|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
5.11.2008 7:42:32   
simvir
Jutro!

Danes vam pa jaz postrežem suser posted image .

Samo na hitrco vas pozdravim, ker potem spet ne bo časa.

Mi sedaj že dve noči spimo po starem (2x tankanje in spanje naprej), hb ker tisto je bilo res kr neki (aja Joan tisto prestavljanje je bilo zvečer in ne jutranji podaljšekuser posted image ). Upam, da se tudi ostalim spanje čim prej popravi.

Seveda sem tudi jaz za samski izhoduser posted image . Ful dobra ideja.

Glede aktivnosti naš sigurno spada med tahitre, pa bi jaz raje videla da še ne bi bil tako aktiven. Jaz lahko kar pozabim, da se bo sede igral, sploh če me ni zraven. Ga vse preveč zanima in je takoj na hodniku ali pa v kuhinji. V zg. nadstropju sem morala pa parkrat že zapreti ograjico na stopniščuuser posted image .
Včeraj se je Tevž prvič nekajkrat posedel, je sedaj že en teden poskušal, zdaj mu je pa res ratalo. Pa v tolčku za hranjenje (PP) se je obrnil in vstal (sem bila zraven in ga pazila). In smo hitro pasove namontiral, ker jih prej še nismo.

Zdaj pa šibam sta že oba budna.

Lep dan

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.11.2008 8:25:52   
Ketrin
Jutro...

Hvala za kavico Simvir... in super da so noči spet boljše...

ŽUR: jaz se strinjam s Srečko... saj ne rabmo v parih plest.... Žur je žur a ne... JOj, ste me prov zrajcala, da sem ponoč razmišljala kam bi lahk šle... Jupijjjjj, komi čakam....

No, to je to zaenkrat... grem rito zamenjat....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.11.2008 8:40:31   
zolika
Dobro(deževno) jutro drage dame...

na hitro sem vas preletela - imam malo časa! Ker se v dnevni že nekdo oglaša!user posted image Si kasneje kaj več časa vzamem!

Kaj, zabava pred novim letom?!??! Mi2 sva ZA!!
user posted image

Kje pa bo? Ste že napisale pa nisem vidla?

Sedaj smo se ravno najedli - skuta, grozdje in banana - njamiiiiii, tako je bilo dobro da imamo še po laskih malo!user posted image Če pa krili z rokami tak, da veselje....user posted image

Sem pa nekaj razmipljala - kaj je sedaj z našim srečanjem v MBju? Na bowlingu? Bo kaj?user posted image Sicer ta in naslednji teden mi2 še ne morema - ker mene "gnetejo" ampak potem pa sva ZA! Trnjulčica, kaj praviš? IN seveda vse mariborčanke - za organizacijo?user posted image

DIETA: jaz si ne morem pomagat, če pa me hladilnik kr vabi in vabi...pa ljudje prihajajo na obiske - se mastijo s tem in onim...jaz pa bi jedla bio kekse - oni pa supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer pecivo?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj se trduim koliko se le da....
Kako pa drugim laufa????

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.11.2008 8:58:51   
u04111976
Ja, punce hvala za čestitke in lepe želje. fešta bo šele v soboto, ker z mojo Mašo praznujeva skupaj-9.11.  Drugače babji žur bom pa mela 22., tak da če bo katera zvečer hodla kje okoli, vabljena.

Naša Tijica je bolj zgodna, odkar smo prestavili uro, ampak mi kar paše, ker gre zvečer prej spat. MM je rekel, da bo začel hodit na fitnes, pa sem kar mal jezna, ker je že tako bolj malo doma. Bi pa jaz z veseljem šla na kakšno aerobiko, sam imam čist natrpan urnik.

A hodi katera na plavalni tečaj na Dobrno? Bom danes mal poklicala, pa tud za aerobiko z dojenčki. Da mal premaknem rit!

lp, se pišemo

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
5.11.2008 9:00:30   
Ketrin
Zolika, men se zdi da jaz že cel življenje hujšam... kile pa sam gor namest dol....user posted image Ne se sekirat... sej bo... sej zdej ni sezona kopalkuser posted image user posted image Pa še veseli december prihaja... Midva sva rekla, da bova letos prvič po enih 15 letih doma sama silvestrovala... je reku lubi da bova nabavla fuuuul pršuta pa oliv pa teranček... in vse potamanila.. Mnjask, komi čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
5.11.2008 9:02:15   
lepa posadka
Dobro jutro!

