|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 16:36:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
Blacky & soncica, za nagrado!!! netki, meni se zdi naziv "Julijske cveke" cist OK, ker se nanasa na nas, mamice, ki cvekamo. Ce bi hotli, da je v povezavi z nasimi malcki in malcicami, bi najbrz mogle poimenovat popolnoma drugace. Kaj menite ostale? zimska, ti imas pa res smolo z mastitisi - shit, no! Jaz upam, da bos cim prej spet tipi-topi in bos uzivala v dojenju svojega malcka. Drzi se! Thankx za vse info o krstu! rovarka, Blacky, ... meni je tudi nadaljevanka Lepo je biti sosed tko fajn - se posebej me nasmeji Alojz Svete - on mi je zakon! Glede Svingerjev pa - OMG, meni ne potegnejo, Nina mi nikakor ne gre, se mi zdi, da se tko paci, da ni nicemur podobno. Bljak. Prisiljeno in umetelno ... moje mnenje, brez zamere, please. Damjan Murko ima akademijo? Joj, kam gre ta svet? kopanje - vsak 2. dan zvecer pred spanjem, 10 minut v banjci. Cebricka nimam, tako da ne morem nic komentirat, kako je. Sestra v Postojni - groza, no, da tkole zatezi na UZ kolkov. Po moje bi mogla ene fajn dolge in zapletene krizanke resit, da bi se mal sprostila in znebila negativne energije dzanika, a tasci si kaj omenila, da te moti njeno prihajanje v vase stanovanje? Ona sploh ve, da je to problem? tinky, ni stekarja za pomivalni stroj? WTF?????? bastian, lepo, da si se javila po dolgem casu. blacky, bogi Nejc. Pa kako, da se ne nehajo te tezave? Dobro ustimajta ju3, prav? Drzim pesti. A, se to: a mi lahko napises, kaksno kremico imas - ce prepises sestavine - me zanima. Hvala. PS: Pa , da si se prijavila za pregled h ginekologu. Pridna! Better late than never, a ne? Da bi psiha vplivala name celih 5 let ---- ne vem, could be, ampak po drugi strani se mi zdi pa mal dolg, no. Pri meni je pac tko, da ni ovulacije dolg, dolg, dolg, torej tud zanosit takrat ne morem. Lahko pa ujameva glih pravi dan (1 x na vsake kvatre) in je to to. Bomo vidli! Ker bit na hormonih je drek! Pa pustmo te turobne teme ... Kako tvoj novi notebook? Bos vidla, kolk se clovek hitro navadi na takole malo zivalco neboglasnica, kako potem noga? Bo? lunica, torej kasica za zgoscevanje deluje - toooooooo! mojcek, Almera, lunica, dzanika, 24julij - great pics, lovely babies. BRAVO!! PS: A je to mogoce najdaljsi post v zgodovini RR-ja? Kapo dol vsem, ki ga boste prebrale v celoti
|