Anonimen
|
No Anjo sem uspavala upam, da vsaj za 20 min mahh nič ne bom jamrala, ker HB je vsaj zdrava, ampak vseeno moji živci so že čisto na koncu, jaz sem tako utrujena od teh neprespanih noči in tako sem že naveličana vsega skupaj, peleničk, podiranje kupčkov, futranje (beri vsakih nekaj minut), od tega joka,,,,.....pa sej zna biti mala podnevi res pridna, samo jaz moram ponoči spati vsaj 1X tednsko. OK ne bom več morila, ker vidim da imam kar precej bolnih majskih hroščkov, tako da pošiljam vsem bolnih en kup Skrtka: ''slika'', ne boste verjele, slikala je moja mama, sem rekla da moram svojim babam pokazat, tega mačota tako, da slikala je 1x in še to me je potem ves čas grdo gledala , je rekla da si bo tip mislil, da ga ona osvaja . Estrella: itak, da bom imela cajt v ponedeljek Mavo: dobrodošla med nami Tabletke carezzete, ja jaz jih jemljem že od junija, mahh saj sploh ne vem zakaj jih jemljem, itak nič ne pa vseeno sama misel na bi bila zame usodna . Pa ne vem, mogoče pa so res tudi te kej prinesle k moji razdražljivosti Vidim, da vse še pančkate blagor vam
|