Pri nas nič novega. Joan... v ustih nič ne najdem. So pa dlesni bolj nabrekle... kaj pa vem. Verjetno bom pri četrtek otroku podrla vse teorije... Prvi trije res niso imeli težav s prodiranjem zob in so jih tudi dobili šele tja proti enemu letu - kakšnega. Bomo videli. Vse kaže na to, da ga nekaj boli. Prav z užitkom si v usta porine kos kruha... potem pa kar naenkrat zacvili... Sem gledala, če bi bil slučajno kakšen soor... pa ni videti. Nič - pustimo se presenetiti. Danes je bilo toliko bolje, da je dojenje pomagalo - pa čeprav od 1h dalje na dobro urco... Dečko je tudi zadnja dva dneva največji uživač, ko se nosi... tako, da imam danes za par mm daljše roke... samo to ne bo šlo v nedogled. Bomo videli. Saj nimam časa stokat...

Danes je ta pravi deževen dan... samo mi smo vseeno morali pokonci, pa v šolo in vrtce...Pa saj otrok dež prav nič ne moti :-)))) Tako sva s Tomažem že prvo dozo jutranjega zraka zaužila, ko pa ustane greva vseeno v mesto.-. Če pride katera, bova v družbi poklepetala... če ne pa drugič.

Žur je naletel na totalno navdušenje. Jupiii. Malinca - kje si zdaj?

Tako - vsi energični in tisti bolj ta pridni, vsi zaspančki in tisti nadobudni , lepo se danes nackljajte... Jutri pa upam, da se s katero vidimo. Jaz imam foniatra ob 9h. Nazadnje sem bila pred 10 leti, tako da ne vem al to pomeni veliko čakanja. Ja, pa ORL so menda prestavili - a katera ve, kje fizično se nahaja? No, bom že. Ve pa povejte kje in kdaj za kakav...

Toliko za enkrat...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.11.2008 9:05:17   
Isabellabina
Dobro jutro

Evo sem pred pol ure klicala Siolovo pomoč ,ker se včeraj enostavno nisem mogla povezat,pami je prijazni fant dejal ,da on ne more nič popravt in da mora prijavt napako in da bodo s centrale poskusl popravit.No in ko sem šla zdaj poskust--iz firbca ..je rataaaal.user posted image siolovci.Matr sem bla kr mal nataknjena k nisem mogla včeri na RR.

Spanje....no komentuser posted image user posted image user posted image

Pečena kaša z jabolki in skuto-----Ja Jo@n jaz isto delam z rižem,tako da če znaš z rižem samo zamenjaš kašo!!!!!

Drugače pa-----1 šalco kaše(na cedilu se jo mal poplakne),in 6 istih šalc mleka skuhaš z malo soli in eno žlico Rama margarine(al pa katerokoli maščobo uporabljate),samo se kar dolgo kuha in vmes je treba malo mešat da se ne prime.Jaz kašo kuham u ekonom loncu in mi je prihranjen čas in mešanjeuser posted image .Kaša pride kar zelo gosta.Naribam jabolka ,dam noter cimet, skuto ,jajček ,sladkor.Na dno pladnja dam kašo(nekaj je pustim za povrhu),po vrhu mešanico skute in jabka in prekrijem spet z malo kaše.Stepem jajček in zmešam z žlico smetane(če pa nimam smetaane pa dam kar mleko)in prelijem vse skupaj.Pečem na 200...cca.45 minut...približno.Delam pa vse v približnih vsotah nikoli nič ne merim.Zlo dobra je topla---ne vroča direkt iz pečice,še rajši jo imajo pa mrzlouser posted image

Pa dober tek!!!!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.11.2008 9:06:16   
lepa posadka
Joooj Ketrin... a ti si pa že pri silvestrovanju??!! Pa veseli december... upam, da se bo tale recesija poznala tudi pri vseh radodarnežih v decembru. Jaz imam že kar mal alergijo na vso to obdarovanje. Otrokom se na koncu sam meša... Pri nas doma imamo samo Miklavža... pač, tako smo bili še od doma navajeni... potem pa ima Občina še Dedka Mraza... pa v službi ej ponavadi še Božiček... pa še kakšna stara mama hoče kaj dodat... Pa kar je najhuje... ponavadi je vse skupaj ena neumna roba!
Ok, bom nehala... do takrat je še slab mesec miru... al so štacune po Ljubljani že nakrancljane?

