|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
6.11.2008 11:43:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Rada bi se zahvalila vsem ki mislite na nas in naše bodoče stanovanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zato smo tukej da se spodbujamo med sabo.........valda nam ni seeno če ima katera od nas težave.........evo enga user posted image samo zate

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.11.2008 11:43:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Balonchy...kako te pa kaj gledajo v službi...zdej ko si že tak velika user posted image  trebuškarca in te stvari user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sm mal zabita... Ne vem kaj si me hotla vprašat? user posted image

ponavadi se ljudje zabulijo v nosečnice..no, vsaj pri nas v stolpnici je tako....me sploh nihče ne gleda več v oči, ampak v trebuh..to se m miisnla...kako te kaj pacinetki gledajo...a kaj vprašajo....a so kej manj zoprni....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.11.2008 11:43:36   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti
claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila?
petrap.......upam da bojo bolečine popustileuser posted image user posted image user posted image sej jutri je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image
akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne?
No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruiralauser posted image user posted image

ja glih v pon imam izpit....na vsa druga bova pa hodila ,tega k ga bova pa zamudla bova šla pa v januarju poslušat
sem šla prov pogledat kok si stara ker se mi zdita oba z tvojim full mladostnega videza in sem vidla da si samo 1 leto mlajša od meneuser posted image

Mladostna?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sj tud ti ne zgledaš glih starauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
6.11.2008 11:45:38   
Čebel@

katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti
claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila?
petrap.......upam da bojo bolečine popustileuser posted image user posted image user posted image sej jutri je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image
akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne?
No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruiralauser posted image user posted image

ja glih v pon imam izpit....na vsa druga bova pa hodila ,tega k ga bova pa zamudla bova šla pa v januarju poslušat
sem šla prov pogledat kok si stara ker se mi zdita oba z tvojim full mladostnega videza in sem vidla da si samo 1 leto mlajša od meneuser posted image

Mladostna?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sj tud ti ne zgledaš glih starauser posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no kako nej to rečem......misnila sem da si starejšauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.11.2008 11:51:03   
claud
Ne, ne- sam mal bl zgodi smo se odločil za user posted image .....sta nama ena sorodnika od mojga težila kaj je z nama, da bi mogla zdj uživat pa potovat, pa sva se jima sam smejala....no zdj se pa onadva matrata da bi kj nardila pa ne morta...ona ne more metuser posted image .....jima ne privoščim, ampak sta kr dolg čakala....ona je stara zdj 30 on 32....sta dala pač prednost potovanju, mi2 pa ne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.11.2008 11:54:46   
Čebel@
sej prov da sta se zdej odločila za user posted image .........drugi nimajo kej pametovat.......no sej si sama rekla-zdej pa njega to tepe ker sta se nažurala otroka pa ne morta dobit........žalostno,ampak res nebi smel vama najedat da sta premlada

midva sva se tudi zavestno odločila za user posted image -bi se že prej a sva se prej hotla poročit in pa počakala sva da sem jaz dobila pogodbo za nedoločen čas(kar je trajalo skorej 2 leti)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.11.2008 11:58:48   
claud
Jst sm sicer še brez zaposlitve, s študentskim statusom, sem pa zelooo vesela da se nism zaposlila tam kjer me je šef hotu (ker je zelo znan o imenu ne bi), ker je bivši sodelavki ko je zanosila, težil da je pa zdj konc kariere in da bi blo bolš če bi šla splav delat.... ma da bi men to reku ga pred vsemi strankami usekam!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.11.2008 12:03:37   
Čebel@
in edino prav bi nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pred približno 3-mi leti iskala službo in sem dobila razgovor v enmu podjetjuki se ukvarja z otroško opremo in mi je direktor reku da je služba moja če mu lahko  ta trenutek obljubim da nadaljnih 4 leta ne bom imela otrok........jaz sem rekla da jih itak še ne misliva imeti in čez 2 minute sem dobila pogodbo v roke.....pa sem jo pospravila in rekla da jo bom doma prebrala in ko sem stopila v avto-kjer me je moj čakov sem jo samo raztrala na poluser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.11.2008 12:07:48   
claud
Mislm res tole kar se pa zdj dogaja s temi tihimi pogodbami je pa res višek!!!
V veliko podjetjih jim tkole primanjkuje delavcev in pol še take pogoje postavljajo...namest da bi se gospodje mal zamislil nad tem kakšne sramotne plače dajejouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.11.2008 12:09:24   
Čebel@

