|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 19:23:28   
Pija76
Lepo da me ne pogrešate, vas sam pozdravim in letim naprej, hrbet me še vedno boli.

Anci čestitke user posted image .

Mismis seštela in napisala ure kar danes do konca v službi, tale hrbet je od hudiča. Januar je lep mesec, nov začetek!!!!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 3.11.2008 19:24:43 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.11.2008 19:28:04   
zarja1
Mami 26 ti kr naprej papcaj...škodi ne. Še je upanje....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.11.2008 19:30:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: n74
mami26-no, jaz sem imela transfer dan za tabo in včeraj prvi izcedek, pa se kar tolažim, da je vgnezditvenauser posted image  Kaj se ti pa še dogaja tam spodaj?

itak da je vgnezditvena......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.11.2008 19:30:37   
Grethy
MORGEN

Lep pozdrav vsem ki ste opazle da sem se sama s sabo pogovarjala ane šuki, pa sonček, pa vse druge tut ... enkrat bom pa napisala tak post, vas bom vsako posebej obdelala, samo caj t morm met, se prav da dons ne ...

žižek sto na uro pestke zate ...

sapi ... klomifen požrla user posted image user posted image ... doza premila ... drug mesec bo bolje ...

želvika moja ... veš da nisem mela lufta, mater solzno, drugič te bom pa uhvatila ja .... če si ta teden kje terenska do pozno v noč, se lahko v Kranju kje dobiva pred mojim šihtom zvečer ... kukr češ ...

MACA ???????? RABMO KEJ ???? ( kr na z.s. javte, da ne sfalim) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 3.11.2008 19:31:14 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.11.2008 19:31:00   
mlinček
Hm, za vse trepetalke in seveda trepetalce, sem se spomnil neko pesem, ki ima takšno kitico in mislim da lepo vse pove, je pa zame to pesem od zelo mega SLO skupine

Obriši solze in nasmej se mi
z objokanimi, z objokanimi očmi.
Vsak dan se kaj začne,
se kaj lepega začne.

Skratka ne obupat, ker vedno je kje kaj, ki je vredno našega nasmeha in kanček upanja za vse nas.

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.11.2008 19:31:20   
womanpolice
ABRA, MISMIS, ŽELVICA99, KAJŠICA, SAPI, MLINČEK... Hvala za nasvete... sej vem, da bi blo dobr tud mal na svež luft, ampak če sm iskrena, se mi ne da... Verjetn hočem to čakanje izkoristit v izležavanju in brezdelju, saj pri naši službi imamo tko "čuden" delovni čas, tko da kr paše tkole zabušavat in se izležavat.
Bom še kakšno knjigo prebrala, tv gledala, gobelin šivala... do sobote (ko bom ZGODAJ ZJUTRAJ VSTALA, in NA 12. dan po ET (bom upoštevala vaš nasvet) naredila CB - če ne bo prej grde user posted image )... Tko lepo lulate pluske.. BY THE WAY ANCI BANCI... VSE ČESTITKE ZA user posted image , da bi bila kr zelo žalostna, če bi pretrgala to verigo. Vidim, da sm naslednja za javljanje na "raport", saj sta živalica in anci banci že javile. hmmmmmmmmm. A veste, da še sploh nism šla kupit CB? To pa samo zato, da me ne zamika. Šla ga bom kupit v petek in upam, da me ne premami... Bom mojmu rekla, da ga naj skrije do sobote zjutraj user posted image ...
Ja, dolgčas je pa kr, ker v tem kraju nikogar ne poznam (sm se pred dvemi leti preselila k svojemu); razen svojo taščo in njenega partnerja ter sosede, ki pa so samo starejša populacija (50+). Na srečo se tukaj gradi kr lepo število hišk tko da upam na kakšno družbo v prihodnosti... No, imam pa Kajšico in Miško73, ki sta blizu mene...

Malce vam še morm zamorit... a veste, da me je strah nardit test? Tkole, ko še ni user posted image niti ne delam testa, se še lahko pretvarjam, da sta se user posted image user posted image (al pa vsaj ena od njih) prijeli... KO pa bom nardila test, bo pa konec utvar...in nastopi resničnost. BOmo videli ali bo tudi resničnost tko lepa kot sanje...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.11.2008 19:33:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
MACA ???????? RABMO KEJ ???? ( kr na z.s. javte, da ne sfalim) user posted image user posted image

morgen teta Grethy......jaz bi mela maca prašek...a boš zrihtala please...pretty please...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.11.2008 19:33:53   
Grethy
Mlinčkov song:
Vsak dan se kaj začne,
se kaj lepega začne.

moj dodatek:

... in se tudi neha,
zato le joči,
brez slabe vesti,
brez greha,
ko solza presahne,
pojavi se smeh,
bolečino odplakne,
prinese iskro sreče v očeh !!!!!!!!!

Mlinček si mi dal inspiracijo ... evo poezija RR  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 3.11.2008 19:34:20 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.11.2008 19:34:09   
womanpolice

Tina1 - UZ
user posted image
user posted image  anna1 - punkcija user posted image

Darja* - ET user posted image

user posted image user posted image user posted image 'user posted image user posted image 'user posted image user posted image

NAVIJAM, NAVIJAM, NAVIJAM.....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.11.2008 19:35:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

morgen teta Grethy......jaz bi mela maca prašek...a boš zrihtala please...pretty please...user posted image

a tabletke ne bi šle ???? Mam sam tabletke ?!?!?!?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.11.2008 19:36:40   
zarja1

so prevelike...se bom tolk mučla to dol pogoltnit....

