Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:08:40
|
|
|
|
babysolza
|
mojca to ne velja, me šišaš po levi Jaz grem pa zdaj poklicat P, držite pestke, povem pozneje za kaj je šlo.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:08:57
|
|
|
|
babysolza
|
oooouuuuujjjjeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala obema ,sem mu ze rekla,da ce bo tako nadaljeval,bo hodila po prstkih.Sem imela sosolca,kateri je se v OS po prstih hodil,pa drug znanec se danes,ima ze sam otroke,ampak njegova hoja se nikakor ni popravla. Da je pa bolje pri mocnejsih otrocih,da kasneje shodijo,pa nisem vedla.Hvala lepa se za to informacijo,ker moja je bolj bajsek debelajsek.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:16:57
|
|
|
|
Cofijana
|
Dobro jutro mamicke kako ste kej mi smo ze od 6 pokonci ampak je mal prej zaspal. Sploh se mi nc ne da k je tak smotan dan .No da vam povem Jan se ze pocasi sam dviga se je ze zacel v stovcku za hranjenje potem pa je neki sprovaval na postelci pa mu se ni ratal. Vsem za zobke pa za preglede pa za nagrade no sej se kej gor pridem moram za tamavga cajck narest. Kaja08 a si dobila na ZS sporocilo?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pestke .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:17:50
|
|
|
|
babysolza
|
uglavnem, kaj sem danes ušpičla: Sabina je bila včeraj ful tečna, bruhcala je in začela pokašljevat ter ful čihat. Sem ji včeraj merla temperaturo, nič. Danes zjutraj da jo jo bom spet in ker sva se ravno dojile, sem ji kar v ušesku, ker je bilo najbolj 'priročno'. Pa je po par sekundah ful zajokcala, sem vzela hitro ven in na koncu je bil en košček, sicer ima vonj in barvo kot ušesno maslo, na koncu je malo bolj rdeče, sam meni se je tega zdelo nekam veliko. Pa sem klicala P, če bi ji lahko nehote kaj poškodovala ušesko, pa pravi da ne, sploh pa ne z otroškim termometrčkom. Tudi ušesek je na otip nič ne boli in nič se ne jezi, če jo tam potipam, tako da upam, da je ok. In imamo pač samo tako fajn umazana ušesa. A se je kateri že pripetilo kaj podobnega?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:19:40
|
|
|
|
babysolza
|
Zdejle pa šibam, nam pridejo čez pol ure montirat neke števce na radiatorje. Upam, da to pomeni, da bo položnica za ogrevanje kaj nižja.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
,nam se ni.Ji pa vedno cistim samo usesno skoljko,pa se to bolj na hitro,ker ne pusti,no,in ko sem bila avgusta v Slo.vidim da sestra nekam cudno gleda tamalina usesa.Pol pa vidim,da je imela ornk umazana ,tako da se zdaj po vsakem kopanju malo bolj pomatram s ciscenjem,tamalo pac probam s kaksno igracko zamotit. Verjamem pa,da si se prestrasla,se posebej ce je bilo tudi rdece barve.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:51:30
|
|
|
|
RMRM
|
Kleopatra, kar se tiče postavljanja na noge.... citiram iz priročnika Igriva vadba za dojenčka avtorice Andreje Semolič: " Mnogi starši že z nepravilnim dvigovanjem in nošenjem pri dojenčku spontano, nezavdno in nehote spodbujajo neustrezne vzorce, ki zavirajo dober gibalni razvoj. Otrok tako ni izpostavljen položajem,ki bi mu omogočili gibanje inrazvoj mišic, s čimer bi lahko samostojno in uspešno osvojil posamezne ravzojne faze. Dojenčka tudi prehitro držijo v pokončnem položaju, ga prezgodaj posedajo in postavljajo na noge, ko še ni zrel za samostojno stojo - ko še ni sposoben sam dvigniti ob opori. Napačno je tudi postavljanje dojenčka na noge in ga držeč za roke spodbujati k hoji, ko za to še ni zrel.Marsikateri otrok se veselo smeji, če ga v starosti šestih mesecev ali celo prej postavljamo na noge. S prsti se dotika vaših nog in veselo gruli, vendar to ni stoja, ki jo zmore sam. Gre prevsem za refleksni izteg kolena in neustrezen mišični tonus. S tem povzročimo, da ima trdo iztegnjene noge, sam pa ni sposoben pokrčiti kolen in sesti. Kljub temu pa otrok to veselo sprejema, zdi se mu zabavno, zadovoljen je, ker se z njim ukvarjamo, vendar ga v tem primeru silimo v stojo, ko še ni sposoben iz sedečega položaja vstati sam...."
