Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 13:34:40
|
|
|
|
lunca14
|
e,zdej pa bo...............
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 13:36:42
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 14:06:56
|
|
|
|
*anamor*
|
pri nas je tudi sonček Midva sva pa jedla kašico z jabolko. Prvič. Kakšen je bil okoli ust, celi umazani. Bilo mu je všeč in tudi nič ni bruhnil. Upam, da nebo kakšnih drugih negativnih stvari. Problem je ker neveš ali se je najedel ali ne. Ker mi ni nekam dosti pojedel. Pa še jedla sva ziher pol ure. To še bodo prave štorije
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 14:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dan..evo jst sem si pa danes privoščila malo izleta kr sama..sem mogla izkoristit ko je možek doma da mam varstvo..pa sem šla malo sodelavce pozdravit,pa v šoping za bodije..C&A ima res bodije za 2,50e pa nič kej izbire več...ni me bilo par uric ampak je taaaakoooo pasalo ..ko sem se peljala proti domu sem pa že komi čakala da pridem domov pocartat našega miškeca...pa kak lep dan je zunaj,sonček in fino toplo...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 15:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ooo, kleopatra, a ti pa mal slikce menjaš Jap.Je podobno kot barvanje las .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 17:03:55
|
|
|
|
anaj22
|
ojla midva sva bla dons na uz kolkov in so 1a pa dons k je jedu kašico je prvič pokazu da bi tud čaja pil, seveda sam po žlički vendar počas napredujemo sva v P srečala cimro, sta si bla Jaka pa Lana tko všeč sta se skoz en drugmu smejala še za rokce sta se prjela a supergice so iz http://www.superge.si/html/svn/home.shtml
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 17:04:46
|
|
|
|
babysolza
|
ola, jaz danes likam kot . Sem imela ful, ene dobre pol sem, zdaj pa še malo. Sabinči teče iz noska, HB pa ne kašlja in vročine tudi nima. Ima pa ful zatečene oči oz. zgleda, kot da bi ful jokala, pa sploh ni. Upam, da bo kmalu bolje, pošljite mi še pikapok. Evo, mašinca se je segrela, pa pejmo še malo.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 17:48:32
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana Kaja08 a si dobila na ZS sporocilo? jp, dobila in vnesla
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 17:49:30
|
|
|
|
Kaja08
|
za vse, ki ste bolni!! Čimprej ozdravite!!!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 19:37:34
|
|
|
|
*anamor*
|
babysolza in seveda tudi za vse ostale ki ste bolni
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:09:31
|
|
|
|
babysolza
|
haj, danes pa Sabina noče zaspat. Zdejle sva se mal zamenjala, bo probu še ati. Jaz sem pa ful zmatrana, grem kar spat. V sobi je tišina, to je dober znak. Očitno ati bolj obvlada. Nočko in lepo spite.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:10:01
|
|
|
|
babysolza
|
Pa hvala za pikapoke.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:19:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza haj, danes pa Sabina noče zaspat. Zdejle sva se mal zamenjala, bo probu še ati. Jaz sem pa ful zmatrana, grem kar spat. V sobi je tišina, to je dober znak. Očitno ati bolj obvlada. Nočko in lepo spite. Eno vprašanje zate,ji že daješ gh.si mogoče uvedla kaj novega,ker otekle oči-no bolj podočnjaki pomenijo lahko alergijo na kako hrano,samo v inf.pa upam da se motim,kakor koli,hitro se pocajtajte,to je nekaj najbolj groznega,ko ti zboli otrok,še posebej,če je tako mali.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:29:50
|
|
|
|
RMRM
|
babysolza A se vam je kdaj zgodilo, da ste dobile obvestilo o prebrani pošti od **** osebe, oz. pošiljatelj je x prejemnik pa y, obvestilo so pa poslali meni Se pravi jaz pošljem ZS, pa ga lahko kar ena **** uporabnica prebere al kako? No, sej nič takega ne pošiljam, samo vseeno, zato pa je ZS a ne
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:46:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM babysolza A se vam je kdaj zgodilo, da ste dobile obvestilo o prebrani pošti od **** osebe, oz. pošiljatelj je x prejemnik pa y, obvestilo so pa poslali meni Se pravi jaz pošljem ZS, pa ga lahko kar ena **** uporabnica prebere al kako? No, sej nič takega ne pošiljam, samo vseeno, zato pa je ZS a ne Ne nikoli,je pa res,da je tale virtualni svet,praktično dostopen vsakemu,nobene zasebnosti nimaš,če kdo hoče ,se vse da.Kako si kaj,mami?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:49:42
|
|
|
|
mtinca1
|
mi imamo pa malo oteklino, tam kjer smo včeraj dobili pikico. kakšen nasvet, da jo odpravimo?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:51:53
|
|
|
|
mtinca1
|
anaj - pogledala fotko. - ...... in preskočila je iskrica.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:52:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 mi imamo pa malo oteklino, tam kjer smo včeraj dobili pikico. kakšen nasvet, da jo odpravimo? Mi jo imamo tudi - sm pa danes zvedla, da je baje tko, da je na prvem cepljenju ni, na drugem je in na tretjem je še malo večja. Jaz sem mu dala alkoholni obkladek.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 21:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 anaj - pogledala fotko. - ...... in preskočila je iskrica. Ja, ampak res
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 22:06:55
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 anaj - pogledala fotko. - ...... in preskočila je iskrica. Ja, ampak res ja že ob rojstvu je Jaka slebe 2 uri starejši smo bli skupi v sobi, lohk rečem da sta zalublena od rojstva mtinca tko k je že nya rekla alkoholni obkledek dej na oteklino
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 22:18:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 anaj - pogledala fotko. - ...... in preskočila je iskrica. se pridružim komentarju
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 22:19:09
|
|
|
|
*anamor*
|
mi imamo pa malo oteklino, tam kjer smo včeraj dobili pikico. kakšen nasvet, da jo odpravimo? dajaj kamilične obhladke. Taju je šlo vidno nazaj.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 22:19:41
|
|
|
|
lunca14
|
lahko nočko
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 22:19:53
|
|
|
|
mtinca1
|
Mi jo imamo tudi - sm pa danes zvedla, da je baje tko, da je na prvem cepljenju ni, na drugem je in na tretjem je še malo večja. Jaz sem mu dala alkoholni obkladek. bo res držalo, ker je mi po prvem tudi nismo imeli.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 22:20:41
|
|
|
|
*anamor*
|
Čer, no jaz pa sem od aerobike. Sem full zmantrana, sem vas prišla samo prečikirati in grem spat. Lepo spančkajte in si tipkamo jutri.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?