|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
6.11.2008 7:12:31   
anaj22
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dober začetek dneva

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.11.2008 7:13:22   
anaj22
no tko se dela takoj v štartu nova stran user posted image

oooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.11.2008 7:56:13   
aleksandra silvija
Anaj-dobro si začela dan!user posted image
Pa hvala za kavico.

Taanika-user posted image  za potep.

Lunca-kaj, 8,8kg?user posted image  Tebi pa na fitnesu ni trba delat vaj za rokeuser posted image .

GH_Trenutno se še polno dojimo. Ampak po dopolnjenem 5. mesecu, ga bom postopoma začela navajati na GH. Najprej s kuhanim korenčkom, pa po nekaj dneh še zraven npr. krompir,cvetača, brokoli,...bomo videli kako bo sprejel žlico.
No, moj dragi user posted image  pa ne more verjeti, da že cel mesec nismo jedli svinine!user posted image  Če pa ni zdrava!user posted image  In nobenih sladic. Ja tako je. Če pa niso zdrave!user posted image
Alea-meni se zdi, da bi potreboval malo tvoje kuhinjeuser posted image , no izdelkov iz tvoje kuhinje!user posted image
Res. Od mesa jemo samo puranje in piščančje(fileje, mleto, naredim tudi kakšno obaro), pa ribe, pusta govedina.

Mi smo pa še kar po starem. Razmišljam pa, da bi enkrat v bližnji prihodnosti morala Lovra peljati na cepljenje-je bil naročen pred 1 mesecem, pa nekako mi ni bilo do tega, da ga dam cepituser posted image .

Sploh pa ne morerm verjeti, da bodo/ so naši sončki stari že 5 mesecev! Kmalu bo april/maj, da bomo vozičkale v Volčjem potoku?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.11.2008 8:16:32   
lunca14
Sploh pa ne morerm verjeti, da bodo/ so naši sončki stari že 5 mesecev! Kmalu bo april/maj, da bomo vozičkale v Volčjem potoku?

Misliš bomo tekle za njimiuser posted image user posted image user posted image ,na vozičke bo treba kar pozabit,no dobri so za prevoz krame,ki jo moraš met s sabo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.11.2008 8:22:11   
aleksandra silvija
Misliš bomo tekle za njimi ,na vozičke bo treba kar pozabit,no dobri so za prevoz krame,ki jo moraš met s sabo.

Ja, ja-nekaj takega bo bolj verjetnouser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.11.2008 8:28:09   
aleksandra silvija
na vozičke bo treba kar pozabit,

Sicer pa nam je od vozička ZELO prav prišla košara. Morje, bolnica, spal zunaj,...

Ampak sprehodi z vozičkom?
Odpadejo. Noče, pa konec!
In če gremo kam, vzamem pestunjo. Pa moža, da ga malo on nosi, malo jaz,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.11.2008 8:40:36   
babysolza
Eno vprašanje zate,ji že daješ gh.si mogoče uvedla kaj novega,ker otekle oči-no bolj podočnjaki pomenijo lahko alergijo na kako hrano,samo v inf.pa upam da se motim,kakor koli,hitro se pocajtajte,to je nekaj najbolj groznega,ko ti zboli otrok,še posebej,če je tako mali.

Ne, nič ji še ne dajem. HB je danes že ful boljša, sam mal ma še nosek zamašen. Je ponoči ful lepo spala in se je spočila. user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.11.2008 8:49:31   
aleksandra silvija
Je ponoči ful lepo spala in se je spočila.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.11.2008 8:55:29   
Anonimen
Dobro jutro

AS,o kaksni pestunji ti to,daj jo se meni posljiuser posted image .
Babysolza,samo da je boljeuser posted image .

Tale GH pri nas nikakor ne zalaufauser posted image .Komaj,da usta odpre.Sem ji vceraj dala jabolko z AM,pa spet ni bilo v redu.Noce in noce,le ko je zraven banana,pa se takrat ni pretiranega navdusenja.Saj ne pricakujem,da bo zdaj ze kar celo salcko pojedla,samo malo vec navdusenja bi pa lahko pokazala.Pol je pa se to problem,da ko ji dam GH,tudi ce poje samo 1zlicko,noce vec mlekauser posted image .

Drugac gremo pa danes malo v nabavo,moram Marisi kupit ceveljcke oz.debele copatke,pa kaksnega pajacka,hlace,body...bom sla v C&A pogledat.Pa se kaj za taveliko,posebej sp.majcke so ji vse prekratke.

Je pa pri nas en siv dan,upam da se bo kasneje kaj zjasnilo.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.11.2008 9:00:25   
aleksandra silvija

Kleopatra, da ne boš mislila, da je to kakšna "teta"user posted image  :
http://www.ekokamra.com/index.

