Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 14:53:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi oj, klepetulje, a ste opazile, da nas Damjan Murko preganja po RR... mater nočno mora... kaj pa dela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 14:56:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:09:47
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi oj, klepetulje, a ste opazile, da nas Damjan Murko preganja po RR... mater nočno mora... kaj pa dela reklamo ma za svojo akademijo.. a to res, al kaj???? jst sem misla da je to kr tko neki bljak
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:12:45
|
|
|
|
netki
|
joj punce oktobrke so že tuki kam ta čas leti vse čveke imajo naslov po npr.: majski hroščki, junijski princi in princese........me smo pa kr julijske čveke... kaj če bi dale naslov julijski čvekci?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 15:24:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:27:17
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Mene pa zanima če ima katera izkušnje s pralno-sušilnim strojem? Tko da je vse v enem. Imam namreč bol malo prostora v kopalnici pa sem študirala če bi kar takšnega kupila... Moja sestra ga ima ... najbrž je praktično, ampak ful traja, preden opere in še posuši, meni bi se že utrgalo vmes Kaj a dlje traja kot če opereš v stroju in potem preložiš v sušilca in počakaš da posuši?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 15:33:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:33:18
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky30 in soncica čestitke za nagrado! mimgrede, a je ktera od vas živa? ker živa je pa avto dobila Iiiiiiiiiiii, hvala, so me ravno obvestili!!!!!!!!!!! Saj ne morem verjet!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:35:29
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30: meni so dostavljeno poslali že naslednji dan, so me rpesenetili, tako da sem potem gotovino po vseh kotih iskala Sproti preverjam na Moj račun BC in še vedno piše, da sem oddala naročilo, kar v njihovi obrazložitvi pomeni, da ga še nihče ni pregledal. Upam, da dobim še letos.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:36:28
|
|
|
|
glugluglu
|
Dzanika, moji starši imajo tak stroj in so zadovoljni, gledat pa moraš, da sta pranje in sušenje na enakih kilah, pri enih strojih moraš pred sušenjem pol robe ven vzeti. Majuska, mi bomo kmalu šli v taveliko banjo, samo še čakam, da se spravim iti kupit fliperja, sej bi po netu naročila, ampak imam bone, kar pa je treba iti tja zapravit, tole z Damjanom Murkom sem pa mislila najprej, da je šala, ....groza! Blacky30, Soncica, čestitam!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:36:49
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky30 in soncica čestitke za nagrado! mimgrede, a je ktera od vas živa? ker živa je pa avto dobila a nam zaupaš kaj si dobila Iiiiiiiiiiii, hvala, so me ravno obvestili!!!!!!!!!!! Saj ne morem verjet!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:40:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Baby center ima danes v e-trgovini akcijo avtosedeža Nania od 0 do 18 kg. Barva je sicer bljak, ampak sem ga kar naročila, saj je v tem Staš čisto sključen, pa še 3 kg ima fore. Klinc, denar je res denar, ampak ne za vsako ceno. A ne??? Katerega si kupila? Se da naslonjalo premikat? Lahko prosim kakšen link/sliko? Sem ga naročila, potem pa ugotovila, da se ne da montirati tako, da bi gledal v nasprotni smeri vožnje in so bile po tel prodajalke tako prijazne, da sem naročilo lahko preklicala. Pa še svetovale so mi, za njih. Pri njih bom pa še naročala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:43:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Mene pa zanima če ima katera izkušnje s pralno-sušilnim strojem? Tko da je vse v enem. Imam namreč bol malo prostora v kopalnici pa sem študirala če bi kar takšnega kupila... Kaj pa če poskusiš dati enega nad drugega? Baje ni dobro imeti oboje skupaj, ne vem. Tako sem slišala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:46:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky30 in soncica čestitke za nagrado! mimgrede, a je ktera od vas živa? ker živa je pa avto dobila a nam zaupaš kaj si dobila Iiiiiiiiiiii, hvala, so me ravno obvestili!!!!!!!!!!! Saj ne morem verjet!!!! Porkaduš, a se zezate ali ste res kaj dobile? Če ste, bravo, če me pa zezate - gorje vam. Kje pa lahko to vidim???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:47:38
|
|
|
|
dzanika
|
neboglasnica ne gre eden na drugega ker sem v mansardi...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:54:22
|
|
|
|
glugluglu
|
meni so julijske čveke čisto ok, taprav naziv za nas
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 15:59:31
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30: meni so dostavljeno poslali že naslednji dan, so me rpesenetili, tako da sem potem gotovino po vseh kotih iskala Sproti preverjam na Moj račun BC in še vedno piše, da sem oddala naročilo, kar v njihovi obrazložitvi pomeni, da ga še nihče ni pregledal. Upam, da dobim še letos. hmmm... jaz sem morala za naročeno poklicat, da so mi poslali, ker sem čakala 5 ali 6 delovnih dni kolikor imajo napisano, da potrebujejo, da pošljejo in ugotovila, da sploh še noben ni pogledal mojega naročila... no, potem sem naročeno dobila takoj drug dan... meni so pošiljali iz BC-ja Ljubljana Rudnik, kjer je pa že trgovina bolj v malori kaj šele ostalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 16:10:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 16:16:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 16:30:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 16:36:56
|
|
|
|
Inigo
|
zimska - ja ja, prejela! hvala!!! kaj pa ti, so ti že nakazali dinarčke? sm nakazala prek klika. avtosedež nania - NEEEE! in še enkrat NE! katastrofalen sedež. sploh se ne vsede na sedež! in kr u luftu stoji. smo ga dobili za darilo, in piše da SE LAHKO PRIPNE V NASPROTNI SMERI VOŽNJE - še narisano je, ampak se ne vsede lepo v avto. niti v pravi smeri! polomija... in tko sva z atijem šla po nov sedež. zapravila sicer 200€ ampak se lepo usede in pripne v avtu. mislim, da je cena tudi mali pokazatelj... tko Brin ni več v obratni smeri pripet, ampak v pravi smeri, lepo leži notri (isto kot v lupinici - bom poiskala kako fotko) in je varen kljub temu, da še nima 9kg. pa še prometno smo meli... in je ok! metuljček - mi mamo krst 28.decembra in je župinik reku striktno po maši pa meni tko paše... tko ne bo dolgo trajalo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 16:41:57
|
|
|
|
Inigo
|
pa ne me narobe razumet.... ne delam nobene anti-reklame, sam svojo izkušnjo sem povedala. in pač ni najbolj pozitivna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 16:43:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 16:53:11
|
|
|
|
Inigo
|
o bogica! te jezi tole... pa kak se ti to zgodi? te je spet brcnil?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 16:53:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?