Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:43:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Rada bi se zahvalila vsem ki mislite na nas in naše bodoče stanovanje zato smo tukej da se spodbujamo med sabo.........valda nam ni seeno če ima katera od nas težave.........evo enga samo zate
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:43:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy...kako te pa kaj gledajo v službi...zdej ko si že tak velika trebuškarca in te stvari Sm mal zabita... Ne vem kaj si me hotla vprašat? ponavadi se ljudje zabulijo v nosečnice..no, vsaj pri nas v stolpnici je tako....me sploh nihče ne gleda več v oči, ampak v trebuh..to se m miisnla...kako te kaj pacinetki gledajo...a kaj vprašajo....a so kej manj zoprni....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:43:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila? petrap.......upam da bojo bolečine popustile sej jutri je petek akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalen Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne? No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruirala ja glih v pon imam izpit....na vsa druga bova pa hodila ,tega k ga bova pa zamudla bova šla pa v januarju poslušat sem šla prov pogledat kok si stara ker se mi zdita oba z tvojim full mladostnega videza in sem vidla da si samo 1 leto mlajša od mene Mladostna? Sj tud ti ne zgledaš glih stara
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:45:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila? petrap.......upam da bojo bolečine popustile sej jutri je petek akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalen Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne? No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruirala ja glih v pon imam izpit....na vsa druga bova pa hodila ,tega k ga bova pa zamudla bova šla pa v januarju poslušat sem šla prov pogledat kok si stara ker se mi zdita oba z tvojim full mladostnega videza in sem vidla da si samo 1 leto mlajša od mene Mladostna? Sj tud ti ne zgledaš glih stara hvala vem no kako nej to rečem......misnila sem da si starejša
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:51:03
|
|
|
|
claud
|
Ne, ne- sam mal bl zgodi smo se odločil za .....sta nama ena sorodnika od mojga težila kaj je z nama, da bi mogla zdj uživat pa potovat, pa sva se jima sam smejala....no zdj se pa onadva matrata da bi kj nardila pa ne morta...ona ne more met .....jima ne privoščim, ampak sta kr dolg čakala....ona je stara zdj 30 on 32....sta dala pač prednost potovanju, mi2 pa ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:54:46
|
|
|
|
Čebel@
|
sej prov da sta se zdej odločila za .........drugi nimajo kej pametovat.......no sej si sama rekla-zdej pa njega to tepe ker sta se nažurala otroka pa ne morta dobit........žalostno,ampak res nebi smel vama najedat da sta premlada midva sva se tudi zavestno odločila za -bi se že prej a sva se prej hotla poročit in pa počakala sva da sem jaz dobila pogodbo za nedoločen čas(kar je trajalo skorej 2 leti)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:58:48
|
|
|
|
claud
|
Jst sm sicer še brez zaposlitve, s študentskim statusom, sem pa zelooo vesela da se nism zaposlila tam kjer me je šef hotu (ker je zelo znan o imenu ne bi), ker je bivši sodelavki ko je zanosila, težil da je pa zdj konc kariere in da bi blo bolš če bi šla splav delat.... ma da bi men to reku ga pred vsemi strankami usekam!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:03:37
|
|
|
|
Čebel@
|
in edino prav bi nardila jaz sem pred približno 3-mi leti iskala službo in sem dobila razgovor v enmu podjetjuki se ukvarja z otroško opremo in mi je direktor reku da je služba moja če mu lahko ta trenutek obljubim da nadaljnih 4 leta ne bom imela otrok........jaz sem rekla da jih itak še ne misliva imeti in čez 2 minute sem dobila pogodbo v roke.....pa sem jo pospravila in rekla da jo bom doma prebrala in ko sem stopila v avto-kjer me je moj čakov sem jo samo raztrala na pol
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:07:48
|
|
|
|
claud
|
Mislm res tole kar se pa zdj dogaja s temi tihimi pogodbami je pa res višek!!! V veliko podjetjih jim tkole primanjkuje delavcev in pol še take pogoje postavljajo...namest da bi se gospodje mal zamislil nad tem kakšne sramotne plače dajejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:09:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mislm res tole kar se pa zdj dogaja s temi tihimi pogodbami je pa res višek!!! V veliko podjetjih jim tkole primanjkuje delavcev in pol še take pogoje postavljajo...namest da bi se gospodje mal zamislil nad tem kakšne sramotne plače dajejo se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:13:18
|
|
|
|
claud
|
no jst bom v glavnem čez eno leto iskala zaposlitev, tko da zaenkrat mi je pa čist fajn k sm doma-moram rečt da mam kr neki živcev pršparanih, dolgčas mi pa tud ni nikol! Sm pa prek študenta prej kr neki našparala tko da ni panike!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:15:34
|
|
|
|
Čebel@
|
pridna jaz bom tudi po koncu porodniške menjala službo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:18:21
|
|
|
|
claud
|
Ja sj najbolš-če greš na bolš....bomo vidl kako bo.... sicer sm hotla jst v nosečnost še mal delat, pa zdj tud prek študenta ne jemljejo več nosečnic
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:19:35
