|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
4.11.2008 10:07:30   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ej pupe...

Že dva dni se napravljam, d vas prašam...user posted image

Ma a kera ve, kaka je razlika, d si utropizd.eraj tlačimo spodi al pa d ga jemo
? Kr js sm načeloma ugotovila, d itak ni mel nekih učinkov name ob uživanju odzgori, zej ko sm si ga pa uturila ospodi, mi pa vn leti....

Zakaj se ga kr naprej ne pije?

Hvala za odgovorčke.user posted image

Netkica, lahko ti povem za Prometrium - mogoče je podobno, glede na to da gre tudi tu za naravni progesteron. No, pri oralnem jemanju so stranski učinki znatni: od slabosti, omedlevanja, kronične utrujenosti, bruhanja.... Poglej si tole, mogoče boš našla kaj uporabnega http://www.askapatient.com/viewrating.asp?drug=19781&name=prometrium. Pri vaginalnem je stranskih učinkov znatno manj.... je pa sitno, se strinjam.

Sicer pa se nič ne sekiraj, če se ti zdi, da se ti ne absorbira.... Izkoristek je vaginalno znatno višji kot pa pri oralnem, tako da ni problema, če imaš občutek, da ti ga nekaj uide.... Sej je kar logično: pri celotnem metabolizmu lahko računaš, da je tisti odstotek, ki ga dejansko dobiš, manjši kot originalna suma učinkovin. Ampak če ti je res zoprno vaginalno, pa če še nimaš nobenih stranskih učinkov pri oralnem, je pa to tud ok.

Ampak za ziherhajt ti kar vprašaj svojega G.

Cmok cmokuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.11.2008 10:08:07   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ej pupe...

? Kr js sm načeloma ugotovila, d itak ni mel nekih učinkov name ob uživanju odzgori, zej ko sm si ga pa uturila ospodi, mi pa vn leti....

Ja če ga piješ oralno gre to čez želodec in potem, ko se razgradi pošljejo posredniki  svoje učinke v živčevje pa tja kamor mora it. Če si ga vstavljaš pa vaginalno gre pa to direktno v maternico brez posrednikov in je učinek toliko hitrejši in večji.

Logično, ne?user posted image

user posted image user posted image Ja ma pol bi si mogle pupe tut kontracepcijo turit, bi blo bulš!user posted image user posted image

Se hecam!!!user posted image user posted image user posted image

Očitno še ne delajo take kontracepcijske k bi ble vaginalno bolj učinkovite kot oralno, ali pač, o kontracepcijskih sem bolj slaba jih nikoli nisem jemala pa skoraj nič ne vem o tem, lahko pa pametujem, tko tja v 3 dni, to mi pa greuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.11.2008 10:18:26   
ledenka

Ej pupe...

Ja če ga piješ oralno gre to čez želodec in potem, ko se razgradi pošljejo posredniki  svoje učinke v živčevje pa tja kamor mora it. Če si ga vstavljaš pa vaginalno gre pa to direktno v maternico brez posrednikov in je učinek toliko hitrejši in večji.

Logično, ne?user posted image

user posted image user posted image Ja ma pol bi si mogle pupe tut kontracepcijo turit, bi blo bulš!user posted image user posted image

Se hecam!!!user posted image user posted image user posted image

Očitno še ne delajo take kontracepcijske k bi ble vaginalno bolj učinkovite kot oralno, ali pač, o kontracepcijskih sem bolj slaba jih nikoli nisem jemala pa skoraj nič ne vem o tem, lahko pa pametujem, tko tja v 3 dni, to mi pa greuser posted image user posted image user posted image

pravzaprav maš zaj po novem en obroček, ki se mu reče mislim da NuvaRing user posted image  imaš ga v nožnici tri tedne, potem ga daš ven in maš M, pol pa jovo na novo. nekak spušča hormone al kaj, nisem se preveč poglabljala v to user posted image  pa se bo treba, čez dobre pol leta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.11.2008 10:26:15   
mami 26
no punce zame so se spet končale sanje danes je pa kar preveč podobno tečki rdečki tako da iz mojih izcedkov je nastalauser posted image !! zdaj se grem pa tolažit in user posted image ker sem ZEEELO žalostna
seveda pa navijam za vse vas -nas!!!!
sej vem par dni rabim da se spet poberem pol pa bo -glavo pokonci!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.11.2008 10:27:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pravzaprav maš zaj po novem en obroček, ki se mu reče mislim da NuvaRing user posted image  imaš ga v nožnici tri tedne, potem ga daš ven in maš M, pol pa jovo na novo. nekak spušča hormone al kaj, nisem se preveč poglabljala v to user posted image  pa se bo treba, čez dobre pol leta user posted image  
Ah čez pol leta pa še ne, sej po porodu tud traja da tečka pride, sploh če dalj časa dojiš, vsaj mislim si da je tako. user posted image
Mi naumo pa nč pazil, bomo probal naravno, da vidmo če bo po porodu kaj drugače s hormoni. Ampak o tem ko bo čas za to, jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.11.2008 10:31:13   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

no punce zame so se spet končale sanje danes je pa kar preveč podobno tečki rdečki tako da iz mojih izcedkov je nastalauser posted image !! zdaj se grem pa tolažit in user posted image ker sem ZEEELO žalostna

Mamibami, a si ne bi mogoče dala še kakšnega dneva, pa potem v jok pa na drevo???? Sikiraš se loh tud jutri! Če greješ svoje pikice, rabiš ano goro pozitivne energije. Bi te mogoče potolažu en štrudlčekuser posted image ?

