scorpiogirl
|
helow! Naš pikolinko celo spi (ponavadi se takle čas z vsemi štirimi upira ), tko da ima mami cajt za RR. sva se cel dan potepala, sva bila pri kolegici na čvekanju, preden gre rodit, pa je dooooooooolgo trajalo Speli, imamo staffordshirskega bullterierja (bom slikco pripopala). če bi ga kdo napadel, bi najbrž tistemu drugemu bilo slabše (ker ima precej močan ugriz), vseeno pa upam, da se mi ne bo treba ubadati s tem. sploh, ker ti psi načeloma drugih psov ne marajo preveč, če imajo kakšne slabe izkušnje. naš k sreči (trkam) nima težav z drugimi psi, se z vsemi hoče igrat najbrž tudi zato, ker je kastriran in nima teritorialnih teženj Srečka, taki tud meni pokrov dvignejo kakšno majhno lajajoče ščene, potem je pa tvoj pes kriv, če ga mal bolj prime jaz imam velikokrat malega v stajici. že zaradi pesjanarja, če ju ne morem gledat naš peso je sedaj začel malemu nosit svoje igračke, tko da ju je treba imet non-stop na očeh Sasy, upam, da te po FT ne bo več bolelo pa Big mamma, upam, da si se spravila do dr, da te zrihtajo obdarovanja ... meni se tudi zdi čist preveč tole. pri nas je še žlahta dost velika oziroma smo s teto in njeno družino veliko skupaj, tako da smo ena taka velika družina in potem je kar naenkrat ogromno ljudi za obdarovat pa tud ogromno enih daril pride ... upam, da se bodo držali dogovora, da se ne nosi nekih silnih igrač pa traparij, ampak kakšno malenkost, če je že treba. midva bova malemu za miklavža kupila kahlico za Marka pa še ne veva, kaj ... tudi kakšno malenkost, je mali itak preveč na veliiiiiiiiiiike in drage stvari mahnjen se mi je zdelo, da je Malinca tud škorpijonka pismo, men dogaja že zdej, kva šele bo tolk cajta tole pišem, da že vriskamo no, imejte se krasno