Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Saj doma nareje so itak boljše. Ker pa veliko hodiš okorg pa za iznajdlivost. Še vedno je pa domače.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:25:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:29:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja pa zelenjavo je samo doma pripravljeno, za sadje ji je pa se mi zdi skor raj kak frutek. Ni pa prijateljica teh mlečnih kaš. Nekako ji ne potegnejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:30:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** moram še pokomentirat tisto o supermamah. Meni osebno se ne gre za različna mnenja, ker sem vesela, da so mnenja različna. najbolj me moti to, da so ene tako zagrižene in prav napadalne in te spljuvajo in skritizirajo in žalijo. Moti me ta neandrtalnost. Imam občutek, da kakšno mamico napadejo in bi jo najraje z valjarjem namahale, ker vpraša kako naj redči mleko ali če lahko da eno leto staremu otroku smoki. Se mi zdi, da bi šlo brez verbalnega nasilja. Ma ja... 100judi 100 cudi. HB da smo si razlicni, men tud vcasih kdo zivc ven potegne... Imas pa prav, da se da vse na lep nacin povedat... Samo jaz sem pol neki narobe razumela, ker sem dobila obcutek, da ce tezim z GH in pa ker sem totalno skregana s hojco pa se kej bi se naslo... da se me primerja s temi ,ki jih nekatere klicejo super mame. Ker vcasih grem brat..pa se absolutno strinjam z temi super mamami... kot naprimer za tiste verizice okrog vratu za zobe... pa za redcenje mleka sem sla vceraj brat ... meni je bilo mnenje doticne ule80 totalno pravilno in potem sem zacela studirat... ja a ce jaz isto mislim..pol si tud o meni tako mislijo... in tako naprej.... Sej stekas... Sicer pa sem ze pogruntala da najveckrat postavijo vprasanje z namenom da dobijo tocno dolocene odgovore... ja pol pa ko jih ne je pa vse narobe... eh.... Nismo mislile tebe. Iz enih vprašanj nastane cela kolobocija. Pri tistih verižicah za zobe bi mene skrbelo za varnost otroka, ker je moja recimo ful močna in bi jo lahko mimogrede strgala. To je meni samo ena marketinška poteza. Eni otroci imajo več problemov pri izraščanju eni manj. Pa za mleko vem, da ga ene mame redčijo do enega leta ali pa malo manj, in potem tista reva ni vedela koliko vode bi dala in je nastala cela zmešnjava. Nisem niti do konca brala. Če izraziš svoje mnenje ni nič narobe in vem, da ga ne na tak "nasilen" način, na vsaki pa je da se sama odloči kako bo naredila. Estrella kako pripraviš riž? Plonkarca vem ja. A kej "škodi" prebavi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:30:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Sam Gaja prav elegantno je .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:30:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Pol maš že potrditev, da si dobra kuharica A te možiček tud kdaj pohvali??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kasso in spelin@ : vse naj vam zelim... morda pa bo kaj od tega novega zdravila tysabri...ima namrec obetavno ime sabri - arabsko moje potrpljenje ozirom boljsi izraz potrpezljiv sem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:32:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Sam Gaja prav elegantno je . Emilija tud ni packica Jo moram branit, še predno jo pokaraš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:33:00
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem zdajle potem pa pridem nazaj. Se moram pripravit na maraton. moji vsi spijo, razen hrčkov in mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Pol maš že potrditev, da si dobra kuharica A te možiček tud kdaj pohvali?? Ja res ni dobr . Ma on pa itak vse poje,prev pa da je dobr tist k nardim Tally kje si najdla pa besedo elegantno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:35:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Sam Gaja prav elegantno je . Emilija tud ni packica Jo moram branit, še predno jo pokaraš Pa jo bom , veš kaj je danes delala. Imela je polna usta mleka in potem iz njega začela balončke delat. Vse ji je za vrat steklo. In to je delala vsakič ko je jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:37:00
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: riž skuham čisto do mehkega, da se že mal razpusti, odlijem vodo in ga pretlačim z vilicam. Včasih pa ga kar skuham z zelenjavo in vse skupaj zmiksam. Na prebavo nisem opazila, da bi kaj vplival. Zaprta ni, kaka pa itak po vsakem obroku. Je pa res, da njo tudi banana ne zapre. ****: kdaj boš pisala, da imate hladno. Jaz sem kar mal fovš za tako lepo vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdajle potem pa pridem nazaj. Se moram pripravit na maraton. moji vsi spijo, razen hrčkov in mene. Pa hvala za lepe besede... ( glede verizic pa itak...se popolnoma strinjam s tabo) Jaz imam tuki skoz tezave ker tamala nima uhanov.. ampak jih tud ne bo imela... pa se ne oblacim jo kot so male deklice tukaj... najboljsi opis bi bil podobne so novoletnemu drevesu...