|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
4.11.2008 8:39:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
zarja, a vidva sta se poročila 7.7.? A mogoče 7.7.2007? Moje dva prijatelja sta se poročila 7.7.2007 ob 7h zvečer.user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sred travnika...

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.11.2008 8:40:32   
dajamaja
Kruce, lepega psa maš. Kok se mu dlaka sveti. Pa poza je prava. Glede dnevnov - 11, 13 in 15 dan naj bi bila ključna (iz ene knjige, ne iz lastnih izkušenj user posted image ).  

Joj kolk vas trepeta v vrsti .... navijam res za vse po vrsti!

Gretka, midva s podnajemnikom sva super. Nekaj je začel na hrani delat, ga komaj dohajam krmit  user posted image . Ti se pa le spat odvleč, da boš pol še kaj od dneva imela (ko bo upam sonček). 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.11.2008 8:44:49   
Bumo
O,Shadow, sem te malo pogrešala med prazniki.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.11.2008 8:50:32   
sonček85
dobro jutro !

Naj danes padajo same dobre novičke ,dajmo današnje akterke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image 'user posted image user posted image 'user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.11.2008 8:50:40   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Netka, sem radovedna - tebi je risanje profesija al hoby?

Dajči, radovednost je lepa čednost!
Tole risanje (aranžmaji albumov) je profesija, ampak ko pokasiram vidm d delam bl za hobi!!user posted image

user posted image user posted image Miš, maš prav...vsaj za kruh in pasje brikete. Sej vaša mrcina poje za enga medveda, ane?user posted image user posted image

Grethy, prav gotovo bo unikat brez primere! Pa lahko noč!user posted image

WP, kar korajžno na sprehod, js sm lihkar nazaj, so me moji user posted image user posted image peljali.user posted image

Larči, upam da kaj več počivaš!! Se bolj malo javljaš, zato te mam na sumu, da garaš!!user posted image user posted image

O, Lučka, srečka...tudi js delam na tem, d bom delala s takimi sončki kukr ti. Sm se lihkar vpisala v prekvalifikacijo!! JUUUUPIII, kumi čakam!!user posted image user posted image user posted image

Oooo, kajši, sm prow vesela zate!user posted image user posted image

Bravo Sapi, hitro napreduješ!! Sej me boš še ujela!!user posted image user posted image

Peeeejmo delat, d bo za pasje brikete, semena pa čričke za celo mojo farmo domačih ljubljenčkov!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 4.11.2008 8:52:54 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.11.2008 9:03:59   
biba007
Dobrojutro, pupike moje. Kako ste kaj? Evo enga user posted image , da vas najprej mal podkupim user posted image .

Mam namreč eno vprašanjce: Dons sm šla lulat na palčko, pa je bla spet samo ena črtica. Sej ne, da bi bla grozn razočarana, ampak sem se pa v tem zadnjem letu že kr naveličala. Zmeri istouser posted image . Moj se sicer dela močnega (sm mu zlooo hvaležna, ker bi drugač oba vsakič znova sesula), pa mi je razložu, da sm mogoče naveličana, ker zmeri lulam sam na palčko. Pa je imel preblisk, da bi blo gotovo bolj pestro, če bi mi namesto plčke zrihtou kakšnega medvedka, al pa mašnco, hihi. Sm bla takoj bolš volje.

Evo, zdej pa vprašanje. Kdaj lahko pričakujemuser posted image ? Danes je 29. dan cikla, sem pa na Prometriumu in Klomifenu. A to deluje tko kot pri Dabrostonu? Tam sem vedno začela krvavet 4. dan.... Če ne bouser posted image , kdaj naj grem delat naslednji testek? A mi lahko prosim svetujete? Pleaaaaaaaaase.....

Lupča vsem pupikam in soborcema user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.11.2008 9:06:57   
zarja1
Dobro jutro srčice........

teta Grethy a ne spiš več?????

Mismis fajn za pingvinčke!!!!!! Jaz bom mogoče malo pred tabo.

Shuki moj kako kaj spidermanka? Jaz sem ziher, da bo pupek.

Larči lubek hura za nogice!!!!!! Poljubčke pikecema.

Gigi počivaš? Ajska malo več se le javi......pa Abra štrajka.....no saj Pija in DaisyE sta tud tu nekje....user posted image

Sonček 33 kje si dans....tu je tako slabo vreme....

