|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
6.11.2008 10:24:50   
Katjusa
jst pa lažje stojim k sedim..... sem zdej ugotovila če preveč sedim s emi pol pojavijo tiste bolečine v spodnjem delu trebuha tak da vsaka čast tistim k ste v službah k morte tam sedet....

drugače pa vesele bodite da ne potrebujete bolniške.....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.11.2008 10:24:54   
Balonchy
Bejbe...
Mi smo pa sonček kasirali!!! Jupiiiii... user posted image

user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.11.2008 10:25:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Bejbe...

user posted image

mi ga pa nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image je megla pa ne vem če se ne bo vsak čas še vlilo

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.11.2008 10:26:21   
akvalina
dobro jutro punce

jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.11.2008 10:26:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Bejbe...

user posted image
Si ga bom sposodila ker ga rabimuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.11.2008 10:28:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

dobro jutro punce

jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image

ojojuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.11.2008 10:28:19   
Shuka

dobro jutro punce

O pišuka, to pa ni lepa budnica, madonca kaj morš prestajat, dej pomiri se, veš da ni dobr za bejbija če se treseš, itak če so ga dobili si lahko mirna, sploh pa pri nas grejo taki obračuni za maščevanja ne pa da bi kr vsepovprek uijal, je pa srhljiva že sama misel ko se to blizu tebe zgodi.

user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.11.2008 10:30:08   
petrap
akvalina - sem ravno slišala ja...a to je uno pred neko pekarno? mah dandanes se dogaja svašta...user posted image

katjusa - jaz sem zelo zadovolna, da mi ni treba it na bolniško...user posted image ..z veseljem delam, doma bi se po moje pa že zdavnaj dolgočasila...ker sem navajena, da se mi skoz neki dogaja, da sem zaposlena...tko da počivat skoraj ne znam...no razen takrat ko je to popolnoma neizbežno...pa je treba user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.11.2008 10:33:05   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Nosečke..

25.2. delfinkica, 25.2. lilcha, 26.2. sazi, 26.2. piskot, 26.2. akvalina  imate blizu oziorma enak rok poroda... Pa me zanima, če ste že kaj nabavile za user posted image ... in kdaj imate zadnji delovni dan?.. :)

boma mi mamo še vse od Žan-a tako da bo samo še kakšna malenkost v roza barvi prišla v poštev za nakup( cunje, da bomo mal štukal), sicer pa nisem v službi sem na bolniški že od drugega meseca k so se bal da bi splavla oz. zdaj pa da bi prezgodaj rodila!user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.11.2008 10:34:41   
cati
Shuka zate
user posted image

< Sporočilo je popravil cati -- 6.11.2008 10:35:03 >

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.11.2008 10:35:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

akvalina - sem ravno slišala ja...a to je uno pred neko pekarno? mah dandanes se dogaja svašta...user posted image

katjusa - jaz sem zelo zadovolna, da mi ni treba it na bolniško...user posted image ..z veseljem delam, doma bi se po moje pa že zdavnaj dolgočasila...ker sem navajena, da se mi skoz neki dogaja, da sem zaposlena...tko da počivat skoraj ne znam...no razen takrat ko je to popolnoma neizbežno...pa je treba user posted image

tak se govori.... jst sem na žalost brezposelna in bi z veseljem šla v službo bi mi čas hitreje mineval sej doma tud ni tak luštno kot se zdi kak teden dva pol pa ti že vse preseda pa skos eno in isto pa nobenga ne srečaš..... sploh k sem na deželi nimam tak sosedov in ne morem it peš mal med ljudi v kako mesto kak center..... polek tega si pa še brez denarjauser posted image user posted image user posted image user posted image
upam da po porodniški dobim kako zaposlitev..... je pa iz mojga kova kr težko sicer bi šla tud kej druga delat..... mah nekaj se bo že našlo....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.11.2008 10:35:35   
akvalina
sem najprej mislila da se je mularija streljala sta bla pa baje 47 in 51 let stara desca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva z Žanom geva tam mimo 10x na dan, v pekarno pa vsak dan po kruh. GROOOOOZAAAAuser posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.11.2008 10:43:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Shuka zate
user posted image
O hvala lubica user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.11.2008 10:47:51   
petrap
katjusa - ja vem kako je bit brez lastnih sredstev, pa skoz doma, pa pol tud ni nobene prave volje, da bi človek kam šel...itak, da se bo našlo kako delo, za pridne ljudi se vedno najde...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.11.2008 10:51:38   
claud
Dobro jutro!!!!

