|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 19:54:15   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

ABRA, MISMIS, ŽELVICA99, KAJŠICA, SAPI, MLINČEK... Hvala za nasvete... sej vem, da bi blo dobr tud mal na svež luft, ampak če sm iskrena, se mi ne da... Verjetn hočem to čakanje izkoristit v izležavanju in brezdelju, saj pri naši službi imamo tko "čuden" delovni čas, tko da kr paše tkole zabušavat in se izležavat.
Bom še kakšno knjigo prebrala, tv gledala, gobelin šivala... do sobote (ko bom ZGODAJ ZJUTRAJ VSTALA, in NA 12. dan po ET (bom upoštevala vaš nasvet) naredila CB - če ne bo prej grde user posted image )... Tko lepo lulate pluske.. BY THE WAY ANCI BANCI... VSE ČESTITKE ZA user posted image , da bi bila kr zelo žalostna, če bi pretrgala to verigo. Vidim, da sm naslednja za javljanje na "raport", saj sta živalica in anci banci že javile. hmmmmmmmmm. A veste, da še sploh nism šla kupit CB? To pa samo zato, da me ne zamika. Šla ga bom kupit v petek in upam, da me ne premami... Bom mojmu rekla, da ga naj skrije do sobote zjutraj user posted image ...
Ja, dolgčas je pa kr, ker v tem kraju nikogar ne poznam (sm se pred dvemi leti preselila k svojemu); razen svojo taščo in njenega partnerja ter sosede, ki pa so samo starejša populacija (50+). Na srečo se tukaj gradi kr lepo število hišk tko da upam na kakšno družbo v prihodnosti... No, imam pa Kajšico in Miško73, ki sta blizu mene...

Malce vam še morm zamorit... a veste, da me je strah nardit test? Tkole, ko še ni user posted image niti ne delam testa, se še lahko pretvarjam, da sta se user posted image user posted image (al pa vsaj ena od njih) prijeli... KO pa bom nardila test, bo pa konec utvar...in nastopi resničnost. BOmo videli ali bo tudi resničnost tko lepa kot sanje...

GIGI TUD TEB HVALA! Sorry, sm prej pozabila....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.11.2008 19:55:42   
womanpolice
n74.. vidim, da imaš isti dan test (11.11.)  A si ti v LJ? sorry, sm pozabila....

Neposredna povezava do sporočila: 527
3.11.2008 19:56:44   
womanpolice
n74.. in če te že kaj ščemi za testek? kdaj boš lulala, če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 528
3.11.2008 20:05:01   
womanpolice
ah, vidm, da se kr "sama" pogovarjam, tko da ne bom čakala dialoga in grem pred tv... nočko vsem pa se jutr kaj tipkamo... lp

Neposredna povezava do sporočila: 529
3.11.2008 20:05:17   
Grethy
Nočkoooooooo, pridne bit ... jaz grem pa via Gorenjska ... se beremo zjutrej če bom še kej vidla ... papa ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 530
3.11.2008 20:13:05   
Tina1
Najlepša hvala za jutrišnje navijanje. Bomo vidl kaj se spodi dogaja.

Pa še odgovor

gigi men claritine že dolg ne prime, zdej mam  bol močne tablete proti alergiji ****al, pa spirivo(to je kapsula k se jo prebode in posnifa prah ven), pa ventolin pa ko je hudo seretide - kortikosteroid, k je pa še bolj hudo pa inekcije. Sem pa mela tud medrol, ampak samo dva dni k me je skor fentu.

želvica jz sem dons deveti dan po menopurju, sem šele dons začela čutet špikanje, pa rahlo bolečino u trebuhu. Bomo jutr vidl kaj bojo povedal.

anci banci iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

seveda pa tud jz navijam za jutr za
anna1 in Darjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
3.11.2008 20:16:32   
netka34
No, pupike, js vas tut zapuščam do ju3, še mal grem podihat na balkon, pa pod tuš, pa v pančevo-s kočijo....