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.11.2008 9:21:51   
SpeliG
Simvir, hvala za kavico, sem že spila svoj jutranji kakavček, ja.. Pa super, da so tudi vaše noči boljše. Ma te zobki so res zoprni, ne? Jaz sem čist navdušena, da spet ni nič slišat za Martino med 20 in 6 zjutraj, res.

In to toliko navdušena, da sem danes mal riskirala in ji dala pol banane za dopoldansko malico. Sem ji jo dala pred enim mesecem pa je bila ponoči cela veselica, zdej sem pa spet probala, pa da vidimo.

Scorpiogirl, kakšnega psa že imate vi? Mene tut ful razjezijo malomarni lastniki psov, mi imamo sploh probleme, ker je naša psička mala šnavcerka (na novo od frizerja, by the way, dobr da je vsaj ona zrihtana, če že jaz skoz strašim v trenirki..) in me kar zmrazi ko se kakšna velika pasja zverina (neprivezana, seveda) zapodi proti naši (vedno privezani).

Ketrin, a ti si že mal v prednovoletni mrzlici? Hm, jaz priznam, da mene pa vedno znova potegne v to. Pa sem drugač jaz financ minister pri nama doma, ker sem bolj racionalna z denarjem (poklicna deformacija računovodstva...), ampak veseli december me vsako leto potegne za sabo. In všeč mi je ves kič in okraševanje in darila in vse kar sodi zraven. No, edin nevem zakaj je takrat treba kupit dvakrat toliko za pojest, ker imam želodec celo leto enake dimenzije...user posted image

Sva pa za letos zabičala babicama, naj ne kupujeta Martini igrač, ker se ji že pri pol leta nabirajo, pa ji midva nisva kupila nič razen ene grize. Itak še ne ve kaj to pomeni, bolj bo rabila kakšne copatke, pa čeveljčke, če že hočejo kaj dat. Moja starša sta se že pofočkala, da ji bosta kupila poganjalčka, ki bo pač v kleti počakal, ko bo dovolj velika zanga.

Urška in Tasyo, VSE NAJBOLJŠE, z malo zamude, ampak iskreno!

Stajica, nikjer nisem zasledila, ali ima kakšna svojega palčka v stajici? Jaz jo kar dam sem pa tja, ker edin tako vem kje jo najdem. Pa ji je kar všeč, notri se probava s pomočjo mreže sama posest, kar ji še vedno ne gre in je skoz bolj huda..user posted image

Sem še ful hotla napisat, pa sej veste, ementaler izgovor valda še vedno pali?!
Bye

Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.11.2008 9:23:10   
Isabellabina
URŠKA,VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.11.2008 9:37:55   
malamalinca
Evo, malina tukaj

me ful veseli, da ste idejo za solo  varianto tako dobrodušno sprejele...
No, itak ne živimo več v prakambriju, tko da je čisto normalno, da se vsaj 1x na let tud mlade mamke mal zabavajo, a ne?
Zolika, žur je predviden samo za mamice.

Zdaj pa naprej, očitno bo zainteresiranih od 15-20 mamic, zadeva je pa taka: če se odločimo za varianto med tednom rezervacija ni problem.Za rezervacijo v petek pa je že kar prepozno.
Poleg tega nekatere ne bi rade glasne muzike, kar je čisto razumljivo, saj se res ne da pogovarjat.Sicer pa Krista, mislim da lahko tud babe same plešemo, sej ne rabmo v parih plesat

Torej bi bila nekako najbolj možna srečkina varianta: najprej bowling-(ampak tudi tukaj bomo razkropljene na 5 progah), potem nekam zažurat (samo nimam ideje-kam, mogoče edino emonska klet , da imajo še kolkor tolk normalno muziko, oz.ve povejte, jaz nimam pojma...), potem pa na burger in poštene punce podnevi user posted image domov hodijo, ane? Samo v tem primeru se bomo bolj vozile naokoli cel večer..

Druga varianta je kakšen Jovo ali pa npr.motel Grosuplje, tam se vsedeš na večerjo, potem pa se začne živa muzika.

Dejte punce, predloge na dan!!!!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
5.11.2008 10:02:07   
sasy20
Oj....

Predno me zbrišete iz seznama user posted image  se vam javim...enostavno nimam več časa za RR...ko mali spi '' beri pol ure max '' postorim ostale stvari po stanovanju...potem pa spet akcija....tako da dopoldan mine kot bi mignil....
Popoldan pa sedaj hodim na FT - HB je malenkost bolje samo daleč od dobrega....upam da bom po končani FT rekla da je super.....