( matr sem zlobna ) In pol pridem kam...pa pravijo.. ato je pa Omar??? Al pa zadnjic me je ena vprasala ce ze hodi....sem rekla da seveda pa tud na fuzbal treninge ze gre...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:38:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Sam Gaja prav elegantno je . Emilija tud ni packica Jo moram branit, še predno jo pokaraš Pa jo bom , veš kaj je danes delala. Imela je polna usta mleka in potem iz njega začela balončke delat. Vse ji je za vrat steklo. In to je delala vsakič ko je jedla. OK mleko je tekočina, samo GH pa lepo papa in nič ne pluva naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:40:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdajle potem pa pridem nazaj. Se moram pripravit na maraton. moji vsi spijo, razen hrčkov in mene. Pa hvala za lepe besede... ( glede verizic pa itak...se popolnoma strinjam s tabo) Jaz imam tuki skoz tezave ker tamala nima uhanov.. ampak jih tud ne bo imela... pa se ne oblacim jo kot so male deklice tukaj... najboljsi opis bi bil podobne so novoletnemu drevesu...( matr sem zlobna ) In pol pridem kam...pa pravijo.. ato je pa Omar??? Al pa zadnjic me je ena vprasala ce ze hodi....sem rekla da seveda pa tud na fuzbal treninge ze gre... Kaj se jim Samia zdi fantovsko oblečena?? Dej mi nekaj povej, mogoče si že pa mi je ušlo iz glave; kaj pomeni samia?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:41:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: kdaj boš pisala, da imate hladno. Jaz sem kar mal fovš za tako lepo vreme Kaj naj ti recem... zdele imam balkon na sterzaj odprt sedim v kratkih hlacah in majici z kratkimi rokavi...in je prijetno... Ceprav... se je ze zacela tuki sezona ko nosijo zgoraj bundo pa kapo pa sal da sam oke ven vidis.... ampak spodaj so pa bose noge pa japanke... No sem sla pogledat..sam zate trenutno brez oblacka nic ne piha in 24 stopinj...ura pri nas 22.40. Ti kar pridi bova mal na terasi kofetkali... al pa cocacolali...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:42:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kje si najdla pa besedo elegantno Ko sem jo gledala kako lepo pije iz flaške, čisto počasi požira, nič se ne zvija ali pljuva mleko tako da frči okoli. Čisto nasprotje Emilije .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:42:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes smo očitno totalno nezanimive, ker smo tudi občestvo izgubile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:43:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele kuhala riž,brokoli in cvetačo. En obrok bo jutri,dva obroka sm pa dala v skrinjo,da mam za kdaj ko kam grem pa nimam časa skuhat. No kje ste zdej? Ti pa si komot. Si mal časa in dela prišparaš kakšen dan. Katy slabo kaže, ker ni še ostalih čvek. Ma veš Gaja ma rajš doma narejene kašice,tud sadne,kupljene so ji zgleda preredke,pol pa včasih nimam časa naredit pa je lažje iz skrinje vzet Jaz sem skoz mislila, da tvoja itak vse zmaže, naj bo domače al pa kupljeno Sej zmaže jih že,sam traja pa tud dolg cajta da jih,domače pa v šusu Sam Gaja prav elegantno je . Emilija tud ni packica Jo moram branit, še predno jo pokaraš Pa jo bom , veš kaj je danes delala. Imela je polna usta mleka in potem iz njega začela balončke delat. Vse ji je za vrat steklo. In to je delala vsakič ko je jedla. OK mleko je tekočina, samo GH pa lepo papa in nič ne pluva naokoli Ja HB vsaj to lepo papa. Pa še vse zmaže . Čisto po mamici se je vrgla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:44:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes smo očitno totalno nezanimive, ker smo tudi občestvo izgubile Nismo v elementu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kje si najdla pa besedo elegantno Ko sem jo gledala kako lepo pije iz flaške, čisto počasi požira, nič se ne zvija ali pljuva mleko tako da frči okoli. Čisto nasprotje Emilije . Eh zdej pa že pretiravaš. Emilija čist lepo je,sploh GH,pri mlekcu pa sam zadnje dni neki štrajka,to je pa tud naša že delala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:45:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes smo očitno totalno nezanimive, ker smo tudi občestvo izgubile Nismo v elementu Pa še premalo nas je Dead line se bliža: še 26h in 15min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:46:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kje si najdla pa besedo elegantno Ko sem jo gledala kako lepo pije iz flaške, čisto počasi požira, nič se ne zvija ali pljuva mleko tako da frči okoli. Čisto nasprotje Emilije . Eh zdej pa že pretiravaš. Emilija čist lepo je,sploh GH,pri mlekcu pa sam zadnje dni neki štrajka,to je pa tud naša že delala Vidim da ima dve goreče zagovornice. Vdam se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 21:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes smo očitno totalno nezanimive, ker smo tudi občestvo izgubile Nismo v elementu Ja kakšno pametno temo predlagita,pa bo tud občinstvo nazaj pršlo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.