|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
3.11.2008 23:02:16   
botrca
Pozdravljene.
Srečanje je bilo, imele smo se super user posted image user posted image user posted image . Prav fajn je spoznat ljudi, ki se jim dogaja isto kot tebi da se imaš s kom za menit. Škoda da ene niste prišle.

Lilprincess sem vesela, da sem te spoznala. Mala je prava faca.

Vrtnica79 pa si le prišla nazaj, so te čarovnice poslale da še kaj dobrega naredišuser posted image user posted image user posted image .

T*e*j*k*a ja je hudo imet tako taščo. Doživet oz. imet moraš tako, da lahko drugega človeka razumeš. Od kod si? Imam občutek da sva si zelo podobni. Ko preberem tvoj post se kar najdem v njem.

Trdozimc upam, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image .

Tudi meni je danes potekla porodniška a so mi podaljšali za 3 mesece. Sem pa še ena brez službe user posted image user posted image user posted image .

Mat3ja22 lepo, da se je Nick hitro vklopil v družbo v vrtcu. Poročaj če bo še kaj zanimivega. Kaj je še katera ki ima user posted image  na uvajanju?

Ursa1981 tudi za tvojo user posted image  da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image .

Ne moren več grem spat.

lahko noč user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.11.2008 8:10:28   
lana38
botrca, zakaj so ti pa podaljšali porodniško?
Čas neznansko hitro beži. Ta mesec se bo obrnil kot bi pihnil. Res dobro, da me potem čaka še cel dopust.
Tudi pri nas je danes oblačno. Upam, da ne bo deževalo pred večerom.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.11.2008 9:23:20   
botrca
Dobro jutro.

Lana38 porodniško so mi podaljšali, ker se je Jan rodil z šumom na srčku in refluksom visoke stopnje na sečilih. Ima pregled pri enem letu in upava da bo kakšna lepa novica.

Nana22 user posted image user posted image user posted image  zate, tvoji Lini pa vse naj, naj za 1.user posted image . Lepo praznujte.
Tu je tudi prava sivina, upava na sonček saj morava v mesto, ker se mi je palični pokvaril.

Mejte se, pa se slišimo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.11.2008 10:59:40   
Anonimen
Hvala botrca! Vsem decembrčkom pa pošiljam en velik kos Linine tortice  user posted image .  No, taprava torta bo v soboto, ko bo Lina praznovala. Je pa danes en prav poseben dan user posted image user posted image user posted image user posted image in se mi zdi, da Lina kar čuti, da je nekaj drugače ......

user posted image

LINA

Vse najboljše pikica moja!

user posted image

< Sporočilo je popravil Nana22 -- 4.11.2008 11:08:27 >

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
4.11.2008 11:29:50   
pikica*
Nana22, vse najboljše mali Lini za upihnjeno prvo svečkouser posted image . Poznam občutek sreče in ponosa, ko gledaš svojega otročka in ugotavljaš, da leta minevajo noro hitrouser posted image . Uživajte z malo princesko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.11.2008 11:50:35   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Daj, ne seri. Tista trma je čisto nekaj drugega in te veliko manj frustrira in izčrpa - če ne druga, se že izuriš. Najhujši so ti malčki, ki se vrtijo, izsiljujejo, pa ko shodijo hočejo po vsej sili hodit in niti na sprehod ne moreš, ker vso pot tuli v vozičku, ker noče sedet, daleč pa sam peš seveda ne pride (2 m user posted image ), če ne doseže svojega se pa dere in ti visi na hlačnici, ti pa s trenerko sredi riti kuhaš za celo žlahto, ki pride na večerjo! user posted image  user posted image user posted image user posted image

V glavnem, pri drugem si veliko bolj skuliran, zato ne skrbi! user posted image

Naša mala dva sta bolana - prehlajena, z gnojnim smrkljem in imam oba doma! user posted image

neki tazga ja.  user posted image user posted image no, še dobr da mineuser posted image želvak je reku, da mi bo pisal dopust, k sem bila že čist penasta, sam ne vem kdo mi ga bo plačaluser posted image

