tasyo
|
Dober dan! Najprej - Určka, vse naj naj!!!! Sicer pa Posadka, naju ne bo, sva šele prikolovratili domov in je Lana omagala, pa jo bom kar pustila. Naj se naspi, ker ponoči se definitivno ni. Sem pregledala usteca, pa ne vidim nič. Se pa zbuja v joku, pa kr neki se zvija, kot da jo boli trebušček, pa je čist mehak. Mah, ne vem, no. Tole je vseeno mal drugač kot sicer. Ja, pa po novem se tolk obrača, da se ji vreča čist zavije okol telesa in potem se revica ne more obrnit iz trebuščka na bok in vklopi sireno. No, sej sem se že kar navadila. Kaj je sicer novega - ne plazimo se več v rikverc, ker je pogruntala, da se da tut rokice naprej prestavljat, ne sam kolenčkov... Čeprav je tehnika še čist čudna, je tko navdušena nad tem, da je na druge naćine premikanja skoraj pozabila. No, se še prekucne s trebuha na hrbet in nazaj, sam to je bolj igra kot pa da bi s tem poskusila kam pridet. Tako da je zdej mal bolj statična in se počasneje premika po igralnem kotičku. Mi je to tko smešno, ko pravim, da ima igralni kotiček, ima pa tlakovano kar veliko površino. In od vseh nametanih igrač je najboljši paketek papirnatih robčkov in kakšen letak, če slučajno pride v doseg njenih rokic. Se prijema tudi za višje ležeče stvari, vsedet se pa še ne zna sama. Pa tudi sedenje ji še ne gre tako dobro, ker enostavno nima časa. Sicer je napredovala do te mere, da se malo zaigra (cca 1 min), potem pa je jok, ampak se ne prekucne. Največkrat pa takoj iz sedečega na vse štiri in gas... Fešta - no, kar se mene tiče, je lahko med tednom, sam pol definitivno ne bomo mogle bit celo noč zunaj, ker gredo varuške zjutraj v službo. Meni je pa vvšeč ideja čvekanja ob glasbi in potem še miganja. Če bi še živela v Ljubljani, bi bila tudi za Srečkino varianto, tko pa - problem s parkiranjem, da o dooolgi vožnji domov sploh ne govorim. Tko da bi mi bolj odgovarjal, da se parkiramo na eno mesto, max dve. No, kakšen horse pred odhodom domov je pa itak obvezen in ne šteje zraven. Lokacijo izberite ve, Ljubljančanke. Sej se bomo verjetno dobile kje tam, kajne? Jaz bi zagotovo kej zanimivega našla tudi v naših logih, ampak je za večino mal predeleč. Uf, silvestrovanje se pa tudi meni zdi še takooo daleč. In ja, se strinjam s Posadko, da je čist too much vseh daril čez praznike. Pri nas bo tko, da bo glavno prinesel dedek mraz, božič je pri nas čist družinski praznik in se zberemo na eni fajn pojedini in čveku... Miklavž pa nosi samo sadje, otrokom še kakšnega čokoladnega ali kruhastega parkeljčka, in to je to. Evo, drugega se zdej ne spomnim. Samo še tole - Big mamma, če krvavo pljuvaš med kašljanjem, poleg tega imaš pa še senco na pljučih, vozi k dr!!!! Lahko je povsem nedolžno, ampak je pa potrebno obravnave. Ne se hecat - tole ti pa res polagam na srce, ker sem že vse preveč stvari doživela v službi. In naj to ne bo drug mesec, ampak takoj. Velja??????
|