Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A gledate kaj poročila? Je umrla babica Baracka Obame, v eni trgovini v Grazu pa so dali gor napis, da Slovenci in Hrvati nimajo vstopa, ker pokradeje vse kar ni pribito. Kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:50:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book Sam men še vseen ni jasn kako,če si se čist na novo prijavla na fb,po čem on to predlaga Nimam pojma. Saj sem kar nekaj tipkala in še danes ne vem kaj pravzaprav delam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:50:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se . ej si pa trofla, sem tak na hiter pojedla, da sem lahk nazaj pršla... ja estrella za po 6 mesecu, sam a ga lahk že mešam z alpskim melkom al z prilagojenim al mojim ? barbaw: www.new.facebook.com
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:50:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A gledate kaj poročila? Je umrla babica Baracka Obame, v eni trgovini v Grazu pa so dali gor napis, da Slovenci in Hrvati nimajo vstopa, ker pokradeje vse kar ni pribito. Kaj???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book ej, pa nič bat ni bilo nič čarovniškega zraven Aha se mi je zdel da je neki tazga . Aja pa Gaja se vam vsem zahvaljuje za čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:50:40
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, a nisem bila jaz še ob pol šestih tu gor in smo bile na 181. strani??? Zdaj pa že 7 novih strani... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre Imam isti problem... No, nekako je rdeča nit v zadnjih postih hrana? ****, želodeeeec!!! Ti bi se res rada tepla oz. jih dobila po riti Samo toliko, da vam poročam o Gregorjeve današnjem prehranjevanju: zjutraj popil 140 ml mleka, dopoldne pojedel 150 g sadne kašice, za kosilo 110 ml mleka, popoldne 100 ml mlečne kašice, prejle pa 90 ml mleka s piškotom. Mulc! Eh, ko je pa srček mali tako zelo moj... za Markovih 6 mesecev!!! No, medtem, ko tole pišem, ste že na še eni novi strani... Ma kaki eni, že dve novi sta Pa vidim, da sem bila pogrešana, zelo ste prijazne, da mislite name ok, se beremo jutri zjutraj na 4. delu Ko boste zaključile s čvekom, pa imejte predvsem mirno noč
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.11.2008 22:53:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:51:35
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw sem ti poslala vabilo na e-mail.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:51:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se . ej si pa trofla, sem tak na hiter pojedla, da sem lahk nazaj pršla... ja estrella za po 6 mesecu, sam a ga lahk že mešam z alpskim melkom al z prilagojenim al mojim ? To tut mene zanima za kasneje seveda. barbaw: www.new.facebook.com
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej babe..moj rabi mal racunalnik.... later ce bo Bog dal... pa da vas ne bom ze na 4 delu iskala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:52:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A gledate kaj poročila? Je umrla babica Baracka Obame, v eni trgovini v Grazu pa so dali gor napis, da Slovenci in Hrvati nimajo vstopa, ker pokradeje vse kar ni pribito. Kaj naj rečem. A to po enem sklepajo ali kaj? Groza!!! Špelin@ ti si ena zlata mama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:53:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam men še vseen ni jasn kako,če si se čist na novo prijavla na fb,po čem on to predlaga glede na tvoje prijatelje potem poveže še druge, recimo pokaže ti moje prijatelje, če kao poznaš, in estreline itd..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:53:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book ej, pa nič bat ni bilo nič čarovniškega zraven Aha se mi je zdel da je neki tazga . Aja pa Gaja se vam vsem zahvaljuje za čestitke meni je oproščeno, ker sem že včeri napisala, da me EMŠO daje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:54:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, a nisem bila jaz še ob pol šestih tu gor in smo bile na 181. strani??? Zdaj pa že 7 novih strani... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre Imam isti problem... No, nekako je rdeča nit v zadnjih postih hrana? ****, želodeeeec!!! Ti bi se res rada tepla oz. jih dobila po riti Samo toliko, da vam poročam o Gregorjeve današnjem prehranjevanju: zjutraj popil 140 ml mleka, dopoldne pojedel 150 g sadne kašice, za kosilo 110 ml mleka, popoldne 100 ml mlečne kašice, prejle pa 90 ml mleka s piškotom. Mulc! Eh, ko je pa srček mali tako zelo moj... za Markovih 6 mesecev!!! No, medtem, ko tole pišem, ste že na še eni novi strani... Ma kaki eni, že dve novi sta Pa vidim, da sem bila pogrešana, zelo ste prijazne, da mislite name ok, se beremo jutri zjutraj na 4. delu Ko boste zaključile s čvekom, pa imejte predvsem mirno noč No pa je bilo danes malo boljše. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:55:26
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz vas zapuščam in vam želim lahko in mirno noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:55:53
|
|
|
|
jana81
|
no jst si grem zdej glavo posušit (sem prej prala), pa se beremo jutri...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:56:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book ej, pa nič bat ni bilo nič čarovniškega zraven Aha se mi je zdel da je neki tazga . Aja pa Gaja se vam vsem zahvaljuje za čestitke Ups je še cajt. Gaja vse naj naj za 5 mesecev meni je oproščeno, ker sem že včeri napisala, da me EMŠO daje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:56:32
|
|
|
|
jana81
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:57:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 enako pa čimmanj zbujanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:57:23
|
|
|
|
Estrella*
|
jana: jaz bi za začetek z AM, pol ko mu boš začela uvajat mlečne izdelke in če jih bo dobro prenašal pa lahko z razredčenim alpskim mlekom 2/3 mleka in 1/3vode.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:57:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw sem ti poslala vabilo na e-mail. Hvala. Pa da vidim, kaj so si to eno čudo izmislili. **** smo na dobri poti, samo je že toliko ura, da bomo kmalu odpeketale v krtovo deželo. Poslušam Michaela Bubble-ja in se topim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam men še vseen ni jasn kako,če si se čist na novo prijavla na fb,po čem on to predlaga glede na tvoje prijatelje potem poveže še druge, recimo pokaže ti moje prijatelje, če kao poznaš, in estreline itd.. Ja to vem,sam ko je Estrella mene kliknila ni mela še nobenih prijateljev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:59:43
|
|
|
|
barbaw
|
A gremo še me spat? 10 strani bomo pa ja zmogle jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:59:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam men še vseen ni jasn kako,če si se čist na novo prijavla na fb,po čem on to predlaga glede na tvoje prijatelje potem poveže še druge, recimo pokaže ti moje prijatelje, če kao poznaš, in estreline itd.. Ja to vem,sam ko je Estrella mene kliknila ni mela še nobenih prijateljev Mogoče si preveč gor in te je ponudilo kot orto čvekico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 23:00:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A gremo še me spat? 10 strani bomo pa ja zmogle jutri. Ja jaz grem, ker me bo Alja zjutraj budila..... Če se boš prijavla na fb,poročaj, če ti bo koga ponudilo za prijatelja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 23:01:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ ti si ena zlata mama. Hvala ti nina7, pejt se solit, zakaj pa nas nisi prej spomnila?? Seznam je bogsigavedikje... Pa še preveč čvekate, da bi imela čas še tickerje spremljat. Vse naj Gaji za 5 mesecev!!! Zdaj pa res grem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?