Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 18:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne Edinaos.. nasplosno se pogovarjamo... Pa vceraj smo te full ogovarjale se ti je kaj kovcalo??? Bos mogla vse za nazaj prebrat da bos videla kaj in kako... verjami, da vas med ''masažo'' nisem čisto nič pogrešala Sem pa vse za nazaj prebrala, ne ne od mene nič ne pričakujte več He, he... mi pa pruicakujemo... Cas je moj zaveznik... Kako bo fantku ime? nema nobenega fantka ne bo, moja želja se je uresničila A če bi bil pa šrvi fantek bi pa mela še enga al tud ne? odgovor je DA A res? A tok si si želela punčko met? Pol bi bli pa trije fantje,četrta pa punčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 18:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac" ... UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJAC O to me pa na Janeza spominja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 18:57:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac" ... UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJAC kaj al gradbince mešate po Logatcu al kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:00:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac" ... UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJAC kaj al gradbince mešate po Logatcu al kaj Ma me Logatčanke smo bile popularne med gradbinci že med , kaj šele zdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A če bi bil pa šrvi fantek bi pa mela še enga al tud ne? odgovor je DA A res? A tok si si želela punčko met? Pol bi bli pa trije fantje,četrta pa punčka aja to pa ne, vedno sem govorila upam, da bo že prva punčka in je ratalo , drugače pa bi samo še enkrat probali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Anja danes podira rekord v spanju: -dopoldan 2 uri vzunaj -popoldan 3 ure v posteljici in zdaj spet spi TOOOO SONČEK MOJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:04:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac" ... UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJAC kaj al gradbince mešate po Logatcu al kaj Ma me Logatčanke smo bile popularne med gradbinci že med , kaj šele zdaj no, upam da bo vsaj kak zid raven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasso kako je bilo potem z bučko?? Moji danes ni kej preveč dišala, je imela raje joško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja danes podira rekord v spanju: -dopoldan 2 uri vzunaj -popoldan 3 ure v posteljici in zdaj spet spi TOOOO SONČEK MOJ OOOOOOO jest bi tud vsaj en dan da mi spi 3 ure skupi,al pa vsaj 2
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj sem pa jaz sama ostala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj sem pa jaz sama ostala Nisi,jest sm tuki,sam ne vem kok časa ,Se bo verjetn Gaja kmal zbudila,spi "že" pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj sem pa jaz sama ostala Nisi,jest sm tuki,sam ne vem kok časa ,Se bo verjetn Gaja kmal zbudila,spi "že" pol ure torej se pripravljaš na veselico eh moja tudi če se zbudi mi je OK, je ati že doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj sem pa jaz sama ostala Nisi,jest sm tuki,sam ne vem kok časa ,Se bo verjetn Gaja kmal zbudila,spi "že" pol ure torej se pripravljaš na veselico eh moja tudi če se zbudi mi je OK, je ati že doma Moj je tud zdele pršu,sam more še jest pa ne vem kva še Ma sej ponavad zvečer ni neke veselice,šla bo v pižamo,pojedla mal se bo igrala z očijem,pol pa spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:15:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kasso kako je bilo potem z bučko?? Moji danes ni kej preveč dišala, je imela raje joško nič krčev , tako, da očitno drži, da je boje brez olupka. Sem pa dala vmes tudi korenček in malo rižolinota in je zmazala ko velika ...ja, ko smo prišle s sprehoda se joške ni branila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Tole očitno nima veze s spremembo časa, ker sva midva oba alergika in je alergija Žana čist normalna posledica tega. Glede ležalnika in hojce pa za oboje velja, da so posledice, če je otrok predolgo noter. Tudi moj je alergik moj moz je alergik sicer samo na penicilin ampak alergija pa je a ne ? Zato sem pocakala z GH.. Ti tudi predvidevam? Bolečine v križu ma pa tud moj, pa baje ni bil v hojci . Tud to, da ni bilo včasih alergij, ni čist res, niso ble pa tolk raziskane. No jaz sem te vprasala kako lahko trdis da celi vasi generaciji,ki ste bili v hojci ni nic? Da nimate nobenih posledic? Hotla sem povedat,da lahko govoris samo zase ne za vse... Baje sva obe odrasli v isti komunistični državi ! Ja, sej zato pa ker poznam kako je bilo sklepam , da je bilo kaj takega zadaj položaja, ker se tu svetuje levi. No vsaj do boka so ze prisli saj si rekla, da so pred casom svetovali trebuh in hrbet... Mi pac ze skor 1500 let vemo da je desni... Tud da je naprimer luna svetla zaradi odbijajoce se svetlobe in ne sama od sebe vedo morda kakih 50 let mi pa 1500... In nasi strokovnjaki ..niso nasi strokovnjaki... ampak ti dajem besede Boga. klik - ce slucajno koga zanima o cem govorim Sicer pa pesticide, konzervanse, aditive tud še vedno jemo, čeprav strokovnjaki