|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
28.10.2008 15:08:19   
tinaaja
Klarissa, jaz sem ga delala vsak dan do dneva, ko mi mogla dobit M, pa se kar parkkrat kasneje user posted image Sem si rekla vsakic sprot, da ne bom, pa nisem zdrzala user posted image Lej, itak nimas kaj zgubit - kar bo, bo. Lepo korak za korakom user posted image najprej do M, pol do prevega pregled, po NS,... nice an slow. user posted image Drzim pesti, da cez 8 mesecev stisnes k sebi malo strucko user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
28.10.2008 15:30:05   
krtekxx
Klarissa, ma če vidiš rahlo črtico, potem črtica je. In bo najbrž tudi jutri. Sicer pa nehajte jamrat o vseh testih, saj ni tako ekstremen strošek v primerjavi s pomirjeno radovednostjo...razen seveda, če ne kupujete kakih CB. Sicer pa sem jaz tokrat "prišparala" za vse vas, saj nisem naredila niti enega testa. Ker sem itak bila v bolnici in so mi tam boločali beta hcg.
Trenutno ližem med z limono, ker me prav zoprno praska po grlu, moj glas je pa tak, kot bi bila sraka in ne človek.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
28.10.2008 15:33:09   
Klarissa
saj sem čudna al kaj sem.
strah me je biti srečna ob user posted image .
če si bom zapomnila, da sem delala na najino obletnico test in pol...

prvo čiščenje po ss so mi delali en dan pred roj dnem. sem jih lepo prosla, da ne na roj dan.
slabo mi je.
strah.

mmmm med z limono mora pa biti super. a to krtekxx sama zmešaš?

< Sporočilo je popravil Klarissa -- 28.10.2008 15:34:00 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
28.10.2008 17:09:29   
krtekxx
Klarissa, katera izmed nas te pa ne razume?! Prav dobro vemo, kako se vleče od pozitivnega testa do tistega, da se na UZ kaj vidi in STRAH, nenehno prisoten v nas, brisanje na WC-ju kjer skušaš ugotoviti odtenek bele...ali je bela bela ali belo rumenkasta ali belo rjavkasta... A nardiš test na rojstni dan ali ne...jaz bi gotovo ne mogla čakati.
Med z limono je preizkušeno učinkovit domač neoangin.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
28.10.2008 18:30:24   
tinaaja
Sicer pa nehajte jamrat o vseh testih, saj ni tako ekstremen strošek v primerjavi s pomirjeno radovednostjo...

ja, meni je bilo vseeno za stroske, ampak vseeno sem kar ornk kolicino porabila. ampak sem bila vsak dan tok bolj zadovoljna, potesena, mirna... no razen CB sem skoz delala BC mini, tko da...

Klarissa - ne glede na to, kok se sekiras, bo rezultat na testu isti user posted image Enako je z izidom nosecnosti. Nimas kaj.. najboljs je, da zacnes verjet - no vsaj po ene 5 testu in ko bo 36 dan mimo, ce ne ze zdaj user posted image

Od mojega zadnjega krvavega izcedka je minilo zdaj ze 8 tednov, pa se vedno s strahom vsakic pogeldam na papir. so zadeve, ki se jih en znebis.. ampak lahko pa delas na njih user posted image

Dobr za tale med z limono, ker sem tud napadena s strani prehlada user posted image user posted image Grrrr...

krtekxx ... se 2 meseca... pa se 3 dni ???? a bo tokrat sistem zmogel sprocesirat dokoncno posvojitev? Drzim pesti!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
29.10.2008 7:12:11   
krtekxx
Danes je dan D, ko se fanta za vedno preselita k nama. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
29.10.2008 7:25:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Danes je dan D, ko se fanta za vedno preselita k nama. 

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
OK, zdaj so mi pa kar solzice stopile v oci.. srece seveda user posted image Kako lepo user posted image user posted image user posted image Srecno na poti dogodivscinam naproti juhuhu Waw, druzinica stirih v pricakovanju pete clanice user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
29.10.2008 14:23:22   
ronja1a
cestitam !!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
30.10.2008 6:40:21   
tinaaja
Klarissa - upam da sta vceraj lepo praznovala user posted image Mi pa tukaj cakamo na porocilo user posted image in rezultat testa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
30.10.2008 8:02:47   
lana38
Klarissa, jaz sem že prav nestrpna, da nam sporočiš izid testa.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
30.10.2008 8:17:57   
Klarissa
danes je 33 dan od max 36 dnevnega ciklusa
in zgodaj zjutraj spet 2. črtica rahla
kaj zdaj to pomeni? ful sem zaskrbljena, da mam hormona premalo in da bo kaj spet naroe z rastjo.......
sploh ne vem če naj kličem gin za pregled al naj počakam na ponedeljek?user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
30.10.2008 8:20:01   
Klarissa
krtekxx jeeej superca!!:))
kak fajn

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
30.10.2008 9:32:07   
krtekxx
Klarissa, če črtica je, potem pomeni, da si noseča. Na UZ se pa trenutno še kaka 2 tedna najbrž ne bo veliko videlo. Mogoče, če ti ni škoda denarja in časa, raje pojdi kam dat kri za betaHCG, pa čez nekaj dni spet in boš točno vedela pri čem si. BetaHCG se mora namreč na vsaka 2 dni približno podvojit. Kakršnakoli je že resnica, je gotovoboljša od negotovosti.