Lepe sanje vam želim in še ju3 kaki plusek!!
Pa!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.11.2008 20:41:48   
zarja1
Grethy fajn bodi.......

Nočko Netka in WP..... ..jaz grem tud mal mižule pred tv...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.11.2008 20:48:15 >

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.11.2008 20:49:11   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: anna1
4.11. imam PUNKCIJO! Šele danes sem začela razmišljat, da bi blo verjetno pametno nekje staknit en tramal al kej podobnega. Nič takega nimamo domo in sploh ne vem, kje bi to dobila. A lahko požrem naprosin al pa nalgesin, mogoče kar dva (niso tako močni kot tramal), ker res ne bi rada trpela na punkciji, sem rajš zadeta.

Tramal ima doma 60% starejših oseb, prašaj nono al pa taščo....user posted image

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.11.2008 20:54:10   
Darja*
dekline moje čer,..

HVALA HVALA ZA VAŠE NAVIJANJE, LE KAJ BI BREZ VAS?user posted image
Mal me živčki dajejo,..no firbec bolj kot ne,..ampak ni vrag, da me vsaj eden ne bi počakal od 13 celic,..uf,....
Bomo videli. Grem počasi v krtovo deželo, da bo kmalu jutro.

Rada vas imam,.........user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se javim jutri

Darja

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.11.2008 20:54:48   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: anna1
4.11. imam PUNKCIJO! Šele danes sem začela razmišljat, da bi blo verjetno pametno nekje staknit en tramal al kej podobnega. Nič takega nimamo domo in sploh ne vem, kje bi to dobila. A lahko požrem naprosin al pa nalgesin, mogoče kar dva (niso tako močni kot tramal), ker res ne bi rada trpela na punkciji, sem rajš zadeta.

Tramal ima doma 60% starejših oseb, prašaj nono al pa taščo....user posted image

anna1 če maš punkcijo na GK, ti lah jz prnesem ketonal k mam uz, pa bom zgodi tem. Sporoč če želiš, da ga vzamem s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 536
3.11.2008 21:11:32   
n74

n74.. in če te že kaj ščemi za testek? kdaj boš lulala, če ni skrivnost?

mami26 in wp sem pri Rešu samoplačniško, je pa to moj 1.postopek.
Me je pa že Reš na realna tla postavu, da malo puncam prvič rata. Ker sem imela samo tri folikle in potem eno celico. Pa sem mu hotla pokazat, da nisem kr tako!!! ET sem imela drugi dan in šele v torek in je za test še veliko prezgodaj. Če me prej ne preseneti tardeč hudiček, potem test pade za vikend. Saj je 11.11. res krasen datum, sam me bo prej premamilo.

Neposredna povezava do sporočila: 537
3.11.2008 21:16:02   
lara light
Lepotičke, težko vas dohajam...se je Hope kaj javila????

Netkič naj bo četrtek...zdaj!user posted image  

Vsem, ki upate, naj se uresniči, vsem, ki čakate, naj mine čim hitreje, vsem, ki trepetate, naj bo poplačanouser posted image user posted image user posted image

Lepe sanjeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.11.2008 21:20:12   
DaisyE

Tina1 - UZ
user posted image
user posted image  anna1 - punkcija user posted image

Darja* - ET user posted image

user posted image user posted image user posted image 'user posted image user posted image 'user posted image user posted image

NAVIJAM, NAVIJAM, NAVIJAM.....

Najprej je treba sevede navijat, potem pa še vse ostalo.

Podganca luba naša, ti šment šmentasti ti. user posted image Takole bomo tvojo rdečko v naslednjem postopku. Nič, sestavi se skupaj (saj vidim, da znaš), pa čim prej novim zmagam nasproti.user posted image

Mišmiš a si se našla. Lepo, lepo. Glede darila se pa ne preveč veselit, ker misija ni uspela in smo pridobili samo tolažilno nagrado. Ampak saj veš kako pravijo, bolje išta nego ništa.

