pravijo, da se je treba sveže krvi bat...
user posted image Jutri navijamo za našo montyuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.11.2008 15:28:01   
jazzz27
ana* revica...upam, da ti bo kmalu bolje, samo dvomim, če se je začelouser posted image . Ti pa verjamem, da si komaj zdržala, jaz sem doma, pa sem taka, kot bi me kdo user posted image . Katerega januarja imaš RD?

Glede NS sem nekje zasledila da 10 dni prej (vsaj v Dravljah). Za drugje ne vem.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.11.2008 15:51:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Verjento se vam pridružim. Še nisem čisto prepričana. 

zakaj pa ne?user posted image  Še čakaš pet min na testu?user posted image

user posted image Je bila rahla roza črtica (ampak dovolj opazna, ne takšna, ki bi ji jo napol domišljala), zdaj bom pa jutri ponovila test še s CB.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
6.11.2008 16:32:36   
jazzz27
Anonimnauser posted image , čestitam ti...si naša nova nosečka. No le naredi še CB....rezultat bo isti. Ko pa ne boš več anonimna pa te dam na seznam. Oz saj si že gor...ah krizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.11.2008 17:22:33   
ana**
Hello

jazzz a ti si na bolniški?? Frajerkauser posted image  Meni je grozno blo v službi,pa še ju3 mam dva sestanka in morm bit,ko rožica,da slučajno kdo kaj ne posumi! Pol pa dam 2kg pudra gor user posted image user posted image  Aja....rojstni dan mam pa 11.1...user posted image

A bolniško ti mora odpret osebni zdravnik ali ti lahko kar ginekolog odpre??

Meni je zdaj hvala bogu malo boljšeuser posted image  Sicer se mi zdi,da mam v trebuhu kamenje ampak bo kul....moram zdaj v začetku malo potrpet,da bom pol lahko uživala v nosečnosti,ane?user posted image

anonimna dobrodošla!user posted image user posted image  Bravo za user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.11.2008 17:25:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Anonimnauser posted image , čestitam ti...si naša nova nosečka. No le naredi še CB....rezultat bo isti. Ko pa ne boš več anonimna pa te dam na seznam. Oz saj si že gor...ah krizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image  Hvala, ampak jaz sem že naredila CB in že prej skoraj nisem dvomila, razen če bi šlo za namišljeno nosečnost. user posted image  Tako, da ima ta Anonimna kakšen drug smajli zraven. Anonimna bom pa še nekaj časa - če se le ne zatipkam, ok?! user posted image

Ja, Strahova je res super in zelo, zelo prijazna. Čeprav vidi user posted image  kar naprej, je bila nad našim prvim čisto navdušena. user posted image  

Pozdravček, Anonimna user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
6.11.2008 17:27:19   
Anonimen
Anonimna dobrodošla med nami!!! user posted image user posted image user posted image

Lp, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
6.11.2008 17:46:39   
jazzz27
Zdej sem pa zmedena...bomo tole mal kasneje razvezale, ko boste sigurne...

lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.11.2008 17:56:08   
Anonimen
Nas je več anonimnih, js sem tista, ki dela jutri CB test. Si bom dodala tale znak user posted image Malo me moti, ker nimam nobenih drugih znakov. 

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
6.11.2008 18:31:34   
ana**
Ja tole z anonimnimi pa ste malo zamešale! hihihihihihiuser posted image
Samo,da bodo ti prvi pregledi za nami,pa nebo več takšne zmedeuser posted image

Sm zdj ravno dala rogljičke pečt....Mmmmmm...njamiiiiuser posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.11.2008 19:08:37   
andy28
Uuuu Ana ti tudi pečeš. Mi2 s tamalim pa pečeva mafine.

Jaz sem bla v prvo tudi na NS pri Strahovi, ker mi jo je G na Aškerčevi predlagala. Pa je bla prijazna in je lepo vse pregledala in razložila možeku, ki je bebija prvič videl. pa eno slikco sem dobila. Zdaj bom šla pa verjetn k Pušenjaku, ker me zanima nekaj glede prve nosečnosti in bi rada še njegovo mnenje in zagotovilo, da bo v drugo vse ok. Glede datuma pa sem jaz tudi ravno med prazniki 12-13 tednov, tko da upam da dela un tedn od 29-31-12.08.

