Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:24:50
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa lažje stojim k sedim..... sem zdej ugotovila če preveč sedim s emi pol pojavijo tiste bolečine v spodnjem delu trebuha tak da vsaka čast tistim k ste v službah k morte tam sedet.... drugače pa vesele bodite da ne potrebujete bolniške.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:24:54
|
|
|
|
Balonchy
|
Bejbe... Mi smo pa sonček kasirali!!! Jupiiiii...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:25:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Bejbe... Mi smo pa sonček kasirali!!! Jupiiiii... mi ga pa nimamo je megla pa ne vem če se ne bo vsak čas še vlilo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:26:21
|
|
|
|
akvalina
|
dobro jutro punce jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:26:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Bejbe... Mi smo pa sonček kasirali!!! Jupiiiii... Si ga bom sposodila ker ga rabim
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:28:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina dobro jutro punce jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobil ojoj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:28:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina dobro jutro punce jaz sem čist prestrašena so se pr nas en blok zravn nas streljal ob 7ih zjutraj. tip je na mestu umrl, strelca so pa tud baje že dobil O pišuka, to pa ni lepa budnica, madonca kaj morš prestajat, dej pomiri se, veš da ni dobr za bejbija če se treseš, itak če so ga dobili si lahko mirna, sploh pa pri nas grejo taki obračuni za maščevanja ne pa da bi kr vsepovprek uijal, je pa srhljiva že sama misel ko se to blizu tebe zgodi.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:30:08
|
|
|
|
petrap
|
akvalina - sem ravno slišala ja...a to je uno pred neko pekarno? mah dandanes se dogaja svašta... katjusa - jaz sem zelo zadovolna, da mi ni treba it na bolniško... ..z veseljem delam, doma bi se po moje pa že zdavnaj dolgočasila...ker sem navajena, da se mi skoz neki dogaja, da sem zaposlena...tko da počivat skoraj ne znam...no razen takrat ko je to popolnoma neizbežno...pa je treba
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:33:05
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Nosečke.. 25.2. delfinkica, 25.2. lilcha, 26.2. sazi, 26.2. piskot, 26.2. akvalina imate blizu oziorma enak rok poroda... Pa me zanima, če ste že kaj nabavile za ... in kdaj imate zadnji delovni dan?.. :) boma mi mamo še vse od Žan-a tako da bo samo še kakšna malenkost v roza barvi prišla v poštev za nakup( cunje, da bomo mal štukal), sicer pa nisem v službi sem na bolniški že od drugega meseca k so se bal da bi splavla oz. zdaj pa da bi prezgodaj rodila!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:34:41
|
|
|
|
cati
|
Shuka zate
< Sporočilo je popravil cati -- 6.11.2008 10:35:03 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:35:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap akvalina - sem ravno slišala ja...a to je uno pred neko pekarno? mah dandanes se dogaja svašta... katjusa - jaz sem zelo zadovolna, da mi ni treba it na bolniško... ..z veseljem delam, doma bi se po moje pa že zdavnaj dolgočasila...ker sem navajena, da se mi skoz neki dogaja, da sem zaposlena...tko da počivat skoraj ne znam...no razen takrat ko je to popolnoma neizbežno...pa je treba tak se govori.... jst sem na žalost brezposelna in bi z veseljem šla v službo bi mi čas hitreje mineval sej doma tud ni tak luštno kot se zdi kak teden dva pol pa ti že vse preseda pa skos eno in isto pa nobenga ne srečaš..... sploh k sem na deželi nimam tak sosedov in ne morem it peš mal med ljudi v kako mesto kak center..... polek tega si pa še brez denarja upam da po porodniški dobim kako zaposlitev..... je pa iz mojga kova kr težko sicer bi šla tud kej druga delat..... mah nekaj se bo že našlo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:35:35
|
|
|
|
akvalina
|
