|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
6.11.2008 14:47:06   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

joj saraya,tud za mene si ob 11ih prezgodnja, takrat se jaz komaj fajn zbudim. bom tud šele po 12 v centru,mogoč se pa takrat srečamouser posted image

Bomo te že sprakticirali,tako kot so meneuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.11.2008 14:47:40   
arabela*
vrtnica79,direkt iz mesta pred računalnik.Ma to ni resuser posted image user posted image .Komu lepše,ne?user posted image

Ja,smo prispele.Mene itak dež ne moti,ker nisem s cukra,pa mažem se tud ne,edino,če bi pa kaj z las začelo kapljat,to pa ne bi blo fajnuser posted image .
Aneja je pa tak bila čist "nora",ker je imela tak lep dežnikuser posted image
Marisi pa se je zgleda tud dopadlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.11.2008 14:48:24   
arabela*
K&M,a ti matematiko učišuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
6.11.2008 14:55:03   
Vrtnica79

vrtnica79,direkt iz mesta pred računalnik.Ma to ni resuser posted image user posted image .Komu lepše,ne?user posted image

Kaj češ, sem zasvojenauser posted image . Se ti tudi nisi kaj boljša, neuser posted image .

Če me nebo nič več gor sem na zdravljenjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.11.2008 14:56:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79user posted image

Kaj češ, sem zasvojenauser posted image . Se ti tudi nisi kaj boljša, neuser posted image .

Če me nebo nič več gor sem na zdravljenjuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ,pa saj sem mene mislila.user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.11.2008 14:58:04   
Vrtnica79
Sma že dveuser posted image

še dobro da imava tak pridne otrokeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.11.2008 14:59:58   
arabela*
Veš kaj je Aneja rekla.
Da se naj Lataša pride k nam čuvat,ko tebe nebo domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
6.11.2008 15:03:33   
arabela*
zdaj pa grem user posted image previt,pa kosilo na brzino naredituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.11.2008 15:04:59   
Vrtnica79

Veš kaj je Aneja rekla.
Da se naj Lataša pride k nam čuvat,ko tebe nebo domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj malo Latašino torbo pregledat, pa račune vadit, ker ju3 pišejo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
6.11.2008 15:44:28   
Pandica
Hello user posted image

Jaz sem se tut načvekala, je prišla moja najboljša prijateljica k meni na obisk user posted image
Kako je blo fajn user posted image user posted image

Zdaj pa mi je malo zacumala, hb.

Včeraj pa mi ni zneslo prit gor, ker sem imela celo "štalo" z uspavanjem user posted image

Eh, je že spet gor user posted image   vam pol napišem še kaj, če bom lahko user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1385
6.11.2008 18:09:44   
Pandica
Sem si vzela malo pause, ker že 1 uro likam user posted image   pa še imam ziher za 1,5h kaj delat.
No, saj mogoče še bom par cunjic pustila za kak drug dan, ker mi je že vroče, ko pesu pri likalniku user posted image user posted image user posted image

No, včeraj mi je Zala lepo zaspala pri meni v moji postelji tak kot je zadnji mesec in pol odkar noče več spat v svoji sobici user posted image
Jaz sem pogledala en film, ob 22.45, ko ga je bilo konec sem jo probala nest v njeno sobico. Aha, že samo, ko sem se nagnila z njo nad kinderpet je bila takoj gor in v jok user posted image Sem vztrajala do polnoči, bila ob njej nagnjena nad kinderpetom, jo božala, ji pela, vse probala, ampak mala ni zaspala pa, da jo ubijem user posted image user posted image
In pol valda, da sem že jaz bila cela zmozgana, sem jo vzela nazaj k sebi v svojo posteljo, se stisnila k njej in v roku 5 minut je zaspala. Jaz pa z njo vred user posted image
Pol sem se zbudila ob 5.15h zjutraj takrat šla izklopit rač., tv in lulat, pa še dalje malo spat.
Joj, ta moja miška še bo mi naredla sivih las user posted image
Pa tak lepo je že prespala ( skoraj ) celo noč v svoji sobi, odkar pa je bila začetek oktobra prvo rundo na AB, ko je bila bolana pa je fertik user posted image

