|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 21:49:56   
Shadow
Ooooo, črni šnavcerček... lep kuža, res! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.11.2008 21:51:08   
ledenka
kruce, pa še jaz da pristavim lonček user posted image  O bi naj bila 5-10 dni po zadnji tabletki K (najpogosteje tam 7-8 dan). ampak dajta hopacupat, ko vama paše, ni treba pretiravat!

hello, punce moje drage (in trije fantje), vem, da vas zanemarjam... ampak časa ni, preberem še, podpišem se pod navijanje in to je to. pa tu pa tam kako rito sprašim, ko ima njena lastnica neke črne misli user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.11.2008 21:51:37   
obayifo
zarja vidm, da si že pobegnla pred tv... pa druge - če bi katera mela maco, mam 2 paklca še čist zapakirana, ampak so tiste 'konjske' user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.11.2008 21:52:02   
pika.po

Tina1 - UZ
user posted image
user posted image  anna1 - punkcija user posted image

Darja* - ET user posted image

user posted image user posted image user posted image 'user posted image user posted image 'user posted image user posted image

Evo, sm si še jaz sposodla tele fensišmensi navijače user posted image

NAVIJAM PUNCE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  DOBRIH NOVIČK NI NIKOLI PREVEČ!!!user posted image user posted image user posted image

ANCI BANCI čestitke za user posted image . Vse lepo še naprej!

Babike moje, nč črne misli met, z optimizmom naprej!!! A ste me slišale, vse k vam ene takele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čudne reči po glavi hodijo!

Jih bote po nagi riti dobile! Držim pesti in mislim na vse! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.11.2008 21:52:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Bravo anci banci user posted image .

Tudi krvni test je pokazal da sem srečka nosečka. Sploh ne morem verjeti ampak se pa zelooooooooooooo veselim.

Srečno vsem!!!

Evo, zdaj se pa res lahko začneš še bolj veselit. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

netka, da te ne bom po riti. Nič gledat črnogledo. Glavo gor, pa pozitivno razmišljaj. Saj vem, da je težko, ampak se potrudi. Zdaj moraš počet stavri, ki te najbolj veselijo in pomirjajo in okoli sebe moraš imeti ljudi, ki imajo pozitivno energijo. Jaz ful vrjamem v to, sem se na ta način spremenila in ne kompliciram več toliko, pa tudi umaknem se konfliktom oz. poskušam vse na hec ubrnit ali p stvari umirit.

miška moja, ves čas mislim nate. Na tvoj hudomušni pogled in pozitivno energijo. Ti si tak sonček. Sem ti mogla to povedat. user posted image

Shuka, nasa pridna punca. ako lepo urejaš seznam, pa tako dobri sta z mismis v tandemu. Še malo pa bo četrtek in 3D UZ. A komaj čakaš. Bosta vsaj izvedela, kaj vaju bo osrečilo. user posted image

zarja, a vidva sta se poročila 7.7.? A mogoče 7.7.2007? Moje dva prijatelja sta se poročila 7.7.2007 ob 7h zvečer.user posted image

gigi, mirkam nase. Nič ne nosim otrok, pa posledično danes nisem nič previjala. Ampak to pa ne bom zdržala, bom kar rekla sodelavki, da otroka da na previjalno, jaz ga pa previjem. Ker takrat se lahko z otrokom v miru pogovarjaš, se hecaš,... te ma samo zase in se sprosti. Pa ti, svoje dva otročka merkaš?

mami 26, zdaj te lahko v tolažbo in za moč samo objamem user posted image . Pa tako sem bila vesela ob začetku posta, ko sem vdela, da si imela ET 25.10. na moj rojstni dan. kaj pa če so ti izcedki le vgnezditvena. Kar še počakaj malo, pa da bo čas za test. Pa še glede izcedkov, moja svakinja jih je imela celo nosečnost, pa občasno tudi krvavitve, pa sedaj carta sinka.