Vidim da se pogovarjate o žuru...super ideja....prijavim se pa še ne ker pri nas je december vedno nor...rojstni dnevi...obletnica poroke...pa še marsikaj....bomo vidli....

Naš pobalin še veno ne spi dobro...je tudi bolj tako tako....kot da bi se bal žlice...ne vem ga tok dlesni bolijo da je joj...tud mazat mu jih ne morem več....tako da najraje ima flašo in seveda zizi bizi....Upam da so vzrok zobje in ne kaj drugega...ker je že lepo jedu in spal...zdej pa spet....

....tok za enktrat se vidimo v petek a ne plavalci.....

Lep deževen dan....papa 

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
5.11.2008 10:21:34   
tasyo
Dober dan!

Najprej - Určka, vse naj naj!!!!
Sicer pa Posadka, naju ne bo, sva šele prikolovratili domov in je Lana omagala, pa jo bom kar pustila. Naj se naspi, ker ponoči se definitivno ni. Sem pregledala usteca, pa ne vidim nič. Se pa zbuja v joku, pa kr neki se zvija, kot da jo boli trebušček, pa je čist mehak. Mah, ne vem, no. Tole je vseeno mal drugač kot sicer. Ja, pa po novem se tolk obrača, da se ji vreča čist zavije okol telesa in potem se revica ne more obrnit iz trebuščka na bok in vklopi sireno. No, sej sem se že kar navadila.

Kaj je sicer novega - ne plazimo se več v rikverc, ker je pogruntala, da se da tut rokice naprej prestavljat, ne sam kolenčkov... Čeprav je tehnika še čist čudna, je tko navdušena nad tem, da je na druge naćine premikanja skoraj pozabila. No, se še prekucne s trebuha na hrbet in nazaj, sam to je bolj igra kot pa da bi s tem poskusila kam pridet. Tako da je zdej mal bolj statična in se počasneje premika po igralnem kotičku. Mi je to tko smešno, ko pravim, da ima igralni kotiček, ima pa tlakovano kar veliko površino. In od vseh nametanih igrač je najboljši paketek papirnatih robčkov in kakšen letak, če slučajno pride v doseg njenih rokic. Se prijema tudi za višje ležeče stvari, vsedet se pa še ne zna sama. Pa tudi sedenje ji še ne gre tako dobro, ker enostavno nima časa. Sicer je napredovala do te mere, da se malo zaigra (cca 1 min), potem pa je jok, ampak se ne prekucne. Največkrat pa takoj iz sedečega na vse štiri in gas...

Fešta - no, kar se mene tiče, je lahko med tednom, sam pol definitivno ne bomo mogle bit celo noč zunaj, ker gredo varuške zjutraj v službo. Meni je pa vvšeč ideja čvekanja ob glasbi in potem še miganja. Če bi še živela v Ljubljani, bi bila tudi za Srečkino varianto, tko pa - problem s parkiranjem, da o dooolgi vožnji domov sploh ne govorim. Tko da bi mi bolj odgovarjal, da se parkiramo na eno mesto, max dve. No, kakšen horse pred odhodom domov je pa itak obvezen in ne šteje zraven. Lokacijo izberite ve, Ljubljančanke. Sej se bomo verjetno dobile kje tam, kajne? Jaz bi zagotovo kej zanimivega našla tudi v naših logih, ampak je za večino mal predeleč.

Uf, silvestrovanje se pa tudi meni zdi še takooo daleč. In ja, se strinjam s Posadko, da je čist too much vseh daril čez praznike. Pri nas bo tko, da bo glavno prinesel dedek mraz, božič je pri nas čist družinski praznik in  se zberemo na eni fajn pojedini in čveku... Miklavž pa nosi samo sadje, otrokom še kakšnega čokoladnega ali kruhastega parkeljčka, in to je to.

Evo, drugega se zdej ne spomnim. Samo še tole - Big mamma, če krvavo pljuvaš med kašljanjem, poleg tega imaš pa še senco na pljučih, vozi k dr!!!! Lahko je povsem nedolžno, ampak je pa potrebno obravnave. Ne se hecat - tole ti pa res polagam na srce, ker sem že vse preveč stvari doživela v službi. In naj to ne bo drug mesec, ampak takoj. Velja??????