Netkič, črnino na stran! Vse bo ok, v četrtek te bo čakala najlepša banda otrok.

Žižeta kako otroc?

Jaz ne morem več pisat, ker napol spim. Vse vas pozdravljam. Anči tebi pa še posebej čestitke za plus.

Aja pa rit me boli iz obeh strani. Zgleda vedno namesto mišice zadanem maščobno blazino... user posted image user posted image user posted image  Ni glih težko.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 539
3.11.2008 21:23:08   
pikovit
Punce sem vas prišla mal pogledat in pozdravit.

Pa eno lepo novičko sem prebralauser posted image .

Čestitke ANCI BANCIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.11.2008 21:24:26   
pikovit

Tina1 - UZ
user posted image
user posted image  anna1 - punkcija user posted image

Darja* - ET user posted image

user posted image user posted image user posted image 'user posted image user posted image 'user posted image user posted image

Evo pa še jaz navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.11.2008 21:25:27   
pikovit
Dejzi lahko noč.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.11.2008 21:27:14   
DaisyE
Merci pikovitka in hvala enako. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.11.2008 21:28:49   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, Uglavnom naš kužon ni nikakršen maneken, čeprav bi po mojem mnenju lahko bil, ampak jaz pač nisem objektivna v teh zadevah.

Evo mojga miška

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Kaj pa sta vidva danes uredila z Rešem.

Srečanje z atejem mi ni blo usojeno, morda bo več sreče jutri...

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček
mišmiš in gigi, otekline skoraj ni več, ampak zdej se pa ne dam in hočm ta zob obdržat - ga ne dam user posted image

ostale pupe in soborec, lep preostanek dneva vam želim, pa se še kej pipknemo

mlinčk! Sva pa res soborca! Berem tvoje težave, pa prične še mene vse bolet! Grem jutri popoldne urgentno........user posted image

No, drage moje punce, Klomifenke in ostale. Smo zmenjeni da kar tu vprašam ane!
Naša Menstra - user posted image je potekala nekako takole;
Sreda (1 dan), četrtek (2 dan) močna kot je treba.
(3 dan) petek - prisotne že omenjene neznosne bolečine čez dopoldne in zgodnje popoldne po prenehanju le teh pa samo še blaga krvavitev - izcedek - do nedelje zvečer. V petek zvečer je padla prva 1/2 Klomifena, torej danes 4. Vzameva še jutri in potem stop!
Nekje v tej temi ali sosednji - Klomifenke, sem bral, (pa sedaj ne najdem) da naj bi bil potem nekak od 5 -> 10 dan po menstri HOPA - CUPA gor in dol... Pa me zanima kdaj točno, da ga ne pokidam?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.11.2008 21:35:21   
miska73
Žiži a sem ti že povedala, da te imam ful rada. user posted image

Kajsi sej bo. Še mal pa bom spet optimistična. Jaz tudi bolj slabo sprejemam objemčke. Ampak tele virtualni mi grejo, tisti v živo pa ne najbolj. Je že moj včeraj rekel, a zdej bova pa začela s čajčki ... se sploh ne spomnim, da sem mu govorila kaj o vaši teti pehti...

Sapi, generacija, a zdaj boš pa na inekcijah pa na piru... uživaj in bodi nežna sama s sabo

Netka generacija, alkoholizem je še vedno boljši kot tabletomanija user posted image Pa ne prenehat z ultropizderajem, saj nimata kej zgubit...

Mami26 in n74, držim pesti, da se tile izcedki ustavijo in da bosta čez par dni nalulali plusek tako kot naša jazzzi.

WP Kaj zdej? Boš ti zdržala do konc tedna?
Ti, a veš, da sem danes opazila, da se mi je od treh tednov počivanja prav povesla rit. Nujno moram spet začet z rekreacijo.

Zarja ti si pa taki otroček ko moj dragi, ko nikakor ne more pojest nobene kapsule...

