|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 4.del
6.11.2008 13:56:42   
barbaw
Bom nehala smetit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Majski hroščki - 4.del
6.11.2008 14:01:57   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

tabletke Fluonatril in AD3, ta prve morava jesti 1 / dan in AD3 10/ dan,

zakaj pa AD3 10 na dan ????''
nam je rekla 8 na dan..

kaj so pa one prve?

jaz imam 5 na dan že od 1 meseca dalje. no, včasih jih ne dobi, ali prej zaspi ali pa mama pozabi.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.11.2008 14:05:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa včeraj sem te spraševala glede načina priprave polente + banane - a mi lahko prosim napišeš? Hvala.

sem že 1x napisala aurori kako jaz delam, pa bom še tebi...polento skuham na vodi malo bolj tekoče nardim, pol pa pretlačim banano na krožniku in gor polijem polento, pa vse skup zmešam, in je kot veliki.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kolikor se jaz razumem moraš isofix podstavek posebaj kupit in stane cca 99 eur. Kaj znata nemško?

sem ga klicala in pravi da imava podstavekuser posted image , nemško pa bolj malo znava...a si kaj našla, dej mi pošl link, da sčekirava. ful ti hvala.
aha sem vidla slikco....ja ja takega sem gledala...kolk je pa cena?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.11.2008 14:08:15   
barbaw
Jana Pri nemšćini ti lahko pomagamo. Imaš ZS.

Moja je danes prvič v 6-ih nakidala polno plenico. Sem tako vesela za ta rekord. Jeeeej. Mogoče pa bo zdaj z nekaknjem konec.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.11.2008 14:09:34   
jana81
 barbaw sem našla internetno stran, sdem kr na sliko kliknala...grem zdej pogledat kolk je cena pr nas.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.11.2008 14:11:08   
Naty*
Oj bejbe! Midva sva mal šetkala, zdej je pa omagal user posted image . No tolk da povem, da sm včeri naredila test. Spila sem kislo mleko in rezultat.... krči, krči, krči celo noč user posted image !!!!! Tko da očitno alergija še zmer v teku. Sm se revčku celo noč opravičevala, da sm bla tolk nora pa sploh probala user posted image . No vsaj vem, da še zmeri je alergičen...

Včeri smo bli pa v šopingu...ja aurea itak so sam še šopingi za user posted image user posted image . Sm nabavla (js nabavla, oči plačal user posted image ) posodico za GH, če bova kam šla, čeveljčke, štumfke, bodije, dude, puzle za na tla, kapico... oči mu je kupil pa ksilofon. Je danes že veselo tolkel s palčko po njem, pravi mali glasbenik user posted image .

Spet ste velik napisale, se bom potrudla vsaj po tavečem pokomentirat:

Ne morem, da ne bi user posted image ...tema tistih, ki se ne javljajo: moje mnenje je tako, da so najbolj užaljene itak tiste, ki se javijo enkrat na vsake tolk pa se ne potrudijo niti prebrat, kaj so druge napisale, pričakujejo pa, da bojo vse "dežurne komentatorke" popadale po tleh, zato, da bojo lahko komentirale njen post (izvzete so tiste, ki se zaradi tega ne pritožujejo seveda user posted image , mišljeno je za tiste, ki so se zato nehale javljat). Seveda je najlažje sam napisat... moj user posted image  je pa takle pa dela to in je tolk težek, pol pa čakat, kaki bojo komentarji. Že iz vljudnosti, bi lahko vsaj pofirbcala, kaj se kej z ostalimi hrošči dogaja.
Mene ste tud velikrat spregledale med večernimi maratoni, pa zarad tega še nisem nehala pisatuser posted image user posted image .

Estrella js sm zadnjič za enga fanta prevajala en strokoven članek v angleščino. Ko sm ga vidla, sm rekla no way, da se bi mi dalo. Pol sm pa pomisla, da je fajn met mal izziva, da res ne ostanem samo pri previjanju in dojenju user posted image . In verjem, ful pomaga! Se kr bolš počutim, ko vem, da mi je ratalo in da še obvladam!

suzy midva sva sicer še bolj pri spoznavanju okusov, tko da tri dni zaporedoma dobi isto zelenjavo v majhnih količinah. Začela sm s tekočo korenčkovo kašico, pol bučkino, zdej sva pa na cvetači user posted image . Riževo kašico zvečer pa tud dobi po žlički.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Špelin@ in katy hvala za ZS. To je pa res otročje ne morem drugače reči. 

