|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
5.11.2008 8:08:40   
babysolza
mojca to ne velja, me šišaš po levi user posted image  user posted image

Jaz grem pa zdaj poklicat P, držite pestke, povem pozneje za kaj je šlo. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.11.2008 8:08:57   
babysolza
oooouuuuujjjjeeeeeeeaaaaaaaaaa user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.11.2008 8:16:10   
Anonimen
Hvala obemauser posted image ,sem mu ze rekla,da ce bo tako nadaljeval,bo hodila po prstkih.Sem imela sosolca,kateri je se v OS po prstih hodil,pa drug znanec se danes,ima ze sam otroke,ampak njegova hoja se nikakor ni popravla.
Da je pa bolje pri mocnejsih otrocih,da kasneje shodijo,pa nisem vedla.Hvala lepa se za to informacijo,ker moja je bolj bajsek debelajsek.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.11.2008 8:16:57   
Cofijana
Dobro jutro mamicke kako ste kej mi smo ze od 6 pokonci ampak je mal prej zaspal. Sploh se mi nc ne da k je tak smotan dan user posted image  .No da vam povem Jan se ze pocasi sam dviga se je ze zacel v stovcku za hranjenje potem pa je neki sprovaval na postelci pa mu se ni ratal. Vsem user posted image user posted image user posted image  user posted image za zobke pa za preglede pa za nagrade no sej se kej gor pridem moram za tamavga cajck narest. Kaja08 a si dobila na ZS sporocilo?

http://cofijana.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.11.2008 8:17:26   
Anonimen
Pa pestkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.11.2008 8:17:50   
babysolza
uglavnem, kaj sem danes ušpičla: user posted image user posted image

Sabina je bila včeraj ful tečna, bruhcala je in začela pokašljevat ter ful čihat. Sem ji včeraj merla temperaturo, nič. Danes zjutraj da jo jo bom spet in ker sva se ravno dojile, sem ji kar v ušesku, ker je bilo najbolj 'priročno'. Pa je po par sekundah ful zajokcala, sem vzela hitro ven in na koncu je bil en košček, sicer ima vonj in barvo kot ušesno maslo, na koncu je malo bolj rdeče, sam meni se je tega zdelo nekam veliko.
Pa sem klicala P, če bi ji lahko nehote kaj poškodovala ušesko, pa pravi da ne, sploh pa ne z otroškim termometrčkom. Tudi ušesek je na otip nič ne boli in nič se ne jezi, če jo tam potipam, tako da upam, da je ok. user posted image  In imamo pač samo tako fajn umazana ušesa. user posted image  A se je kateri že pripetilo kaj podobnega?

Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.11.2008 8:19:40   
babysolza
Zdejle pa šibam, nam pridejo čez pol ure montirat neke števce na radiatorje. Upam, da to pomeni, da bo položnica za ogrevanje kaj nižja. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.11.2008 8:22:47   
Anonimen
user posted image user posted image ,nam se ni.Ji pa vedno cistim samo usesno skoljko,pa se to bolj na hitro,ker ne pusti,no,in ko sem bila avgusta v Slo.vidim da sestra nekam cudno gleda tamalina usesa.Pol pa vidim,da je imela ornk umazanauser posted image ,tako da se zdaj po vsakem kopanju malo bolj pomatram s ciscenjem,tamalo pac probam s kaksno igracko zamotit.
Verjamem pa,da si se prestrasla,se posebej ce je bilo tudi rdece barve.

Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.11.2008 8:51:30   
RMRM
Kleopatra, kar se tiče postavljanja na noge.... citiram iz priročnika Igriva vadba za dojenčka avtorice Andreje Semolič:

" Mnogi starši že z nepravilnim dvigovanjem in nošenjem pri dojenčku spontano, nezavdno in nehote spodbujajo neustrezne vzorce, ki zavirajo dober gibalni razvoj. Otrok tako ni izpostavljen položajem,ki bi mu omogočili gibanje inrazvoj mišic, s čimer bi lahko samostojno in uspešno osvojil posamezne ravzojne faze. Dojenčka tudi prehitro držijo v pokončnem položaju, ga prezgodaj posedajo in postavljajo na noge, ko še ni zrel za samostojno stojo - ko še ni sposoben sam dvigniti ob opori. Napačno je tudi postavljanje dojenčka na noge in ga držeč za roke spodbujati k hoji, ko za to še ni zrel.Marsikateri otrok se veselo smeji, če ga v starosti šestih mesecev ali celo prej postavljamo na noge. S prsti se dotika vaših nog in veselo gruli, vendar to ni stoja, ki jo zmore sam. Gre prevsem za refleksni izteg kolena in neustrezen mišični tonus. S tem povzročimo, da ima trdo iztegnjene noge, sam pa ni sposoben pokrčiti kolen in sesti. Kljub temu pa otrok to veselo sprejema, zdi se mu zabavno, zadovoljen je, ker se z njim ukvarjamo, vendar ga v tem primeru silimo v stojo, ko še ni sposoben iz sedečega položaja vstati sam...."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.11.2008 8:55:23   
Anonimen
Ojojuser posted image ,ne bom vec pustila,saj se lahko tudi drugace z njo igra.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.11.2008 9:08:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

nya, seznam na strani 52 user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.11.2008 9:40:02   
Kaja08
ooo, kleopatra, a ti pa mal slikce menjaš user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.11.2008 9:46:09   
Anonimen
Jutro. Mi smo bli bolančkani 2 dni, danes sem malo za silo.user posted image Sem bruhala prejšnjo noč, včeraj pa sem bla tud slaba cel dan.