Mlinčka, ti še kr desni bok peglaš ali si že bolj aktivna?

Dejzi kravica naša... kolk se jst tebi nasmejim... samo nisem vedela, da maščobne blazinice tudi bolijo... mogoče so pa to ipka mišice...

Grety fajn oddeli danes šiht. Pa še enkrat hvala za vse vzpodbudne besede. Se bi lahko ta teden zmenile za en kofi, če si za.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.11.2008 21:51:36 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.11.2008 21:38:42   
miska73
No, drage moje punce, Klomifenke in ostale. Smo zmenjeni da kar tu vprašam ane!
Naša Menstra - je potekala nekako takole;
Sreda (1 dan), četrtek (2 dan) močna kot je treba.
(3 dan) petek - prisotne že omenjene neznosne bolečine čez dopoldne in zgodnje popoldne po prenehanju le teh pa samo še blaga krvavitev - izcedek - do nedelje zvečer. V petek zvečer je padla prva 1/2 Klomifena, torej danes 4. Vzameva še jutri in potem stop!
Nekje v tej temi ali sosednji - Klomifenke, sem bral, (pa sedaj ne najdem) da naj bi bil potem nekak od 5 -> 10 dan po menstri HOPA - CUPA gor in dol... Pa me zanima kdaj točno, da ga ne pokidam?

Kruce najbolj ziher je, da čimperj štartata pa vsaj na dva dni telovadita. Vsaj ene 10 dni bodita tako pridna.
Kdaj je pa res dan O je pa težko na splošno povedat.
Jaz imam povprečno cikel dolg 29 dni in mi dan O pade najverjetneje na 15 ali 16 dan cikla.

Neposredna povezava do sporočila: 546
3.11.2008 21:42:21   
miska73
O zdaj bom pa jaz imela monologe...

Pupe moje drage (in fanta seveda) še enkrat hvala vsem za podporo.

Jst sem že bolš, dobro pa še ne.
Sem pa bila prejle na šoping terapiji. Ni glih ne vem kako zalegla, kljub temu, da sem prinesla domov kar nekaj novih cotk. user posted image
Bo treba kako drugo terapijo sprobat, sicer bom bankrotirala...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.11.2008 21:45:53 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.11.2008 21:42:45   
obayifo
kruce jaz mislm, da če bosta HOPA-CUPA od 10.dne ciklusa naprej (torej, če je menstra 5 dni, potem od 5.dne po menstri naprej), ne boš nič zgrešil
obilo veselja! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
3.11.2008 21:47:42   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
Evo mojga miška
user posted image

Sm ga falil....

Punce hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 3.11.2008 21:48:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 549
3.11.2008 21:48:51   
želvica99
Evo mene končno domauser posted image

Ja Gigi ne vem, men se zdi gužva v spodnjem štuku, me tišči pa špika, kaj bo pa zdravnica rekla bomo pa vidli v sredo na UZ. Upam, da bo kjuser posted image . Kako si ti, z Lučko nič ne poročata o počutju - verjetno nočta analizirat, kar je res bol kot da se non stop sekiraš.

Tina evo jest mam pa v sredo UZ, pa bomo vidli. Mene je v prvem ivf tud kasnej začelo špikat pa je blo dost jajčk, zdj mam drugo zdravilo, pa me mogoče zato prej ne vem. Dobro zrihtaj ju3.

Grethy ti še poročam, pomoje sem bol dopoldanske ure terenc (sreda UZ), če pade še popoldanska aktivnost se pa javim, da eno rukneva.

Sapi zdaj pa akcija aneuser posted image

Netka pestke za tebe, zbrcaj slabo voljouser posted image

Mami počakaj, lahko je vgnezditvena.

Zarjica dobro spančkajuser posted image , sem te kar mal zgubila vmes, ker je tolk deklic tukaj no pa še dva fanta sta tuduser posted image

Lubice vsem lahko nočko in kakšne lepe sanje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......