Taka, rdečauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.11.2008 9:02:58   
Anonimen
jutro...RMRM glede prebiranja zs-jev javi moderatorjem,ravno pred kratkim je bil primer ko je ena uporabnica brala tujo pošto,pa mislim da je blo govora o tem,da jo izpišejo...nevem,javi jim...
AS-kako si bejbika?..sem te že pogrešala..te kmalu kaj pokličem,danes mam kaos,gremo pikico dat pa rotarix mamo tud,drugo dozo...
lep dan vsem..papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.11.2008 9:05:19   
aleksandra silvija
Tale GH pri nas nikakor ne zalaufa .Komaj,da usta odpre.Sem ji vceraj dala jabolko z AM,pa spet ni bilo v redu.Noce in noce,le ko je zraven banana,pa se takrat ni pretiranega navdusenja.Saj ne pricakujem,da bo zdaj ze kar celo salcko pojedla,samo malo vec navdusenja bi pa lahko pokazala.Pol je pa se to problem,da ko ji dam GH,tudi ce poje samo 1zlicko,noce vec mleka .

Veš, eni otročki GH prav lepo sprejmejo, eni pač ne.
Npr. naš "ta srednji" do enega leta ni npr. pojedel pol lončka malega Fruhtzwergw npr.-pa vem, da to ni zdravo, ampak za primerjavo.
Da bi pojedel vsaj četrt banane? Ni šans.
Ampak potem enkrat, ko je bil star 13 mesecev pa je začel. Počasi.
Pa Patricia tudi ni bila jedec.
50 ml goste hrane? No, o čem takem sem lahko le sanjala.

Pa se sekirala do onemoglosti. Ampak vse sekiranje ne pomaga NIČ. Ko otrok hoče jest, hoče in nič prej. Ne moreš ga prepričat pa konec.
Sploh pa ne poznam otroka, ki bi bil pri letu in pol samo na mleku. Vidiš, to je mene tolažilo in obljubila sem si, da se pri Lovru ne bom sekirala. Enkrat bo jedel.
Otroci ne poznajo vseh teh razpredelnic in koliko , katero hrano in kdaj bi morali jesti.
Ampak če imajo hrano ponujeno, tu mislim tudi mleko, ne bodo lačni. Verjemi.

Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.11.2008 9:06:03   
aleksandra silvija
danes mam kaos,gremo pikico dat pa rotarix mamo tud,drugo dozo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.11.2008 9:09:56   
Anonimen
hvala AS za pikepoke,jih rabimo danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.11.2008 9:11:07   
*anamor*
Jutro tudi z moje strani,

hvala vsem za kavico res sem jo potrebna. Sem vidla, da ste že padle v debato. Jaz sem včeraj najprej Taju dala kašico z jabolko, ki sem jo kupila in se meša z vodo. To se mi je zdelo, da ni tako velik preskok. Ne vprašajte kakšna sva bila. Cela umazana okoli ust pa še kje drugje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz bi morala iti po nove bodije je že skoraj vse prerastel. Bom tudi šla v C&A, ker jih imajo res poceni pa še lepi so.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.11.2008 9:15:50   
Anonimen
AS,hvala,pa saj vem da ni lacna,samo saj ves kako je,ce si bila sama tudi na tem.Seveda se sekiram,se posebej ko berem kako eni tamaucki ze vsesorte papajo.Bo ze,je res kot pravis da pri 1in 1/2l res nihce ni samo na mleku.Je bila pa tavelika res en komplikator pri hrani,sem se ze zaradi nje veliko presekirala,zato se zdaj bojim,da se spet ne ponavlja.
Sicer je pa se majhna,mogoce ji bo pa ze drugi mesec zalaufalo,pol bom pa pisala,da prevec je,oz.da hoce vse samo na zlicouser posted image .

Anaj,vidla slikice,mas lustkanega fantka,pa ze zdaj takole sarmira punce,kaj sele bouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.11.2008 9:21:40   
Anonimen
Anamor,kaksno kasico z jabolko?

JI pa zdaj dajem Hippov sok,jabolcni ji je vsec,ga kar celo flaso spije,ga pa mesam z vodo.Sej ne mislim s temi sokovi pretiravat,ji bom tudi sama raje kaksen kompot skuhala,samo vcasih ji ga bom pa dala,se posebej ce ne bo hotela prav nobene druge GH hrane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.11.2008 9:57:42   
HEI
Anamor a imaš hipovo kašico z jabolkom? A potem že vsebuje mleko al je samo sadna? Jaz imam hipovo riževo pa se meša z mlekom. To jeva zvečer, da se nasiti in spi res občutno dalj in bolje (skoraj dve uri).
Sem pa začela user posted image  dajat v spalno vrečo in mu ful paše.

Anamor kam pa hodiš na aerobiko?

