|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.11.2008 21:51:10   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

katee: loveforever je ena/eden izmed naših opazovalk, ki nas čekirajo in je limma enkrat izjavila, da bi pa to lahko mogoče bil vanekuser posted image .

Še nikoli opazila!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.11.2008 21:51:46   
Intruder24
sončnica user posted image so ti pa ostale vse že lepo razložile!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 6.11.2008 21:53:01 >

Radi se mejte!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.11.2008 21:57:28   
sončnica_8
malo smeha za popestritev večera.

user posted image

ampak vanek pa še vedno nisem, hi, hi,

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
6.11.2008 22:01:17   
sani1
Dober večer! 

Evo mene. Sicer mi že pojenjuje moč ampak za RR se je danes končno našel čas...

Prvo, lep pozdrav moji svakinji. Pozdravi brata in Manja pošilja sestrični Evi  poljubčke...user posted image

Drugo; hvala vam za kofetkanje in prijeten čvek...

Tretje pa končno sem našla škornje...  Sem tako vesela, da je kaj...  Ampka niti podrazno ne takšne kot jih ima Triš..

nana- tudi meni ta moda ne potegne najbolje. Zato sem kupila sicer letošnje ampak take čisto drugačne. Jih bom imela v Celje pa boš lahko pokomentirala... user posted image   Boš odkrita, a ne?  Ti pa zdej dela tale naša primorka malo konkurence... user posted image   Pa hvala za maile. Preden sem pokapirala, da si to ti- adijo pamet, ko pa se mi je tako lepo nasmehnil tvoj mali krompirček sem se pa prav razveselila...  user posted image

klepetka- je odrezana od sveta...  upam, da se nam kmalu pridružiš...user posted image

Triš- Bomo držali pesti za tvojega Žana in mu pošiljava en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne zamerit glede škornjev. Sem si pa kupila vsaj šal te čudne vijola barve, ker morem bit vsaj malo in...user posted image user posted image user posted image

dašabina- hvala ti za tvoj trud!user posted image   Kako gre hoja?

sončnica- upam, da ne zameriš če pišem brez številk. No pa le imamo eno primorko. Ti povem, da se kar pripravi, da te poleti okupiramo za obiske...user posted image

limma- evo zdej pa imam še škornje za parlament. Cena je bila pa skoraj takšna kot, da že delam tam....user posted image

mml- hvala ti. Si me nasmejala. Ti pa povem, da je voziček že na poti. Tak pinki in čisto za našo pupo... sem tako vesela. Moj bo pa jutri ostal brez besed...user posted image   bo točno takšen...  user posted image

Klaja- pri nas pa so upoštevali pritožbo in smo končno uredili z to davkarijo. Upam in držim pesti, da se tudi pri vas dobro izteče...

Luša- super za vrtec. Ti si tako dobra ženska, da ti povem, da te bo sreča kaj kmalu udarila kot strela z jasnega.  Nič ne bodi žalostna ampak se nasmehni vsakemu dnevu posebej. Boš videla, da bo bolje!  Te pa pričakujem v Celju in morava naresti eno skupno fotko. Tako, da se vidimo.

Suzana- zdej me pa nič nisi pogrešala. Ti ti ti... lepa fotka...  Pa ne sekiraj se. Nikamor se ne mudi tem našim sončkom. Še prehitro bodo odšli od doma...user posted image

sonček balonček-  tvoja pupa pa je res ena a...

katee- copatki so dolgi 13cm. Sem jih šla merit za Manjinega lubčeka. joj komaj čakam, da klepetka uspostavi vezo in pošlje slike, da vidim ta dva sončka skupaj...

Bom poslala, da ne bo zablokiralo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.11.2008 22:03:19   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

katee- copatki so dolgi 13cm. Sem jih šla merit za Manjinega lubčeka. joj komaj čakam, da klepetka uspostavi vezo in pošlje slike, da vidim ta dva sončka skupaj...

zlata si, hvala!!! Mene tudi zanima, kake so slike!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.11.2008 22:05:53   
sani1
Ženske zdej ste me pa nasmejaleuser posted image user posted image user posted image   do user posted image ...

