|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
5.11.2008 19:58:00   
majar.
to bomo mi tud poskusl, sam mal bo še treba počakatuser posted image
kakšne so pa kej cene? sej to imajo v fontani, ne?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.11.2008 20:26:29   
trnuljčica
95 ojrov za 10 plavanj + 1 gratis.  Povsod lepo služijo z malčki...user posted image Je pa res, da tam blazno uživajo.  Naš je pa sploh plavalecuser posted image . Naslednje leto bo nov tečaj in bova tudi šla, razen če v Fontani več ne bodo imeli. Če ne pa na Ptuj.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.11.2008 20:27:05   
arabela*
Jaz kar dostkarat grem na fontano,pa imajo neke tečaje z čisto malimi dojenčki.Lani vem jih je bilo veliko ,pa mamice zravn in so telovadili v vodi.Je blo prav lepo to videtuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.11.2008 20:31:03   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz kar dostkarat grem na fontano,pa imajo neke tečaje z čisto malimi dojenčki.Lani vem jih je bilo veliko ,pa mamice zravn in so telovadili v vodi.Je blo prav lepo to videtuser posted image

Na to midva hodiva.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.11.2008 21:57:24   
kekec in mojca
Mene boste tak prijavli na CSD, mojega malega sem namreč prvič dala v bazen že na morju. Mislim, da je bil star slabe tri mesece. Tam mu ni bilo všeč, morje mu je bolj odgovarjalo, ampak samo za par minut, potem pa ura spanja...

Vajo smo ponovili pri dobrih treh mesecih (mogoče je že bil star štiri) v Habakuku, tam je že bolj užival v fredovem obroču, potem pa spet na morju, kjer je ugotavljal, da noge izginejo, ko jih da pod vodo user posted image ... pa spet takoj po morju na Habakuku.

Zdaj, pri šestih mesecih je pa tak spraznil pol bazena. Najprej šprical z rokicami, potem, ko sem ga dala v obroč, pa je odplaval proč od mene, tako da sama z obema otrokoma niti nisem upala več v vodo, ker moramo imeti oba na očeh. Pa itak, da je nonstop h Kekcu plaval... ta starejši se mu je pa režal in ga klical, pa skrival...

Skratka, ko mi je dolgčas (no, nam), si omislimo plavanje. Sicer mi je malo nerodno it v kopalke zaradi moje "manekenske" postave, ampak potem pa pride Kekec in izjavi: "Mami, ti si tak udobna, ker si tak mehka!" pa spet pokažem vagi jezik in se ne obremenjujem s kilami.

Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.11.2008 21:58:12   
kekec in mojca
No, z leti se pa še manj obremenjujem. Štejem rosnih 13. No, ok, malo pretiravam, 20 jih pa imam res. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.11.2008 21:58:42   
kekec in mojca
Ko že govorimo o plavanju, Trnuljčica, kaj pa vse delate na tem tečaju?

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.11.2008 22:06:00   
trnuljčica
Postopno jih učijo plavati... Pač stopenjsko...Ti težko pisno razložim. Vaje pač. Pa zabave je veliko vmes, pa petje...

Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.11.2008 22:13:18   
Čmrlika
Trnuljčica- jutri torej ob 11-ih v mercatorju...user posted image  a si za to da povabiva , če želi še katera prit, na pobrežje na čvek...
Itak bo dež, in če nočete not čepet se nama in najinima user posted image  pridružite...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.11.2008 22:15:05   
kekec in mojca
Ala po sistemu žaba... ko jih za nogice držiš in praviš zraven žaba... pa podobne vaje, a ne?

Sem razmišljala, da bi šla tja še pri Kekcu, potem pa sem si premislila predvsem zaradi Fontane. Potem sva se pogovarjala, da bi šla na Ptuj, pa je bila problem vožnja, predvsem pozimi ne grem rada na cesto, če ni že nujno.

No, pa sva se z odločla, da naju ceneje pride, če ga sama naučiva plavat. In glej, po 4. letih nama ga je res uspelo. user posted image

Definitivno je pa res ena stvar, če bi bila jaz toliko sama z otrokom, potem bi si tudi privoščila takšno plavanje in podobne stvari. Tako pa je naš ati vsaj 2x na teden doma že ob pol dveh, ostale dni pa ob pol treh. Ni kaj, učitelj pač. user posted image Ti so itak lenobe in se jim ne da delat, pa ob 12-ih že končajo s poukom. user posted image user posted image user posted image (Pssssssst, ne pa okol govorit, da naš ati začne že ob šestih s službo.)

