Naty*
|
Oj bejbe! Midva sva mal šetkala, zdej je pa omagal . No tolk da povem, da sm včeri naredila test. Spila sem kislo mleko in rezultat.... krči, krči, krči celo noč !!!!! Tko da očitno alergija še zmer v teku. Sm se revčku celo noč opravičevala, da sm bla tolk nora pa sploh probala . No vsaj vem, da še zmeri je alergičen... Včeri smo bli pa v šopingu...ja aurea itak so sam še šopingi za . Sm nabavla (js nabavla, oči plačal ) posodico za GH, če bova kam šla, čeveljčke, štumfke, bodije, dude, puzle za na tla, kapico... oči mu je kupil pa ksilofon. Je danes že veselo tolkel s palčko po njem, pravi mali glasbenik . Spet ste velik napisale, se bom potrudla vsaj po tavečem pokomentirat: Ne morem, da ne bi ...tema tistih, ki se ne javljajo: moje mnenje je tako, da so najbolj užaljene itak tiste, ki se javijo enkrat na vsake tolk pa se ne potrudijo niti prebrat, kaj so druge napisale, pričakujejo pa, da bojo vse "dežurne komentatorke" popadale po tleh, zato, da bojo lahko komentirale njen post (izvzete so tiste, ki se zaradi tega ne pritožujejo seveda , mišljeno je za tiste, ki so se zato nehale javljat). Seveda je najlažje sam napisat... moj je pa takle pa dela to in je tolk težek, pol pa čakat, kaki bojo komentarji. Že iz vljudnosti, bi lahko vsaj pofirbcala, kaj se kej z ostalimi hrošči dogaja. Mene ste tud velikrat spregledale med večernimi maratoni, pa zarad tega še nisem nehala pisat . Estrella js sm zadnjič za enga fanta prevajala en strokoven članek v angleščino. Ko sm ga vidla, sm rekla no way, da se bi mi dalo. Pol sm pa pomisla, da je fajn met mal izziva, da res ne ostanem samo pri previjanju in dojenju . In verjem, ful pomaga! Se kr bolš počutim, ko vem, da mi je ratalo in da še obvladam! suzy midva sva sicer še bolj pri spoznavanju okusov, tko da tri dni zaporedoma dobi isto zelenjavo v majhnih količinah. Začela sm s tekočo korenčkovo kašico, pol bučkino, zdej sva pa na cvetači . Riževo kašico zvečer pa tud dobi po žlički. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ in katy hvala za ZS. To je pa res otročje ne morem drugače reči. še meni prosim, ste me čist sfirbcale. Jaz bi tudi rada - sem pač radovedna Mene ste pozable!!! Zdej se pa ne bom več javljala, ker sem užaljena ... nia5 kdaj pa je tvoj nečak prerasel alergije??? špelin@ , fuuuul stiskamo pesti, da bo Gregi hitr na vrsti za rtg pljučk. Boga, verjamem, da ti je ful težko ... če kdo, si pa ti res ne zaslužiš vsega tega. Katina za pregled pri dermatologu. Pri men je isto glede Naprosina...kot bonbon, isto pri vseh tabletah, razen Nalgesin. Je pa tud pri men ful bolš med zadnjim trimestrom in po porodu ....vsaj nekaj ane!!!! **** za Omarja! katy tud teb veliko pikapok , da bosta v P dobro opravili. IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja, mi imamo 2 zobka: kar naenkrat spodnja dva sekalca! juhuuu jana glede sedenja se ne obremenjuj, danes sem govorila z eno mamico, ki ma fanta starga mal čez 7m pa je še tud kot pijanček. Sej veš, da najina falota pa na drugih frontar razturata . aurora tole glede glutena je pa koristna informacija. Glede teže pa itak veš, da ma vsak P svoje poglede na to... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no moj otrok se lepo igra na puzzlah, tako da sem uspela celo mal prebrat.. Men so tud te pena puzzle zakon, no ja , sem hotla napisat Manci Zaaakon so !!!! Čestitke vsem za obmesečnice !!!! Tolk zaenkrat, spet ste tolk velik napisale !
< Sporočilo je popravil Naty* -- 6.11.2008 14:14:33 >