Aja, še to sem moram povedat. Sem klicala glede joge in mi je una ženska rekla, da ni važno, da smo se prej ukvarjale z jogo, da lahko pride kdorkoli in v katerem koli tednu. Sam cena, ki sem jo povedala je napačna na netu. Za 5 obiskov je 55 €. Sam preko telefona mi je bla tko mal čudna ženksa, tko da jaz bom še malo pobrskala glede ponudnikov joge. Za to sem misla, da je cena 30€. Koker se spomnim so tudi ostale toliko. Poročam (če kiro sploh zanima seveda). Ali ste raje za klasično telovadbo za nosečnice? Jaz sem v prvo hodila na Fit.mami v sportclub, sam tam je ne izvajajo več.  Klasično telovadbo ima sokol http://www.sokolgroup.com/sokolfit/sokolstozice.php?stran=ceniksokolstozice&dmeni, sunny http://www.sunny.si/_common/files/Sunny_cenik.pdf To je vse, kar sem našla. JOga pa tkole: http://www.sadhana.si/dokumenti/cenik.pdf, http://www.devi-jogacenter.si/joga/1/11/ http://www.suryasakti.org/cenik.html http://ajnastudio.org/ajnastudio/cenik.html http://www.satyanandayoga.tara.si/specializiranitecaji.php#nos za tole je treba še poklicat za ceno

Tkole, zdaj pa se mi je pridružil moj tamal, ki mi vztrajno onemogoča pisanje. Nočko vsem.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.11.2008 19:10:50   
andy28
Sem vedla, da sem neki pozabla. Jaz bom pa aprila 29. U jej, kok bom. Saj ne morem verjet. Se mi zdi, da sem bla komi 25.

Nč, punce moje, morem it.

Papa.

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.11.2008 19:18:52   
ana**
uffff.....andy mafineuser posted image  Si mi dala dobro idejo za ju3user posted image
Bom zdaj vsak dan neki peklauser posted image

Glede telovadbe oz.joge mi je čist vseeno...samo,da gremo nekamuser posted image

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 215
6.11.2008 21:04:51   
ana**
Kje se skrivate klepetulje?user posted image

Jaz grem počasi pod tuš...pa še papirje pripravit za ju3.........
Slabo mi ni več tak grozno!user posted image Sem vedela,da rogljički delajo čudežeuser posted image

Se pišemo ju3..........................................................user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.11.2008 0:07:07   
Jenny*
Živjo user posted image user posted image user posted image ...!

Vidim, da ste kar super, razen nosečniških tegob. Mene še ne dajejo kaj izrazito.
NO* super za lepe novice iz 1.pregleda. Kolk časa pa kej traja 1. pregled? (ker ga imam jaz zjutraj ob 6:30, službo pa ob 8h, pa računam da bom fertik do takrat)
jazzz27, če se ti bo še pojavljalo kaj rjavo ali rdeče obarvanega na hlačkah oz. wc papirju, raje pokliči G, za vsak slučaj, če se odločijo, da te dajo raje ležati.

Glede tako poznega prvega pregleda, bi se tudi jaz težko sprijaznila s tem oz. se verjetno kar ne bi.
Ana kako v redu, da bosta s sestro hkrati dobili user posted image . Bosta lahko vse predebatirali in user posted image se bosta lahko igrala skupi. Pa dobra si, da si se lahko zadržala, da nisi povedala še ti.