Eh, pause je konec, grem dalje še malo likat, dokler še imam voljo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
6.11.2008 18:32:22   
trnuljčica

K&M,a ti matematiko učišuser posted image

Joj, sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Ja K&M, a tako je to, domov hodiš kot si sama rekla ob 12 ih, potem pa še množiti ne znaš...user posted image user posted image user posted image

Ps: saj moj je tudi danes prišel ob 10.30- šolnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Takoj bi mu 20 % plače vzela... Sam mi jo ne da. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.11.2008 21:36:49   
Pandica
Da nas vržem spet na prvo stran user posted image  user posted image  user posted image

Zala že spi, ampak še zaenkrat v moji postelji, je ne "upam" nest v njeno sobico, ker si kr mislim kaj bo spet user posted image ista pesem kot včeraj user posted image   pol pa spet nem mogla nič napisat user posted image
Prej pa sem čisto vse zlikala do konca, sem bla full pridna, samo kaj mi to pomaga, ko se že nova runda perila spet suši user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.11.2008 21:41:54   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Pandica, ne utrujaj se s spanjem v njeni posteli. Saj bo šla tja... čez tri leta. 

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 6.11.2008 21:51:07 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.11.2008 21:45:17   
Vrtnica79
Hej,

Pandica super da zala zdaj lepo spi- nič ne diraj, pa boš mela miruser posted image . Saj bo prišel čas ko bo spala v svoji posteljici........... čez par let če ne prej.

Pa lepo da si bila tak pridnauser posted image , pa kaj ti to likaš 1x na mesec al kaj da toliko časa porabišuser posted image  Al se preoblačiš xxxx na dan da tolko cot vserešuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.11.2008 21:50:46   
botrca
Ste se načvekale? Katere ste se udeležile srečanja?

Pandica ko berem tvoje muke z Zalo, kot da bi brala svojo zgodbo. Saj sem vedela, da sva srodni duši...tudi jaz imam enake probleme z Janom. Pa sem še vedno vztrajna ampak mi ne rata, da bi celo noč prespral v svoji postelji. 2 uri je maximalno. Ne bom opisovala vsega, ker se mi dogaja čisto isto kot tebi, drenje in nespanje ko ga položim v njegovo posteljo. Sva že 2 user posted image user posted image user posted image .

Pridna si bila, da si vse zlikala, jaz sem to včeraj naredila in imam vsaj 2 tedna mir, ker ne likam iz vsakega pranja posebej, počakam da se malo nabere.

Danes sva bila zopet na potepu, šla sva pogledat novi merkur v bohovo in je svetovno. Vreden ogleda. Kupila sem paličnega, ker se mi je stari pokvaril.

Zdaj sem si končno uspela do konca nalakirat nohte, pa po stanovanju sem malo pospravila ker sem zjutraj pustila vse na hojladri.

Jan že 45 minut spi. Hvala bogu, ker danes sem mislila da se mi bo zmešalo, ni mogel spat samo 30 min. v celem dnevu user posted image . Mogoče je vreme naredilo svoj vpliv.

Vrtnica79 si se naučilauser posted image user posted image user posted image ?

Saraya in vrtnica79 sta pa res zasvojeni z rač. saj sta že prek 3000 pa pandica tudi. Upam, da bom kamlu na tem številu.

Grem danes prej spat, ker me je otrok zmozgal.

lahko noč user posted image  pa eno bolho na pomoč...da te bo pikala celo noč.

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.11.2008 21:51:21 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.11.2008 21:52:33   
Pandica
Vidim, da mi vse dajete "pametne" nasvete user posted image naj jo kr pustim v moji postelji user posted image
Ja, saj meni je tut fajn, ko spi pri meni in se tak k meni stisne in ajama, samo po drugi strani pa sem jezna, ker se mi full več krat ponoči zbuja in tak lepo je že spala v svoji sobi. Zdaj pa spet ne več user posted image
Eh, zdaj zaenkrat se bom držala reka: "Pusti lava dok spava"! user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79   v bistvu sem imela samo Zaline cunje zdaj to rundo za peglat. Ja, njo pa včasih res preoblačim x krat na dan kot eno manekenko user posted image al se polije, zamaže, ko sama je, pokaka, da vse skozi pride pa tak dalje...saj veš kak to gre, ne?
Je pa res, da sem te cote zdaj že ziher teden dni gledala in se zraven spravljala user posted image no, danes pa mi je hb uspelo se rešit vellliiiikkkeeegaaa kupa user posted image

Kje pa ste vse ostale? user posted image

K&M   kak je mali Kekec? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.11.2008 21:57:29   
kekec in mojca
Pandica, jaz te ne maram, veš. user posted image user posted image user posted image

Mi povzročaš krivo vest s peglanjem. user posted image user posted image user posted image

(Da me ne boš jemala resno!)