sapi, ja moj je šel tud po gobe, pa je kar praznih rok domol prišel. A je bil hud. user posted image  Vsi so gobe nabral, on pa nič. Pa veselo špikanje z Menopurjem.user posted image

mlinček, sem vesela, da je oteklina zginila, Ampak zob pa le obdrži, za zobe se je treba borit do zadnjega. Se sliši smešno, ampak tisti, ki so že bili ob kak zob pravijo, da je tako. Pa svojo mlinčko pozdravi. Kako se kaj počuti? Pa vajini otroci?
Pa še nekaj, ti si mal pesniška duša, pa tak pozitivc kot moj. Tolk problemov ma v službi, pa na treh koncih razdrobljeno, pa on se nič ne sekira, prav bo že, če ne danes pa jutri. Al pa ste moški taki, da ste bolj na iziz, pa manj se sekirate (al pa vsaj pokažete ne).

mlinčka, jaz sem takoj za tekmo. Sam povejte kdaj pa uletim. user posted image

kajsica, saj res tebi se bliža čas, ko pride dragi na dopust. Kolk bo to cartanja. user posted image

n74, tako je treba razmišljta. Je bila ta krvavitev kar lpo vgnezditvena. Če ne prej p 11.11. naj test pokaže user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Pija, seveda te misamo. Sam ti preveč delaš, da te še hrbet zagrabi, Januarja pa ga pijemo na nov začete.user posted image

WP, nič bat. Me tako zelo navijamo, da mora test pokazat user posted image .

Darja, itak da te bodo otročki počakal. Še ibirala bosta lahko. user posted image

lara, kako si kaj. Tako hitro se javiš in že letiš naprej. Samo, da uživaš v user posted image . Hope se ni pa nič javila.

superkravca, a je konec hotela mama? Pa v službi spet šunder po hodnikih.  user posted image  Pa naj te rit čim mnj boli. Jaz sem ugotovila, da je treba počasi stiskat rcnije not, pa potem fleki n nastajajo in s tem srbenje, bolečine. Probej.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.11.2008 21:52:45   
mlinčka
Miška piška, pupika naša user posted image , si že skor taprava, ne?
Midva z desnim bokom se greva najin ritual samo še bolj po slučaju. Kaj pa češ, zdej je že, kar je. Verjetno že počas za tabo prihajam, glede na popolno odsotnost kakršniholi premikov v spodnjem štuku. Sej vem, da to še nič ne pomeni, ampak človk ne more iz svoje kože... 

Evo, ti nalimam Milkotov "paritveni klic" user posted image  (sicer je bolj tak...za tanežne fante user posted image ):

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.11.2008 21:52:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

za jutrišnje akterke.....
Tina1 - UZ
user posted image

user posted image user posted image user posted image 'user posted image user posted image 'user posted image user posted image

Navijam tudi jaz.  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.11.2008 21:53:46   
miska73

Tina1 - UZ
user posted image

NAVIJAM, NAVIJAM, NAVIJAM..... tudi jst

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.11.2008 21:53:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: anna1
4.11. imam PUNKCIJO! Šele danes sem začela razmišljat, da bi blo verjetno pametno nekje staknit en tramal al kej podobnega. Nič takega nimamo domo in sploh ne vem, kje bi to dobila. A lahko požrem naprosin al pa nalgesin, mogoče kar dva (niso tako močni kot tramal), ker res ne bi rada trpela na punkciji, sem rajš zadeta.

Tramal ima doma 60% starejših oseb, prašaj nono al pa taščo....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A pol hočeš rečt, da sem jaz stara? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No ja jaz sem ga dobila, ker mi tud 3 ketonali niso pomagal, ker me je tako hrbet bolel (se mi je desna stran hrbtenice sesedla), potem je pa itak samo blokada pomagala, pa seveda potem vaje za hrbet.

Neposredna povezava do sporočila: 559
3.11.2008 21:54:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

No, drage moje punce, Klomifenke in ostale. Smo zmenjeni da kar tu vprašam ane!
Naša Menstra - user posted image je potekala nekako takole;
Sreda (1 dan), četrtek (2 dan) močna kot je treba.
(3 dan) petek - prisotne že omenjene neznosne bolečine čez dopoldne in zgodnje popoldne po prenehanju le teh pa samo še blaga krvavitev - izcedek - do nedelje zvečer. V petek zvečer je padla prva 1/2 Klomifena, torej danes 4. Vzameva še jutri in potem stop!
Nekje v tej temi ali sosednji - Klomifenke, sem bral, (pa sedaj ne najdem) da naj bi bil potem nekak od 5 -> 10 dan po menstri HOPA - CUPA gor in dol... Pa me zanima kdaj točno, da ga ne pokidam?