Vi se pa pozdravite, da gremo na izlet user posted image

Zdajle je bila spet moja zlata taščica pametna, da tamala še ne hodi, zato ker ne more v teh "premehkih "copatihuser posted image To idejo ima zdaj že par dni in enkrat na dan mi pove njeno teorijo.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.11.2008 11:53:41   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Sem rekla, da ni problema in si mislila, da mu bomo mi verjetno v opravičilo morali dostavit kakšno cisterno vina ali pa še česa močnejšegauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Valiumuser posted image

Lina vse najboljšeuser posted image user posted image

Manca gre kosilat i  potem upam, da spat, da se mal odpočijem od užuganja.

user posted image moram spodit dol z deke, si jo je spet s kavča potegnila in šla gor ajatuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.11.2008 12:04:17   
Ayo
DAN!

IZVIRNO SPOROČILO: želva
Zdajle je bila spet moja zlata taščica pametna, da tamala še ne hodi, zato ker ne more v teh "premehkih "copatihuser posted image To idejo ima zdaj že par dni in enkrat na dan mi pove njeno teorijo.

Kadar sva z Gabrielom zunaj in ima gor ceveljce, se sploh ne zna postavit na noge. Medtem ko doma z mehkimi copatki je pravi mali akrobat.

Saj se nam nikamor ne mudi, a ne. Jaz opazam, da otroci, ki se lepo in hitro kobacajo,  shodijo kasneje. Verjetno so manj motivirani, ker se itak premikajo po prostoru.
Jaz sem tudi mislila, da bomo pri 10m ze hodili, glede na to, da smo se zaceli plaziti pri dobrih 6-ih, sedaj pa...nic ne izgleda...pa ce se jaz postavim na vse 4, me Gabriel lepo prehiti v hitrosti user posted image

Nana in Lina - VSE NAJBOLJSE in lepo praznujte!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.11.2008 14:02:35   
Mat3ja22

Tamala je zadnje dni taka driska, mislim, da te mine da bi imel še enega.

user posted image user posted image user posted image user posted image  PREPOZNO!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sva bla spet v vrtcu..na začetku je bil zadržan potem pa se je unesel. ju3 ne greva ker imava P. in bo cepljen, potema pa spet v čet in pet.

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.11.2008 14:06:51   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

DAN!

Kadar sva z Gabrielom zunaj in ima gor ceveljce, se sploh ne zna postavit na noge. Medtem ko doma z mehkimi copatki je pravi mali akrobat.

Ja, enako. Pa tudi jaz prav ljubim takšne ''pametne'' komentarje. user posted image

Poleg tega, da dobri plazilčki najbrž ne čutijo tako močne potrebe po drugačni obliki gibanja, je pa v povprečju tudi to res, da otroci, ki dolgo vadijo in kasneje shodijo, veliko stabilneje hodijo, manj padajo in kadar padejo, se ujamejo na rito ali roke.
Je pa tudi veliko bolj praktično, da otrok še ne hodi, ker lahko v miru spiješ kavo s prijateljico v lokalu user posted image user posted image user posted image .

Čestitke Lini za prvi rojstni dan (in seveda mamici, za obletnico poroda)! user posted image user posted image user posted image user posted image  - meni se zdi, da bi včasih morala bolj jaz praznovat, kot pa mala dva  - sploh pri Janu sem se fajn namatrala user posted image  - no, kakorkoli se vidi, da sem štajerka in mi vsak vzrok za čago prav pride! user posted image user posted image user posted image

Hvala za vse pikepoke! Naša dva sta še vedno bolj v slabem stanju. Najbrž bomo danes kar k dr. nesli noske.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.11.2008 14:08:10   
Mat3ja22