Mišek73 helov.....moja borka!!!!!user posted image

KruceFiks midva sva skoz, ko sem bla na klomifenu....je blo prav fajn, sam ratalo ni in ni....

Želvica99 a otročki ubogajo? Te fejst utrujajo?

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.11.2008 9:08:01   
Shuka
biba - Prometrium tečke ne ustavlja, če ma za prti bo prišla, če čez 3 dni ne bo, še enkrat ponovi test in tako naprej dokler ne pride, nimaš kaj izgubiti, ti pa verjamem in vem kako je to ko si naveličan tistih minusov ali ne videnja druge črtice. Ampak pogumno naprej, enkrat vaju bo presenetila.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.11.2008 9:09:54   
zarja1
Biba 007 hudo mi je za vaju.user posted image  HB za naše dobre možeke.....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.11.2008 9:11:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki moj kako kaj spidermanka? Jaz sem ziher, da bo pupek.

Včeraj si je mami privoščila kavico po polletnem premoru, morm priznat, da mi ni pasala ker me je potem bolela glava tko da mam izgovor, da je več ne pijem, sicer pa nisem ravno ljubiteljica kave, bolj kako mleko s plunkom kave k se ne čuti in spidermanki to ni blo všeč, sicer ne vem kako je to nanjo vplivalo ampak se mi zdi, da jo je uspavalo, ker se mi do danes zjutraj ni nič javilauser posted image .

A ti praviš, da bo pupa, tko kot moja mami tudi pravi da bo pupa in moj bi rad videl da je pupa, ampak v četrtek bo dan resnice, če se seveda spet ne bova usrala pri tem vprašanju user posted image user posted image user posted image

Kako si ti modrooka lepotička moja, pa naj ti ne bo nerodno če je pa vse res.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.11.2008 9:18:25   
zarja1
Shuki a ti si bolj za fantička? Pa saj je vseen. Jaz vem, da ne bi zdržala da ne bi vprašala kaj nosim pod srcem. Vsem, ki to zdržite VSAKA ČAST.
Kavica itak, da ji ne paše......mani se je zdaj čist zagnusla.....ne morem verjet, sploh mi ne paše več.
Jaz sem ok, čakam na user posted image , pol pa user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.11.2008 9:20:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Kako si ti modrooka lepotička moja, pa naj ti ne bo nerodno če je pa vse res.user posted image

pa daj bom spet zafarbala....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
4.11.2008 9:30:36   
biba007

biba - Prometrium tečke ne ustavlja, če ma za prti bo prišla, če čez 3 dni ne bo, še enkrat ponovi test in tako naprej dokler ne pride, nimaš kaj izgubiti, ti pa verjamem in vem kako je to ko si naveličan tistih minusov ali ne videnja druge črtice. Ampak pogumno naprej, enkrat vaju bo presenetila.

Jah, nič, bomo pa spet poskusli 6.11, če ne bo drugač.... Šuki, maš prav, ni vrag, da enkrat ne bo user posted image user posted image . Ampak mam pa tako porabo CBjčkov..... Sem vidla, da jih v ZDA prodajajo v enih takihle XXL družinskih pakungah. Se mi je takrat zdel tkoooo hecn - kot bi kupoval špagete za fasngouser posted image . No zdej bi mi pa prou pršli..... A mogoče veste, če imajo pri nas tud mogoče kej takega?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.11.2008 9:32:13   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN ZA SREČO user posted image user posted image user posted image user posted image PO MOJE JO LAHKO PRIČAKUJEŠ S KAKO 4 dnevnbo zamudo ,saj včasih po teh tablekah rada zamuja ,si vzame čas ,nesramnicauser posted image
Smo pa me tukaj in ti pošiljamo tudi me enga lepga user posted image da boš boljše volje user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 614
4.11.2008 9:38:52   
Tina1
Evo mene iz uz. Dons je blo pa manj gužve, delal zorn in je začel mal čez pol osmo.
Pridem not, se uležem, pa prau a bi vi lah dala pesti pod rit. Ok, pa bom ne. Pa prau, sej ne bom dolg, sam bom bol vidu. Pa jz ok.
Pa začne levo 8, 8, desno nič, ne je eden, ampak 5. Endometrijtanek, ga sploh ni meru.
Tko da pr men je bl tko tkouser posted image . Pa me ne skrbi, ker so samo tri, ampak ker so ko mičkeni.