Neposredna povezava do sporočila: 3713
5.11.2008 10:34:07   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Za nami je prespana noč (trkam). Sem pa videla da je cajt da začnem dvigovat ograjco posteljce ker se mala princeska skontala da če se prime za ograjco lahko ustane in danes je to tudi naredila. Pa še stegovala se je čez da vidi kaj je na tlehuser posted image .

Sem bila pa danes zjutraj vsa pokakana. K sm jo preoblačla je bila že pokakana in k sm jo obrisala in ji hotla dat novo (frišno) pleničko se je odločila da mora do konca se spraznt user posted image in tako jemamica dobila že takoj zjutraj darilo. Je pa imela zjutraj drisko.
Pa v ustih se že vidi izboklinca tako da se zna zgodit da v naslednih dneh pokuka ven zobek.

Zdaj grem pa perilo hitr obest dokler še spi pa še sonček se kaže.

Se beremo.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
5.11.2008 11:00:07   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: TASYO

Evo, drugega se zdej ne spomnim. Samo še tole - Big mamma, če krvavo pljuvaš med kašljanjem, poleg tega imaš pa še senco na pljučih, vozi k dr!!!! Lahko je povsem nedolžno, ampak je pa potrebno obravnave. Ne se hecat - tole ti pa res polagam na srce, ker sem že vse preveč stvari doživela v službi. In naj to ne bo drug mesec, ampak takoj. Velja??????

Hm,a si mogoče gospa Dr.,ko praviš ,da v službi vidiš vse mogoče stvari.Sej bom šla,me doma tud siljo naj grem ,pa tašča prav da misle da bo mogla pridt pomagat ponoč ,ko se tako davmuser posted image .Eh brez veze,jaz se tako branim zdravnikov,ma jih sploh ne maram,ampak bo treba vseen it.Hvala za skrb!

Naš mali je omagal ,jaz pa moram zdajle na hitro nekaj skupej vržt za kosilo in verjetno bom kar rižoto naredila ,pa peso zraven ja pa zelenjavno juhico.

Violica---pismo a takšne vragolije že zganja vaša pupa,naš se pa dere in steguje ko se zbudi ,kje da bi se prijel za ograjo in si kaj ogledoval!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
5.11.2008 11:07:11   
aprilska34
Urška, vse naboljše!user posted image

Moje diete je, po celih treh dnevih, od včeraj uradno konec, ko sem ob desetih zvečer požrla celo vrečko čipsa. Skušnjava je bila prehuda, poleg tega pa sem mislila na vse tiste pečene kaše in riževe narastke in ostale dobrote. user posted image user posted image In ja, imate prav, veseli december je pred vrati, tako da tako nima smisla.user posted image

Violica, Nataša je pa srček, ful lepa pupika!!!user posted image

Eva ga je ponoči spet sračkala z vročino 38,2, zjutraj se je zbudila spet brez vročineuser posted image  Saj se ne morem odločit, če jo peljem k zdravniku ali ne, zdaj zgleda ful živahno. Ta srednjo danes peljem še k ortodontu, ne vem, kako bom vse to izpeljala, mojegauser posted image  pa ni, ker se je šel na stara leta izobraževat.user posted image  

Nekaj sem še hotela...se ne spomnim.

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.11.2008 11:16:17   
malamalinca
Urška, še od mene vse naj naj! da se pohvalim, tudi jaz sem škorpijonka in bom  11.11. napolnila 35.
A veste kaj se ženskam začne dogajat po35?user posted image  Bogi moj ....

Jao, kako grejo leta hitr mem.

Žurček, zainteresirane za1x::
1.big mamma   PEJT H DOHTARJU!!!!
2.Jo@n
3.NiLe
4.Lepa posadka
5.Tasyo
6.u04111976
7.SinskaT
8.Ketrin
9.misa79
10.Krista28
11.resnino srečna
12.Simvir
13.Zolika
14.malamalinca

Predlogi: Livada, Emonska klet, Penas, motel Grosuplje, Jovo, Pivnica Kodeljevo,....

Dejte punce hitro s predlogi na dan, ker če ne bomo v Trzinu v naši garaži

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.11.2008 11:20:27   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: malamalincaA veste kaj se ženskam začne dogajat po35? Bogi moj ....

No, to pa me veseli. Drugo leto aprila bom tudi jaz tam....user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.11.2008 11:25:55   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

A veste kaj se ženskam začne dogajat po35?user posted image  Bogi moj ....

