Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:10:21
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 crvicek tudi jaz ti želim, da čimprej ugledaš plusek Zdaj pa res šibam Papa! Tiki hvala, saj veš da tudi zate navijam!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:11:28
|
|
|
|
ella.
|
prav luštno je danes!!! Edino naš brain stormer manjka...GIOTTIIIIIIIIIIII!!! Uršika, se beremo, šibi domov, "lubica" moja Tiki Taki in Tane Banane, no, a sta vidli, tut Črviček me je (delno" podprla...nč nervirat se
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:12:11
|
|
|
|
crvicek
|
Sonček, ti pa moraš prit še kaj k decembrčicam da upalimo kakšno debato. Ma ti si še na bolniški?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:13:08
|
|
|
|
sonček85
|
Baje Pušenjak in strah-ova jst sem dobila napotnico v maju oktobra pa že bi bila na vrsti
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:13:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Sonček, ti pa moraš prit še kaj k decembrčicam da upalimo kakšno debato. Ma ti si še na bolniški? jp in bom do konca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:21:15
|
|
|
|
pufi 2003
|
Punce v četrtek bo dan oziroma mora bit, ko bodo na testih sami . Uživajte do četrtka in malo pozabite na testek, če je to mogoče. Upam, da meni uspe pozabiti ampak že vem, da ne bo mogoče. LP
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:27:10
|
|
|
|
crvicek
|
Ja Ella, odklop, je najboljši recept. Jaz ravnokar potihem organiziram vikend v Berlinu za roj. an od mojega , ki je ravno okrog Miklavža, tako da upam, da nama bo romantično vzdušje obrodilo sadove.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:28:05
|
|
|
|
Bojana82
|
Dan punce........ali bo katera v petek delala testek, mene je kar malo strah, pa bi blo fino, če bi vedela da je še katera z mano ..... Ja pa čestitam obema, ki sta že , ta mesec......seveda pa držim pesti tudi za vse nas ostale ..........
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:36:45
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. prav luštno je danes!!! Edino naš brain stormer manjka...GIOTTIIIIIIIIIIII!!! Uršika, se beremo, šibi domov, "lubica" moja Tiki Taki in Tane Banane, no, a sta vidli, tut Črviček me je (delno" podprla...nč nervirat se ja ampak ji oprostiva, ker zdaj tako pridno dela, da bo potem v četrtek imela cajt za kafe. ok nič nervirat se to že gre, ampak, da ne bi vsak mesec mislu na to je pa nemogoče sorči, že s tem ko prežimo na O je pač tko, da je treba mislit...zdajle tole obdobje se pa strinjam, kajti kar smo nardil smo in kot pravi moj ko bo pač bo, ni druge.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:38:02
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82 Dan punce........ali bo katera v petek delala testek, mene je kar malo strah, pa bi blo fino, če bi vedela da je še katera z mano ..... Ja pa čestitam obema, ki sta že , ta mesec......seveda pa držim pesti tudi za vse nas ostale .......... a za v četrtek si pa še prezgodna, ker mislim, da so že 3 kandidatke? vseeno, me držimo in bomo držale pesti
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:40:26
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Ja Ella, odklop, je najboljši recept. Jaz ravnokar potihem organiziram vikend v Berlinu za roj. an od mojega , ki je ravno okrog Miklavža, tako da upam, da nama bo romantično vzdušje obrodilo sadove. Berlin, super eno izmed mojih najbolj kul mest v Evropi, super ideja tako boš imela vse, novo okolje, sprostitev, prednovoletno vzdušje, pa še Miklavža, ki bo bedel nad tabo, mislim, da je to pravi recept. pa seveda mene in še katero tvoje najbolj zveste navijačice.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:41:27
|
|
|
|
Bojana82
|
Ja v četrtek bo prekmalu, so pa že tri ja......uf, bom držala pesti, da jim uspe zagledati plusek ......
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:45:33
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Sonček, ti pa moraš prit še kaj k decembrčicam da upalimo kakšno debato. Ma ti si še na bolniški? jp in bom do konca sem pogledala tvoj buši...joj kako ge je že lepo videt sem se kar raznežila
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 15:45:41
|
|
|
|
Cari
|
Ja kolk se že dogaja v tem mesecu novembru Mene dodajte med navijačice, da ne kvarim %... Bosta pa ta in naslednji mesec nekaj posebnega, boste videle. Sedaj prihaja tak čaroben čas....in res držim pesti, da bo za vse skupaj čimbolj roza.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 16:06:50
|
|
|
|
ella.