Naslednji uz mam 6.11

Pol sem šla pa še po menopurje, pa dam izvid od pulmologa - alergologa, pa pogleda, pa prau ja to pa jz ne reskiram, pejte počakat dr. Drobniča pa se z njim zmente.
Pa prau dr. D. ne bomo dal ketonala, ampak bolj intenzivno lokalno, pa čimbolj na pravo mesto pa bo.
Jz pa ne bi bla jz, pa mu rečem, da mam prošnjo oz. vprašanje: ga pogledam pa rečem: mam željo če bi mi vi delu punkcijo. Pa prav,ja ni problema, tist dan me poiščte pa vam bom jz naredu. Jz sem bla kruser posted image user posted image user posted image .

Moji občutki danes so bolj mešani. Prvo malo razočaranje, ker so samo trije pa še te bolj mejhni, po drugi strani pa vesela k mi bo punkcijo delu dr. D.

Kaj nardijo v primeru, če so jajčka premejhna oz. če ne zrastejo? A mogoče katera ve? Pa kolk časa podaljšujejo menopur (jutr zvečer bo 11inekcija).

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
4.11.2008 9:42:07   
netka34
Ej pupe...

Že dva dni se napravljam, d vas prašam...user posted image

Ma a kera ve, kaka je razlika, d si utropizd.eraj tlačimo spodi al pa d ga jemo
? Kr js sm načeloma ugotovila, d itak ni mel nekih učinkov name ob uživanju odzgori, zej ko sm si ga pa uturila ospodi, mi pa vn leti....

Zakaj se ga kr naprej ne pije?

Hvala za odgovorčke.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.11.2008 9:45:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Jah, nič, bomo pa spet poskusli 6.11, če ne bo drugač.... Šuki, maš prav, ni vrag, da enkrat ne bo user posted image user posted image . Ampak mam pa tako porabo CBjčkov..... Sem vidla, da jih v ZDA prodajajo v enih takihle XXL družinskih pakungah. Se mi je takrat zdel tkoooo hecn - kot bi kupoval špagete za fasngouser posted image . No zdej bi mi pa prou pršli..... A mogoče veste, če imajo pri nas tud mogoče kej takega?

Jaz sem si prek neta v ZDA naročevala ovulacijske teserčke(paličke) in dobivala zraven paketka še 5 nosečnostnih, poraba je bila zares velika, kot bi delali samo zame te teste, ker sem bila nestrpna sem delala včasih 2x na dan, ampak k sem vidla, kaj dela to moji psihi se je moralo nehati. Tko da je blo kako leto samo 1 CB na postopek, vmes nič, ko je bil user posted image smo za ziheraštvo kupili še enega, pa krvni je padel 2x. Preveč pa obremeni psiho.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 617
4.11.2008 9:46:25   
netka34
Ej, Tina1, na to vprašanje ti pa lah iz izkušenj js odgovorim!!

Pikala sm se 5 tednov, kr so mi folikli tko počasi rasli...pa na začetku jih je blo 5, pol pa 8, pol pa so mi spunktiral 12 celic!!!user posted image

Tko d nč se ne sekiraj, kr pogumno jej jaca, pa kaki pir spij...rajš 2 ku enga!!user posted image
Pa pila sm matični mleček, pa cink-kalcij-magnezij. Pa folno...

Kar pogumno punca!! Smo s tabo!!user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 618
4.11.2008 9:48:39   
lana08
Tina1 privošči si jajca na razne načine, čez pa pivičko in folikli bodo zrasli.