Hja jaz sem slišala ,da se to začne že po 30-tem,sam pr men to ne drži ,no zdej bom čakala marec pa bomo tud pr nas vidl ,če se bo kaj spremeniluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.11.2008 11:34:52   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Hm,a si mogoče gospa Dr.,ko praviš ,da v službi vidiš vse mogoče stvari.

Ja če se ne motim je res dr. tale naša tasyo

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.11.2008 11:49:38   
malamalinca
Evo, ena varianta
Gostilna Portal (na Zaloški)
imajo frej za 15 oseb in sicer 5.12 in 12.12 (to je petek)
To je gostilna s srbsko hrano (beri čevapi, pleskavice,vglavnem jedi na žaru...)
Za novoletne zabave majo tudi živo muziko, ni nujno da sedimo v isti sobi kot je muzika
Odprto je do 24h, ampak po izkušnjah lahko tudi malo podaljšajo
Park plac urejen
Pobirajo pa akontacijo po 10 eur na osebo, saj meni stane 20 eur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.11.2008 13:17:13   
Isabellabina
Mi smo od kosila---no eden otrok še pride iz šole in ga še čaka kosilo.Punce že delajo nalogo,mami je pospravila in sedaj spet špega na RRuser posted image ,tamau jernej pa zaenkrat še sedi v stolčku in gleda kaj dela drugorazrednicauser posted image

Lokacija za decembrsko srečanje----meni je vseeno kje je,jaz po Ljubljani itak ne poznam gostiln tko da boste ljubljančanke morale podat predloge.

Zunaj je pa taako lepo posijal sonček ,da se bova zdajle z Jernejem skipala vn.

Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.11.2008 13:17:16   
Jo@n
Big mama, ubogaj Tasyo in pejt k dohtarju! Tasyo je od foha.

A da po 35 začne dogajatuser posted image . Škoda, ker moram še mal počakatuser posted image ,ampak k sreči ne ful velik.

Madoniš, našega princa sem komaj uspavala, mi je trdno zaspal na koncu sprehoda par metrov pred hišo, pa sem mu želela nudit konfort postelje in se je med prekladanjem zbudil. Pa ga ne nazaj spravit.
Pa igranje, ap naenkrat lakota, ker zelenjava še ni bila kuhana, je dobil kar banano, pa tečkat in se ne dojit. Dobesedno se je moral zdreti, da je zagrabil joškomat, potem pa nosek zamašen, pa mu ni zneslo, pa je bil še bolj hud. No, pa pucanje, saj veste kako to poteka, potem je bil pa jošk njegov odrešitelj. Upam, da bo spal kaj več kot pol urce, glede na to da je dopoldne šprical.

Zolika in aprilska, a z dieto sta me pa kr na cedilu pustile? cccc. Saj imam jaz tudi malo variacije na temo, apak v grobem se pa držim. Sadmo je jutri sadje, pa kr vidim kako se mi bo cel dan lutal sega drugega, samo sadja in zelenjave ne.

Drugače pa sem danes končala naš "doktorat" na temo zamenjave dobavitelja el. energije, ker tale ljubljanski elektro mi gre res nekam s progresivno podražitvijo. Ker smo okolju prijazni in se grejemo s klimo ala toplotno črpalko, nas bodo pa po žepu usekali. Svašta...

Današnji jedilnik:
mali princ je malical jabolko s slivo (kompotek), za kosilo je bilo v planu malo rdeče pese (samo kuhane z jabolkom) in pire krompir, pa je bila prevelika lakota, je vmes skočila kar banana, popoldne bo pa nimam pojma???

Za naju ne bom kuhala, greva popoldne verjetno po ruzak za user posted image  in se mi ne da kuhat, če bo pa MM zvečer preveč sestradan, pa hladilnik vabi. Jaz sem danes tako ali tako na OH in sem zmazala eno burek varjanto, ki bi jo sicer lahko šele zvečer. Pa saj sem rekla, da se grem variacije na temouser posted image .

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 5.11.2008 13:23:38 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.11.2008 13:18:46   
simvir
Joj sem nas na drugi strani našla, tako da nas malo dvignem.

Kasneje pa še kak komentar.

Aja pa sončka vam pošiljam, ker vem da je v dolini megleno oz je nizka oblačnostuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.11.2008 13:19:57   
simvir
No pa sta me že dve prehiteliuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?