diamantina-mi mamo v domžalah MŠ vsak ponedeljek in sredo po urco in pol, ob 17h, tko da mamo v enem mescu u bistvu fertik....edino eno predavanje je še v začetku decembra...

balonchy- a si se že kj naspala....sm se zlo potrudla da sm še zate in ostale k delate mal potegnilauser posted image user posted image

Papirje grem pa jst v začetku decembra urejat, ker mam 1.12. pregled in takrat vse dobim, tko da tist denar od paketa dobim že 15.januarja ane?

akvalina-sm slišala da so se strelal v kamniku jauser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.11.2008 10:57:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

katjusa - ja vem kako je bit brez lastnih sredstev, pa skoz doma, pa pol tud ni nobene prave volje, da bi človek kam šel...itak, da se bo našlo kako delo, za pridne ljudi se vedno najde...user posted image

ja sej sem skos kej iskala pa večina niti ne odgovorijo..... iskala sem tud v trgovinah in celo dobla v eurospinu sam sem po 10 dneh obupala.... oz. moj je napisal odpoved in jo nesu tjauser posted image user posted image user posted image user posted image domov sme hodla vsa objokana izmozgana in živčna.... ženske tam so ble nemogoče in noben človeški odnos ne vem nisem navajena da bo ena smrkla z mano govorila kot da sem iz smeti ven prlezla za sabo imam nekaj študija in znam spoštovati ljudi jih ne ocenjujem ne po izgledi ne po izobrazbi.... očistno so se pa bale za konkurenco ker s 7 stopnjo na položaju prodajalke bi verjetno kaj hitro bila priložnost za kako napredovanje..... Ko pa sem en dan pos lužbi začela bruhat in sem bruhala še naslednji dan tako da sem šla k zdravniku sem dobla neki inekcijo za pomiritev se je moj razjezil in napisal odpoved polek vsega tega pa po 10 delovnih dneh še vedno nisme imela urejenega zavarovanja..... da ne govorim o tem da sem skicala področnega vodjo in da me je tam nekaj nadiral brez da bi povedala stavek do konca.... halo taki odnosi pa sej koncevkonce smo vsi ljudje..... po tistem sem še imela en razgovor spet v neki trgovini in sem ravno tist dan zvedla da sem noseča in se tud povedala ker je šlo pač spet za trgovino in em si rekla da bom tam težko dvigovala in ker je bla prva nosečnost rizična sme se bala kako bo v drugo.... pa tud čudno bi blo če bi čez mesec dni rekla da sem noseča.....
zdej sem rekla da v trgovini več ne bom iskala ker to ni delo zame in v tem se res nikakor ne vidim sem delala tud ene 3 mesece v trgovini z elektroniko no to mi je blo pa super sam je pač delodajalec menil da nas ima preveč kar je blo tud res takrat nas je blo 5 not zdej je pa 1 pa en študent user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da ko bom nekje pol leta v porodniški začnem spet z iskanjem zapslitveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.11.2008 11:17:44   
Čebel@
katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti
claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila?
petrap.......upam da bojo bolečine popustileuser posted image user posted image user posted image sej jutri je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image
akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.11.2008 11:20:37   
Ajvy
Jutro....spet se lepo mastim z zajtrkom....pol bom pa še vidla, kaj bom počela....

Cvetka...se kar strinjam da bo lažje, ko bo eden v vrtcu...se boš lahko v miru mlajšemu posvetila......
Kolk prezgodaj si pa rodila v prvo??Aha...sej si napisala...pa sta mogla bit potem še notri dolog časa??

