|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
6.11.2008 13:13:29   
aurora28
Barbaw hvala za tolažbo, torej ima Gal premajhno rit, ker še ne sedi user posted image user posted image .

Danes sem Galu skuhala polento z banano in breskvijo in je pojedel 100 g in še podojila sva se povrhu. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.11.2008 13:17:31   
MARTINA25
AURORA hvala za informacije glede glutena!!!!!!
A tvoj GAl tud ni čist po tabelah????Joj kok so mi smotani ti pediatri ki ne znajo nič drugega kot pa gledat v tabele.....vsi hočejo da so naši otroci debelinkoti...ne dolgo nazaj je ena moja kolegica doživela podobno situacijo kot ti...so ji rekli da je njena tamala podhranjena...kr neki, tamala je res bolj atletske postave ampak še zdaleč ni podhranjena...bogo mamico so vrgli čisto iz tira....ne sekiraj se, tvoj GAL je čist fajn dec!!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.11.2008 13:20:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

A tvoj GAl tud ni čist po tabelah????Joj kok so mi smotani ti pediatri ki ne znajo nič drugega kot pa gledat v tabele.....vsi hočejo da so naši otroci debelinkoti...ne dolgo nazaj je ena moja kolegica doživela podobno situacijo kot ti...so ji rekli da je njena tamala podhranjena...kr neki, tamala je res bolj atletske postave ampak še zdaleč ni podhranjena...bogo mamico so vrgli čisto iz tira....ne sekiraj se, tvoj GAL je čist fajn dec!!!!

Naša nič ne komplicira.

Estrella s temle hotelom s petimi zvezdicami me je spomnil na moje zvezdice. Glej ga zlomka in jaz komaj zdaj opazim, da imam že 5 zvezdic, pa že 160 postov čez 2000.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.11.2008 13:21:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naša nič ne komplicira.

Estrella s temle hotelom s petimi zvezdicami si me spomnila na moje zvezdice. Glej ga zlomka in jaz komaj zdaj opazim, da imam že 5 zvezdic, pa že 160 postov čez 2000.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.11.2008 13:22:10   
barbaw
Dež, dež, dež,...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.11.2008 13:22:42   
barbaw
Kar nekaj. Hočem svoj post popravit, pa ga duplira. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.11.2008 13:31:30   
barbaw
Jana a ta isofix podstavek že imaš?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.11.2008 13:33:28   
Estrella*

Naša nič ne komplicira.

Estrella s temle hotelom s petimi zvezdicami me je spomnil na moje zvezdice. Glej ga zlomka in jaz komaj zdaj opazim, da imam že 5 zvezdic, pa že 160 postov čez 2000.

Jaz sem opazila da si v luxuznem hoteluuser posted image , sam sem pozabla napisat. Da si spregledala ni čudno, ker si preveč zaposlena s poisanjemuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.11.2008 13:34:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša nič ne komplicira.

Jaz sem opazila da si v luxuznem hoteluuser posted image , sam sem pozabla napisat. Da si spregledala ni čudno, ker si preveč zaposlena s poisanjemuser posted image

Hvala hvala. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
6.11.2008 13:39:49   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

tabletke Fluonatril in AD3, ta prve morava jesti 1 / dan in AD3 10/ dan,

zakaj pa AD3 10 na dan ????''
nam je rekla 8 na dan..

kaj so pa one prve?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.11.2008 13:42:28   
jana81

ne, razen avto ma isofix sistem že noter...ostalo je pa na sedežu..tak mi je moj razložu, jst se ne spoznam na to preveč.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.11.2008 13:44:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

nam je rekla 8 na dan..

kaj so pa one prve?

One prve so tabletke s fluorom za zaščito zob pred kariesom

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.11.2008 13:44:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image Danes ma moj Vid 6 mescev,jeeeej!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.11.2008 13:45:23   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo midve sva spet doma.
Sva se malo potepali. Sva peljali mojo mami a fizioterapijo pa k starim starim staršem sva malo šle, ....