sem najprej mislila da se je mularija streljala sta bla pa baje 47 in 51 let stara desca!!!!! Midva z Žanom geva tam mimo 10x na dan, v pekarno pa vsak dan po kruh. GROOOOOZAAAA
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:43:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Shuka zate O hvala lubica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:47:51
|
|
|
|
petrap
|
katjusa - ja vem kako je bit brez lastnih sredstev, pa skoz doma, pa pol tud ni nobene prave volje, da bi človek kam šel...itak, da se bo našlo kako delo, za pridne ljudi se vedno najde...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:51:38
|
|
|
|
claud
|
Dobro jutro!!!! diamantina-mi mamo v domžalah MŠ vsak ponedeljek in sredo po urco in pol, ob 17h, tko da mamo v enem mescu u bistvu fertik....edino eno predavanje je še v začetku decembra... balonchy- a si se že kj naspala....sm se zlo potrudla da sm še zate in ostale k delate mal potegnila Papirje grem pa jst v začetku decembra urejat, ker mam 1.12. pregled in takrat vse dobim, tko da tist denar od paketa dobim že 15.januarja ane? akvalina-sm slišala da so se strelal v kamniku ja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 10:57:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap katjusa - ja vem kako je bit brez lastnih sredstev, pa skoz doma, pa pol tud ni nobene prave volje, da bi človek kam šel...itak, da se bo našlo kako delo, za pridne ljudi se vedno najde... ja sej sem skos kej iskala pa večina niti ne odgovorijo..... iskala sem tud v trgovinah in celo dobla v eurospinu sam sem po 10 dneh obupala.... oz. moj je napisal odpoved in jo nesu tja domov sme hodla vsa objokana izmozgana in živčna.... ženske tam so ble nemogoče in noben človeški odnos ne vem nisem navajena da bo ena smrkla z mano govorila kot da sem iz smeti ven prlezla za sabo imam nekaj študija in znam spoštovati ljudi jih ne ocenjujem ne po izgledi ne po izobrazbi.... očistno so se pa bale za konkurenco ker s 7 stopnjo na položaju prodajalke bi verjetno kaj hitro bila priložnost za kako napredovanje..... Ko pa sem en dan pos lužbi začela bruhat in sem bruhala še naslednji dan tako da sem šla k zdravniku sem dobla neki inekcijo za pomiritev se je moj razjezil in napisal odpoved polek vsega tega pa po 10 delovnih dneh še vedno nisme imela urejenega zavarovanja..... da ne govorim o tem da sem skicala področnega vodjo in da me je tam nekaj nadiral brez da bi povedala stavek do konca.... halo taki odnosi pa sej koncevkonce smo vsi ljudje..... po tistem sem še imela en razgovor spet v neki trgovini in sem ravno tist dan zvedla da sem noseča in se tud povedala ker je šlo pač spet za trgovino in em si rekla da bom tam težko dvigovala in ker je bla prva nosečnost rizična sme se bala kako bo v drugo.... pa tud čudno bi blo če bi čez mesec dni rekla da sem noseča..... zdej sem rekla da v trgovini več ne bom iskala ker to ni delo zame in v tem se res nikakor ne vidim sem delala tud ene 3 mesece v trgovini z elektroniko no to mi je blo pa super sam je pač delodajalec menil da nas ima preveč kar je blo tud res takrat nas je blo 5 not zdej je pa 1 pa en študent tak da ko bom nekje pol leta v porodniški začnem spet z iskanjem zapslitve
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:17:44
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila? petrap.......upam da bojo bolečine popustile sej jutri je petek akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalen
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:20:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro....spet se lepo mastim z zajtrkom....pol bom pa še vidla, kaj bom počela.... Cvetka...se kar strinjam da bo lažje, ko bo eden v vrtcu...se boš lahko v miru mlajšemu posvetila...... Kolk prezgodaj si pa rodila v prvo??Aha...sej si napisala...pa sta mogla bit potem še notri dolog časa?? CAti...kakšne dobrote ...njami Diamantina....jst bom dokumente urejela ravno takrat nekje kot ti....da bo vse fertik za vsak slučaj.... Glede oblačilc....klele na RR je ene par luštnih seznamov (sicer je vse na minimum napisan),ampak tko za orientacijo so super...kaj potrebujemo za novorojenčka....