nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitav Mi smo bli pa danes zopet pri P po novo vrečko za lulanje, pa nam jo sestra ni hotela dat. Kao da jo dajo domov samo v izrednih primerih. A tukaj pri vas pa berem, da jo imate doma. So pa res čudni pri vas,meni je celo demonstrirala kar tako po zraku,kako naj Klemnu namestim vrečko gor in jo je odlepila in uničila zato,da mi pokaže . intruder,tile copatki ne bodo za mene,sta me dve mamici prosili,če bi lahko oni dve tudi dobili,ker sta videli Klemnove,pa sem dašobino prosila,če lahko.Tako da nič od kolekcije... IZVIRNO SPOROČILO: katee Da bi ga kar v rit brcnila . Pa ga daj ! dašabina,sem ti kar na gmail poslala,tako da ne bom pisala ZS. Suzana,ne rabiš pisati katere copatke bi,samo copy in paste,tako sem jaz naredila pa tudi ko sem mml pošiljala,sem enako naredila,pa je bilo z naročilom vse ok.Ikea kartica-tam imaš en oddelek,kjer kupuješ stvari in če imaš kartico se cenejše.Ta odd.je nasproti restavracije,pred stopnicami dol.No,npr.jaz sem kupila ograjico za nad stopnice in je na tem oddelku,pa sem plačala zanjo 8€ manj,to pa je tudi nekja,kajne?? sončnica,mi vsako leto hodimo 2x v Izolo na počitnice,prisegamo na slovensko Primorje,ker na hrvaško ne maramo iti.Čeprav morje na hrvaškem je čudovito,pa seo se nam zamerili in ne hodimo več, že tri leta hodimo v Izolo,Portorož,Fiesa...In še nekaj,zakaj pišeš brez šumnikov??Aja,pa mi smo dali urin že dolgo nazaj,mislim da okoli 6 meseca.In kri. mala pikica za Gašperjeve prve zaresne korake. Kar se tiče vzglavnikov,Klemen ima vzglavnik že od začetka,ampak tistega iz BC,ki je super drag,36€ ,tako da ima kakor da ima posteljico rahlo privzdignjeno. Pa ne vem,kako to da ne vidiš smajlijev????Taki,ki se mečejo na tla od smeha. A tegale vidiš?? kožico jaz treniram,priznam pa da ne vedno,ampak velikokrat,upam da se bo uredilo,ker nama še ne gre čez. IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8 čakaj, čakaj, te bom že tudi jaz dobila. te recimo vpisem v fan club tistega murkota?! sani,če mi škornji ne bodo všeč ne bom v Celju nič rekla .OK??Da ne boš huda. Sem pa študirala,če si prava,ampak se spomnim 1x,da si mi poslala nekaj pa se spomnim,da se tako pišeš.Me veseli,da te moj krompirček razveseljuje, no vsaj ena,ki ga je takoj spoznala na sliki.No,pa seveda Alfabeta je tudi zdetektivirala,da sem to jaz. Lusa,prosim,ne bodi žalostna,te ne poznam take... tole zamenjaj s tole . klepetka,zakaj si se nam odrezala od sveta?? koala,po moje je tale smoothie čisto ok,nima kaj bit,jaz sem jih zadnjč tudi gledala,pa nisem kupila,ker sem imela že polno košaro drugih dobrot za mojega sončka. In zdaj grem,lahko noč.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 6.11.2008 22:38:28 >