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina dobro jutro punce jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobil boga.............. grozno, da se to dogaja pri nas.... mene je kr mal strah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:20:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Bejbe... Mi smo pa sonček kasirali!!! Jupiiiii... blagor enim.... dej mal sončnih žarkov še nam pošlji... tolk lep sonček... :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:21:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja sj najbolš-če greš na bolš....bomo vidl kako bo.... sicer sm hotla jst v nosečnost še mal delat, pa zdj tud prek študenta ne jemljejo več nosečnic ja ubistvu bova oba z možekom menjala službo-nujno na bolše nosečih študentk se pa izogibajo ja-žal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:22:38
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Nosečke.. 25.2. delfinkica, 25.2. lilcha, 26.2. sazi, 26.2. piskot, 26.2. akvalina imate blizu oziorma enak rok poroda... Pa me zanima, če ste že kaj nabavile za ... in kdaj imate zadnji delovni dan?.. :) boma mi mamo še vse od Žan-a tako da bo samo še kakšna malenkost v roza barvi prišla v poštev za nakup( cunje, da bomo mal štukal), sicer pa nisem v službi sem na bolniški že od drugega meseca k so se bal da bi splavla oz. zdaj pa da bi prezgodaj rodila! držim pesti in navijam, da boš naša februarčiča
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:29:09
|
|
|
|
Čebel@
|
ena neumestna: a katera ve če za v celovec potrebuje vinjeto?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:29:30
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja sj najbolš-če greš na bolš....bomo vidl kako bo.... sicer sm hotla jst v nosečnost še mal delat, pa zdj tud prek študenta ne jemljejo več nosečnic ja ubistvu bova oba z možekom menjala službo-nujno na bolše nosečih študentk se pa izogibajo ja-žal Jah, neki nam bo že ratal ane!! Jst mam v glavnem v maju še 2 izpita (zgodovino in matematko) za narest pol se mi pa skala odvali....... Matematka me stiska-to mi je res taka muka Tko da kar se učenja tiče morva bit kr obe še mal pridne ane....da ga pol zalijemo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:30:50
|
|
|
|
petrap
|
majchy - no jaz imam tud namen menjat službo po koncu porodniške...no dogovorila se bom tukaj, da pridem nazaj, ker nekaj moram imeti garantirano...ampak bom probala vseen iskat kaj bolšega...kaj kar mi bo še bolj v veselje...pa še če imaš neki garantirano, pol bolj sproščeno iščeš in se lahko malo dlje odločaš... claud - glede sorodnikov se popolnoma strinjam, da se nimata kaj utikat, mogoče sta tko reagirala predvsem zato, ker se ona dva matrata...no sam vseeno...njuno uživanje v prejšnjih letih nima nobene veze z njuno plodnostjo...midva sva začela tud pri mojih 22ih delat na otroku, pa nama vseeno ni uspelo...tko da...vem, da jima more bit hudo...upam, da jima uspe... sem bla zdaj na kavi in sem mal pestvala 7 mesečnega otročka, joj je lep, pa simpatičen...skoz se smejčka...pravi sonček, zdaj pa še bol pričakujem februar...no mi je pa povedala, da je ona rodila 3 tedne pred rokom...pa sem rekla, joj pol bom šla pa kar direkt iz službe rodit ...no kakor koli že bo, sam da bo z otročkom vse lepo in prav
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:35:06
|
|
|
|
Ajvy
|
petrap...kam pa tako hitiš...ti boš lepo šla iz služben a zasluženi mesec porodniške,,,pol pa rodit......ne rabiš nikamor hitet....čeprav si te kar predstavljam....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:36:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst pa zdejle Vivaldi-ja poslušam in njegove 4 sezone..... mater me to pomiri..... ampak ni jih čez NIghtwish-e....tisti bobni...ah ja ....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:37:25
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......potem se ga bomo napile z otroškim šampanjcem meni je tudi matematika muka.......zdele k delam vaje mi vse gre ko bom pa test dubila v roke bo pa blokada v glavi ratala petrap......bom šla jaz tudi še uradno v to službo nazaj ampak bom proti koncu porodniške iskala drugo da se čim prej losam te službe.......ti pa verjamem da si se raznežila ob 7-mesečniku........moj nečak je star 9 mesecev in bi jaz kar pojedla......ga zmeri celga polupčkam-ker vem da mi kmal ne bo več pustu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:38:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Jst pa zdejle Vivaldi-ja poslušam in njegove 4 sezone..... mater me to pomiri..... ampak ni jih čez NIghtwish-e....tisti bobni...ah ja .... kar sprošči se ti bo pasalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 12:40:04
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap majchy - no jaz imam tud namen menjat službo po koncu porodniške...no dogovorila se bom tukaj, da pridem nazaj, ker nekaj moram imeti garantirano...ampak bom probala vseen iskat kaj bolšega...kaj kar mi bo še bolj v veselje...pa še če imaš neki garantirano, pol bolj sproščeno iščeš in se lahko malo dlje odločaš... claud - glede sorodnikov se popolnoma strinjam, da se nimata kaj utikat, mogoče sta tko reagirala predvsem zato, ker se ona dva matrata...no sam vseeno...njuno uživanje v prejšnjih letih nima nobene veze z njuno plodnostjo...midva sva začela tud pri mojih 22ih delat na otroku, pa nama vseeno ni uspelo...tko da...vem, da jima more bit hudo...upam, da jima uspe... sem bla zdaj na kavi in sem mal pestvala 7 mesečnega otročka, joj je lep, pa simpatičen...skoz se smejčka...pravi sonček, zdaj pa še bol pričakujem februar...no mi je pa povedala, da je ona rodila 3 tedne pred rokom...pa sem rekla, joj pol bom šla pa kar direkt iz službe rodit ...no kakor koli že bo, sam da bo z otročkom vse lepo in prav petra- sj nism tko mislila da zarad uživanja prej zdj ne morta met otrok, sam njej so rekl da če bi par let prej načrtovala da bi lohk še kj blo zdj ma pa čist neprehodne jajcevode....tko da ne vem...nism zdravnik.... Sam to me je zmotl k eni tko očitajo stvari k se jih ne tičejo..... Drugač pa nism nč slabga mislla s tem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?