Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:03:53
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, ne vem, kaka je na otip ta postelnina, ampak kar sem tuki na RR brala, jo full hvalijo in pravjo, da je boljše od tiste, ki jo kupiš v BC. Jst bom to naročila enkrat decembra al pa januarja.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:04:17
|
|
|
|
brkn83
|
zdej vidim, da nas je veliko več za v soboto kot pa v petek. Prosim, da bi se dogovorile še za uro (oziroma napišite vsaj dopoldan ali popoldan). Verjetn bi se dobile kr v hotelu Evropa. Če pa ima katera kak drug predlog pa še tolk boljš. Namreč tu v kavarni hotela Evropa je urejen tudi otroški kotiček, kjer se lahk otroci igrajo. Pa tudi prostora je kr veliko. Nekako bom pa vidla tudi koliko nas sploh bo. Bom pa v sredo rezervirala, da slučajno ne bo potem premalo prostora.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:32:18
|
|
|
|
Čebel@
|
in vse tiho je bilo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:35:46
|
|
|
|
Katjusa
|
mojmu možeku bodo pa malo plačo dvignal ker so ful zadovoljni z njim je sicer še na poskusni dobi sam je prišel šef k njemu in mu reku da mu bo plačo dvignu (okol 40€ mesečno) ker mu fino gre in ker so zadovoljni sem ful vesela tak da drug mesec bomo bogatejši za 40€
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:37:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mojmu možeku bodo pa malo plačo dvignal ker so ful zadovoljni z njim je sicer še na poskusni dobi sam je prišel šef k njemu in mu reku da mu bo plačo dvignu (okol 40€ mesečno) ker mu fino gre in ker so zadovoljni sem ful vesela tak da drug mesec bomo bogatejši za 40€ iskrene čestitke vsak evro pride prav sploh zdej ko bosta imela večjo družinico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:37:53
|
|
|
|
reckova
|
Ena me je spraševala o posteljnini iz Ikee (mogoče Brkin83)....imajo full.Najboljše, da si na internetu pogledaš kaj in koliko stane. Otroških sobic imajo full, prav tako vse ostale stvari. No, jaz sem kupila isti kompletek kot ga ima Katjuša na sliki. Mater bojo naši otročki sexi . Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:41:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: reckova No, jaz sem kupila isti kompletek kot ga ima Katjuša na sliki. Mater bojo naši otročki sexi . če naju bodo skupaj dobili bodo misli da sta dvojčka jst sem zadnič kupla v ikei rjuhice 2 za 5€ pa so super
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:46:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mojmu možeku bodo pa malo plačo dvignal ker so ful zadovoljni z njim je sicer še na poskusni dobi sam je prišel šef k njemu in mu reku da mu bo plačo dvignu (okol 40€ mesečno) ker mu fino gre in ker so zadovoljni sem ful vesela tak da drug mesec bomo bogatejši za 40€ iskrene čestitke vsak evro pride prav sploh zdej ko bosta imela večjo družinico ja res je tud če bi sam 5€ dvignal bi bla vesela ker res vse prav pride že tk se nam ful pozna prej je mel plače s potnimi in malico govorim okol 550€ zdej ima skoraj 1100 tak da že tu s epozna no zdej bo pa še 40 zraven..... eno leto se bomo prav fino živel k bom še kst mela porodniško (170€) k zdej nimam nič pol pa tud upam na kako službo tak da počasi upam da bomo zlezli mal na zeleno vejo.... zdej sem si pa mal oblekce za bebo zložla in sem ugotovila da mam samo 1 body na preklop tak da to bomo res še mogl kupit vse ostalo pa mamo dost in ne bom nič več novega kupovala.... vsaj upam da bom zdržala..... imam že tega dost pa še eno veliko vrečo stvari mam pri mojmu doma tak da še tist si sme prpelem pa lahko dvojčka oblačim hvala bogu za dobre ljudi k so nam tok stvari podaril že pri Florjanu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:55:03
|
|
|
|
brkn83
|
reckova- hvala za odgovor. katjuša- to pa res nisi velik dala za rjuhi. ker pri nam so ful drage, pa še težko jih kupiš, ker jih ni povsod za dobit.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:57:07
|
|
|
|
Čebel@
|
katuša.........vem kako je ko živiš samo z eno plačo...........sigurno boste zlezli na zeleno vejo jaz tudi še čakam eno "pošilko" mini cunjic da bom vidla kaj je treba dokupit midva bova šla pa verjetno ta mesec v celovec v ikeo pa bom mogla še tam malo zapravljati je bilo rečeno da je v celovcu tudi toys a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 14:59:42
|
|
|
|
Balonchy
|
