|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
3.11.2008 20:53:24   
pinkiponki
Naja, jst sm tudi iz Kranja...Blu iz kateraga konca pa si ti??

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.11.2008 20:58:43   
*alina*
Čestitke vsem za uspešno opravljen pregled user posted image user posted image user posted image . Vsem ostalim pa naj dnevi do prvega pregleda hitro minejo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.11.2008 21:12:34   
pinkiponki
tudi jaz čestitam vsem za dobro opravljene preglede...tistim, ki jih pa še čakate pa vso srečo. Sem pa gledala, kako imate nekatere pozno preglede, ena sem videla ima drugi pregled šele januarja, jaz ga imam 20.11. pa se mi zdi, da ga že 100 let čakam. itak smo vse nestrpne, pa hočmo čim večkrat videti svoje pikice....še malo pa jih bomo stiskale v naročkih - boste videle kako bo hitro minilo.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.11.2008 21:33:08   
miškamaška08
Ojla! Tudi jaz sem imela danes prvi pregled. UZ jezgledal nekako takole: No, gospa, kaj vidite. Buljim v ekran, se mi nekaj zdi, pa si nočem verjet in rečem, da pač ne vem. In G nadaljuje: no, levi je velik 1,7 cm, ja desni pa tud user posted image . Kot kaže bomo imeli dvojajčne dvojčke. Seveda, če se oba obdržita. Imam naslednji pregled že čez tri tedne - 24. 11.. Sem čist v šoku, ker tega res nisem pričakovala (se mi je pa danes ponoči to sanjalo in skor po istem scenariju kot je bil potem v ordinaciji). Če želim grem lahko takoj na bolniško, ampak zaenkrat še ne bi šla.

Imejte se lepo. Ko se šok malo poleže, se pa spet kaj javim.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.11.2008 21:39:38   
majana79
U, tole je pa res presenečenje. :) Držim pesti za oba user posted image

Pri nas v družini (po mamini strani) imamo dvojčke, pa sem že razmišljala koliko kolen to preskoči. user posted image

(odgovor članu miškamaška08)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.11.2008 7:15:36   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: miškamaška08

Ojla! Tudi jaz sem imela danes prvi pregled. UZ jezgledal nekako takole: No, gospa, kaj vidite. Buljim v ekran, se mi nekaj zdi, pa si nočem verjet in rečem, da pač ne vem. In G nadaljuje: no, levi je velik 1,7 cm, ja desni pa tud user posted image . Kot kaže bomo imeli dvojajčne dvojčke. Seveda, če se oba obdržita. Imam naslednji pregled že čez tri tedne - 24. 11.. Sem čist v šoku, ker tega res nisem pričakovala (se mi je pa danes ponoči to sanjalo in skor po istem scenariju kot je bil potem v ordinaciji). Če želim grem lahko takoj na bolniško, ampak zaenkrat še ne bi šla.

Ja čestitam!!!

Ojej, sploh ne smem pomislit, da meni to reče... po moje bi me kr kap user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.11.2008 7:44:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Danes ima ena vaša junijka 2009 rojstni dan. 
Vse najboljše za rojstni dan. Naj sonček današnji dan nariše samo zate
 Upam, da bo vam povedala user posted image

Se pridružujem čestitkam skrivnostni junijki 09, pa oprosti za enodnevno zamudo......

Da bi dete pridno raslo in da bi bila oba zdrava. user posted image

Pa čim manj user posted image tegob.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.11.2008 7:51:13   
Mala_princeska

Kot kaže bomo imeli dvojajčne dvojčke.

user posted image user posted image user posted image Dvojna sreča. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pestke, da se oba srčka obdržita.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.11.2008 7:57:29   
Mala_princeska
Jaz pa odštevam dneve do 1.pregleda 10.11. , torej čez slab teden.

user posted image za vse, ki ste že videle vaše pikice in vaše srčke in držim pestke za vse, ki imate danes pregled. user posted image user posted image user posted image

Moj RR koledarček mi kaže 9. tednov, torej prvi pregled v 10. oz. v začetku 11.tedna. Na NS se še nisem naročala, ker čakam napotke ginekologinje. Saj če sem prav razumela NS opravijo do 14. tedna, tko da ne bo prepozno.