Pol sem jaz zamudila in vaneka in loveforeverja....user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.11.2008 22:06:38   
sani1
mala pikica- user posted image   za Gašperjeve prve korake...  Super...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.11.2008 22:08:32   
koala
No, pa me je Sani prehitelauser posted image user posted image  prav mi je kaj pa tak počasi beremuser posted image  in merimuser posted image .

klaja in dašabina, jaz bi vztrajala, kot sem že napisla so tudi moji mami vsi trobili da nebo nič dosegla, pa se ni dala,je vztrajala in dobila svoje nazaj, tako da le  pogumno. Ne se dat, pa saj sta januarčici in nas nič ne ustavi.

mala pikica, jaz bi malemu pustila da spi tako kot mu paše, on že ve zakaj se tak obrne, pa saj ta dekica vrjetno ni tak visoka, ne?

Zdaj pa mam še jaz en kveščen. A je že katera svojemu sončku ponudila smoothie?? Jaz si včasih privoščim tiste iz hoferja in danes se je Alex tak slinil zraven da je bilo joj, saj v njem ni nobenih E-jev in podobne navlake, samo sadne kaše in sokovi (če lahko vrjamem deklaraciji). Kaj mislite? Po moje bi bilo OKuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.11.2008 22:09:42   
sani1
sončnica- to si mi zdej dala idejo. 

katee- ti pa pazi, da ne pristaneš v kakšnem takšnem klubu. Vidiš s to našo sončnico se ni za hecat..user posted image user posted image user posted image

sončnica- ne zameri...

Neja in Aljaž vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny- ti pa prosim, da upoštevaš nasvet od Triš... 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.11.2008 22:15:04   
sani1
koala- Nisem te hotela prehitet...  Ja zakaj pa ne. Daj mu vsaj za probat...

mala pikica- tudi moja pupa se raje na kovter vleže in si tako roko naštima spodaj. Isto kot jaz.user posted image Sem že sama razmišljala, da če bi ji dala povšter pa pravijo do drugega leta ne. Tako, da ne vem. Bom še malo počakala. Mogoče pa probam pa bom videla kako bo...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.11.2008 22:17:36   
katee
mala pikica: jaz tud mislim, da mu ne more škoditi. Če mu paše, mu paše. Žan Luka se tudi včasih obrne tako, da ima glavico na kovtru, ki je pri nogah.

Zdaj pa grem!

< Sporočilo je popravil katee -- 6.11.2008 22:18:24 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.11.2008 22:20:26   
sani1
Jaz tudi...

nočko..

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.11.2008 22:24:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8
limma kdo pa je Vanek...tvoj moz?

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se tudi morala pridružit temu user posted image , pa brez zamere.

Gašper user posted image za prve korake.

katarinas user posted image za oddano diplomo. Upam, da bo prof. hitro odgovoril.

sani user posted image za "čižmice".

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sunny- ti pa prosim, da upoštevaš nasvet od Triš... 

Sem že.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 6.11.2008 22:26:07 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
6.11.2008 22:28:20   
piškamiška
Danes zvečer ste pa v elementu.......super......ste me pošteno nasmejale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončica tudi jaz nisem vedela za vaneka in loverboya itd. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica.......user posted image user posted image user posted image user posted image za Gašperjeve prve korakce! Pač Gašperju paše tako spančkati.
Sani.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za škornje!
Katee.......me je sani prehitela z metrom!
Intruder.........malce pozno vendar vseeno......super avatar!

katarinas za oddano diplomsko.Se moram malo po tebi zgledovati!
dašabina eno veliko pikapoko za Mihata!

Kožica.....kot sem že rekla. Me je P opozorila da moram "telovaditi" da se bo zadeva uredila in se je, čeprav smo imeli en infekt na vodi zaradi fomoze. Ampak se je uredilo, čim sem kožico spravila gor in dol. parkrat je pritekla kapljica krvi, vendar je P rekla, da ni nič hudega, samo da se fimoza reši in da kožica ni več ozka. Sedaj je OK.

