|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 11:00:15
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, moram ti še poročat, da sem uspela urediti registracijo na BC. So oni neko napako naredili, tak da so potem porihtali in je enaka podloga, kot jo imate vi, že naročena in čakam na dostavo. Kak dolgo ponavadi traja? HD, kaj te vem....vidva kar pogosto , tak da, če bi se moralo ulaufat, se je že davno. Midva sva zdaj prvič, pa je šlo brez težav, kot da vmes sploh ne bi rodila. Niti malo ni bolelo. Ja, hotel Terme in hotel Čatež imata svoje bazene, medtem ko je hotel Toplice povezan z zimsko termalno riviero in je na voljo malo morje bazenov in animacij. Definitivno je hotel Toplice za nas, medtem, ko sta onadva bolj za penzioniste, ki rabijo mir in se namakajo v hotelskih bazenih. Sicer pa sta oba primerna za nas v primeru lepega in toplega vremena, ker potem se lahko sprehodiš do riviere in greš tja, samo je treba vso prtljago zraven tovorit, pri hotelu Toplice pa greš kar v kopalnem plašču iz sobe in ne rabiš vlačit nobenih oblačil. To je meni zakon! 3jeMi, ja, prav imaš, meni je P rekla, naj jo nosim v obliki lupinice oz. naj sedi na mojih roki, z drugo pa jo držim preko prsi in je naslonjena nazaj na mene. Samo jaz se res bojim, da bova fasali RA, ker ona se ful zateguje nazaj in ji tega ne morem preprečit. GR, vidva sta že bila? Al mata danes al jutri, ne? No, komaj čakam, da mi poveš, kak to izgleda. Sedet pa ne sme na riti na mojih kolenih npr., ker se preveč skupaj sesede in se organi preveč stisnejo, tak mi je rekla. Lunica, dobra ideja to s popoldanskim s.p. Itak si doma in imaš čas urejat te papirje, prometa pa boš itak imela ohoho, če računaš, da nas je tu gor vsaj 50-70 in bo vsaka kupila najmanj eno. Potem pa bo vsaka še okoli prijatljem predlagala, pa malo boš si reklame sama naredila, pa boš imela ful prometa. Ker v knjigarni pa bo tvoja knjiga le ena od milijontih in bo že manj vidna. Definitivno priporočam s.p. 24julij, tega trotla z mejla bi jaz dala zapret, majmun blesavi. Ubogi otrok! Nisem mogla do konca gledat, se mi je kar vrtet začelo. Pa pritisk mi je naraščal preveč! Metuljcek, bravo za rešeno križanko in spremembo delovnega časa! Pa daj prosim, kak recept, kaj nardiš potem s tortiljami. Bom jih kupila v Sparu, samo pojma nimam, kako z omakami. Hitro, vse z recepti (natančnimi! ) na plano, prosim!
|
|
|