Jaz držim pesti!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
30.10.2008 11:15:56   
Klarissa
šla lulat in kapljice pink-krvavo
............
ne vem kaj zdaj to pomeni
user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
30.10.2008 12:24:51   
tinaaja
Klarissa - user posted image Zna bi vgnezditvena, zna bit pocena zilica zna bit marsikaj, zal tudi user posted image . Upam,da slednje ni in drzim pesti. 

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
30.10.2008 12:36:27   
kodrana
dan.

mene pa že nekaj časa ni bilo na spregleduser posted image . smo ok. tud jst se kar dobro počutim. veliko boljše. mala ej vsak dan večja in prebrisana. kmalu bo že pol leta stara. ma, ne morem verjet, kako čas beži..

krtekxx full sm vesela, da sta dobila svoja fanta k sebiuser posted image , pa da nosečnost lepo napreduje.. le tako naprej. kmalu bosta imela tudi punčiko v naročju.user posted image

Klarisa držim pesti za user posted image user posted image . moja prva nosečnost je bila tudi ponesrečena. delna mola. pa imam zdaj največji zaklad doma (ki trenutno spi in nabira moči za naslednje podvige, ki včasih ammici kravžljajo, ne samo lase, tud živčkeuser posted image ). saj bo, boš videla. mora bit. sporoči..

jazs em tud nardila tuk enih testov.. žepo ovulaciji 10dni nekje..pa potem do pričakovane M že enih 10.. pa je blo vse bolj ali manj -.. potem, ko naj bi pa res dobila M, je bila pa rahla črtica. takoj sem vedla..

medika tudi tebi še naprej lepo nosečnost.

nimam časa vsega pokomentirat..

vsem, ki čakate na user posted image user posted image , želim da ga čim prej zagledate. pa da lepo do konca donosite.. vsem, kis et nosečke pa srečno do konca.

tinaaja a sem prav zasledila, da si srečka user posted image ?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
30.10.2008 13:31:53   
Klarissa
mislim, da je M
user posted image
bolje bi bilo, da testov ne bi delala, potem se vsaj ne bi sekirala sedaj.
žalostna sem

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
30.10.2008 14:27:38   
kodrana
Klarissa user posted image . navijam za naslednji ciklus. boš videla, da bo kmalu user posted image user posted image . le pogumno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
31.10.2008 18:36:46   
Klarissa
ni M.
že 2 dni imam temno rjav izcedek. hudiča kaj je to spet.
jutri bom klicala mojo gin kdaj lahko pridem do nje.
user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.11.2008 11:19:53   
krtekxx
O, Klarissa, kaj se pa tebi dogaja??? Če misliš, da moraš do G, potem pokliči in pojdi - jaz bi pa vsekakor preverila betaHCG - to je verjetno edina zanesljiva stvar, ki bo pokazala ali si noseča ali ne.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.11.2008 11:36:45   
tinaaja
Klarissa, cist lahko so hormonske krvavitve al pa se vgneziditev. Si delala se kaksen test? Zdaj itak nimas veliko za narest, razen cakat. Tudi ce klices G, ti ne more kaj dost pomagat. Edino krvni test, ti lahko da jasen odgovor in na podlagi tega ti G lahko predpise dabroston za podporo nosecnosti. Drzim pesti, da je vse ok user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.11.2008 18:05:25   
lana38
Klarissa, tudi jaz sem imela v začetku user posted image  tak izcedek. user posted image  sem bila 5T in 6/7, ko se mi je to zgodilo. Šla sem do G in dobila Dabroston. Morala sem pa tudi mirovati. Upam, da bo vse OK. Javi se.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.11.2008 18:49:54   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

ni M.
že 2 dni imam temno rjav izcedek. hudiča kaj je to spet.
jutri bom klicala mojo gin kdaj lahko pridem do nje.
user posted image

Pri meni je bilo tako,ko sem bila user posted image  in danes imamo doma naš zakladek.
Držim pesti,da bi se tudi pri tebi končalo tako srečno.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.11.2008 19:02:35   
tinaaja
Klarissaaaa javi seeee user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.11.2008 19:08:16   
krtekxx
Ojojoj, NIMAM ČASA ZA NIČ. Še za na WC marsikdaj ne. In potem sem tako zmatrana, da pol noči ne morem spat. Kaj šele bo????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.