Saj se nam nikamor ne mudi, a ne. Jaz opazam, da otroci, ki se lepo in hitro kobacajo,  shodijo kasneje. Verjetno so manj motivirani, ker se itak premikajo po prostoru.
Jaz sem tudi mislila, da bomo pri 10m ze hodili, glede na to, da smo se zaceli plaziti pri dobrih 6-ih, sedaj pa...nic ne izgleda...pa ce se jaz postavim na vse 4, me Gabriel lepo prehiti v hitrosti user posted image

res je.
poznam pa kar nekaj primerov, ko so otroci hitro shodili, pa so padli čez vsak kamenček, listek ena punčka je sdaj stara 2,5 let pa je še zdaj zelo "nerodna".......v vrtcu je pa en fantek ki je komaj shodil, star je 11,5 mecesa shodil pa je 2 dni pred 11 mesecem, pa se ga je naš Nick dotaknil pa je padel, pa sta se z Nickom držala hišice pa ga je Nick pobožal (ampak res pobožal) pa je padel¸pa če glih se je držal hišice. pol pa se je tisti fantek vstal tako da se je prijel Nicka...naš pa nič in je stal lepo naprej....

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.11.2008 14:18:06   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

T*e*j*k*a ja je hudo imet tako taščo. Doživet oz. imet moraš tako, da lahko drugega človeka razumeš. Od kod si? Imam občutek da sva si zelo podobni. Ko preberem tvoj post se kar najdem v njem.

Okolica Slov. Bistrice. No potem se pa res mormo dobit enkrat v Mb da bova ena drugo tolažleuser posted image user posted image

Zdajle je bila spet moja zlata taščica pametna, da tamala še ne hodi, zato ker ne more v teh "premehkih "copatih To idejo ima zdaj že par dni in enkrat na dan mi pove njeno teorijo.

Jaz sem že tud neki podobnega slišala, pa niti š ene poskuša hodit, ampak sej ni važno ker itak ne bo šlo in ni zdravo v teh mehkih copatihuser posted image Jaz pa se pol sekiram, kaj pa če res ni zdravo... pa ko vem da je.

Lina vse naj naj!!! Aja pa mamici tudiuser posted image

Glede hoje sem itak mnenja  da ni treba nč prehitevat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.11.2008 15:32:51   
Vrtnica79
LINA VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJ DAN

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.11.2008 15:35:29   
Ayo
trdozimc, lupcki za tvoja 2 otrocka, zrihtajte se! user posted image

Jaz sem pa ravnokar popila kavico, sem si po nesreci skuhala ful mocno, se mi sedaj zdi, da bom do jutri cisto naspidirana user posted image

Gabriel spancka, sem pa pred spanjem mu umila usta in zagledam 2 nova zobka user posted image dvojkici zgoraj, tako da Vrtnica lahko popravis seznam, jih imamo sedaj kar naenkrat ze 6 user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.11.2008 15:42:35   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 6x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 4x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 6x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 6x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 2x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 6x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 2x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 7x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 6x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 2x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 6x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 3
x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 1x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.11.2008 15:47:57   
Vrtnica79
user posted image  NEKAJ ME ŠE vedno seznam jeziuser posted image  pa barve se nekaj brišejo, pol pa vidim da od Skaane št. zobkov niuser posted image . Bom kasneje popravila in nebom dodajala barv, če ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 841
4.11.2008 17:47:13   
želva

Čestitke Lini za prvi rojstni dan (in seveda mamici, za obletnico poroda)! user posted image user posted image user posted image user posted image  - meni se zdi, da bi včasih morala bolj jaz praznovat, kot pa mala dva  - sploh pri Janu sem se fajn namatrala user posted image  - no, kakorkoli se vidi, da sem štajerka in mi vsak vzrok za čago prav pride! user posted image user posted image user posted image

Hvala za vse pikepoke! Naša dva sta še vedno bolj v slabem stanju. Najbrž bomo danes kar k dr. nesli noske.

Čaki, a ti si se pri ta prvem namatrala, pri drugem je šlo pa v 1h? Če me spomin ne varauser posted image Pol lahko pričakujem kaj lušnega?