še meni prosim, ste me čist sfirbcale.

Jaz bi tudi rada - sem pač radovednauser posted image

Mene ste pozable!!! Zdej se pa ne bom več javljala, ker sem užaljena user posted image ...user posted image user posted image user posted image

nia5 kdaj pa je tvoj nečak prerasel alergije???

špelin@ user posted image user posted image , fuuuul stiskamo pesti, da bo Gregi hitr na vrsti za rtg pljučk. Boga, verjamem, da ti je ful težko user posted image ... če kdo, si pa ti res ne zaslužiš vsega tega.

Katina user posted image user posted image user posted image  za pregled pri dermatologu. Pri men je isto glede Naprosina...kot bonbon, isto pri vseh tabletah, razen Nalgesin. Je pa tud pri men ful bolš med zadnjim trimestrom in po porodu user posted image ....vsaj nekaj ane!!!!

**** user posted image user posted image user posted image  za Omarja!

katy tud teb veliko pikapokuser posted image user posted image user posted image  , da bosta v P dobro opravili.

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Aja, mi imamo 2 zobka: kar naenkrat spodnja dva sekalca! juhuuu

user posted image user posted image user posted image user posted image

jana glede sedenja se ne obremenjuj, danes sem govorila z eno mamico, ki ma fanta starga mal čez 7m pa je še tud kot pijanček. Sej veš, da najina falota pa na drugih frontar razturata user posted image .

aurora tole glede glutena je pa koristna informacija. Glede teže pa itak veš, da ma vsak P svoje poglede na to...

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

no moj otrok se lepo igra na puzzlah, tako da sem uspela celo mal prebrat..
Men so tud te pena puzzle zakon, no ja , sem hotla napisat Manci user posted image

Zaaakon so user posted image user posted image user posted image !!!!
Čestitke vsem za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image !!!!

Tolk zaenkrat, spet ste tolk velik napisale user posted image  user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Naty* -- 6.11.2008 14:14:33 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.11.2008 14:11:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce, pa kaj se dogaja, ste kaj zbolele??? Kmalu bi padli na drugo stranuser posted image

RR očitno ni več INuser posted image

Ej še 25 postov do luksunega hotelauser posted image user posted image user posted image A bo danes padel???

mala šala, itakuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
6.11.2008 14:11:49   
aurora28
Anitka kot je Jana napisala, jaz skuham polento v vodi, noter na koncu dodam koruzno olje (po nasvetu P in med. sestre) in dodam pretlačeno banano in je veselo pojedel. user posted image

Jana Fluonatril se daje otrokom od 6. meseca dalje po eno tableto dnevno in služijo kot je Estrella napisala proti kariesu in za bolj zdrave zobe. Čudno, da ti P ni dala, ker je Nejc že star 6. mesecev in že ima zobeka. Aja Jana mi trije bomo v soboto šli na kopanje v taprvo skupino 8.45 , ker gremo ob 11. uri na RD. Če želiš pridi tudi ti prej, seveda če ti odgovarja. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.11.2008 14:15:20   
jana81
tale sedež je pr nas v BC 410€, v Nemčiji pa malo manj kot 300€, pro.k.l.... Slovenci oderuški...user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.11.2008 14:17:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aja Jana mi trije bomo v soboto šli na kopanje v taprvo skupino 8.45 , ker gremo ob 11. uri na RD. Če želiš pridi tudi ti prej, seveda če ti odgovarja. user posted image

ne ne, mi bomo šli kr tak ko ma naša skupina...ker pol bi mogli it od doma že ob 8huser posted image , pa je too much prehitro za nas, pa še lubi se more mal naspat, ker  cel teden dela kot nor..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.11.2008 14:28:38   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

suzy midva sva sicer še bolj pri spoznavanju okusov, tko da tri dni zaporedoma dobi isto zelenjavo v majhnih količinah. Začela sm s tekočo korenčkovo kašico, pol bučkino, zdej sva pa na cvetači user posted image . Riževo kašico zvečer pa tud dobi po žlički.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz sem moji dala včeraj cvetačo, pa je pojedla eno žličko, pol pa še to zbruhala. danes sem ji med cvetačo zmešala malo mojega mleka in je pojedla 2 žlički , zraven pa se kisala. očitno ji zelenjava ne gre v rit - bo po mamiuser posted image
jabolka pa poje tudi 100g.
jutri bom provala bučko.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.11.2008 14:29:27   
sesil
ups, oklepaje sem zafurala. no, spodnji del je mojuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.11.2008 14:33:57   
sesil

