Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 16:59:44
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 moje dete spi že več kot 3 h??? wtf? je to posledica cepljenja??? možno. Meni je P. rekla da možno da bo mal več spal. majar ja nekaj nas pa je zasavčank. široko povijanje - se mi prav smilite tiste k morte še vedno to delat. Si ne predstavljam našga široko povitega. Mi smo se povijali samo do prve posvetovalnice pri 3 tednih pa je P rekla da ni potrebno več. metuljcek ne nisem ji še omenila zaradi dveh razlogov. Nočem se grdo gledat ker predvidevam da bi zamerla pa hočem da sama skapiera to!! In ja prebrala sem cel tvoj post.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 17:01:25
|
|
|
|
dzanika
|
Midva pa sva se danes tolk nahodila da je mami čist crkjena. Sva bla 5 ur zunaj. Najprej dve uri pa potem še tri.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 17:19:53
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Tims, boš vidla, ko bosta začela, bosta ugotovila, da filanja šampinjonov nikoli ne pozabiš, kar obvladaš, kot vožnjo s kolesom. No, čeprav zame to ni dobra primerjava, ker jaz sem dejansko pozabila vozit kolo in sem se po dolgem času spravila nanj in se odpeljala direkt v ograjo. no, in tako se lahko nama tudi ponesreči in začneva filat na napačnem koncu Mal heca. Drugače pa upam, da bo jutri vse ok z Nejcem in ne bo treba na nikakršno operacijo. En za oba. Drugače pa o nadaljevanki o Sosedu al kaj.... kr neki. Vsaj men je to. Je pa res, da sem tudi samo ta del s pojstlo gledala. Široko povijanje-meni Nine ni treba več, pa jo še vedno. Sicer ne čisto vedno, samo zvečer za spanje pa jo vedno. Se mi zdi fajn tudi za vsak slučaj, če ji slučajno malo čez pride, da ni mokra in bi se lahko prehladila. Pa tudi mi sploh ni težko. Tima sem tudi šest mesecev, pa je imel že pri prvem pregledu ok. Komaj čakam jutrišnji pregled. Me že ful ferbec matra, kako se kaj naša pupa razvija.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 17:30:07
|
|
|
|
papir
|
ja punce res se trudim sproti brat in pisat ampak na žalost ne sfolgam ker tok naklofate . mene pa zanima koliko čaja popijejo vaši nončki.pri nas ima obrok 180ml včasih poje manj.popije pa tam okoli 60 ml čaja.bi ga pa pila tudi namesto mleka.a ji ga dam premalo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 17:33:03
|
|
|
|
dzanika
|
papir moj redkokdaj sploh kaj čaja spije. Ga enostavno ne mara! Mleka pa poje okrog 120 na obrok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 17:47:00
|
|
|
|
papir
|
joj sončki sem mislila .škrat ti škrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:01:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:04:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:07:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:11:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:11:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:13:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 18:21:49
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: zimska Hruška - da se ti še tukaj zahvalim: HVALA, ker si se včerej postavla zame, se mi ja tak fino zdelo... mah ce so pa tolk pametne, ko da vejo kakega otroka imaš...ni kej..vedno! zdej ste me pa v firbec spravile, kaj je to bilo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:26:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 18:31:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 - netki, meni se zdi naziv "Julijske cveke" cist OK, ker se nanasa na nas, mamice, ki cvekamo. Ce bi hotli, da je v povezavi z nasimi malcki in malcicami, bi najbrz mogle poimenovat popolnoma drugace. Kaj menite ostale? ja itak da čvekamo mamice, sam forum je pa Dojenček....ni panike to je blo samo moje opažanje in sem pač omenila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 18:34:13
|
|
|
|
netki
|
a je že katera dala delat puzzle iz slike pri dm-u? zanima me, kolk kosov je v določeni velikosti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:36:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 18:37:40
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: majar. pa kaj, a ste tuki na julijkah samo zasavčanke??? sem na hitro 2 zapacala ja, aktivne smo 4. eno smo pa zgubile na porodni mizi evo, ena se je zgubila, ena vas je pa na nov najdla
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 18:44:51
|
|
|
|
majar.
|
flower ja jaz sem tud prav previjala ko sem z porodnišnice prišla, pol me je pa patronažna nahecala, da je njen način boljši pa sem jo seveda poslušala. ona naj bi vedela . potem ko sem hano pri 3h mesecih na pregled pripeljala pa sem bila obdrena, sem jo mogla noter previto prinest, da je zdravnik videl, če sem sploh prav previjala. in to sem jo 4krat previla preden je bilo prav, pa še to ker mi je na koncu ena mamica pokazala. sem se pa počutla kokr taka budala tam!!! cele 3 mesece narobe previjala, pa če mi nebi takrat partonažna pametovala, bi zdaj naša hana že lahko prosto brcala, ne pa da je cela zavita... ... pa saj to komplicirajo sam tak, da se jim mal dogaja...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 18:47:10
|
|
|
|
majar.
|
da se ne bomo zdej narobe razumele... ...zasavka na novo priseljena v maribor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:49:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 19:08:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 19:09:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 19:15:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 19:17:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
SeksJe polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?Da (
39%)
Ne (
45%)
Ne vem (
16%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!