|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 17:33:35
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, za suho kožo smo mi pri P dobili hladilno mazilo, ki nam ga skup zmešajo v lekarni. In jo s tem po kopanju namažem. Tudi za Nejca uporabljam tako mazilo že dolgo, ker ima tudi ful suho kožo. Glede krsta, pri nas je po maši avtomatsko. Je pa rekel, da lahko že prej pridemo k maši in potem kar nadaljujemo s krstom. Pa smo se izgovorili, da bomo raje potem prišli, ker imamo večjega otroka, da ne bo zgage delal. Pa še dobro, ker niti 20 min krsta ni preživel na miru, ga je babica lovila okoli. Glede zaščite, da vama ni ratalo 5 let, je morda pa bila kriva psiha zaradi take žalostne izkušnje. Kaj misliš? HD, take nohte z gelom sem imela na svoji poroki. Pa potem nikoli več. Nikoli si nisem časa vzela. Zdaj pa bi jih imela spet. Samo jaz bi rada, da mi katera pride to na dom naredit, ker jaz sem komot. Lunica, kakšno zaščito pa imaš ti? Lunica, zadnjič je bil mož na stand-up komediji od Tadeja Toša in veš,kaj je on izjavil: Če bi bilo rojevati težko, bi to delali moški! Butl! Mojcek, jaz nisem nič dala na pikico po cepljenju, pa ni bilo nič trdo in otečeno. Auroraa, mi nimamo več nobene kontrole kolkov, smo imeli od odhodu iz P in sedaj pri 3,5m. Tims, tebi pa res ni lahko. Hja, jaz bi jo sicer nadrla. Če mi obljubi, da bo otroke počuvala, pa jih potem ne, bi ji povedala svoje. Ker če prevzame odgovornost, potem naj ne pusti ubogega otroka jokat in enega s posračkano ritko. Če pa bi mi že na začetku rekla, da jih ne bo čuvala, pa ok. Se ne bi ukvarjala z njo, moža pa bi prosila, če sam skoči v trgovino. Boga si, res. Kdaj se selite??? Upam, da jutri. Jaz pa sem obljubo držala in sem se danes naročila pri g. na poporodni pregled. Imam ga 4.12. Pa danes mi je mož kupil prenosni računalnik!!! Komaj čakam, da ga prinese domov!
|
|
|