Sem dala prejle Manci melona za papat pa ji ne gre dol. Se mi zdi, da je preveč tekoče. Vsekar je bolj tekočega na žlici, naša miša maša ne mara.
Pol sem ji pa med navadno skuto dala melono jo je pa lepo papcala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.11.2008 13:46:06   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

nam je rekla 8 na dan..

kaj so pa one prve?

One prve so tabletke s fluorom za zaščito zob pred kariesom

od kdaj p to dajejo,ker jaz pri Nejcu nisem dobila.ali je to kaj na novo,ali je spet različno od P do P

Neposredna povezava do sporočila: 490
6.11.2008 13:47:03   
hijenca
Mi smo še zmeraj sitni kot vreme. Je končno uspel zaspat. Jaz sem poleg male sitnobe uspela nekaj cot speglat, it v trgovino, malega sem za deset minut pustila pri dedeju, pa se je drl kot jesihar. Pa najest se tudi danes ne more.

jana sem mu dala zadnjič malo meseka (teletine), ampak je res pojedel bolj kot miška, par žličk pa fertig. Ostalo juhico sem zamrznila in sem mu včeraj zraven skuhala zelenjavo in je pojedo vse. Še drl se je, ker mu je bilo tako dobro in ni bilo več. Sem mu pa včeraj zelenjavo samo pretlačila z vilico in mu je bilo bolj dobro kot zmiksano.

Danes mu bom skuhala zelenjavo s krompirčkom, jaz pa bom za naju z user posted image  nardila pizzo. AMpak preden jo bom jedla bo ura 18, ker ga prej tako ne bo domov. Grem sedaj do konca cote speglat, potem pa zaženem sesalec, ker imam po bajti tako, kot da je bomba vsekala.

barbaw in kakšen je novi Merkur, se splača it pogledat?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.11.2008 13:47:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro, včeraj ste bile malo bolj znosne s pisanjem, sem uspela celo vse prebratuser posted image . Moja pikica pa se je prehladila, vročine sicer nima, je pa zelo slabo spala, saj ima zabasan nosek in ga pucam vsako uro

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Majski hroščki 2008- 4.del
6.11.2008 13:47:19   
Anitka
user posted image user posted image user posted image Vid vse naj naj še od naju z Galom.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dober danuser posted image user posted image

Danes smo vstali ob devetihuser posted image user posted image , kar pa seveda ne pomeni, da smo prespali celo noč. Dojili smo se ob enih, štirih, pol šestih in sedmih.

Gal je prej z babi bil na sprehodu in je odspal celo uro v vozičku. Le kaj mu je obljubila za tako dolgo rundo v vozičkuuser posted image user posted image Meni pa spi v vozičku le pol ure.user posted image

Naj tudi jaz danes malce pohvalim našega Gala, ki je pridno popapcal vse (mami ni nič pustiluser posted image user posted image ). Je pa jedel kuhano jabolko z banano in piškotkom.user posted image user posted image

Kasso držim pestke, da torta lepo uspeuser posted image Mi pa kar lušte delaš s torto.

Bo pa pri nas zgleda danes tudi začelo deževatiuser posted image user posted image user posted image

Mauricius - jaz bi tudi šla, pa na Maldive in še kam.user posted image user posted image Bomo šli spomladi na eno krajšo potovanje, najverjetneke v Egipt, ko bo pa Gal večji pa si bomo verjetno privoščili tudi kakšne Maldive.

Naš Gal ima sedaj, ko sva začela z GH tudi občasno malce rdečo rito in jo takrat namažem s Sudocremo ali kako se že reče.

Mya naj ti čas brez avta hitro mine in tudi jaz držim pestke za dobre rezultate testiranja.