Vrečke za lulanje...za domov jo dajo res če je sila in če ni nožno dati vode v ZD. Baje so te (tiste ta malo bolj sofisticirane vrečke) zadeve ful drage. Zato jo ravno nočejo dajati za domov, pa še starši kao ne znamo umiti in nalepiti zadeve.

Razvoj.......vsi so naši lepi sončki in imamo jih neskončno radi, eni malo bolj statični (nepremičnine - a ne Katee user posted image ), drugi malo bolj premični. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako toliko od mene
lahko noč

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.11.2008 22:29:59   
ursulina
pozdravljene, ste me kaj pogrešale? user posted image

da ponovim za sani: sani-njina svakinja, lep pozdrav še z moje strani!!!! user posted image  

dašabino sem zasula z naročili copatk, ene manjše za lenarta, še za kolegico, pa dvoje za darilo.... pa se nabere... user posted image
mala pikica, bravo za gašperja user posted image   user posted image

dajte daju z lenartom za srečanje v celju pod mogoče! nisem namreč prepričana, ampak se bom potrudila z udeležbo. bi bilo škoda zamuditi!

koala, ti kar daj za probat, saj ne bo tega veliko... lenart je že jedel npr. ješprenj, pa na palačinke je nor, pa še kaj "čudnega" bi se našlo na meniju zadnjih dni... user posted image

mi pa zelo slano spimo ponoči že par dni, zdaj nas pa zgornje dvojkice sekirajo... tako da kar grem v pančevo, lepo bodite!

jutri pa greva z dragim na pogreb, mu je umrl 44-letni sorodnik, ki je zapustil 2-letnega sinčka user posted image  včasih prehitro pozabimo, kako nam je lepo, če smo lahko skupaj....

aja, sončnica dobrodošla še z moje strani!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.11.2008 22:31:05   
piškamiška
Sani..............še to ti moram povedat..........ko sem šla kupovati v Danzo me je postregla ena dečva, ki mi je bila ful znana. Pa sem cel dan potem premišljevala od kje jo poznam. Doma pa, ko gledam Šport in Union Olimpijo, me zadane........zmajčica. In grem pogledat in res. Trobčeva, poročena Hukić je prodajalka v danzi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.11.2008 22:37:42   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Mi smo bli pa danes zopet pri P po novo vrečko za lulanje, pa nam jo sestra ni hotela dat. Kao da jo dajo domov samo v izrednih primerih. A tukaj pri vas pa berem, da jo imate doma.

So pa res čudni pri vas,meni je celo demonstrirala kar tako po zraku,kako naj Klemnu namestim vrečko gor in jo je odlepila in uničila zato,da mi pokažeuser posted image .

intruder,tile copatki ne bodo za mene,sta me dve mamici prosili,če bi lahko oni dve tudi dobili,ker sta videli Klemnove,pa sem dašobino prosila,če lahko.Tako da nič od kolekcije...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Da bi ga kar v rit brcnila user posted image .

Pa ga dajuser posted image !

dašabina,sem ti kar na gmail poslala,tako da ne bom pisala ZS.

Suzana,ne rabiš pisati katere copatke bi,samo copy in paste,tako sem jaz naredila pa tudi ko sem mml pošiljala,sem enako naredila,pa je bilo z naročilom vse ok.Ikea kartica-tam imaš en oddelek,kjer kupuješ stvari in če imaš kartico se cenejše.Ta odd.je nasproti restavracije,pred stopnicami dol.No,npr.jaz sem kupila ograjico za nad stopnice in je na tem oddelku,pa sem plačala zanjo 8€ manj,to pa je tudi nekja,kajne??

sončnica,mi vsako leto hodimo 2x v Izolo na počitnice,prisegamo na slovensko Primorje,ker na hrvaško ne maramo iti.Čeprav morje na hrvaškem je čudovito,pa seo se nam zamerili in ne hodimo več, že tri leta hodimo v Izolo,Portorož,Fiesa...In še nekaj,zakaj pišeš brez šumnikov??Aja,pa mi smo dali urin že dolgo nazaj,mislim da okoli 6 meseca.In kri.

mala pikicauser posted image  user posted image  user posted image za Gašperjeve prve zaresne korake.
Kar se tiče vzglavnikov,Klemen ima vzglavnik že od začetka,ampak tistega iz BC,ki je super drag,36€user posted image ,tako da ima kakor da ima posteljico rahlo privzdignjeno.
Pa ne vem,kako to da ne vidiš smajlijev????Taki,ki se mečejo na tla od smeha.
user posted image A tegale vidiš??

kožico jaz treniram,priznam pa da ne vedno,ampak velikokrat,upam da se bo uredilo,ker nama še ne gre čez.