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 842
4.11.2008 17:48:25   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

user posted image user posted image user posted image user posted image  PREPOZNO!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem hotla tole kar preslišat, ker SEJ VEMuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 843
4.11.2008 18:41:52   
trdozimc

Jaz sem pa ravnokar popila kavico, sem si po nesreci skuhala ful mocno, se mi sedaj zdi, da bom do jutri cisto naspidirana user posted image

Hi hi, blagor tvojemu možeku! user posted image

Hvala za lupčke! user posted image  Mali je kar OK, je popoldne še bruhal in imel T nad 38, pa ga nisem imela srca vlačit v čakalnico, potem je pa ful pojedel, ker je bil lačen user posted image , pa svečko sem mu dala in je zdaj na spidu! Mala je pa ful boga, se mi zdi, da bodo ušeska.

Čaki, a ti si se pri ta prvem namatrala, pri drugem je šlo pa v 1h? Če me spomin ne varauser posted image Pol lahko pričakujem kaj lušnega?

Ja, Iva se je rodila s popadki, ki so se začeli ob 1. ponoči in potem sem komaj B prepričala, da je resno in naj že vstane in me pelje v LJ, potem pa še rdečih luči ni hotel prevozit user posted image , malo čez 2. pa se je že rodila mala - sem ravno na mizo uspela lečt, brez vseh pripravljalnih procedur.
Ti čisto komot zaželim enak porod temu, ker je bil res ekspres in lušten! user posted image user posted image user posted image  Če bi jaz imela še  enega user posted image , bi me edino skrbelo, da ne bi prišla do porodnišnice. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.11.2008 18:44:35   
trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

Sem hotla tole kar preslišat, ker SEJ VEMuser posted image

Se mi je zdelo, da si me dala na ignore! user posted image

Ne, hotela sem povedat, da je pri dveh lažje, ker malo več drug drugemu težita in manj tebi! user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.11.2008 20:17:16   
želva
Sem prej tako fino citirala, pa me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa:
user posted image user posted image za Ivo,da ne bo nič hujšega.
Jan je pa zgleda že bolje, ko je dobil apetit.

Ayo, da ne boš preveč moža zmatrala. Lahko pa prideš k meni malo peglat, ti to rada počneš.

Za drugi porod, je pa tud mene mal strah, da ne bi kje med potjo zgubila user posted image . Že Manca je prišla ven v 2,5h, v drugo gre baje rado hitrejeuser posted image Še dobro, da imava samo 20min do P. Bi pa raje daljši porod in manj boleč.Ker prvič je bila kar grozljivka.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 846
4.11.2008 20:36:44   
želva
lahko nočuser posted image

sem nekaj tako pametnega napisala, da je groza. upam samo, da ni katera prebrala in da bo preživela. je namreč bilo grozno smešno

< Sporočilo je popravil želva -- 4.11.2008 20:42:02 >

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 847
4.11.2008 20:46:39   
Vrtnica79
Želva, daj ne sračkaj no- a še nisi ti to vložilauser posted image

Te pole si lahko sprintaš dol iz neta ali pa jih dobiš v papirnici. Gor prepišeš dohodke iz dohodninske napovedi,....... saj ti vse na listu piše.

Zdaj pa nevem če boš dobila kaj za nazaj, mislim pa da neuser posted image . To moreš pol vsako leto obnovit in vlogo nanovo oddat- isto kot za dohodnino.

Tak na kratko- upam da si kaj razumela kaj sem ti hotela povedatiuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 848
4.11.2008 20:48:32   
Vrtnica79

lahko nočuser posted image

sem nekaj tako pametnega napisala, da je groza. upam samo, da ni katera prebrala in da bo preživela. je namreč bilo grozno smešno

Kaj zdaj, saj ni to nič takega.

A naj zbrišem moj prejšnki post- pa hitro povej dokler se ga še da uredituser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 849
4.11.2008 21:09:16   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 6x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 8x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 4x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 6x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 6x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 2x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 6x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 2x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 7x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 6x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 2x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 6x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 3x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 1x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?