Zdaj čakam, da me ena učitlca začne linčat. Samo me ne bo, ker nima interneta porihtanega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.11.2008 22:17:42   
kekec in mojca
Čmrlika, a je tam tudi kakšna igralnica zraven? Ker razmišljam, da bi mi res prišli, samo ne bom mogla bit tam dolgo, če bo Kekec zraven... razen, če bo šel v igralnico, kjer ga bom lahko imela na očeh in pila zraven kavo.

Aja, pa brez skrbi, mislim, da je veliki že zdrav, ker je zdaj že tretji dan brez vročine, pa tudi ne jamra, da bi ga kaj bolelo. Samo bolj ali manj ga še ahtam doma, da si ojača imunski sistem.

Neposredna povezava do sporočila: 1336
5.11.2008 22:18:36   
kekec in mojca
Kje pa ste ostale danes? Ko bi jaz čvekala, pa vse greste, kaj? A se bojite, da bom začela temo napeljevat na seks? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.11.2008 22:27:05   
kekec in mojca
Eh, nič, pol pa grem. Itak si moram še mleko sčrpat, mali se čez dan sploh nič več ne doji, jaz mu pa zvečer pripravljam kašice s svojim mlekom...

Sladko spite oz. delajte, karkoli že pač počnete.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.11.2008 22:54:35   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Čmrlika, a je tam tudi kakšna igralnica zraven? Ker razmišljam, da bi mi res prišli, samo ne bom mogla bit tam dolgo, če bo Kekec zraven... razen, če bo šel v igralnico, kjer ga bom lahko imela na očeh in pila zraven kavo.

Ja, saj sva se z Čmrliko zmenile pri igralnici znotraj. Tam, ko smo bile zadnjič, le notri. Igralnica je direkt nasproti mizam. Totapizza je ime za vse, ki se pridružite... V Mercator centru na Pobrežju.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.11.2008 22:56:58   
arabela*
k&m,pozdravljena.
Danes pa si ti na potezi?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.11.2008 23:11:43   
trnuljčica
O, Saraya, a ti tudi prideš? 11  je bolj tvoja ura...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.11.2008 23:16:16   
majar.

No, z leti se pa še manj obremenjujem. Štejem rosnih 13. No, ok, malo pretiravam, 20 jih pa imam res. user posted image user posted image user posted image

20 si stara, ker če si-lepo to slišat, ker sem jaz tud bol pri tamladihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
5.11.2008 23:19:03   
majar.
mam pa dolgo lajtngo (tak rečemo pr nas v zasavji)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
5.11.2008 23:23:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

20 si stara, ker če si-lepo to slišat, ker sem jaz tud bol pri tamladihuser posted image

Ampak zgledaš super...user posted image
Sploh zrelo,... za okoli 20.user posted image user posted image user posted image
A se jutri spoznamo?

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.11.2008 23:34:42   
majar.
user posted image user posted image user posted image

lahko, če bote okrog centra hodile sem pa takoj zauser posted image
pobrežje je pa predaleč zame, sploh dokler smo brez avtauser posted image

< Sporočilo je popravil majar. -- 5.11.2008 23:39:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.11.2008 23:40:02   
trnuljčica
Če ne bo dežja bomo, sicer???  Ne vem, če se druge sprehajajo z vozički v dežju. Jaz se...

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.11.2008 23:41:32   
trnuljčica

user posted image user posted image user posted image

lahko, če bote okrog centra hodile sem pa takoj zauser posted image
pobrežje je pa predaleč zame, sploh dokler smo brez avtauser posted image

Ja jaz sem očitno tudi mlad model... Lajtnga do Pakistana...user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da misliš na Merkatorjev center...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.11.2008 23:48:25   
majar.
hhm...
odvisno kolk zaupaš v svoj voziček...
midve pokukava na plano samo v suhemuser posted image
če so boste pa kaj tu okrog smukale mi pa le javi prej

Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.11.2008 23:49:49   
majar.
midve se dans ne bova nč zmenli, nekak nama ne greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.11.2008 23:51:33   
trnuljčica

midve se dans ne bova nč zmenli, nekak nama ne greuser posted image user posted image user posted image

Preveč sva mladiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......