|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
4.11.2008 20:40:37   
DaisyE
Povejte mi, kaj če človek naredit, če mu zmanjka droge, folikli pa še niso dovolj veliki, v italiji je pa npr. še vedno kriza. A ma ate kaj na zalogi, al ti kar 15 milimiterske punktira? V prvem postopku se s tem nisem ubadala, zdaj se pa. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.11.2008 20:40:39   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

kako ste bejbe in bejbota? Ne grem nazaj brat, kr bom prej zaspala, preden mi uspe...

Hvala, neč dobr! Morm it zobovje slikat...... Pol pa boh ved če nav moral kaj vn letet...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.11.2008 20:42:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

kako ste bejbe in bejbota? Ne grem nazaj brat, kr bom prej zaspala, preden mi uspe...

Hvala, neč dobr! Morm it zobovje slikat...... Pol pa boh ved če nav moral kaj vn letet...user posted image

Držim pesti, da do tega ne pride. Vidva z mlinkotom mata pa podobne probleme...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.11.2008 20:52:27   
zarja1
jaz sem že ko nova......user posted image

Gigika a gledaš nogomet?user posted image

Želvica nič se ti ne boj...bom jaz kaj prilimala sem goruser posted image

Lučka lepo te je to Murkec naučil...user posted image

teta Grethy....user posted image

DaisyE..kak si pupek?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.11.2008 20:53:51   
lučka 25

Povejte mi, kaj če človek naredit, če mu zmanjka droge, folikli pa še niso dovolj veliki, v italiji je pa npr. še vedno kriza. A ma ate kaj na zalogi, al ti kar 15 milimiterske punktira? V prvem postopku se s tem nisem ubadala, zdaj se pa. user posted image user posted image user posted image

Pri meni je bilo tako v prvem postopku. Imela sem 2 škatli menogon, ki mi ga je sevdea po tako dolgem času špikanja zmanjkal. Pa sva tako kar sproti pri atu kupovala ampule (vsakič posebej, do naslednjega UZ). On ima te robe vsaj nekaj na zalogi, ker mu lahko tudi ti npr. prodaš ampule, ki ti ostanejo. On to naredi prav za take primere. Je pa meni takrat rekel, da lahko pa potem se kombinira s Menopurjem, ki p je žal dražji, ampak če je kriza in ni druge se pa pač tako uredi vse skupaj. Tako, da ne se preveč sekirat.user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.11.2008 20:55:04   
zarja1
ufffffffffffffffffffffffffffffffff Turtle naša glej ti to......za **** je dober!!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.11.2008 20:59:06   
želvica99
Mismis hvala za koklo in ostale razturačiceuser posted image Kje si ti kj? Še zmerj u gužvi?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.11.2008 21:02:19   
želvica99
Zarja tole je pa čist divja pozauser posted image user posted image user posted image , men bojo folikli popokaluser posted image ...hvala se priporočam

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.11.2008 21:02:30   
zarja1
Želvica a si ga vidla....user posted image ...keri je že tvoj? Pozabla...

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 734
4.11.2008 21:06:14   
lučka 25
Jaz zase vem, da sem si ga dobro ogledala. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.11.2008 21:08:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A je katera opazla, da so nam rr zrihtali tega Murka za destimulacijo?????????? A to oni nam nazaj na Matta, Jonnya, Milkota, Toma, Bruca,........mislim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja, a veš kaj jaz mislim, da je zdaj pa obvezno na vsako stran treba zalepit kak lep telešček... Da nam ne bo prehiter slabo od tegale Murkota...user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.11.2008 21:09:31   
želvica99
Lučka lupo pa kr stran zabirsat, otroc kakšnih detajlov ne smejo gledatuser posted image

Zarjica prov moj - redko ga posodimuser posted image - je Orlando Bloomuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.11.2008 21:10:56   
zarja1
še zmučkan je predober....

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.11.2008 21:11:42   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Za jutri pa navijamo za GRANDE USPEH na UZ-jih: pika.po in Želvica99, dobro opravita, naj bo vse črno od foliklov
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi
, ti pa dobro opravi na nuhalni, mogoče pa že izveš ali nosiš miško ali miška user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kicsi, seveda tudi tebi želim na jutrišnjem UZ...  VELIKO SREČE