čakaj, čakaj, te bom že tudi jaz dobila. te recimo vpisem v fan club tistega murkota?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sani,če mi škornji ne bodo všeč ne bom v Celju nič reklauser posted image .OK??Da ne boš huda.
Sem pa študirala,če si prava,ampak se spomnim 1x,da si mi poslala nekaj pa se spomnim,da se tako pišeš.Me veseli,da te moj krompirček razveseljuje, no vsaj ena,ki ga je takoj spoznala na sliki.No,pa seveda Alfabeta je tudi zdetektivirala,da sem to jaz.

Lusa,prosim,ne bodi žalostna,te ne poznam take...user posted image tole zamenjaj s toleuser posted image .

klepetka,zakaj si se nam odrezala od sveta??

koala,po moje je tale smoothie čisto ok,nima kaj bit,jaz sem jih zadnjč tudi gledala,pa nisem kupila,ker sem imela že polno košaro drugih dobrot za mojega sončka.user posted image

In zdaj grem,lahko noč.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 6.11.2008 22:38:28 >

:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.11.2008 22:40:53   
SuzanaKK
Še od mene zadnji pozdrav danes. Se moram še malo k dragemu stisnit, ker ga od ju3 zjutraj in do nedelje zvečer ne bouser posted image .

mala pikica bravo za Gašperjeve prve korakceuser posted image user posted image user posted image . Mah daj mu povšter, če mu paše. Jaz sem v kompletu dobila kovtrček in vzglavnik, pa je tako tenek kot kaka blazinica za na stol.

koala kaj naj jaz potem rečem, ko Aljaž je same kupljene kašice, ker mu moje, ki mu jih naredim nič kaj ne dišijo. Jaz bi mu dala, ker je notri itak samo sadje.

Aja, no če katera želi, ena sladica, ki je namenjena predvsem malčkom, pa še nizkokalorična bolj kot ne:

Skuhaš večjo količino jabolk, če so kisle, daš malo sladkorja, cimet (po želji). V pekač naložiš plast maslenih piškotov (Mercatorjevi so ful dobri, a ne katee), plast jabolk, ki jih malo zmečkaš. Vodo v kateri so se kuhala jabolka zavreš in vanj zakuhaš puding (vanilija recimo) in poliješ čez, ko si naložila poljubno št. plasti. Počakaš da se zadeva ohladi in se piškoti napijejo tekočine in okusen obrok je pripravljen.user posted image Če ima rad naš mulo, potem veste, da bodo jedli tudi ostaliuser posted image .

saniuser posted image komaj čakam, da vidim tebe, tvoje čizme in Manjo.

Lahko noč!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.11.2008 22:53:10   
Lunca1
Gašper bravo za prve korake. user posted image user posted image user posted image
Luka pa tudi spi na odeji. Ga imamo zdaj kar stalno v spalni vreči.

Suzana za Ikea Family card imaš na koncu zastonj papirnato vrečo, ugodnejšo hrano v restavraciji, pa določeni izdelki so cenejši, če imaš to kartico, pa določeni izdelki so v family shopu.

No jutri se bom pa znebila velikooo eurčkov. Pa ne za cunje, ampak za zavarovanje avtomobila. user posted image  Aja, če katero zanima, v nedeljo se menda podraži kasko za 5 %.

