|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
4.11.2008 21:21:34   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

DaisyE..kak si pupek?user posted image

Blazno slabo user posted image  Nobenga pira nimam doma.

pridi k meni....jaz mam sicer sam ta zelenega a saj bi šlo, ne?

Zadnje čase ugotavljam, da pijem vse! Samo, da je pir. user posted image user posted image user posted image

Samo malo dolga je do tebe. Pridem, stankam pir, pol moram pa že na šiht. Ti vraga!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
4.11.2008 21:22:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Mismis hvala za koklo in ostale razturačiceuser posted image Kje si ti kj? Še zmerj u gužvi?

Evo mene tukaj, danes je malo bolje. Sicer v službi delamo še vedno na polno, ker je zaključek leta, pa imam dva projekta za spelat do konca, pa še letni plani, ma cela štala.
Doma pa saj ti je približno jasno, sprehod in učenje s user posted image , pa njegova šola 2x na teden, pa malo posvečanja mojemu, če je slučajno doma, pa je teden okoli.

Pa ti, kaj pri tebi dogaja? Seveda, razen špikanja in UZ-jev?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 752
4.11.2008 21:22:19   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka lupo pa kr stran zabirsat, otroc kakšnih detajlov ne smejo gledatuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sem našla eno tako mednožno Mattovo bogastvo mal povečano, pa je zarad Lučke ne upam pripopat....bojo otroc mislili, da sem čist skrenula...user posted image

Ti kr prpopaj. Samo ne se podpisat. Daj kot Anonimna... pa nau noben vedu...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 753
4.11.2008 21:23:37   
zarja1
ugotavljam, da bi lahko bla surferka za Matta, gusarka za Blooma, akcijska policistka za Brucija...vsestranska sem...babe jaz sem vsestranka rr-jevka!!!!!!

moj ma že pripombe...a zdaj smauser posted image , češ zdaj ga pa ne nucam več al kaj? Ja dans več ne.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.11.2008 21:25:06   
DaisyE

DaisyEka a je Bruci tvoj...
user posted image

Lej ga, kolk je zmatran... user posted image  

So folikli kar za pol milimetra zrastli... user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.11.2008 21:25:07   
mismis

DaisyE..kak si pupek?user posted image

Blazno slabo user posted image  Nobenga pira nimam doma.

jest pa spet poln frižider vesele trojke, ker me v petek čaka ŽUR user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, spet ga bomo pil, seveda vse za rast foliklovuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.11.2008 21:26:57   
Tina1
Punce, ne bom vsaki posebi odgovarjala, ampak se bom vsem prav  lepo zahvalila za vzpodbudne besede, nasvete, tolažbo, optimizem.....

Ste me prou u user posted image  spravle.
Ampak u pozitivnem smislu.

Ker je tok lep občutek, ko veš da nisi sam ampak so nekje še sotrpinke, ki ti bodo stale ob strani v dobrem in slabem.

Vsem skupaj pa en velik user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.11.2008 21:28:09   
DaisyE
o naša zaposlena mišmiš. A tako ti meni skomine delaš? Hja nič, jutri grem v nabavo. Itak nič dobrega ne delam zase, nažigam cedevito, cele dneve sem na šihtu, .... če pir za nič drugega ne bo dober, bom pa vsaj malo pozabila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 758
4.11.2008 21:28:15   
Tina1
miška73 kerakol fotostimulacija je dobra, sam da je festuser posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.11.2008 21:29:22   
DaisyE
Čerčka tina. Vidim, da greš po principu počasi se daleč pride. Prav je tako. Otroke je treba počasi delat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 760
4.11.2008 21:32:57   
lučka 25

Lučka lupo pa kr stran zabirsat, otroc kakšnih detajlov ne smejo gledatuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sem našla eno tako mednožno Mattovo bogastvo mal povečano, pa je zarad Lučke ne upam pripopat....bojo otroc mislili, da sem čist skrenula...user posted image

Ti kar pripopaj, jim bom pa oči zakrila. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.11.2008 21:33:33   
zarja1
zdaj pa sem zgubla svojga nagega Matta pa ga ne najdem.....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.11.2008 21:33:41   
mismis
Ma Tinca Marinca, kaki sama, na RR, še sploh na temi IVF je pa človek res težko sam. Ti kar upoštevaj nasvete in pij veliko pira, pa jajčke, pa še punkcija, ki jo bo dr. D naredil  user posted image

Ma bejba to je udarna kombinacija za uspeh, ti povem. Kar se tiče foliklov, so ti pa sihurno zmerili samo ta mejčkene, saj bodo zrastli, pa še kakšen se bo našel, kar verjemi mi.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.11.2008 21:34:26   
mismis

o naša zaposlena mišmiš. A tako ti meni skomine delaš? Hja nič, jutri grem v nabavo. Itak nič dobrega ne delam zase, nažigam cedevito, cele dneve sem na šihtu, .... če pir za nič drugega ne bo dober, bom pa vsaj malo pozabila. user posted image user posted image user posted image

"Kar je reku, je reku..."user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dej, ti si saj Bruca dobilauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.11.2008 21:35:23   
DaisyE

Nekako tako Lučka user posted image ?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 4.11.2008 21:36:10 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.11.2008 21:37:11   
zarja1
Mismis glej ga cara!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.11.2008 21:37:16   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

"Kar je reku, je reku..."user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud res, nimam kaj, da se žalim...

Zdaj pa grem. Se beremo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.11.2008 21:38:12   
zarja1

nič ne bo sem ga zgubla........user posted image user posted image user posted image ...lahko pa povem, da drži rek...velika stopala velik....o jaaaaaaaaaaaa

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.11.2008 21:39:59   
miska73

nič ne bo sem ga zgubla........user posted image user posted image user posted image ...lahko pa povem, da drži rek...velika stopala velik....o jaaaaaaaaaaaa

Zarja dej se potrud še mal user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.11.2008 21:41:51   
mismis

Mismis glej ga cara!!!!!!
user posted image

no pa sem tudi jaz prišla na svoj račun user posted image user posted image
joj, kaj bi jaz njemu delata, po moje bi vsi tele gumbi na srajci frčali na vse strani user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.11.2008 21:45:21 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
4.11.2008 21:43:05   
lučka 25

Točno tako. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.11.2008 21:43:48   
lučka 25

Ej, zdej ga pa še posebej hočm vidt.  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
4.11.2008 21:44:07   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Tud res, nimam kaj, da se žalim...

Zdaj pa grem. Se beremo.

Daisy, lahko noč, pa eno bolho za pomoč user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 773
4.11.2008 21:45:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Zarja dej se potrud še mal user posted image

ni Miška......ne najdem ga .......je pa v pravem stanju...tak kot treba+še mal več......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 774
4.11.2008 21:46:35   
zarja1
Ej, zdej ga pa še posebej hočm vidt.  user posted image

a ti bi rada, da se otročkomčist sfuzla???? Pa ja ne bodo upali očkota pol zravn spustit, ...da te taka stvar v glavo nabija....user posted image user posted image user posted image  si smešna.......

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......