CAti...kakšne dobrote ...njami user posted image user posted image user posted image

Diamantina....jst bom dokumente urejela ravno takrat nekje kot ti....da bo vse fertik za vsak slučaj....
Glede oblačilc....klele na RR je ene par luštnih seznamov (sicer je vse na minimum napisan),ampak tko za orientacijo so super...kaj potrebujemo za novorojenčka....če ne boš našla sporoči, ti bom pomagala....
Ne sekiraj se...itak se lahko vse dokupi....to ni tak stvar....važno,d a maš plenice doma, pa kremico za ritko, padudico(če jo boste uporabljali)...vse ostalo pa že bo

Balonchy...kako te pa kaj gledajo v službi...zdej ko si že tak velika user posted image  trebuškarca in te stvari user posted image

Boma...ti čist verjamem glede zaspanosti....jst sem danes komaj TArjo dostavila do vrtca...sem že nazaj grede na poti spala....zgleda da je tak težek dan.....

MAksi..to pa je dobra izjava...user posted image user posted image  pri nas se tudi ne vidi prahu user posted image user posted image

Petrap...super za 100 cm user posted image user posted image

Pregledi...lepo opravite punce...potem pa hitro poročat user posted image

Rebeka....jst se nikoli več ne pustim G.....nikoli...tak da izbori si bolniško, če jo potrebuješ....poleg tega ti pa lahko za kak mesec še osebni zdravnik pomaga....najbolj od vsega ti bo hvaležen user posted image ...drugi so totalno stranskega pomena....
Nimaš samo ti smole....tudi moja je u iber stroga ....ker ona nikogar ne da na bolniško.....ampak sva šla z mojim skupno v boj.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.11.2008 11:23:40   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

petrap.......upam da bojo bolečine popustileuser posted image user posted image user posted image sej jutri je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image
akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne?
No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruiralauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.11.2008 11:27:53   
Ajvy
Balonchy....kak lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala, ker ga z nami deliš....

Akvalina...sem brala o tem....marija...verjamem, da si čist out...mene take stvari tudi čist iz tira vržejo....važno, da so ga ujeli...boš lažje spala....
Če pa rabiš čustva ven izlit, pa jih daj tu ali pa na kaki papri, da ne boš tiščala to v sebi, ker ni dobro....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljam tiobjemčke za moč.....

CAti....jst sem si tudi malo privoščila user posted image user posted image

KAtjuša...ja, časi so bizarni...folk nima ama nobene delavne etike več....niti team ni več to akr bi moral bit,, ker ti je vsak pripravljen odgriznt glavo, samo da je dober v luči višjega....brez veze...dobr da si dala odpoved.....
Jst bi delala v kaki  recepciji, ali pa sprejemni pisarni....neki takega...k bi bilo malo organizacije in malo stika z ljudmi...to bi bilo popolno...ampak zaenkra tbo tudi McD dober....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.11.2008 11:29:03   
Ajvy
Rada bi se zahvalila vsem ki mislite na nas in naše bodoče stanovanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.11.2008 11:33:03   
akvalina
hvala ajvy,sem brez besed še dojemam kaj se je pravzaprav dogajalo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.11.2008 11:40:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne?
No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruiralauser posted image user posted image

ja glih v pon imam izpit....na vsa druga bova pa hodila ,tega k ga bova pa zamudla bova šla pa v januarju poslušat
sem šla prov pogledat kok si stara ker se mi zdita oba z tvojim full mladostnega videza in sem vidla da si samo 1 leto mlajša od meneuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.11.2008 11:41:26   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Balonchy...kako te pa kaj gledajo v službi...zdej ko si že tak velika user posted image  trebuškarca in te stvari user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sm mal zabita... Ne vem kaj si me hotla vprašat? user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.11.2008 11:42:11   
Ajvy

hvala ajvy,sem brez besed še dojemam kaj se je pravzaprav dogajalo.user posted image

verjamem....in kar nekaj časa bo še trajalo...vzemi si čas..sprocesiraj....potem pa nadaljuj s svojim življenjem......

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?