Mišmiš kake dobre navijače si zrihtala. Si jih bom kar sposodla. Navijam jaz tudi.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.11.2008 21:12:21   
sapi
Zarja hvala za navijanje res pomaga ...
kajsica uživajta v soboto user posted image  ...
netka seveda ste user posted image  zakon zato sem ga pa za sebe izbrala user posted image  ... a podmladek praviš je pa naporen, ooo kaj me še čaka user posted image  ... seveda te ujamem, ko bo obema trebušček rastel user posted image ...
n74 kako si, kakšno je stanje ...
gretka ti le dozo povečaj pa v nove boje ...
WP navijam za soboto ... pa stanje ...
mlinčka fajt bo in to nor, tak za brez alko pir  user posted image  ... sicer pa več nas bo bolje bo ... ampak brez mojega ne bo šlo ker bi bila kriza, da bi kako tekmo zamudil ... razen, če se inkognito k vam puncam preselim user posted image  ... sorči v četrtek ne gre user posted image ... se zmenimo za naslednjič ...
miška za nežnosti takšne in drugačne je vedno zadolžen moj možek in če gre kaj narobe se ve kdo je kriv user posted image  ... uh pirčki in jajčka pa rulajo ... drži se mišika ..
želvica seveda bo polno foliklčkov ...
gigi kako pikici, a se veselo gnezdita pri tebi ...
lučka hvala, moj je imel pa srečo je bila polna košara ... le pazi nase, kako počutje ..
lara samo, da noge ne bolijo ... uživaj v nosečnosti ... gremo s polno paro za tabo brez skrbi ...
mismis to je moja trojka, ne bom pozabila user posted image  ...
biba ponovi test, držim pesti user posted image  ...
Tina seveda boso zrastli, lepo počasi pa bo ... ti le pivičko konzumiraj in kakšen jajček pojej ...
mami 26 user posted image  ...
darja super za pikici in pingite user posted image user posted image ...
anna super za celice user posted image user posted image  ... dobra bera samo, da ni bilo hudo ..
mojsonček samo, da si ok ... žal mi je za pikico, ki ji ni uspelo ... čestitke za borkota user posted image user posted image  ...
kruce fiks dobro opravi in čim manj bolečin ... 

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.11.2008 21:12:55   
DaisyE

Blazno slabo user posted image  Nobenga pira nimam doma.

Ampak bom šla po malem vuser posted image , pol bom pa malo pozabla.

Lučka hvala na odgovoru. Saj ne vem kako se nisem sekirala, me je pa prešinilo. Sem si rekla, mah, v najslabšem primeru, mi bo pač 15 milimetrske punktiral, al karkoli pač že. Se pa spomnim, da sem mu jaz tud v prvem postopku pustila menogon v zameno za stopko. Viš, tega pa nisem vedela, da je možno tud z menopurjem kombinirat...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.11.2008 21:13:34   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Za jutri pa navijamo za GRANDE USPEH na UZ-jih: pika.po in Želvica99, dobro opravita, naj bo vse črno od foliklov
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi
, ti pa dobro opravi na nuhalni, mogoče pa že izveš ali nosiš miško ali miška user posted image

Kicsi, seveda tudi tebi želim na jutrišnjem UZ...  VELIKO SREČE

Mišmiš kake dobre navijače si zrihtala. Si jih bom kar sposodla. Navijam jaz tudi.

Tudi jaz se pridružujem, dajmo IVF punce ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.11.2008 21:14:10   
miska73

Dejzi nič golfat, ampak lepo za nazaj prebrat. Če ne nau nč stimulacije za tebe.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 743
4.11.2008 21:15:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka lupo pa kr stran zabirsat, otroc kakšnih detajlov ne smejo gledatuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
4.11.2008 21:16:43   
miska73

še zmučkan je predober....

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Joj, kolk je lep user posted image user posted image user posted image
Zarja, ti si rešla RR... za danes...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.11.2008 21:17:03   
zarja1
hmmmmmmmmmmm, Želvica, bi bla tud gusarka jaz lahko.....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
4.11.2008 21:18:18   
zarja1

Blazno slabo user posted image  Nobenga pira nimam doma.

pridi k meni....jaz mam sicer sam ta zelenega a saj bi šlo, ne?

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.11.2008 21:19:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sem našla eno tako mednožno Mattovo bogastvo mal povečano, pa je zarad Lučke ne upam pripopat....bojo otroc mislili, da sem čist skrenula...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 4.11.2008 21:20:08 >

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.11.2008 21:19:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejzi nič golfat, ampak lepo za nazaj prebrat. Če ne nau nč stimulacije za tebe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne bit huda, če me pa pobira user posted image

A zdaj pa še fotostimulacije ne bo? A ni dost, da sem brez pira....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.11.2008 21:21:26   
zarja1
DaisyEka a je Bruci tvoj...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......