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.11.2008 19:37:31   
mami 26
joj punce kok ste ve fajn.....
ja ok zdaj ste me prepričale da je vgnezditevna ampak kok časa pa naj bi to trajalo???
n74 nič se ne dogaja kot le te izcedki nimam nobenih znakov za nič
kaj se pa dogaja tebi tam spodaj??

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.11.2008 19:40:01   
zarja1
Mami 26 to lahk zdaj neha, ene pa dalj časa celo krvavijo al pa imajo izcedke. Dokler ni konkretne user posted image  in - je upanje!!!!!!!! Ta vikend se na palčko lulaj.

Horny Teddy

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.11.2008 19:40:05   
Grethy

so prevelike...se bom tolk mučla to dol pogoltnit....

pol ti pa zaenkrat ne bom mogla pomagat, lohk jih pa s kladučkam stolčem v prah, al ti jih pa na pol dam ...a ???

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.11.2008 19:40:47   
zarja1
teta Grethy.....maš zs

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.11.2008 19:41:38   
zarja1
pol ti pa zaenkrat ne bom mogla pomagat, lohk jih pa s kladučkam stolčem v prah, al ti jih pa na pol dam ...a ???

to mi je skoz moja mami delala...ko sem bla mičkena pupa......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.11.2008 19:44:23   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Mlinčka, mlinček kako košarka ... sem bila prav žalostna, ko so izgubili in to za eno piko ggggrrrrrrr ... jaz NLB ligo že spremljam-beri letna karta, vendar sem lokal patriot tako, da tam ne navijam za UO-sory, kar se pa Euro lige tiče so pa UO še vedno moji in zakon tako, da se javljam za navijačico ... za fotke se tudi jaz javljam ...

Jah, tekma je bila res infarktna user posted image in poraz temu primerno še večje razočaranje user posted image , ampak je.bat ga, takle mamo user posted image . Kar se tiče lokalpatriotizma ga absolutno pozdravljam user posted image . Boš prišla pa v Tivoli, ko boste proti nam igral. Ali obratno seveda. To bo fajt user posted image ! Ma neee, prej gremo na en pir pa pol še na enga pa je (če ne bova slučajno user posted image ). Pa še ostale bejbe (Lučkaaa, Nokiii user posted image ) seveda vzamemo s sabo! Drugač mava pa midva tud sezonske, tko da itak ne bi mogl skupi sedet in se tepst user posted image . Drugač je pa že v četrtek spet Euroliga, prideš?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.11.2008 19:45:09   
Grethy
 ... no vidiš lubika, pol bova pa zrihtale anede, ti si itak korajžna in velka, srčkana  pupa, pa bo šlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.11.2008 19:46:24   
zarja1

... no vidiš lubika, pol bova pa zrihtale anede, ti si itak korajžna in velka, srčkana  pupa, pa bo šlo user posted image user posted image user posted image

itak...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.11.2008 19:46:53   
mlinček

Mlinčkov song:
Vsak dan se kaj začne,
se kaj lepega začne.

moj dodatek:

... in se tudi neha,
zato le joči,
brez slabe vesti,
brez greha,
ko solza presahne,
pojavi se smeh,
bolečino odplakne,
prinese iskro sreče v očeh !!!!!!!!!

Mlinček si mi dal inspiracijo ... evo poezija RR  user posted image user posted image

Grety super, si pa lepo nadaljevala, dobro že posneto pesem, ki sta jo napisala žal pokojni Habič (pevec) in še živ Drnovšek (kitarist), jst nimam tle čist n'č, je pa lepo da, dobra pesem, daje dobro inspiracijo, me veseli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.11.2008 19:48:23   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

joj punce kok ste ve fajn.....
ja ok zdaj ste me prepričale da je vgnezditevna ampak kok časa pa naj bi to trajalo???
n74 nič se ne dogaja kot le te izcedki nimam nobenih znakov za nič
kaj se pa dogaja tebi tam spodaj??

Ravno včeraj sem se pritoževala, da nimam nobenih znakov, razen bolečih in napetih prsi. Popoldne po izcedku se je vse spremenilo, eno špikanje pa napet trebuh. Danes isto, mogoče so le živčki začeli delovat.
Tko, da če ti nimaš občutka, da se bo vlilo, je še uredu. Jaz ga imam. Ampak dokler ni nič je še upanje,....

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.11.2008 19:49:44   
womanpolice
Je pa res lepo besedilo...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.11.2008 19:51:14   
mlinčka
Pa lej, kaj grem pozabit user posted image !

anci banci, čestitkeee user posted image !!!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.11.2008 19:51:14   
womanpolice
n74... tud jst sm imela nekaj dni občutek, da se bo ulilo, sedaj tega občutka ni so pa krči prisotni... vsake toliko časa mal utrogestna uide na hlačke potem pa že prestrašeno vlečem hlače dol in gledam če je tardeča... pa ni user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je NE BOOOOOOOOOOOOO..

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.11.2008 19:51:43   
mami 26
n47 jaz sem imela občutek kot da se bo vlilo pa nič razen izcedkov tako sem obupala da ne jemljem več utogastana in pa folne vse sem zabrisala v predal od besa
ampak ste me potolažile in bom spet odprla predal....
a si bila v lj na et??

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......