tale sedež je pr nas v BC 410€, v Nemčiji pa malo manj kot 300€, pro.k.l.... Slovenci oderuški...user posted image

ti stolčki so meni ful dobri. jaz sem tudi gledala s temi nogani - isofix, ma je rekla prodajalka, da če je pod to nogo predal, da nima noga nobene funkcije, ker se ne opre, naredi luknjo v primeru nesreče.
no, jaz imam predal , pa se za njega nisem odločila. pa tudi cene so zasoljene.
na koncu sem vzela maxi cosi tobi. je bil v akciji za 140 e, namesto 240e.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.11.2008 14:37:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ne morem, da ne bi user posted image ...tema tistih, ki se ne javljajo: moje mnenje je tako, da so najbolj užaljene itak tiste, ki se javijo enkrat na vsake tolk pa se ne potrudijo niti prebrat, kaj so druge napisale, pričakujejo pa, da bojo vse "dežurne komentatorke" popadale po tleh, zato, da bojo lahko komentirale njen post (izvzete so tiste, ki se zaradi tega ne pritožujejo seveda user posted image , mišljeno je za tiste, ki so se zato nehale javljat). Seveda je najlažje sam napisat... moj user posted image  je pa takle pa dela to in je tolk težek, pol pa čakat, kaki bojo komentarji. Že iz vljudnosti, bi lahko vsaj pofirbcala, kaj se kej z ostalimi hrošči dogaja.
Mene ste tud velikrat spregledale med večernimi maratoni, pa zarad tega še nisem nehala pisatuser posted image user posted image .

No ker je glih spet omenjena tema ''spregledani''moram povedat Naty, da se popolnoma strinjam z zgoraj nnapisanim, tanajbolj užaljene itak pridejo sem, glih tolk da povejo da danes prazniku njihov user posted image roj. dan, sveda me moramo na dolgooooooo in širokoooooooooo o tem razglabljat, ali pa najbolj je to, ko kar iznenana pride gor in: Punce a že kaj razmišljate o dodajanju GH, hallooooo o tem se menimo že ceeeel mesec. Ma ne mislim svoje energije na to trošit, zame so to itak otročje budaleštineuser posted image .

Skratka mi se odpravljamo na plavanje....

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
6.11.2008 14:40:58   
sesil
edinaos, pa brez slikce niti ne hodi na forumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.11.2008 15:15:14   
špelin@
Vse sem prebrala, ampak zdajle ne utegnem skomentirat user posted image  Mogoče kasneje.

Samo, da vam povem: z Gregijem sva bila v Trbovljah na RTG in so bili vsi tako izredno prijazni, da sem skoraj dol padla... Tega tam res nisem navajena. Mali je bil ful priden in sva hitro opravila user posted image  Izvid pride po pošti jutri pop. oz. v pon. do naše P, ampak bolj računam na pon., ker jutri P dela dop.

Glede hranjenja si vbijam v glavo, da se ne smem sekirat in sem zdaj ubrala taktiko, da mu najprej dam mleko, kolikor popije, pač popije, potem pa preostalo mleko zlijem v skledico, noter zamešam rižolino in tako po žlički še kar nekaj poje user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.11.2008 15:28:40   
Čmrlika
Pa nikak da pridem skozi...user posted image  jaz se bom kar sama javla za med izbrisane...user posted image user posted image user posted image
Samo jaz sem tista, ki se včasih mulim, jap..kao...user posted image  pa sem še vedno tu...ker vas mam rada...user posted image

Estrella- POR- sem spraševala ker ne vem..pa mnenja sem hotla,.pa sem nekje brala da lahko...mislim da paparica, pa ne vem kje še...user posted image  bom ga uporabljat začela.

Hijenca- lahko v ponedeljek...spomni me, pa povej če želiš to hrano, ker jo drugače dam eni drugi...čaka v vrsti...user posted image

to se spomnim trenutno, zdaj pa grem nazaj brat...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.11.2008 15:44:41   
Čmrlika
Matere, ki pa ne dojijo oz. dajejo AM pa je bolje z glutenom začeti čim kasneje. To so nove študije.

Joj, a že spet nekaj novega...user posted image  po moje da sploh bolje da vse nehamo spraševat in poslušat o GH...user posted image  nisem ful resna, ampak ne bi blo slabo, vem zase da se ne bi tolk ubadala s tem...pa nekaj sekirala...nama je zadnjič P vse "dovolila" in res nimava nobenih težav...user posted image user posted image user posted image gluten že tud na spisku
Kaj pa kaj Izkušene mamice pravite na testenine?  