Netka34 o tem je bilo tukaj že govora, mislim da je večja učinkovitost utrogestana če ga dajemo vaginalno, tako da dnevni vložek pa ni panike.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
4.11.2008 9:49:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki a ti si bolj za fantička? Pa saj je vseen. Jaz vem, da ne bi zdržala da ne bi vprašala kaj nosim pod srcem. Vsem, ki to zdržite VSAKA ČAST.
Kavica itak, da ji ne paše......mani se je zdaj čist zagnusla.....ne morem verjet, sploh mi ne paše več.
Jaz sem ok, čakam na user posted image , pol pa user posted image user posted image .
Ma po pravici povedano mi je res vseeno kaj bomo imeli al fantka al punčko, zdej ne bom izbirčna, samo nekako stalno mislim da imamo fantka, filing pač, je pa res, da me razganja od radovednosti, tko da v četrtek bom mela na listku napisan če ne bom upala rečt, pa ga bom pol kr porinla ginekologu naj pogledauser posted image user posted image user posted image
Kavo sem pila zarad družbe v službi pred postopkom in še pol med pa po testu kak teden pol mi pa tud ni več pasala, zdej pa sam kako belo kavo spijem k mi mleko paše, prej mi pa mleko par let ni odgovarjalo, zdej se pa kar nalivam z njim.

No super, naj pride tečka po planu pol pa po dečico k te že verjetno nestrpno čakajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.11.2008 9:53:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ej pupe...

? Kr js sm načeloma ugotovila, d itak ni mel nekih učinkov name ob uživanju odzgori, zej ko sm si ga pa uturila ospodi, mi pa vn leti....

Ja če ga piješ oralno gre to čez želodec in potem, ko se razgradi pošljejo posredniki  svoje učinke v živčevje pa tja kamor mora it. Če si ga vstavljaš pa vaginalno gre pa to direktno v maternico brez posrednikov in je učinek toliko hitrejši in večji.

Logično, ne?user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.11.2008 9:54:57   
gigi1
Dan pupe

Čisto na hitro odgovor Tini, ker nimam časa niti brat za nazaj...

Tina kako ti to šteješ? Danes je bil prvi UZ odkar jemlješ menopur? Torej do zdej si vzela 9 doz? Jaz sem imela na ta dan velikost 10, 10, 6. Torej nič kaj ne zaostajaš za mano.

V prvi rundi sem jemala menopur 16 dni. Na začetku so se kazali le 4je folikli, na koncu je bilo 10 celic. Oplodili sta se 2. Prijel se je 1 zarodek.
V drugi rundi menopur 16 dni. Na začetku 3 folikli, na koncu 3 celice. Oplodili sta se 2. Upam, da se tud tokrat kakšen prime user posted image

Nič se ne sekiraj. Kot vidiš niti ni tako pomembno koliko je foliklov na začetku, ali celic na koncu. Važno je, da je ena prava in da se prime.

Super, da si se zmenila za analgetik za punkcijo in za dr.Dja user posted image . Zdej pa kar pogumno naprej in nikakor ne bit razočarana, če bolj počasi rastejo. Čisto možno, da antihistaminiki zavirajo delovanje menopurja. Bodo pa celice toliko bolj kvalitetne user posted image

Vsem mojim ljubim pupam in fantom pa lep dan in še vedno navijam za
Anino nebolečo punkcijo in dober pridelek in
Darjin ET

Dejmo puppe user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.11.2008 9:57:42   
Shuka

user posted image     user posted image       user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
Darja* - ET
anna1 - punkcija

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

Četrtek, 06.11.
netka 34 - ET
Tina1 - UZ

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ

Sreda, 12.11.
BEBII -
pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
dajamaja - NS

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image   Miška73  user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
n74 greje user posted image test 11.11.2008
 mlinčkota grejeta user posted image user posted image   test 12.11.2008
daisy
23 greje
user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
zofka7 greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image
test 15.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image
user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš) 
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. IVF, MB)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Koninauser posted image user posted image user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Kalinauser posted image , Jazzz27user posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image   Lana08 (LJ) 

user posted image    Kalina (PO)

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 623
    4.11.2008 9:59:26   
    lana08
    Tudi jaz navijam še vedno za vse akterke/je, ste take face, da me kar nič še ne mika na nosečniške forume user posted image .

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 624
    4.11.2008 10:04:04   
    netka34

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ej pupe...

Ja če ga piješ oralno gre to čez želodec in potem, ko se razgradi pošljejo posredniki  svoje učinke v živčevje pa tja kamor mora it. Če si ga vstavljaš pa vaginalno gre pa to direktno v maternico brez posrednikov in je učinek toliko hitrejši in večji.

Logično, ne?user posted image

user posted image user posted image Ja ma pol bi si mogle pupe tut kontracepcijo turit, bi blo bulš!user posted image user posted image

Se hecam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......