priporočajo samo zdravo hrano. Pa mobiteli, da o vplivu sevanja računalnika sploh ne govorim, pa nas poglej ... Ja ampak jaz sem hotla sam povedat da ce ves da je ena stvar polna pesticidov mu ne bos dala, ali mu bos ampak pravo mero?? Sej v pravi meri ni skodljivo al kako? Predvidevam da se izogibas... po svojih najboljsih moceh ... vsi se... kok nam uspeva je spet druga pesem. Vse z mero ... ampak to je seveda osebna odločitev vsake. Res ne me vzet za slabo... samo zelim, da me prav razumes...kako jaz razmisljam... Ni da kr neki tezim k mam glih 5 minut casa, ampak jaz res verjamem v to kar pisem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kasso kako je bilo potem z bučko?? Moji danes ni kej preveč dišala, je imela raje joško nič krčev , tako, da očitno drži, da je boje brez olupka. Sem pa dala vmes tudi korenček in malo rižolinota in je zmazala ko velika ...ja, ko smo prišle s sprehoda se joške ni branila Super, da ni blo krčev. Jest jo tud olupim,tud če jo zase delam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
edinaos: AT je postala hudo pridna....mogoce se pa boji konkurence, ko smo te nagovarjale.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:30:56
|
|
|
|
aurora28
|
Ku ku evo mene med vami. Danes je bil pester dan, je ata imel Gala na skrbi in sta šla ven, se potepala in iskala čevlje in v celem Velenju nimajo vel. 18, razen copatk. Jaz pa se sem imela čistilno akcijo; prala zavese, okna, sesala, brisla prah, mater mi je teklo dol kot da sem bila v sauni, ampak zdaj je tak čisto Načeloma pa bomo te dneve ko je ata doma izkoristili maximalno. Jutri si bova z mojim spet privoščila enourno masažo hrbta in rok (to imam jaz), v sredo pa grem k pedikerki. Najbolj uživam ko se razvajam. Naklofale ste pa tolk strani, da se mi po pravici povedano ne lubi brat, pa brez zamere. Hvala za informacijo o nakupu čevljev za Gala. Bomo prihodnji teden šli v Celje in mu jih bom kupila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:36:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** edinaos: AT je postala hudo pridna....mogoce se pa boji konkurence, ko smo te nagovarjale. jAZ PA MISLIM, DA JE RAVNO OBRATNO. žELI DRUŽBO IN SI MISLI, ČE BO RES FEJST FEJST PRIDNA, BO MAMICO OMEHČALA IN DOBILA Punce; HVALA vam za izrečene besede. Včasih mi je res tako hudo, pa se kmalu potolažim in veliko ima tu opraviti tudi ta forum Tana: sestra je bila starejša 15 let in je umrla za pljučnim rakom. Bila je strastna kadilka in žal imela precej stresno življenje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:37:07
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac" ... UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJAC čaki, čaki plavuša, boš ti tud dozo dobila IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac" ... UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJAC O to me pa na Janeza spominja tuki pa ne vem zakaj se gre?? kasso vsaj še gradbince no... **** sej se mi ne da no ... itak ma vsaka svojo glavo in razmišlja z njo ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora pridna si bla . Jest bom tud en dan v tem tednu mal bl generalno naredila,ne sam na hitr tko kot ponavad . Upam,da mi bo ratal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** edinaos: AT je postala hudo pridna....mogoce se pa boji konkurence, ko smo te nagovarjale. jAZ PA MISLIM, DA JE RAVNO OBRATNO. žELI DRUŽBO IN SI MISLI, ČE BO RES FEJST FEJST PRIDNA, BO MAMICO OMEHČALA IN DOBILA kak je bilo na plavanju? Se je moj zet izkazal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:55:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** edinaos: AT je postala hudo pridna....mogoce se pa boji konkurence, ko smo te nagovarjale. jAZ PA MISLIM, DA JE RAVNO OBRATNO. žELI DRUŽBO IN SI MISLI, ČE BO RES FEJST FEJST PRIDNA, BO MAMICO OMEHČALA IN DOBILA kak je bilo na plavanju? Se je moj zet izkazal? Plavanja ni bilo Ko sva se že preoblekla sem šla HB z njim do bazena in tam pravijo, da odpade tečaj, ker je ravno bruhal en otrok v bazen. In tako sva šla v Merkatoreja, zapravla 50eu in šla domov Kaj je sedaj s tvoj kuro ne žri po 17h??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 19:58:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora: si bla pa pucfrau danes Men se po pravici povedano ne da pospravljat in samo tolko mignem, da ni ta velike svinjarije Nina7: ti pa itak nimaš prilike pucat, ker si skoz leteča. Verjetno bo poš mela ćas ko bo sneg in ne boš mogla v dolino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 20:04:36
|
|
|
|
tilči
|
Kaj imate ve namen še danes priti na 4.del? No,pri ortodontu smo hitro opravili. Imam zobe v linijo. Po novem pa kontrolo šele čez eno leto, ker ni nobenih problemov Špelin@...ja sedaj bomo pa delali vaje. moje sožalje. Res hudo, da hčerka izgubi očeta. Ko smo se danes peljali v Ljubljano, je bila ravno ena nesreča na avtocesti, se je že rešilec peljal. Avto je bil močno zličkan. Kasso...poskrbi za svoje zdravje. Boš Varjo že na drug način potolažila. Čmrlika...kaj je s poroko? Sem na hitro preletela in to zgrešila. Drugače pa ... čestitke
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.