Za nagrado sploh nisem vedla, hvala za čestitke.user posted image

In ko je mama bolana, je otrok najbolj živ tisti dan, kot zakleto.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.11.2008 9:52:42   
*anamor*
Jutro,

mi smo tudi že od 5.30 pokonci. Kakšen grozen dan je danes. Midva pa bova danes začela s kašicami vam javim kako nama bo uspelo.
No, čestitke vsem, ki ste dobile nagrado. Tudi jaz še nisem nikoli nič dobila za nagrado, ampak res nikoli. No mogoče pa bom kdaj, pustimo se presenetit.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.11.2008 9:56:32   
lunca14
didlinaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pocartaš
Pri nas,trenutno kakamo-enej v redu,upam,da tako ostane in da analiza kakca,ne pokaže nič kaj resnega.Drugače pa se stanje pri nas kar malo umirja,Lun malo več spi v posteljici sam,čeprav iam nočno hranjeje še vedno tempirano na tri ure,ampak se mu pa pozna na kilaži ima 8.8kg in je velik 70 cmuser posted image .Enej je začel počasi govorit,ma mi je ful hecen,ko ponavlja besede za nami,pa tud razume več in se z njim lahko dejansko kaj pomenim in posledično ni več tako trmast.Pa tudi maj se je malo umiril,tako,da nam gre veliko na bolje,še malo,pa bomo idealna familijauser posted image user posted image .Eko zdej grem pa še kaj narest,drugač bo prehitro ura 12.Lepo se mejte na te deževen danuser posted image user posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.11.2008 10:02:32   
lunca14
Kakšen grozen dan je danes.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej,ni tako grozen dan,samo dežujeuser posted image user posted image user posted image ..........nedaj si,da ti dežek pokvari dan,saj imaš sončka zdraven sebeuser posted image user posted image user posted image ...........lun pančka odzunaj v vozeku,mu ful paše spat odzunaj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.11.2008 10:44:06   
Cofijana
Evo me spet nazaj pri nas ze soncek sije, hvala bogu user posted image . Imam eno vprasanje glede HIPP-ove kasice z hrusku a je mozno, da po parih zlickah jo pobruha ven čeprav mu okus dobro dene? Didlinaa user posted image user posted image user posted image da bos kmalu ozdravela .No upam da kasna kej ve glede tegauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.11.2008 11:00:35   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

Evo me spet nazaj pri nas ze soncek sije, hvala bogu user posted image . Imam eno vprasanje glede HIPP-ove kasice z hrusku a je mozno, da po parih zlickah jo pobruha ven čeprav mu okus dobro dene? Didlinaa user posted image user posted image user posted image da bos kmalu ozdravela .No upam da kasna kej ve glede tegauser posted image .

Veš ko pravijo,na usta dobro,za želodec pa ne.........točno to je pri tvojmu,mjemu okus odgovarja,želodček pa tega ne prenese,hruška je kar teško sadje,počakaj malo,par dni,potem pa spet probaj,če bo spet ven vrgu,boš morala počakat še malo.Delaj točno tako,kot ti govori-kaže tvoj otrok,če bruha,mu tega ne dajaj več-poslušaj ga.

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.11.2008 11:24:52   
Cofijana
Hvala Lunca bom probala cez par dni pa bomo vidli kako bo user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.11.2008 12:46:27   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.11.2008 12:58:25   
mtinca1
sonček sije

pri nas tudi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.11.2008 13:03:20   
mtinca1
meni se pa zdi, da je bila včeraj v našem cepivu še ena doza "pridnosti", ki še danes drži user posted image .
drugače pa smo bili cepljeni tudi  proti RV in kaj se nam zgodi po 3 minutah - tamala bruhne za cca. 2 mali žlički. no, ravno tolko, da se je zdelo P premalo, da bi ponavljali in ravno toliko, da me zdaj skrbi, če je sploh kaj dobila. sigurno je samo to, da smo ob 70€ user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.11.2008 13:05:40   
mtinca1
čestitke vsem za nagrade !!! kaj pa je v tem krka paketu?

pa čestitke za prve zobke in uspešna uvajanja GH - mi smo še kr na mleku in brez zobkov.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.11.2008 13:31:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

meni se pa zdi, da je bila včeraj v našem cepivu še ena doza "pridnosti", ki še danes drži user posted image .
drugače pa smo bili cepljeni tudi  proti RV in kaj se nam zgodi po 3 minutah - tamala bruhne za cca. 2 mali žlički. no, ravno tolko, da se je zdelo P premalo, da bi ponavljali in ravno toliko, da me zdaj skrbi, če je sploh kaj dobila. sigurno je samo to, da smo ob 70€ user posted image .

...........tuduser posted image ,veš kaj jaz vedno pravim,vse se zgodi z namenom,je že moglo bit tako

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.11.2008 13:33:12   
lunca14
pa čestitke za prve zobke in uspešna uvajanja GH - mi smo še kr na mleku in brez zobkov.

user posted image user posted image user posted image pri nas je isto,mi je danes mama rekla,saj še ne rabi zobekov,ko pa je samo na zizikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?