Mislm res tole kar se pa zdj dogaja s temi tihimi pogodbami je pa res višek!!!
V veliko podjetjih jim tkole primanjkuje delavcev in pol še take pogoje postavljajo...namest da bi se gospodje mal zamislil nad tem kakšne sramotne plače dajejouser posted image

se popolnoma strinjamuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.11.2008 12:13:18   
claud
no jst bom v glavnem čez eno leto iskala zaposlitev, tko da zaenkrat mi je pa čist fajn k sm doma-moram rečt da mam kr neki živcev pršparanih, dolgčas mi pa tud ni nikol!user posted image
Sm pa prek študenta prej kr neki našparala tko da ni panike!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.11.2008 12:15:34   
Čebel@
pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bom tudi po koncu porodniške menjala službouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.11.2008 12:18:21   
claud
Ja sj najbolš-če greš na bolš....bomo vidl kako bo....
sicer sm hotla jst v nosečnost še mal delat, pa zdj tud prek študenta ne jemljejo več nosečnicuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
6.11.2008 12:19:35   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

dobro jutro punce

jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image

boga..............

grozno, da se to dogaja pri nas.... mene je kr mal strahuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.11.2008 12:20:44   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Bejbe...
Mi smo pa sonček kasirali!!! Jupiiiii... user posted image

user posted image

blagor enim....

dej mal sončnih žarkov še nam pošlji... tolk lep sonček... :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.11.2008 12:21:53   
Čebel@

sicer sm hotla jst v nosečnost še mal delat, pa zdj tud prek študenta ne jemljejo več nosečnicuser posted image

ja ubistvu bova oba z možekom menjala službo-nujno na bolšeuser posted image nosečih študentk se pa izogibajo ja-žal

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.11.2008 12:22:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Nosečke..

25.2. delfinkica, 25.2. lilcha, 26.2. sazi, 26.2. piskot, 26.2. akvalina  imate blizu oziorma enak rok poroda... Pa me zanima, če ste že kaj nabavile za user posted image ... in kdaj imate zadnji delovni dan?.. :)

boma mi mamo še vse od Žan-a tako da bo samo še kakšna malenkost v roza barvi prišla v poštev za nakup( cunje, da bomo mal štukal), sicer pa nisem v službi sem na bolniški že od drugega meseca k so se bal da bi splavla oz. zdaj pa da bi prezgodaj rodila!user posted image

držim pesti in navijam, da boš naša februarčičauser posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.11.2008 12:29:09   
Čebel@
ena neumestna:
a katera ve če za v celovec potrebuje vinjeto?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.11.2008 12:29:30   
claud

ja ubistvu bova oba z možekom menjala službo-nujno na bolšeuser posted image nosečih študentk se pa izogibajo ja-žal

Jah, neki nam bo že ratal ane!!
Jst mam v glavnem v maju še 2 izpita (zgodovino in matematko) za narest pol se mi pa skala odvali.......
Matematka me stiska-to mi je res taka mukauser posted image
Tko da kar se učenja tiče morva bit kr obe še mal pridne ane....da ga pol zalijemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.11.2008 12:30:50   
petrap
majchy - no jaz imam tud namen menjat službo po koncu porodniške...no dogovorila se bom tukaj, da pridem nazaj, ker nekaj moram imeti garantirano...ampak bom probala vseen iskat kaj bolšega...kaj kar mi bo še bolj v veselje...pa še če imaš neki garantirano, pol bolj sproščeno iščeš in se lahko malo dlje odločaš...