če ne boš našla sporoči, ti bom pomagala.... Ne sekiraj se...itak se lahko vse dokupi....to ni tak stvar....važno,d a maš plenice doma, pa kremico za ritko, padudico(če jo boste uporabljali)...vse ostalo pa že bo Balonchy...kako te pa kaj gledajo v službi...zdej ko si že tak velika trebuškarca in te stvari Boma...ti čist verjamem glede zaspanosti....jst sem danes komaj TArjo dostavila do vrtca...sem že nazaj grede na poti spala....zgleda da je tak težek dan..... MAksi..to pa je dobra izjava... pri nas se tudi ne vidi prahu Petrap...super za 100 cm Pregledi...lepo opravite punce...potem pa hitro poročat Rebeka....jst se nikoli več ne pustim G.....nikoli...tak da izbori si bolniško, če jo potrebuješ....poleg tega ti pa lahko za kak mesec še osebni zdravnik pomaga....najbolj od vsega ti bo hvaležen ...drugi so totalno stranskega pomena.... Nimaš samo ti smole....tudi moja je u iber stroga ....ker ona nikogar ne da na bolniško.....ampak sva šla z mojim skupno v boj.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:23:40
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila? petrap.......upam da bojo bolečine popustile sej jutri je petek akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalen Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne? No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruirala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:27:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy....kak lep sonček hvala, ker ga z nami deliš.... Akvalina...sem brala o tem....marija...verjamem, da si čist out...mene take stvari tudi čist iz tira vržejo....važno, da so ga ujeli...boš lažje spala.... Če pa rabiš čustva ven izlit, pa jih daj tu ali pa na kaki papri, da ne boš tiščala to v sebi, ker ni dobro.... pošiljam tiobjemčke za moč..... CAti....jst sem si tudi malo privoščila KAtjuša...ja, časi so bizarni...folk nima ama nobene delavne etike več....niti team ni več to akr bi moral bit,, ker ti je vsak pripravljen odgriznt glavo, samo da je dober v luči višjega....brez veze...dobr da si dala odpoved..... Jst bi delala v kaki recepciji, ali pa sprejemni pisarni....neki takega...k bi bilo malo organizacije in malo stika z ljudmi...to bi bilo popolno...ampak zaenkra tbo tudi McD dober....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:29:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Rada bi se zahvalila vsem ki mislite na nas in naše bodoče stanovanje
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:33:03
|
|
|
|
akvalina
|
hvala ajvy,sem brez besed še dojemam kaj se je pravzaprav dogajalo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:40:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......sigurno boš najdla zaposlitev-samo ustrajna moraš biti claud.......a boš ti na vsa predavanja hodila? petrap.......upam da bojo bolečine popustile sej jutri je petek akvalina.......mi je tašča prej rekla da so se streljali......sej folk ni več normalen Ja jst bom hodila na vsa predavanja, moj bi tud, ampak on bo pa lohk sam takrat ko ma zjutri službo. A ti pa v ponedeljek ne morš ne? No ja upam da ti uspe matematika-pol boš pa lohk mene inštruirala ja glih v pon imam izpit....na vsa druga bova pa hodila ,tega k ga bova pa zamudla bova šla pa v januarju poslušat sem šla prov pogledat kok si stara ker se mi zdita oba z tvojim full mladostnega videza in sem vidla da si samo 1 leto mlajša od mene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:41:26
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy...kako te pa kaj gledajo v službi...zdej ko si že tak velika trebuškarca in te stvari Sm mal zabita... Ne vem kaj si me hotla vprašat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 11:42:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina hvala ajvy,sem brez besed še dojemam kaj se je pravzaprav dogajalo. verjamem....in kar nekaj časa bo še trajalo...vzemi si čas..sprocesiraj....potem pa nadaljuj s svojim življenjem......
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?