**** za Omarja pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy tudi mene včasih daje malce pozabljivostuser posted image user posted image Sicer pa danes dobro opravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svojeglava user posted image user posted image user posted image user posted image za zobka.

Aurora user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljeno posvetovalnico. Pa priden Gal ki je dobro prestal pikico.  Pa hvala na informaciji glede glutena. Glede kilaže pa se sploh ne obremenjuj. Pa včeraj sem te spraševala glede načina priprave polente + banane - a mi lahko prosim napišeš? Hvala.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 493
6.11.2008 13:48:14   
Soncnica Sandra ***

no moj otrok se lepo igra na puzzlah, tako da sem uspela celo mal prebrat..
Men so tud te pena puzzle zakon, no ja , sem hotla napisat Manci user posted image

SS a sem zgrešila da si mi napisala katere kašice maš to ?? a lahko še enkrat napišeš plis..
Jaz ji kupujem kašice v Mullerju od Bebivite. Sva probale že navadno mlečno-sadno, mlečno z banano za lahko noč in pa sedaj papava mlečno s piškotom

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.11.2008 13:54:36   
barbaw

ne, razen avto ma isofix sistem že noter...ostalo je pa na sedežu..tak mi je moj razložu, jst se ne spoznam na to preveč.

Kolikor se jaz razumem moraš isofix podstavek posebaj kupit in stane cca 99 eur. Kaj znata nemško?

Za tele tabletke s fluorom pa jaz prvič slišim. Kaj sem pa zdaj jaz za na luno? Kaj to vsi P dajejo ali kaj. user posted image

Hijenca preveč ljudi, da bi si celega pogledala. Drugače pa je super.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.11.2008 13:55:11   
Soncnica Sandra ***

Naša tamala je pa že nekaj dni ful sitna....kr jamra skoz neki....pa zadnja dva dni ima čist drugačen kakec...prej je cil po celotni plenički-kot nutela;zdaj pa je ful bolj kompakten....pa včeraj zvečer sem opazila da ima okoli ritkice malo rdeče...user posted image   

Pri nas je bilo isto, pol sta se pa dva zobka prikazala user posted image

Eni pravijo, da otroci preden dobijo zobke, bolj "dristasto" kakajo, no pri nas je bilo ravno obratno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.11.2008 13:55:46   
barbaw
user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.11.2008 13:55:52   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image user posted image Vid vse naj naj še od naju z Galom.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dober danuser posted image user posted image

Danes smo vstali ob devetihuser posted image user posted image , kar pa seveda ne pomeni, da smo prespali celo noč. Dojili smo se ob enih, štirih, pol šestih in sedmih.

Gal je prej z babi bil na sprehodu in je odspal celo uro v vozičku. Le kaj mu je obljubila za tako dolgo rundo v vozičkuuser posted image user posted image Meni pa spi v vozičku le pol ure.user posted image
user posted image  za babi
Naj tudi jaz danes malce pohvalim našega Gala, ki je pridno popapcal vse (mami ni nič pustiluser posted image user posted image ). Je pa jedel kuhano jabolko z banano in piškotkom.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za dobrega jedca

Naš Gal ima sedaj, ko sva začela z GH tudi občasno malce rdečo rito in jo takrat namažem s Sudocremo ali kako se že reče.
pri nas pomaga praška pasta

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.11.2008 13:56:08   
barbaw
Jana tole je en primerek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.11.2008 13:56:33   
Soncnica Sandra ***

sem pa mal žalostna, ker gledam slikce od SS, pa barbaw, pa še katere, ko vaši hroščki že sedijo, naš se pa še vedno prekucne levo ali desno, pa mu hočem pomagat da bi seel pa ne greuser posted image

Nč ne bod žalostna. Še prehitro bo samostojno sedal. Sedaj je tam kamor ga odložiš, naša se pa zna že "ritat" in se po riti predriča čez puzle, da dobi željeno igračo al pa kar si je pač zamislila.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!