|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
6.11.2008 0:02:15   
majar.
to bo, al pa preveč utrujeni, kr jst dons nisem niti urce frej dobila...
pa me že spet kliče...
matr, ne more zaspat če jst zraven ne ležim
se vidi da je levinja, vse mora bit tk kot ona hoče
vsaj pr moji mami in pr moji mali hani je tko

nč lahko noč vsem

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.11.2008 7:55:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

O, Saraya, a ti tudi prideš? 11  je bolj tvoja ura...user posted image

Sem mislila prit,ampak ne bo šlo.
Bom kar v mestu z user posted image user posted image danes šetala,ker imam nekaj tu za porihtat dopoldan.
Se priporočam za naslednjičuser posted image
Lepo čvekajteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.11.2008 7:59:48   
kekec in mojca
Jaz te še pokličem, Trnuljčica, bomo vidle, kako bo. Odvisno od tamalega in tavelikega, ker bi se morala za nekaj v vrtcu oglasit.

Včeraj sem pozabla na to... Moram danes it v vrtec dvignit obrazce in jih nest naši P, ker je Kekec zdaj že 4. teden doma in bomo najverjetneje plačali vrtca samo 30%. Pa vlogo za znižano plačilo moram oddat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.11.2008 8:00:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

user posted image user posted image user posted image

lahko, če bote okrog centra hodile sem pa takoj zauser posted image
pobrežje je pa predaleč zame, sploh dokler smo brez avtauser posted image

Mogoče se kje srečamo,jaz bom v mestuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.11.2008 8:02:24   
kekec in mojca
Pa punce, nimam jih 20. Lahko še prištejete zraven še +5.

...+3...

.... +2... user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa veste, kolk sem stara. Skoraj kot Zemlja. In enako kot Trnuljčica. Blizu Kristusa.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.11.2008 8:11:13   
arabela*
k&m,pol si naših let,oz še mlajšauser posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.11.2008 8:18:58   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sem ravno hotela napisati, da je vseeno mlajšauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem že na pol poti do višje cifre kot je Kristusova....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.11.2008 8:21:19   
trnuljčica
Kdor pride, pride. V M center ob 11ih. Moj voziček je plavi Buzz.
Če ne pa bove s Čmrliko same user posted image spile.
Zdaj pa grem user posted image in user posted image sprehajat...

Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.11.2008 8:22:52   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sem ravno hotela napisati, da je vseeno mlajšauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem že na pol poti do višje cifre kot je Kristusova....

pol pa jaz vseeno vodimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.11.2008 8:24:03   
arabela*
Zdaj pa grem user posted image in user posted image sprehajat...

dobra si,da še to vse sfolgašuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.11.2008 8:33:42   
Čmrlika
K&M- upam, da prideš...se že dolgo nismo vidli...user posted image

Trnuljčica- ti že lepo šetaš, jaz sem tudi budna ob kavi...Taja pa spi, evo krivca za moje pozne izhode...user posted image

Zakaj pa tolko debate o letih? A ste postale obremenjene? user posted image  Pa ne mene zdaj vprašat kolk sem stara user posted image  itak da se počutim še ful mlado, ...user posted image Samo še pa zdaj ne dojemam da sem MAMA- a se to kateri prvič mamici tud dogaja na trenutke?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.11.2008 8:51:45   
Vrtnica79
Jurto,

Čmrlika in Trnjulčica fajn čvekajta. Mene ne bo, ker ima samo Vana prevozuser posted image . Tudi jaz bom po mestu vozičkala, samo pol po 12 uri.

Saraya ti pa si hitra danesuser posted image  a si si uro nastavilauser posted image .

Pa punce glede let- me smo vse še najstnice no! vSAJ jaz se počutim takouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.11.2008 9:58:19   
*bubi*
Joj, zdaj pa ste se ful razpisale, jaz pa vas nimam časa brat. Sem čisto zadaj ostala, ampak to pa moram komentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Moram pohvalit mojega Kekca. Zjutraj sva s Tinetom dremuckala na kavču, Kekec je gledal TV. Nakar je stopil do mene, me pobožal po obrazu in me pokril z odejo ter me še enkrat pobožal. Jaz sem bila res raznežena. user posted image user posted image user posted image Kasneje mi je rekel, da je to naredil tako kot tisti fantek iz reklame (ne vem, katere)... Da ne boste rekle, da reklame samo slabe stvari otroke učijo.

Res lepo od Kekca user posted image

Ampak veš, v kateri reklami je to videl? Otrok naredi enako, mama pa mu da najboljše - skuha mu maggi juho iz vrečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem zadnja dva dni fotoknjigo naši princeski delala user posted image . Moram še samo sfiniširat in poslat v izdelavo. Potem pa je bubi na vrsti, bom mu naredila eno za celo 3. leto user posted image . Bom naredila skoraj do konca, potem pa torto počakala, da bo kompletna user posted image

Nič, vas probam še malo prebrat, potem pa šibava z bubiko v posvetovalnico. Me prav zanima, koliko je zrasla, ker meni se zdi ogromna user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.11.2008 9:59:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pa punce glede let- me smo vse še najstnice no! vSAJ jaz se počutim takouser posted image

Tudi jaz se počutim kot najstnica user posted image . Saj smo vse mlade mamice, ni to fajn.
Mene tudi danes ne bo, ker sem namenjena k frizerju, pa v novi merkur grem...če mi bo.