Kekec je že ok, v ponedeljek gre v vrtec!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.11.2008 21:59:33   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vrtnica79 si se naučilauser posted image user posted image user posted image ?

Saraya in vrtnica79 sta pa res zasvojeni z rač. saj sta že prek 3000 pa pandica tudi. Upam, da bom kamlu na tem številu.

Ja, sem se naučilauser posted image . Se počutim spet ko ena šolarkauser posted image

Zasvojenost- kaj je touser posted image user posted image
Ne želi si da tak padeš not ko jaz(pa še marsikdo drug). Res včasih pretiravam, sem jezna sama nase. Ampak ko te potegne not.............. si pečenauser posted image . Saj zato pa kak vikend poniknem. Mi prav paše malo odklopa od vsega tega. Sem si že 100x rekla da nebom več toliko gor, pa še edno nič od tega. Zato pa nič kaj več TV ne gledam, pa križank rešujem,.................

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.11.2008 22:01:18   
Pandica
botrca   aha, torej dobrodošla v klubu spanja pri mamicah user posted image   user posted image
Pa tebi je že Jan prespal celo noč v svoji sobi? Zakaj pa je potem nehal oz. kaj je bil razlog za vrnitev k mamici v posteljo? Pri nama je bila kriva bolezen in 2x AB v mesecu oktobru user posted image   Pred tem pa je že full lepo ajala in sicer odkar smo prišli iz morja pa do oktobra. Se pravi 2 meseca, pa ni bilo nekih problemov velikih. Ko je zaspala sem jo položla v kinderpet in je ajala dalje, zdaj pa živa groza kaj se to dogaja user posted image user posted image user posted image
Pa tako lepo sobico ima, jaz sem ji jo tak z veseljem opremljala, zdaj pa sameva user posted image   oz. spijo v njej igračke user posted image
Praviš, da je novi Merkur vredi? Eh, meni se danes ni dalo it, ker sem si misla, da bo full gužva, ko je bila otvoritev. Je bila, ne?
Kaj ti še Janu miksaš z paličnim al kaj?
In še to, moja je danes čez dan tut spala samo pol ure user posted image tak, da sma res sorodni duši in imava očitno "enake probleme" user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.11.2008 22:03:42   
Pandica

Če boš tako "pridna" in "delovna" kot me, potem boš tut ti kmalu na tem številu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.11.2008 22:11:37   
kekec in mojca
Hahaha... bodi pridna in se uči, okrog fantov se ne suči. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.11.2008 22:14:54   
koala
Pandica ti bo likalnik pregorel ko tolko peglašuser posted image user posted image , moj pa večinoma sameva, ajz vzamem iz stroja, lepo stresem, lepo obesim, takoj ko poberem lepo zložim in ostane zelooooooooooooooo malo za likat.

botrca a si se rokovala z cityjevci?? Priznaj da si šla po čekuser posted image user posted image  ne pa po paličnega, to je samo izgovoruser posted image user posted image  mam prav??user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.11.2008 22:15:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Kekec je že ok, v ponedeljek gre v vrtec!

Super, hb, da je spet zdrav user posted image user posted image

Ja, za peglanje pa itak vem, da se vedno jeziš name, ko napišem, da grem peglat ali pa, da sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.11.2008 22:17:53   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Če boš tako "pridna" in "delovna" kot me, potem boš tut ti kmalu na tem številu user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Hahaha... bodi pridna in se uči, okrog fantov se ne suči. user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, ne jo zdaj zapeljevat no. Jaz se bom ravnokar polulala, ker si rečem samo še to pogledam......... pol pa samo še to............ pa to,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pa to,.................pa to....................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......