Se pa kar čudno počutim......občasna neješčnost, slabost, napadi sladoleda user posted image .

Mislim, da je ena pisala, da ji ne paše pizza - verjetno zaradi začimb.....Sem tudi jaz že v tej user posted image bruhala zaradi pizze.

Sem pa bolj brez energije. Učit se mi ne da, ker še študiram ob službi. user posted image pa se moram kar prisiliti.....

Objemček za vse......
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.11.2008 8:33:33   
*blu*
Miškamaška08, čestitke za user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil *blu* -- 4.11.2008 8:34:27 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.11.2008 8:41:48   
banči06
Pozdravljene, junijke 2009!

Se pridružujem vašemu klubu. V petek je tudi meni test pokazal user posted image .user posted image
Po datumu zadnje menstruacije, naj bi imela rok 29.6. Sem pa že zmenjena za prvi pregled pri ginekologinji v sredo.

Bi me lahko katera, ki je bolj vešča tega, vpisala na seznam junijk 2009? Hvala.

Je pa to moja druga nosečnost, enega sončka imamo že doma.
lp
Banči

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.11.2008 8:47:51   
Anonimen
Pozdravljene!

Neža 7 in Mala_princaska HVALA za čestitke. user posted image  Včeraj nisem imela nič časa, da bi šla na RR. user posted image  danes sem si pa vzela 5 minut.

Moram pa povedat, da sem včeraj klicala G. za pregled in ga imam danes. Upam, da bo vse v redu. Me je sicer malo starh, da nebi kaj bilo narobe. Sej boli me nič ne, da bi krvavela tud ne, edino pojavi se mi ogromno sluzi, ki pa je bila včeraj spet (samo enkrat) rumena z odtenkom bledo roze... ne znam povedat kakšne barve je to user posted image . Upam samo, da je vse ok. Se javim ko pridem s pregleda.

Imejte se lepo.

Čaw

(odgovor članu banči06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.11.2008 8:58:32   
Janci F
Držim pesti zate Gantar in sem prepričana, da bo vse ok.

Ali ima kakšna v družini sladkorne bolnike?
Jaz nikakor ne morem priti do moje G, da bi me poslala naprej na preglede?

LP,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.11.2008 9:00:07   
Anonimen
fino , da bomo imeli tudi user posted image user posted image  pri junijkahuser posted image user posted image
jaz bi tudi, ampak pri nas to ni v družini, tak,da bi bil res čudež, če bi se kdaj to zgodilouser posted image .
no moje slabosti so se vrnile v vsej svoji velikosti. sem včeraj 2x bruhala, pa danes mi je nenormalno slabo.
no danes sem prestopila v 11t tako, da upam da še kak teden pa slabosti minejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.11.2008 9:03:08   
Anonimen
Banči06 dobrodošla in čestitam za user posted image !

gantar za tebe pa držimo danes pesti, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.11.2008 9:17:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Mah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Napišem cel spis pol pa  We arw sorry...

Ne da se mi še enkrat

*Blu* bova lahko kofetkale user posted image  user posted image  user posted image
samo klikni  desno tipko na miški pritisni nazaj  in kopiraj pa lahko potem samo prekopiraš v novo okence ,ki ga odpreš za novo pisanje.

Sonček85 sem vedla da je ena fora sam takrat mi itak ni padlo na pamet. Hvala  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ni za kaj rade volje pomagam ,če le lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.11.2008 9:18:33   
princ_princeska
Kot kaže bomo imeli dvojajčne dvojčke.

ja čestitke in držimo pesti za oba srčkauser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.11.2008 9:19:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pozdravljene!

Neža 7 in Mala_princaska HVALA za čestitke. user posted image  Včeraj nisem imela nič časa, da bi šla na RR. user posted image  danes sem si pa vzela 5 minut.