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 631
4.11.2008 10:31:33   
Shuka

žal mi je, da se je tako končalo user posted image

Morda nasvet. Resda nas vsak neuspešen postopek dotolče, a ker ne moremo ničesar spremeniti je bolje kar takoj gledati v prihodnost in razmišljati o novih podvigih. Prej ko se pobereš lažje je zate, za tvojo psiho, tvoje telo in tvoje bližnje.
Kar nas ne ubije nas krepi!

Vzami si čas zase.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 632
4.11.2008 10:39:02   
mami 26
mmmmmmmmm štrudelček ja!!!
ja vem za vsakim dežjem posije sonce to mi je jasno
ni mi pa jasno toliko matranja za prazen nič tega nikoli nebom razumela
tok sem bla prepričana da zdaj pa bo pa še razultati so bili najboljši do zdaj pa nič-pa zakaj??????

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
4.11.2008 10:42:32   
Shuka

mmmmmmmmm štrudelček ja!!!
ja vem za vsakim dežjem posije sonce to mi je jasno
ni mi pa jasno toliko matranja za prazen nič tega nikoli nebom razumela
tok sem bla prepričana da zdaj pa bo pa še razultati so bili najboljši do zdaj pa nič-pa zakaj??????

Bolj se trudiš razumeti mati naravo in naše telo, manj ti je lahko jasno, zato se s tem nikar ne ukvarjaj, ker je to Sizifovo delo.

Če bi znanstveniki vse vedeli in razumeli, bi tudi me ne morale prestajati neuspešne postopke, zato ti žal nihče ne more dati odgovora, ker ga enostavno še ni. Žal.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.11.2008 10:42:52   
jazzz27

žal mi je...potolaži se...zjokaj, potem pa v nove boje! user posted image user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.11.2008 10:53:40   
sonček85

kar zjokaj se punca ,samo ne se ji pa pustiti.evo samo zateuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 636
4.11.2008 11:04:12   
lana08
mami26 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 637
4.11.2008 11:29:39   
zarja1
Mami 26.......ni besed.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.11.2008 11:31:51   
zarja1
Shuki a je kdo omenjal štrudl????user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 639
4.11.2008 11:35:22   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki a je kdo omenjal štrudl????user posted image user posted image user posted image
Nisem hotla reagirat na tisto izjavo, ker bi se spet začela slint user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.11.2008 11:36:28   
sonček33
Ojla
a kje sijem dons?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
4.11.2008 11:39:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla
a kje sijem dons?

Pri nas ti oblaki onemogočajo dostop, ampak sej si lahko malce odpočiješ od včerajšnjega dne.user posted image
Siješ pa v naših srčkih user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 4.11.2008 11:40:01 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.11.2008 11:42:04   
sonček33
O, šuki, kako lepo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.11.2008 11:51:27   
Shuka

O, šuki, kako lepo.
Mene zmer pogreje sonček k ga maš v avatarčku, pa če zuni prekle padajouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.11.2008 11:57:21   
sonček85
user posted image

O, šuki, kako lepo.
Mene zmer pogreje sonček k ga maš v avatarčku, pa če zuni prekle padajouser posted image user posted image

user posted image res je še posebaj ker si nosečkauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
4.11.2008 11:59:27   
sonček33
sonček in šukiuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.11.2008 12:02:17   
Shuka
sonček2 a ti si pa kar zvezdicauser posted image namesto sončka, mogoče če bi bla nazaj sonček bi morda oblake razklaliuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.11.2008 12:21:32   
sonček85

sonček2 a ti si pa kar zvezdicauser posted image namesto sončka, mogoče če bi bla nazaj sonček bi morda oblake razklaliuser posted image
saj sem rumene barve in še smejim se tako da jst vabim sonček na plano ,samo dans glih kaj ne kaže na touser posted image ,no pa samo da v naših srčkih sije,pa naj bo to user posted image ,user posted image ,user posted image samo da je .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.11.2008 12:23:41   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

saj sem rumene barve in še smejim se tako da jst vabim sonček na plano ,samo dans glih kaj ne kaže na touser posted image ,no pa samo da v naših srčkih sije,pa naj bo to user posted image ,user posted image ,user posted image samo da je .

Ma ja sam da nas grejeta sončkiceuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.11.2008 12:24:43   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

KruceFiks midva sva skoz, ko sem bla na klomifenu....je blo prav fajn, sam ratalo ni in ni....

Reškota ni na spregled, pa sem Merlota povprašal....
Je pogledal izvide od laparoskopije in njegovo mnenje je da ga sekava v prazno....
Bo v ćetrtek on kakšno reku na moj raćun z Atejem.
Hja mogoće pa ratauser posted image
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......