O naj bi nastopila nekje 5 - 10 dni po zadnji tabletki. Ampak če vidva lepo na vsake 2 dni do konca ciklusa bo pa tud dobro. Tako za rezultat, kot za užitek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
3.11.2008 21:55:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Midva z desnim bokom se greva najin ritual samo še bolj po slučaju. Kaj pa češ, zdej je že, kar je. Verjetno že počas za tabo prihajam, glede na popolno odsotnost kakršniholi premikov v spodnjem štuku. Sej vem, da to še nič ne pomeni, ampak človk ne more iz svoje kože... 

Evo, ti nalimam Milkotov "paritveni klic" user posted image  (sicer je bolj tak...za tanežne fante user posted image ):

user posted image

Mlinčkota nkol pozabla... če verjameta... user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.11.2008 21:56:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Ja Gigi ne vem, men se zdi gužva v spodnjem štuku, me tišči pa špika, kaj bo pa zdravnica rekla bomo pa vidli v sredo na UZ. Upam, da bo kjuser posted image . Kako si ti, z Lučko nič ne poročata o počutju - verjetno nočta analizirat, kar je res bol kot da se non stop sekiraš.

A veš da res. Sploh nočem preveč nalizirat kaki so znaki in kaj pomenijo. Vem samo to, da bušija lepo božam, pa da se z user posted image  user posted image  pogovarjam. Pa moj dragi tud.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.11.2008 21:57:54   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Česa, srce? A te rite?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.11.2008 21:58:07   
lučka 25

user posted image

Si mi pa dvignila pulz, pa polno sline imam v ustih. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.11.2008 21:58:58   
Shadow
Tina1 - UZ

anna1 - punkcija

Darja* - ET

Navijam tudi jaz!!! user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Shadow -- 3.11.2008 21:59:14 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.11.2008 21:59:46   
miska73

Česa, srce? A te rite?

Usluge, mlinčka... da si zrihtala fotko...
Rit pa spet ni tko vrhunska...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.11.2008 21:59:58   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ja Gigi ne vem, men se zdi gužva v spodnjem štuku, me tišči pa špika, kaj bo pa zdravnica rekla bomo pa vidli v sredo na UZ. Upam, da bo kjuser posted image . Kako si ti, z Lučko nič ne poročata o počutju - verjetno nočta analizirat, kar je res bol kot da se non stop sekiraš.

A veš da res. Sploh nočem preveč nalizirat kaki so znaki in kaj pomenijo. Vem samo to, da bušija lepo božam, pa da se z user posted image  user posted image  pogovarjam. Pa moj dragi tud.user posted image

Lučkec moje prijazno pozitivno bitjece. To je edini pravi odnos. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.11.2008 22:00:04   
mlinčka

Si mi pa dvignila pulz, pa polno sline imam v ustih. user posted image  user posted image  user posted image

A čm pol še eno prlimat, tko za zihr user posted image ?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.11.2008 22:01:55   
lučka 25

Lučkec moje prijazno pozitivno bitjece. To je edini pravi odnos. user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.11.2008 22:02:58   
lučka 25

ja, ja hitr. K pol grem n zmen s Prometriom.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.11.2008 22:03:07   
ledenka

ja daj no! ti bo moj hvaležen, če me rata zbudit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.11.2008 22:06:17   
miska73

ja, ja hitr. K pol grem n zmen s Prometriom.

Mlinčka čakamo user posted image user posted image user posted image Jst moram tudi spat...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.11.2008 22:06:17   
mlinčka

Česa, srce? A te rite?

Usluge, mlinčka... da si zrihtala fotko...
Rit pa spet ni tko vrhunska...

Pa še res je user posted image ! Ampak men domišljija dela, veš in brez tistihle razvlečenih gat...pustmo stat user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.11.2008 22:07:35   
kajsica

No ja za pogledat res ni najboljša, sam če bi bila pa malo od strani.....bemti roka pa bi vseeno pasala na eno tako čvrsto športno rito, ko maš kaj za primit....user posted image

Marija, morem nehat....saj še malo, samo še malo, pa bom grabla čvrsto rito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.11.2008 22:08:34   
mlinčka
OK, OK, že popam! Ponovno je seveda potrebno vklopit mal domišljije...jaz si recimo predstavljam, da se bi blo v tistem kritičnem trenutku fajn spodi naštimat user posted image .

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......