Moram pa povedat, da sem včeraj klicala G. za pregled in ga imam danes. Upam, da bo vse v redu. Me je sicer malo starh, da nebi kaj bilo narobe. Sej boli me nič ne, da bi krvavela tud ne, edino pojavi se mi ogromno sluzi, ki pa je bila včeraj spet (samo enkrat) rumena z odtenkom bledo roze... ne znam povedat kakšne barve je to user posted image . Upam samo, da je vse ok. Se javim ko pridem s pregleda.

Imejte se lepo.

Čaw
lahko da imaš samo vnetje kot sem ga imela jaz 1 teden nazaj in da ti bo dala za 3 dni canesten in se bosta oba z dragim mazala ,no ti boš lahko uporabila svečke.Sedaj je meni dobro  in nimam več izcedka.Je pa baje to čisto normalno da nosečnica faše kako vnetje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.11.2008 9:22:30   
princ_princeska
No js sem pa ugotovila pri sebi, da dopoldan pod nobenim pogojem ne smem jesti in piti kaj mlečnega, ker potem mi je čez cel dan slabo....popoldan pa prav pazim in če ne druga zaradi mojega malega srčeka se potrudim in pojem kak jogurt ali pa kakšno šalčko mleka in potem čakam, če mi bi bilo slabo pojem malo kruha...pa kljub mojim ugotovitvam upam, da bo ta slabost kmalu minila...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.11.2008 9:44:30   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

No js sem pa ugotovila pri sebi, da dopoldan pod nobenim pogojem ne smem jesti in piti kaj mlečnega, ker potem mi je čez cel dan slabo....popoldan pa prav pazim in če ne druga zaradi mojega malega srčeka se potrudim in pojem kak jogurt ali pa kakšno šalčko mleka in potem čakam, če mi bi bilo slabo pojem malo kruha...pa kljub mojim ugotovitvam upam, da bo ta slabost kmalu minila...user posted image

Tudi jaz sem nehala piti mleko in vse mlečne izdelke, ker mi je po njih noro slabo.
Moram priznati, da se ne spomnim več enega dneva brez slabosti - pa sem šele v 10. tednu.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.11.2008 10:16:00   
*alina*
Miškamaška08 čestitke user posted image user posted image user posted image

Banči06 dobrodošla!

Janci F si že prejela belly belt?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.11.2008 10:16:11   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: banči06

Pozdravljene, junijke 2009!

Se pridružujem vašemu klubu. V petek je tudi meni test pokazal user posted image .user posted image
Po datumu zadnje menstruacije, naj bi imela rok 29.6. Sem pa že zmenjena za prvi pregled pri ginekologinji v sredo.

Bi me lahko katera, ki je bolj vešča tega, vpisala na seznam junijk 2009? Hvala.

Je pa to moja druga nosečnost, enega sončka imamo že doma.
lp
Banči

ja čestitke in dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu banči06)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.11.2008 10:19:13   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?
user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?
user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11               ?
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.
user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.
user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image anonimna user posted image               (?user posted image , user posted image ?)          16.10.               ?
user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.  

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                   (3user posted image user posted image  2 )
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.
user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  

user posted image anonimna5                    (? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)    

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

user posted image  Zoga08                           (1user posted image ,  user posted image  0)            7.11

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 62

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.11.2008 11:10:58   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Janci F si že prejela belly belt?

Sem dobila vendar ga še nisem probala, ker sem prej kupila nosečniške hlače in sem sedaj izredno zadovoljna z njimi.
Edino kar me je malo zmotilo pri belly belt je to, da je navadno blago in me ne malo strah, da bo ven lezel.
Čimprej ga moram probat.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.11.2008 11:42:14   
nenah83
Jaz se lahko pohvalim da sicer nimam in niti nisem imela nobenih slabosti, nobenega izcedka...nič od nič user posted image , razen tega da spim zelo slabo user posted image ...ob 5h zjutrat sem že kot sova in nikakor ne morem zaspat nazaj...se obračam in obračam

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?