lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Bravo anci banci . Tudi krvni test je pokazal da sem srečka nosečka. Sploh ne morem verjeti ampak se pa zelooooooooooooo veselim. Srečno vsem!!! Evo, zdaj se pa res lahko začneš še bolj veselit. netka, da te ne bom po riti. Nič gledat črnogledo. Glavo gor, pa pozitivno razmišljaj. Saj vem, da je težko, ampak se potrudi. Zdaj moraš počet stavri, ki te najbolj veselijo in pomirjajo in okoli sebe moraš imeti ljudi, ki imajo pozitivno energijo. Jaz ful vrjamem v to, sem se na ta način spremenila in ne kompliciram več toliko, pa tudi umaknem se konfliktom oz. poskušam vse na hec ubrnit ali p stvari umirit. miška moja, ves čas mislim nate. Na tvoj hudomušni pogled in pozitivno energijo. Ti si tak sonček. Sem ti mogla to povedat. Shuka, nasa pridna punca. ako lepo urejaš seznam, pa tako dobri sta z mismis v tandemu. Še malo pa bo četrtek in 3D UZ. A komaj čakaš. Bosta vsaj izvedela, kaj vaju bo osrečilo. zarja, a vidva sta se poročila 7.7.? A mogoče 7.7.2007? Moje dva prijatelja sta se poročila 7.7.2007 ob 7h zvečer. gigi, mirkam nase. Nič ne nosim otrok, pa posledično danes nisem nič previjala. Ampak to pa ne bom zdržala, bom kar rekla sodelavki, da otroka da na previjalno, jaz ga pa previjem. Ker takrat se lahko z otrokom v miru pogovarjaš, se hecaš,... te ma samo zase in se sprosti. Pa ti, svoje dva otročka merkaš? mami 26, zdaj te lahko v tolažbo in za moč samo objamem . Pa tako sem bila vesela ob začetku posta, ko sem vdela, da si imela ET 25.10. na moj rojstni dan. kaj pa če so ti izcedki le vgnezditvena. Kar še počakaj malo, pa da bo čas za test. Pa še glede izcedkov, moja svakinja jih je imela celo nosečnost, pa občasno tudi krvavitve, pa sedaj carta sinka. sapi, ja moj je šel tud po gobe, pa je kar praznih rok domol prišel. A je bil hud. Vsi so gobe nabral, on pa nič. Pa veselo špikanje z Menopurjem. mlinček, sem vesela, da je oteklina zginila, Ampak zob pa le obdrži, za zobe se je treba borit do zadnjega. Se sliši smešno, ampak tisti, ki so že bili ob kak zob pravijo, da je tako. Pa svojo mlinčko pozdravi. Kako se kaj počuti? Pa vajini otroci? Pa še nekaj, ti si mal pesniška duša, pa tak pozitivc kot moj. Tolk problemov ma v službi, pa na treh koncih razdrobljeno, pa on se nič ne sekira, prav bo že, če ne danes pa jutri. Al pa ste moški taki, da ste bolj na iziz, pa manj se sekirate (al pa vsaj pokažete ne). mlinčka, jaz sem takoj za tekmo. Sam povejte kdaj pa uletim. kajsica, saj res tebi se bliža čas, ko pride dragi na dopust. Kolk bo to cartanja. n74, tako je treba razmišljta. Je bila ta krvavitev kar lpo vgnezditvena. Če ne prej p 11.11. naj test pokaže . Pija, seveda te misamo. Sam ti preveč delaš, da te še hrbet zagrabi, Januarja pa ga pijemo na nov začete. WP, nič bat. Me tako zelo navijamo, da mora test pokazat . Darja, itak da te bodo otročki počakal. Še ibirala bosta lahko. lara, kako si kaj. Tako hitro se javiš in že letiš naprej. Samo, da uživaš v . Hope se ni pa nič javila. superkravca, a je konec hotela mama? Pa v službi spet šunder po hodnikih. Pa naj te rit čim mnj boli. Jaz sem ugotovila, da je treba počasi stiskat rcnije not, pa potem fleki n nastajajo in s tem srbenje, bolečine. Probej.
|