A ima mogoče katera predlog kaj naj ker user posted image  noče jesti samo zelenjave user posted image  Sem mu včeraj pripravila krompirček in korenje pa se je ful zmrdoval in mu je šlo na bruhanje. Ko pa je banano ali jabolko pa odpira kljun da je veselje. Madonca da mi je žal da nisem začela najrej z zelenjavo (kljub P priporočilom)user posted image

Lepo se imejte in en lep sončen dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.11.2008 10:20:00   
NinKa
No, moj dragi user posted image  pa ne more verjeti, da že cel mesec nismo jedli svinine!user posted image  Če pa ni zdrava!user posted image  In nobenih sladic. Ja tako je. Če pa niso zdrave!user posted image
Alea-meni se zdi, da bi potreboval malo tvoje kuhinjeuser posted image , no izdelkov iz tvoje kuhinje!user posted image
Res. Od mesa jemo samo puranje in piščančje(fileje, mleto, naredim tudi kakšno obaro), pa ribe, pusta govedina.

AS ampak moraš priznati, da niti ni tako slabo. Mi2 oz mi3 smo na tem principu bolj ali manj že 4 leta odkar je začel tavečji jest GH. Svinjina itak ni preveč zdrava. Saj ne rečem, da je čist nič ne jemo....faširano vseno kupil pol pol. Al pa kake mrežne pečenke...ampak to je to. Kura in puran na 1001 način, sem hvaležna za inovativnost štajerskih perutninarjev (da ne bo reklameuser posted image ) drugače pa kupujem telečje zrezke in iz njih delam vse od golaža do zrezka. Nekak sem se navadla tega od takrat pa se je obdržalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.11.2008 10:24:31   
Anonimen
HEI,jaz sem zacela z zelenjavo.par dni korenje,pol cvetaco...pa ji ni niti na misel prislo da bi kaj pojedla,zdaj sva pa na sadju,ji tudi ta ne disi prevec,pa vseeno ji vsaj ne gre na bruhanje,tako kot pri zelenjavi.
Tako da mislim ,da ni bistvenega pomena s cim zacnes,je cist odvisno od otroka.

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.11.2008 10:24:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

babysolza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se vam je kdaj zgodilo, da ste dobile obvestilo o prebrani pošti od **** osebe, oz. pošiljatelj je x prejemnik pa y, obvestilo so pa poslali meniuser posted image user posted image

Se pravi jaz pošljem ZS, pa ga lahko kar ena **** uporabnica prebere al kako?

No, sej nič takega ne pošiljam, samo vseeno, zato pa je ZS a neuser posted image

sem tud že jaz dobila ene dvakrat tujo pošto user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.11.2008 10:26:54   
NinKa
Drugac gremo pa danes malo v nabavo,moram Marisi kupit ceveljcke oz.debele copatke,pa kaksnega pajacka,hlace,body...bom sla v C&A pogledat.Pa se kaj za taveliko,posebej sp.majcke so ji vse prekratke.

Mi2 tut verjetno skočiva dons do C&A, moram nekaj malo za gušt kupit za user posted image  in spodnje majčke za tavečjega....pa ful ne najdem časa, ker sem se sedaj spravila delat spletno stran za tamaladva, da bosta interaktivno pisala božičku in mam cel kup dela z risanjem.

Pa še soba od tavečjega me čaka, sem mu obljubila za 5 rojstni dan dobi novo sobo. Mam še sam dober msec časa. No ideje že mam, načrt tut, sam čas moram najt za barvanje in sestavljanje.

Šibam, Nick se je zbudil. Vsem, ki ste bolani pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi čimprej ozdraveli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.11.2008 10:27:04   
Anonimen
A ima mogoče katera predlog kaj naj ker noče jesti samo zelenjave Sem mu včeraj pripravila krompirček in korenje pa se je ful zmrdoval in mu je šlo na bruhanje. Ko pa je banano ali jabolko pa odpira kljun da je veselje. Madonca da mi je žal da nisem začela najrej z zelenjavo (kljub P priporočilom)

pa začni s sadjem, jaz sem pri Maši začela takrat s sadjem in ne zelenjavo.

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.11.2008 10:28:46   
*anamor*
To je kašica iz mullerja. Mešaš jo z vodo. Je kot nekakšen prah, ki ga dodaš v vodo,

Hei - k aerobiki hodim v slovensko bistrico,

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.11.2008 10:29:29   
Anonimen
Mi smo imeli dve noči taki, da sem se mal naspalauser posted image Ema je včeraj jedla ob 20, ob 21 je že spala in se zbudila ob 22 pojedla še pol flaše in spala do 9user posted image no, vse tri smo spale do 9user posted image Je bila pa zjutraj potem sila, da je tako jokala, da je nisem mogla oblečt ampak je še kar v pižami pojedla flašo- je bila tako lačnauser posted image .
Maša je zdrava, danes je že ta 3 dan ko nima vročine, samo jo bom ta teden kar doma imela, pa bo šla v ponedeljek v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?