claud - glede sorodnikov se popolnoma strinjam, da se nimata kaj utikat, mogoče sta tko reagirala predvsem zato, ker se ona dva matrata...no sam vseeno...njuno uživanje v prejšnjih letih nima nobene veze z njuno plodnostjo...midva sva začela tud pri mojih 22ih delat na otroku, pa nama vseeno ni uspelo...tko da...vem, da jima more bit hudo...upam, da jima uspe...

sem bla zdaj na kavi in sem mal pestvala 7 mesečnega otročka, joj je lep, pa simpatičen...skoz se smejčka...pravi sonček, zdaj pa še bol pričakujem februar...no mi je pa povedala, da je ona rodila 3 tedne pred rokom...pa sem rekla, joj pol bom šla pa kar direkt iz službe rodit user posted image user posted image user posted image ...no kakor koli že bo, sam da bo z otročkom vse lepo in prav user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.11.2008 12:35:06   
Ajvy
petrap...kam pa tako hitiš...ti boš lepo šla iz služben a zasluženi mesec porodniške,,,pol pa rodit......ne rabiš nikamor hitet....čeprav si te kar predstavljam....user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.11.2008 12:36:17   
Ajvy
Jst pa zdejle Vivaldi-ja poslušam in njegove 4 sezone.....
mater me to pomiri.....

ampak ni jih čez NIghtwish-e....tisti bobni...ah ja ....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
6.11.2008 12:37:25   
Čebel@
claud.......potem se ga bomo napile z otroškim šampanjcemuser posted image user posted image user posted image user posted image meni je tudi matematika muka.......zdele k delam vaje mi vse gre ko bom pa test dubila v roke bo pa blokada v glavi ratalauser posted image user posted image user posted image
petrap......bom šla jaz tudi še uradno v to službo nazaj ampak bom proti koncu porodniške iskala drugo da se čim prej losam te službe.......ti pa verjamem da si se raznežila ob 7-mesečniku........moj nečak je star 9 mesecev in bi jaz kar pojedla......ga zmeri celga polupčkam-ker vem da mi kmal ne bo več pustuuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
6.11.2008 12:38:26   
Čebel@

Jst pa zdejle Vivaldi-ja poslušam in njegove 4 sezone.....
mater me to pomiri.....

ampak ni jih čez NIghtwish-e....tisti bobni...ah ja ....
kar sprošči seuser posted image ti bo pasalo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
6.11.2008 12:40:04   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy - no jaz imam tud namen menjat službo po koncu porodniške...no dogovorila se bom tukaj, da pridem nazaj, ker nekaj moram imeti garantirano...ampak bom probala vseen iskat kaj bolšega...kaj kar mi bo še bolj v veselje...pa še če imaš neki garantirano, pol bolj sproščeno iščeš in se lahko malo dlje odločaš...

claud - glede sorodnikov se popolnoma strinjam, da se nimata kaj utikat, mogoče sta tko reagirala predvsem zato, ker se ona dva matrata...no sam vseeno...njuno uživanje v prejšnjih letih nima nobene veze z njuno plodnostjo...midva sva začela tud pri mojih 22ih delat na otroku, pa nama vseeno ni uspelo...tko da...vem, da jima more bit hudo...upam, da jima uspe...

sem bla zdaj na kavi in sem mal pestvala 7 mesečnega otročka, joj je lep, pa simpatičen...skoz se smejčka...pravi sonček, zdaj pa še bol pričakujem februar...no mi je pa povedala, da je ona rodila 3 tedne pred rokom...pa sem rekla, joj pol bom šla pa kar direkt iz službe rodit user posted image user posted image user posted image ...no kakor koli že bo, sam da bo z otročkom vse lepo in prav user posted image

petra- sj nism tko mislila da zarad uživanja prej zdj ne morta met otrok, sam njej so rekl da če bi par let prej načrtovala da bi lohk še kj blo zdj ma pa čist neprehodne jajcevode....tko da ne vem...nism zdravnik....
Sam to me je zmotl k eni tko očitajo stvari k se jih ne tičejo.....
Drugač pa nism nč slabga mislla s tem...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?