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 8:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj ,ne bom vec pustila,saj se lahko tudi drugace z njo igra.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 9:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 nya, seznam na strani 52 Hvala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 9:40:02
|
|
|
|
Kaja08
|
ooo, kleopatra, a ti pa mal slikce menjaš
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 9:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Mi smo bli bolančkani 2 dni, danes sem malo za silo. Sem bruhala prejšnjo noč, včeraj pa sem bla tud slaba cel dan. Za nagrado sploh nisem vedla, hvala za čestitke. In ko je mama bolana, je otrok najbolj živ tisti dan, kot zakleto.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 9:52:42
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, mi smo tudi že od 5.30 pokonci. Kakšen grozen dan je danes. Midva pa bova danes začela s kašicami vam javim kako nama bo uspelo. No, čestitke vsem, ki ste dobile nagrado. Tudi jaz še nisem nikoli nič dobila za nagrado, ampak res nikoli. No mogoče pa bom kdaj, pustimo se presenetit.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 9:56:32
|
|
|
|
lunca14
|
didlinaa da se čim prej pocartaš Pri nas,trenutno kakamo-enej v redu,upam,da tako ostane in da analiza kakca,ne pokaže nič kaj resnega.Drugače pa se stanje pri nas kar malo umirja,Lun malo več spi v posteljici sam,čeprav iam nočno hranjeje še vedno tempirano na tri ure,ampak se mu pa pozna na kilaži ima 8.8kg in je velik 70 cm .Enej je začel počasi govorit,ma mi je ful hecen,ko ponavlja besede za nami,pa tud razume več in se z njim lahko dejansko kaj pomenim in posledično ni več tako trmast.Pa tudi maj se je malo umiril,tako,da nam gre veliko na bolje,še malo,pa bomo idealna familija .Eko zdej grem pa še kaj narest,drugač bo prehitro ura 12.Lepo se mejte na te deževen dan .
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 10:02:32
|
|
|
|
lunca14
|
Kakšen grozen dan je danes. ej,ni tako grozen dan,samo dežuje ..........nedaj si,da ti dežek pokvari dan,saj imaš sončka zdraven sebe ...........lun pančka odzunaj v vozeku,mu ful paše spat odzunaj.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 10:44:06
|
|
|
|
Cofijana
|
Evo me spet nazaj pri nas ze soncek sije, hvala bogu . Imam eno vprasanje glede HIPP-ove kasice z hrusku a je mozno, da po parih zlickah jo pobruha ven čeprav mu okus dobro dene? Didlinaa da bos kmalu ozdravela .No upam da kasna kej ve glede tega .
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 11:00:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana Evo me spet nazaj pri nas ze soncek sije, hvala bogu . Imam eno vprasanje glede HIPP-ove kasice z hrusku a je mozno, da po parih zlickah jo pobruha ven čeprav mu okus dobro dene? Didlinaa da bos kmalu ozdravela .No upam da kasna kej ve glede tega . Veš ko pravijo,na usta dobro,za želodec pa ne.........točno to je pri tvojmu,mjemu okus odgovarja,želodček pa tega ne prenese,hruška je kar teško sadje,počakaj malo,par dni,potem pa spet probaj,če bo spet ven vrgu,boš morala počakat še malo.Delaj točno tako,kot ti govori-kaže tvoj otrok,če bruha,mu tega ne dajaj več-poslušaj ga.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 11:24:52
|
|
|
|
Cofijana
|
Hvala Lunca bom probala cez par dni pa bomo vidli kako bo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 12:46:27
|
|
|
|
lunca14
|
sonček sije
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 12:58:25
|
|
|
|
mtinca1
|
sonček sije pri nas tudi .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 13:03:20
|
|
|
|
mtinca1
|
meni se pa zdi, da je bila včeraj v našem cepivu še ena doza "pridnosti", ki še danes drži . drugače pa smo bili cepljeni tudi proti RV in kaj se nam zgodi po 3 minutah - tamala bruhne za cca. 2 mali žlički. no, ravno tolko, da se je zdelo P premalo, da bi ponavljali in ravno toliko, da me zdaj skrbi, če je sploh kaj dobila. sigurno je samo to, da smo ob 70€ .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 13:05:40
|
|
|
|
mtinca1
|
čestitke vsem za nagrade !!! kaj pa je v tem krka paketu? pa čestitke za prve zobke in uspešna uvajanja GH - mi smo še kr na mleku in brez zobkov.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 13:31:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 meni se pa zdi, da je bila včeraj v našem cepivu še ena doza "pridnosti", ki še danes drži . drugače pa smo bili cepljeni tudi proti RV in kaj se nam zgodi po 3 minutah - tamala bruhne za cca. 2 mali žlički. no, ravno tolko, da se je zdelo P premalo, da bi ponavljali in ravno toliko, da me zdaj skrbi, če je sploh kaj dobila. sigurno je samo to, da smo ob 70€ . ...........tud ,veš kaj jaz vedno pravim,vse se zgodi z namenom,je že moglo bit tako
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 5.11.2008 13:33:12
|
|
|
|
lunca14
|
pa čestitke za prve zobke in uspešna uvajanja GH - mi smo še kr na mleku in brez zobkov. pri nas je isto,mi je danes mama rekla,saj še ne rabi zobekov,ko pa je samo na ziziki
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?