Lepo spite.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.11.2008 7:45:29   
monty
anči, upam, da bodo slabosti kmalu minile. V katerem tednu pa si? Jaz sem v 6 pa sploh ne vem da sem nosečka, edino bradavičke imam občutljive, da mi je še voda od tuša pregroba user posted image  Malo sem se vmes sicer slabo počutila, pa je ful poamagala rekreacija na svežem zraku. Tko, da če še imate vsaj malo energije, pojdite na kak sprehod v naravo, pa malo se zadihajte, mogoče pa bo pomagalo.

joga je po moje ful dobra, ker se pravilno zdihaš in pretegneš vse kosti in to tako kot je prav. samo meni se ful ne da v skupine hodit.

jazzi in ostale, jaz sem tudi razmišljala da bi šla k Pušenjaku ali pa v Domžale, samo tam ne vem katera zdravnica je, je pa baje okej. hočem, da je res stručko, ne da kr ne hitro pogledajo in vse je okej. A katera ve kolk prej se je treba pr Pušenjaku naročit? Sej verjamem,da bo, samo žal poznam primere ko ni blo, pa so rekli, da je. Sicer ni bilo na NS, ampak pregedu srčka, pa sej je vseeno.

anonimen ti kr porabi tisti CB, sej bo itak zadnji user posted image user posted image user posted image user posted image . ker vsaka rahla črtica je črtica!

hvala ker držite peskte zame. Imam danes pregled ob 10,30 in bomo videli kako in kaj.

Evo mal sončka, ker je zunaj tko turobno. PA kava, njami kakšen okus že ima? Jaz se ji odpovedujem in pijem brezkofeinsko, kaj pa ve? A eno turško zujtraj bi lahko?

user posted image

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.11.2008 9:00:35   
Anonimen
user posted image
Sem uporabila CB in je spet rahel plusek, takšen kot v navodilih pod tretjo sličico. Tako da vetjetno bo to to. Kdaj bo rok, še ne morem rečit, ker nisem imela rednih ciklov zadnje mesece po KT. Problemov pa nimam nobenih (razen zaspanosti, ki jo imam pa zaradi nizkega pritiska skoraj vedno). Kar naj tako ostane.

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
7.11.2008 9:13:00   
jazzz27
anonimna user posted image  super, za plusek na CB. Čestitam. A si že kaj klicala g.? te bom dala na seznamčka ko se boš naročila za pregled. Kdaj pa si imela nazadnje M?

monty...jaz bom šla definitivno v Dravlje...samo ne še h komu. Mislim pa da bo Pušenjak definitivno v prvi vrsti. Me pa zanima, če ima katera izkušnje z njim? Je komunikativen, pove veliko al je bolj tiho? Aja glede naročanja sem zasledila da 10 dni pred pregledom. Baje. Se je treba pozanimat. Hvala za kavicouser posted image

No še za ostale, ki ste trepetale z mano....zaenkrat ni več nekih delcev oksidirane krvi. Mi pa to prido po tabletih Prometriuma in se mogoče še bolj opazi, ker meni se dejansko puca s tem tabletom, ker imam intnezivnejše izcedke od tableta. Če danes ne bo več nič ne bom klicala, če pa bo...potem pa itak alarem!!!user posted image

Lep dan vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.11.2008 9:18:33   
geolina
ups

< Sporočilo je popravil geolina -- 7.11.2008 9:19:20 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.11.2008 9:58:43   
monty
jazzzi sicer ne vem točno kakšne probleme imaš, drži pa pestim, da bo vse okej in oh in sploh.
sem tolk happy k je petek, da bi lahk šla že kr zdele domov.

a kateri paše kaka čudna hrana? Men se lušta mesa noro pa lahk je mastn ko ga sicer ne jem velik. Mastnega pa sploh neuser posted image . Možno, da zato, ker se zdaj razvijajo možgančki in ti so večinoma iz maščob. Čudna je tale narava.
pa juhco fino slano bi lahko tudi vsak dan jedla.
v glavnem slano, toplo in da je še kak košček mesa. sadje mi pa sploh ne gre dol. user posted image
se mal posilim, da vsak dva al pa tri komade na dan pojem.

čau, čau.

vam pišem kako je blo pr dohtarčku!