No grem jaz tudi spat. Nočko.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.11.2008 23:09:51   
sončnica_8
user posted image ,,,,to je zehanje, pa ne ker bi se dolgocasila, ampak me mali vragec tako malo pusti spati, da sem cisto fertik, itak se bomo se zbudili, ob 5 ih pa se pred petelini bomo pokonci.

mala pikica...bravo za hojo. Je Gašper prvi januarcek, ki je shodil? najbrz da resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šumniki ...to je navada iz mailov, se trudim da bi jih uporabljala, sem mislila, da se niti ne opazi

Nana lepo, da hodite sem na morje. Meni so naši kraji ljubši spomladi, ko ni toliko guzve, poleti pa je bolj tako, zal morje ni tako cisto, tako da grem skoraj vedno kam drugam na dopust. Če sosedov ne maraš preveč ti priporočam Korziko, mene je čisto očarala. Je pa bolj divja (narava), morje pa kot na Caribih.

Povšter...moj ima tudi enega tankega, skoraj neznatnega.

kaki smajliji, sem se jim tudi jaz nasmejala, sploh tistim namenjenih murkotu. no, glede tega tipa pa ...tudi slaba reklama je dobra reklama, samo poglejte koliko prostora mu je namenjenega pri januarčicah user posted image

sani, za poleti pa velja. Bomo imeli en primorski piknik.

zdaj pa  user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.11.2008 23:29:59   
lutiropan
Lahko noč.....
Ne bom nič komentirala dogajanja čez dan tu gor, samo to , da sem se fajn nasmejala...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.11.2008 23:31:08   
katarinas
Mala pikica user posted image za Gašperjeve korake!

katarinas...čestitke za oddajo in vso srečo pri diplomi. Morda je že odgovoril?

Ne, nič ni še blo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
katarinas user posted image user posted image user posted image za oddano diplomsko. Ti si v zdravstvu, če se ne motim. Pa upam, da imaš boljšega mentorja, kot je bila moja, ki je vse jemalo zelo na izi in sem morala težit, da mi je poglavja čim prej pregledovala. Včasih sem kar popiz ....

Ja res da sem v zdravstvu samo moja fakulteta nima nič z zdravstvom, pa diploma tudi soraj ne, čeprav se res nanaša na bolnišnico. Men bi pa blo fajn, da bi bil prof. bolj na "izi" v tem smislu, da bi mi čimprej pregledal in nič popravljaluser posted image , da bi čimprej oddala v referat....

Povšter jaz Lari zdaj, ko ima noska malo prehlajenega nekaj malega podložim, sploh ne vem če bi temu rekla povšteruser posted image , zato da mogoče lažje diha. Drugače pa ima takega čisto tankega.

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
katarinas za oddano diplomsko.Se moram malo po tebi zgledovati!

Tega ti pa ne priporočam, ker pol jo boš še 2 leti pisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4472
6.11.2008 23:35:38   
katarinas
Nisem še nič user posted image , ampak grem si zdajle user posted image in user posted image , potem pa hitro v user posted image ! Al se bo treba kmal navadit zgodaj hodit spat, ker bo treba kmal v službo - če ne bom zjutraj delala tole: user posted image

Lahko noč vsem, tudi našim sončkom user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
7.11.2008 4:58:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

limma kdo pa je Vanek...tvoj moz?

user posted image user posted image user posted image

No sem zbudila Lano zaradi tegale stavka
user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
7.11.2008 4:59:24   
TRIŠ
mml še tukaj hvala ti in vesela sem da si med januarčkiuser posted image user posted image user posted image

suzana lep avatar
katarinas sem se prav nasmejala Larinemu KAJ,ker si jo kar predstavljamuser posted image .Držim pa pesti za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image

Golobček hvala za tolažbouser posted image

Dašabina
glede davčne pa sem jaz tudi dobivala za blok ampak hvala bogu nisem plačala.Za Mihca pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi

Glede kožice Matic je bil na operaciji pri treh letih ampak mu je kožica šla vsaj malo dol.Pri Žanu pa ni prostora niti za šivanko,tako da raztegovanja niuser posted image

Sani sem vesela da te vidimuser posted image ,pa super za škorenjčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Koala jaz ne vem kaj je to smothie

Mala pikicauser posted image user posted image user posted image za Gašperja in korakceuser posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?