Pandica
|
Sem si vzela malo pause, ker že 1 uro likam pa še imam ziher za 1,5h kaj delat. No, saj mogoče še bom par cunjic pustila za kak drug dan, ker mi je že vroče, ko pesu pri likalniku No, včeraj mi je Zala lepo zaspala pri meni v moji postelji tak kot je zadnji mesec in pol odkar noče več spat v svoji sobici Jaz sem pogledala en film, ob 22.45, ko ga je bilo konec sem jo probala nest v njeno sobico. Aha, že samo, ko sem se nagnila z njo nad kinderpet je bila takoj gor in v jok Sem vztrajala do polnoči, bila ob njej nagnjena nad kinderpetom, jo božala, ji pela, vse probala, ampak mala ni zaspala pa, da jo ubijem In pol valda, da sem že jaz bila cela zmozgana, sem jo vzela nazaj k sebi v svojo posteljo, se stisnila k njej in v roku 5 minut je zaspala. Jaz pa z njo vred Pol sem se zbudila ob 5.15h zjutraj takrat šla izklopit rač., tv in lulat, pa še dalje malo spat. Joj, ta moja miška še bo mi naredla sivih las Pa tak lepo je že prespala ( skoraj ) celo noč v svoji sobi, odkar pa je bila začetek oktobra prvo rundo na AB, ko je bila bolana pa je fertik Eh, pause je konec, grem dalje še malo likat, dokler še imam voljo