(odgovor članu geolina)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.11.2008 9:59:22   
geolina
Evo me user posted image
Prej me je nekaj zafrkavalo.
Zadnjo M sem imela 2.10, na pregled se še nisem prijavila. Morem ugotovit, kako dela danes. Ima nek čuden delovni čas in potem nikoli ne vem.
Znakov nimam nobenih, zaspana sem itak vedno (nizek pritisk). Edino švicam zadnje dni bolj. Tega pa še nisem prebrala med znaki.
Sporočim, ko se zmenim za pregled.

(odgovor članu geolina)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.11.2008 10:50:54   
jazzz27
monty...meso ti diši....meni pa sploh ne...jaz bi pa samo junk food!! a si zamisliš....pico bi non stop....pa kak topli tost s sirčkom, pa mlečno, pa štrudel,....kaj takega....včeraj smo imeli raco in se je tudi dotaknila nisem....mlinci in zelje..to pa je šlo.  sadje kar jem...kivi, mandarine, banano, jabolko....ananasa baje ne smemo.

geolina...sem ti izračunala....če si imela prvi dan zadnje M 2.10. in imaš cikel povprečno 32 dni boš imela rok 13.7. Jaz bi te kar gor vpisala pod ta datum...bova pa spremenile po pregledu. Ok? Aja, dobrodošla. Kar se tiče znakcov, ne se sekirat...kmal te bojo kaki krčki, joške te bojo začele bolet, špikanje spodaj, slabost (upam da ne)....srečno!

(odgovor članu geolina)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.11.2008 10:53:15   
jazzz27

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image  

user posted image 1. JULIJ

NO720091 (1user posted image , 1user posted image )                                
Nikita          (5user posted image , 0user posted image  )
Anonimna    (2user posted image , 1user posted image )user posted image

user posted image 2. JULIJ

zvesta (2user posted image ,1user posted imageuser posted image
Jenny (2user posted image , 1user posted image )user posted image

user posted image 3. JULIJ

jaknik1 (3user posted image ,2user posted image )user posted image user posted image

user posted image 4. JULIJ

glossa (2user posted image ,1user posted image )user posted image

user posted image 6. JULIJ

furlica (2user posted image . ?user posted image )
ana** (1user posted image ,?user posted image )
monty (1user posted image ,?user posted image )

user posted image 9. JULIJ

lastovka (1user posted image ,?user posted image )
andy28  (2user posted image ,?user posted image  )

user posted image 10. JULIJ

jazzz27 (1user posted image , user posted image user posted image )

user posted image  11. JULIJ

user posted image 12. JULIJ

user posted image 13. JULIJ

Anonimnauser posted image  (2user posted image ,?user posted image  )
ribica   (1user posted image ,?user posted image  )
geolina (1user posted image ,?user posted image  )

user posted image 14. JULIJ

rakica26 (?user posted image ,?user posted image )

user posted image 15. JULIJ

severinca77 (2user posted image , ?user posted image )

user posted image 16. JULIJ

user posted image 17. JULIJ

user posted image 18. JULIJ

user posted image 19. JULIJ

user posted image 20. JULIJ

user posted image 21. JULIJ

user posted image 22. JULIJ

user posted image 23. JULIJ

user posted image 24 JULIJ

user posted image 25. JULIJ

user posted image 26. JULIJ

user posted image 27. JULIJ

user posted image 28. JULIJ

user posted image 29. JULIJ

user posted image 30. JULIJ

user posted image 31. JULIJ

user posted image user posted image user posted image user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image user posted image user posted image user posted image

petek; 7.11.2008

monty, I. pregled

AKTUALNO V TEM MESECU

ponedeljek; 10.11.2008
                                      Nikita; 2. predgled

sreda; 12.11.2008
                                  Jenny; I. pregled

četrtek; 13.11.2008
                                     jazzz27; I. pregled

torek; 18.11.2008
                                       ana**; I. pregled

sreda; 19.11.2008
                                  zvesta; I. pregled

petek; 21.11.2008
                                      jaknik1; I. pregled
                                      furlica;   I. pregled

AKTUALNO V DECEMBRU

torek; 2.12.2008
                                    andy28; I. pregled

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

trenutno nas je 18 user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......