Grem zdaj v miru spit user posted image , pa nohte nalakirat do konca...pa ne vem kaj še.

ajde, mejte se

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.11.2008 10:15:25   
*bubi*
Evo, na hitrco sem vas preletela.....

Na user posted image  danes ne moreva, ker se greva P pokazat.

Glede let pa - očitno sem med mlajšimi, čeprav že blizu 30 user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.11.2008 10:48:55   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ampak veš, v kateri reklami je to videl? Otrok naredi enako, mama pa mu da najboljše - skuha mu maggi juho iz vrečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kaj, saj veš, da je to najboljše za otroka, a? user posted image user posted image user posted image Samo jaz sem ful grozna mama, moj mali te juhe iz vrečke obožuje, jaz je pa nočem skuhat. Še dobro, da ne ve, za kaj se gre, ko greva mimo teh vrečk v trgovini. Ampak v hotelu pa zmeraj hoče JUHO, ker je tako zelo zelo dobra. Ja, valda, juha iz vrečke.

Je pa res, da mi je enkrat ob rota virusu neka nadomestna pediatrinja svetovala, da naj otroku skuham to juho, ker ima ogromno soli, pa še otroci jo imajo radi. In res to počnem, ker to vsaj je, čeprav raje ne vem, kaj vse škodljivega je noter.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.11.2008 10:51:57   
kekec in mojca
Tako pa je naš ati vsaj 2x na teden doma že ob pol dveh, ostale dni pa ob pol treh. Ni kaj, učitelj pač. Ti so itak lenobe in se jim ne da delat, pa ob 12-ih že končajo s poukom. (Pssssssst, ne pa okol govorit, da naš ati začne že ob šestih s službo.)

Zdaj čakam, da me ena učitlca začne linčat. Samo me ne bo, ker nima interneta porihtanega.

Bubi, a tega pa ne boš komentirala?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.11.2008 10:57:13   
*bubi*
Sem videla, da si pikala, ja user posted image user posted image user posted image

Kaj naj pa komentiram? Jaz sem trenutno 24ur na dan doma (mislim - ne v službi) in ti povem, da me nič ne gane.

Naj govorijo, kaj hočejo, meni je važno, da sem s svojo službo ful ful zadovoljna. Pa če me ima kdo za lenobo, ker imam tedensko 22 ur pouka, pa naj me ima. user posted image  In če gre komu v nos, da sem kdaj že ob 12ih doma, je njegov problem.

Jaz vem, kaj in koliko delam in predvsem, da delam to z veseljem.

Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.11.2008 10:57:34   
kekec in mojca

Pa punce, nimam jih 20. Lahko še prištejete zraven še +5.

...+3...

.... +2... user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa veste, kolk sem stara. Skoraj kot Zemlja. In enako kot Trnuljčica. Blizu Kristusa.

Joj, sem pozabla, da sem letos že imela rojstni dan. Aprila namreč. Torej morate dodat še +1. Luknje v spominu, ki so nastale v nosečnosti, še vakum noče zapolnit.

Jao jao, se mi vidi, da sem v porodniški in izven matematike, ker v šoli bi to vse pravilno zračunala pred učenci, da se ja ne bi blamirala. (Itak, da se mi je že zgodilo, da je bilo 7*4=27, pol so me pa učenci čukasto gledali user posted image , rečt pa noben ni nič upal. user posted image user posted image user posted image Učiteljice se pa že ne zmotimo.user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.11.2008 10:58:55   
kekec in mojca
Jaz vem, kaj in koliko delam in predvsem, da delam to z veseljem.

Evo, lepše nisi mogla povedat. Itak, v tej službi nas zadnje čase bolj ali manj zadržuje samo še veselje do dela z otroki.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.11.2008 11:00:03   
kekec in mojca
Čmrlika in Trnuljčica sta že v Mercatorju, moj tamali pa še spi... user posted image

Itak, da otroci najlepše spijo, ko bi rad kam šel.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.11.2008 11:16:11   
majar.
joj saraya,tud za mene si ob 11ih prezgodnja, takrat se jaz komaj fajn zbudim. bom tud šele po 12 v centru,mogoč se pa takrat srečamouser posted image

kekec in mojca: ti maš pa hude foreuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.11.2008 14:19:05   
Vrtnica79

Joj, sem pozabla, da sem letos že imela rojstni dan. Aprila namreč. Torej morate dodat še +1. Luknje v spominu, ki so nastale v nosečnosti, še vakum noče zapolnit.

Jao jao, se mi vidi, da sem v porodniški in izven matematike, ker v šoli bi to vse pravilno zračunala pred učenci, da se ja ne bi blamirala. (Itak, da se mi je že zgodilo, da je bilo 7*4=27, pol so me pa učenci čukasto gledali user posted image , rečt pa noben ni nič upal. user posted image user posted image user posted image Učiteljice se pa že ne zmotimo.user posted image )

user posted image ha, ha, ha

Jaz sem tudi aprilskauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.11.2008 14:24:15   
Vrtnica79
Saraya, ste prispele domov srečno? Zdaj pa zunaj sonček sijeuser posted image  to vreme smotano.

Midve z Sarayo sma tudi čvekaleuser posted image  sma bolj mestne in sma si naredile eno srečanje v centruuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.11.2008 14:43:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

joj saraya,tud za mene si ob 11ih prezgodnja, takrat se jaz komaj fajn zbudim. bom tud šele po 12 v centru,mogoč se pa takrat srečamouser posted image

Bomo te že sprakticirali,tako kot so meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......