Moja se je zvečer in ponoči prelevila nazaj v jedca. Tudi danes je pojedla jutranji obrok, kar ji ni v navadi.

user posted image  user posted image  user posted image

Ne bom se sekirala, ker več kot sam poje, ga ne morem prisiliti, ker obrača glavo stran. On že ve kdaj je sit.

Točno...joj, ko bi moja Taja kdaj to nardila...user posted image  ona kr papa...user posted image

Kako je v Merkurju, Barbaw? Vas pa vleče te dni po trgovinah...ha včeraj leclerc danes merkur...user posted image  a mate viška ojrov user posted image  

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.11.2008 15:48:00   
aurora28
Špelin@ upam, da bo rentgenska slika pokazala same dobre rezultate, sicer pa glede Trboveljske bolnice, jaz imam same pohvale za povedati, ker so res prijazni. user posted image user posted image user posted image

Jana ok, potem se pa bomo videli na vhodu user posted image , sicer pa v torek. user posted image

Edina meni je tudi smešno ko nekatere uletijo z vprašanjem o katerem se mi pogovarjamo že mesece. Hudoooo user posted image user posted image

Čmrlika nimaš se za kaj mulat, ker te imamo mi tudi rade user posted image .

Jaz sem pa prejle Galu super naštimala vrečko na njegovo pipico in je polulal 20 enot v vrečko in je bilo dovolj so rekli v laboratoriju. Bomo videli kakšni so rezultati, upam, da so ok. Upam, da mu ne primanjkuje železa, ker potem bo dobil sirup user posted image , zanj pa je značilno, da so otroci radi po njem zaprti. Ampak jaz mislim, da je kri in urin ok.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.11.2008 15:48:49   
Čmrlika
One prve so tabletke s fluorom za zaščito zob pred kariesom

Ej te kapljice in tableteke...pa res vsak drugače..midve imava 3 kaplijice AD3 pa teh tbletk za zobke več ne dajejo ,je rekla, smo jih včasih,zdaj je pa dala nasvete  user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.11.2008 15:51:23   
aurora28
Kaj pa kaj Izkušene mamice pravite na testenine?

Jaz bom s testeninami počakala vse do 7. meseca in mu jih bom nato začela kuhati, pa še to mu bom kuhala samo polnozrnate, testenine iz grahama, pire in soje, navadne testenine midva itak sploh ne jeva. user posted image

Ima katera kakšen recept kaj naj spečem iz pirine moke, rok ji bo počasi potekel in mi jo je ostalo slabo kilo, ne bi je pa rada vrgla stran.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.11.2008 15:52:47   
Čmrlika
user posted image user posted image
Jana Fluonatril se daje otrokom od 6. meseca dalje po eno tableto dnevno in služijo kot je Estrella napisala proti kariesu in za bolj zdrave zobe. Čudno, da ti P ni dala, ker je Nejc že star 6. mesecev in že ima zobeka.

Vam pravim- svašta...user posted image  in jaz naj zaupam našemu zdravstvu, al akaj? pa kaj niso vsi isto šoloo o biskovali user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.11.2008 16:03:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

One prve so tabletke s fluorom za zaščito zob pred kariesom

Ej te kapljice in tableteke...pa res vsak drugače..midve imava 3 kaplijice AD3 pa teh tbletk za zobke več ne dajejo ,je rekla, smo jih včasih,zdaj je pa dala nasvete  user posted image

verjetno maš ti manj AD3 ker je Taja na AM in tam noter je že velik vitaminov...za tole s fluorom špa prvič slišim, še nobene mamice nisem slišala da bi to dajala, tak da res ne vem kaj se grejo v Velenjuuser posted image  (aurora hecam se)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.11.2008 16:07:25   
barbaw

Šalostno je, da imajo gori boljše plače. Pa še poštnina ni tako draga.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.11.2008 16:08:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ti stolčki so meni ful dobri. jaz sem tudi gledala s temi nogani - isofix, ma je rekla prodajalka, da če je pod to nogo predal, da nima noga nobene funkcije, ker se ne opre, naredi luknjo v primeru nesreče.
no, jaz imam predal , pa se za njega nisem odločila. pa tudi cene so zasoljene.
na koncu sem vzela maxi cosi tobi. je bil v akciji za 140 e, namesto 240e.

V primeru nesreče maš itak avto razbit. Ena luknja gor ali dol samo da je otrok varen.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!