Hello čvekice... Naj vam povem, da smo pr naši bajti bogatejši za voziček Ekola, zdej sem pa mirna ... Nabavli smo pa: vozek + košaro + jajček Mal pokomentireje kaj se vam zdi???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:03:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Hello čvekice... Naj vam povem, da smo pr naši bajti bogatejši za voziček Ekola, zdej sem pa mirna ... Nabavli smo pa: vozek + košaro + jajček Mal pokomentireje kaj se vam zdi??? super nakup meni je zelo ušeč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:12:09
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Hello čvekice... Naj vam povem, da smo pr naši bajti bogatejši za voziček Ekola, zdej sem pa mirna ... Nabavli smo pa: vozek + košaro + jajček Mal pokomentireje kaj se vam zdi??? Meni se zdi super ...najbol pomembno je, da sta vidva zadovolna,....jaz grem pa zdaj že kar domou...lep dan še naprej...možno da se vam še kaj javim, ker morm popoldne pisat osnutek za diplomo, da bom lahko jutri poslala mentorju...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:14:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mal pokomentireje kaj se vam zdi??? to ste pa res bogatejši..... zgleda ful moderno a takega črnega ste kupli?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:14:59
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap......lep dan in varno pot domov........pa pridno deli diplomo .....pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:16:11
|
|
|
|
brkn83
|
balonchy - super nakup . Res ste že bili pridni, no nas še vse to čaka. petrap - lepo pot domov, potem pa le pridno piši za diplomo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:16:44
|
|
|
|
sunny24
|
Balonchy, bravo za nakup vozička! A to si kupla pri nas? Ker sem zadnjič vidla, da si spraševala zatrgovine na Hrvaškem... Katjusa, res lepo, da so tvojemu dvignli plačo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:20:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Petrap, lepo se vozi domov in fajn piši diplomo (joj, dobra si... in predvsem pridna! - men se ne bi dalo ) Katjuša - ja... športni del je črno srebrno siv... majchy - kdaj greš v Celovec??? Midva se odpravljava ta mesec v Graz...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:20:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petrap......lep dan in varno pot domov........pa pridno deli diplomo .....pa pa se podpišem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:21:53
|
|
|
|
Balonchy
|
Sunny - kupla sva nA HRvaškem... ups.. črke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:22:30
|
|
|
|
Katjusa
|
punce počasi bomo imele pa vse pripravljeno.... od začčetka sem si rekla pred decembrom ne bom nič evo pa mam že vse skoraj na kupu sma kozmetike še neki rabim k s florjanom ne uporabljamo več veliko.... pa bodije ostalo pa že vse mam pa tak je luštno za bebo kupovat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:22:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sunny - kupla sva nA HRvaškem... ups.. črke in kok sta prešparala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:23:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sunny - kupla sva nA HRvaškem... ups.. črke Balonchy - super nakup, verjetno sta še davek dobila nazaj, pa a je bilo kaj ceneje kot pri nas? No cena ni toliko važna, važno je da sta dobila kar sta hotela
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:24:10
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce počasi bomo imele pa vse pripravljeno.... od začčetka sem si rekla pred decembrom ne bom nič evo pa mam že vse skoraj na kupu sma kozmetike še neki rabim k s florjanom ne uporabljamo več veliko.... pa bodije ostalo pa že vse mam pa tak je luštno za bebo kupovat Katjuša - midva nimava še čisto nič pripravljeno razen parih cotk in zdej vozička!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:24:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce počasi bomo imele pa vse pripravljeno.... od začčetka sem si rekla pred decembrom ne bom nič evo pa mam že vse skoraj na kupu sma kozmetike še neki rabim k s florjanom ne uporabljamo več veliko.... pa bodije ostalo pa že vse mam pa tak je luštno za bebo kupovat Joj jaz še nič nimam, ne vem kje naj začnem Vem, da bi morala na začetku a kaj ko šele decembra dobim stvari od prijateljic pol bom šele vedela kaj je treba še dokupiti, prej pa nima smisla, se bom pa zdej novembra bolj ukvarjala,....... ma se bom že s čim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?