|
Tane, sej si mislim, da je pridna za znort, ampak kar manjka klele s svojimi prebliski, bo pa v četrtek kej več povedala ;) Ane, Giottka? AMpak ta teden je res natrpan z lulanjem, prou dviga pričakovanje, tko da četrtek in petek, GO GO Girls Črviček, me vzameta sabo???? Bom kot gardedama, ampak taka z napako, da bosta lohk dojenčka naštrikala Zdaj pa še jaz šibnem malo domov, zeham k slon, papa, miške
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 17:06:18
|
|
|
|
karin82
|
Pozdravček vsem tukaj gor. Sem čisto, čisto nova tukaj pri vas. Danes sem vas čisto po naključju začela mal spremljat in že cel dan razmišljam ali naj se vam pridružim al bom kej zmotla tale srčkan interni krog, ki ga imate. Ker pa sem tudi jaz ena izmed mnogih, to vidim šele sedaj, ko sm začela prebirati tele vaše strani, prej sem mislila, da sem edina k imam " probleme", ko vsak mesec upam in upam, lulam pa čakam pa spet lulam, pa upam,..., pa nič Sedaj vidim da temu ni tako. No vglavnem zakaj ravno danes pišem, zato, ker tudi jaz komaj čakam da bo četrtek ko bo mesec naokoli in bom lahko spet lekarni mal prometa naredila :) No tkole mal treme mam k tole pišem sam mi je tok lepo prebirat vaše strani, da sem rekla da moram še jaz dodat svoj piskerček. Držim pesti za vse kle gor al kako že vi temu pravte :)))))
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 17:08:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bojana82,bom pa jaz v petek delala test z teboj,da en boš sama velja?In potem smo dva testa v četrtek in dva v petek.Upam,da me kaj prej ne preseneti. Sem si kupila lepe hlače in lepo jaknico za 1.1 novoletni ples,za silvestra pa že mam svečano. LP Mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 4.11.2008 17:09:59 >
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 17:44:40
|
|
|
|
Bojana82
|
Sulfinija, zlata si .........komaj čakam.........
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 17:48:38
|
|
|
|
kalypso
|
Karin82 dobrodošla
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 18:47:09
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Bojana82,bom pa jaz v petek delala test z teboj,da en boš sama velja?In potem smo dva testa v četrtek in dva v petek.Upam,da me kaj prej ne preseneti. Sem si kupila lepe hlače in lepo jaknico za 1.1 novoletni ples,za silvestra pa že mam svečano. LP Mojca Sulfinja, upam da si kupla oblekce iz elastena, ker takrat ti bo že tesno. Jaz te imam na sumu, da si ti . Navijam tudi za Bojano! Naj bo petek vajin dan!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 18:48:38
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin82 Pozdravček vsem tukaj gor. Sem čisto, čisto nova tukaj pri vas. Danes sem vas čisto po naključju začela mal spremljat in že cel dan razmišljam ali naj se vam pridružim al bom kej zmotla tale srčkan interni krog, ki ga imate. Ker pa sem tudi jaz ena izmed mnogih, to vidim šele sedaj, ko sm začela prebirati tele vaše strani, prej sem mislila, da sem edina k imam " probleme", ko vsak mesec upam in upam, lulam pa čakam pa spet lulam, pa upam,..., pa nič Sedaj vidim da temu ni tako. No vglavnem zakaj ravno danes pišem, zato, ker tudi jaz komaj čakam da bo četrtek ko bo mesec naokoli in bom lahko spet lekarni mal prometa naredila :) No tkole mal treme mam k tole pišem sam mi je tok lepo prebirat vaše strani, da sem rekla da moram še jaz dodat svoj piskerček. Držim pesti za vse kle gor al kako že vi temu pravte :))))) karin82 dobrodošla
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 18:50:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Crvicek,sploh nimam pojma zakaj mam tak filing da nama je ratalo.Grozna sem mene ful prsi bolijo pa non stop ullam.Eh punce kdaj naj delam test? LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 19:56:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Sonček, ti pa moraš prit še kaj k decembrčicam da upalimo kakšno debato. Ma ti si še na bolniški? jp in bom do konca sem pogledala tvoj buši...joj kako ge je že lepo videt sem se kar raznežila ja hvala saj tvoj bo tudi kmalu takšen ,boš videla NIKOLI NE OBUPAJ ,to je moje pravilo-ti ga posodim Karin:dobrodošla in mislim ,da te bodo punce z veseljem dale na seznam Sulfinija:lepo da si si kupila cotke ,samo le glej da se potem ne boš do 1.1 preveč zredila ,ker boš nosečka ,da ti bodo cote prav
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 20:12:39
|
|
|
|
miklarom
|
no jaz se selim k vam v november kljub temu, da moja še ni prišla in mi zamuja že dolgih 18. dni in je ni od nikoder, bo pa vse znano v četrtek popoldan ko grem k svojemu G. V Trbovlje na krvni test. z mojim že komaj čakava na rezultat kaj bo pokazal in upava na najboljše da se nama le pokaže ta magična
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 20:49:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce mene je pa začelo tak nenormalno zvijati tak,da se bo ponoči ziher prikazala moja v vsej svoji veličini ali pa tudi ne. Držite pesti jutri zjutraj grem na testiranje za alergije. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?