womanpolice
|
ABRA, MISMIS, ŽELVICA99, KAJŠICA, SAPI, MLINČEK... Hvala za nasvete... sej vem, da bi blo dobr tud mal na svež luft, ampak če sm iskrena, se mi ne da... Verjetn hočem to čakanje izkoristit v izležavanju in brezdelju, saj pri naši službi imamo tko "čuden" delovni čas, tko da kr paše tkole zabušavat in se izležavat. Bom še kakšno knjigo prebrala, tv gledala, gobelin šivala... do sobote (ko bom ZGODAJ ZJUTRAJ VSTALA, in NA 12. dan po ET (bom upoštevala vaš nasvet) naredila CB - če ne bo prej grde )... Tko lepo lulate pluske.. BY THE WAY ANCI BANCI... VSE ČESTITKE ZA , da bi bila kr zelo žalostna, če bi pretrgala to verigo. Vidim, da sm naslednja za javljanje na "raport", saj sta živalica in anci banci že javile. hmmmmmmmmm. A veste, da še sploh nism šla kupit CB? To pa samo zato, da me ne zamika. Šla ga bom kupit v petek in upam, da me ne premami... Bom mojmu rekla, da ga naj skrije do sobote zjutraj ... Ja, dolgčas je pa kr, ker v tem kraju nikogar ne poznam (sm se pred dvemi leti preselila k svojemu); razen svojo taščo in njenega partnerja ter sosede, ki pa so samo starejša populacija (50+). Na srečo se tukaj gradi kr lepo število hišk tko da upam na kakšno družbo v prihodnosti... No, imam pa Kajšico in Miško73, ki sta blizu mene... Malce vam še morm zamorit... a veste, da me je strah nardit test? Tkole, ko še ni niti ne delam testa, se še lahko pretvarjam, da sta se (al pa vsaj ena od njih) prijeli... KO pa bom nardila test, bo pa konec utvar...in nastopi resničnost. BOmo videli ali bo tudi resničnost tko lepa kot sanje...
|